Under your spell

Hade en trevlig söndag. Det var storm och jag drog på mig pälsen och min nya armmuff för lunch och bio med A.

Jag vet inte vilken film du såg Adidas, men denna var ju hur bra som helst. Snygga scener och bra musik.

Lite teaterkänsla på Skandia följt av julklappsletande på Åhléns innan stängning.

Men varför är jag så kall?

Jag kan inte säga någonting fint till honom. Säga att jag vill att han stannar.
Ett jobb på andra sidan jordklotet. Han skulle åka om två veckor, komma hem i mitten av mars.

"Men nu har jag en anledning att stanna, som jag inte hade när jag sökte jobbet. Du".

Jag tittar ner i min caesarsallad. Svävar med blicken, från Muffin Bakery ut till folket på Drottninggatan. Vill inte att han ska åka och försöker formulera meningen i huvudet. För vem är jag att bestämma det?

Säger slutligen att det är helt upp till honom och att jag inte kommer lägga mig i hans val.

Jag sa inte ens att jag hellre vill att han stannnar
.


Löningshelg

Äntligen, äntligen kan jag andas ut. Har haft världshistoriens mest intensiva vecka.


Helgen inleds med middag hos Välme. Failar med att komma i tid men har i alla fall två ganska fina ursäkter som Svärdet sa. Skrev religionsprov till klockan fem och köpte present. Okej, kan ha varit alkoholen som gjorde att jag kom sent med. Vi fick i alla fall en outstanding pendelfärd mot staden och begav oss mot Ace.
Hade aldrig varit där förut men fann halva skolan där. Tappade hatten och helt ärligt så var det den som jag tänkte på hela kvällen. Mojo var riktigt full men ville inte Slakthuset så hon begav sig hemåt. Saftigt inträde.  Jag skulle möta upp Hjertis och glömde hoppa av tåget.
"Kom till Rival". Jag var full och våghalsig så jag begav mig dit. Gled fram till vakten som såg ganska road ut när jag kastade fram mitt pass där jag är tolv år som gick ut förra året.
Vakten: Ska du möta någon här eller?
Jag (självsäkert): Ja, det ska jag.
Vakten: Du vet väl att det är 23-årsgräns här?
Han väntade inte på något svar utan skickade ut mig med näsan före.


Nä, nu hittar jag på. Han släppte in mig och jag ölade med A & Co. Vi avrundar med langos som inte alls är så goda som på festival men de dög. Always sunny in Philadelphia och stor frukost på hotellmanér med hela familjen.
Fastar nu inför kvällen, Texas longhorn-julbord i sjöstaden. Jag kommer äta såå mycket. Kött.

King without a crown



Jag förstår verkligen vad blondie menar. Har man mycket sex blir man kåtare. klarar sig man fyra månader är fyra månader till inget problem. Man bygger upp ett beroende. Får jag skriva att det enda jag gjort den här veckan än så länge är att chilla och knulla. Ganska skönt liv om ni frågar mig. Minus all ångest (ångest: en oerhört feminim känsla) jag känner för att jag inte pluggar. Inbillar mig att jag ska klara den svåraste kursen på gymnasiet ( ja jag gillar att påpeka hur svår den är) genom att skita i lektionerna och inte göra ngra läxor. Men ehh det ska nog gå ändå..

Det hetaste samtalsämnet just nu är pojkar. det är inget ovanligt. men lägg till vän också. pojkvänner i plural dessutom. Inget mer roligt singelskvaller från mig eller pinnplockande och vet ni vad? Det känns jävligt bra. För han är så fin och jag är hans!

På väg mot toppen av nånting med sjumilakliv

Sitter hemma hos karrekanin och ska plugga, väntar på att det ska sluta som alltid annars; med att vi ältar våra icke existerande sex- och kärleksliv. Men nu har karrekanin träffat en man. Jag måste erkänna att jag känner mig mycket hotad. Han har muskler, han är smart och framförallt så har han en dick. En gång sa karrekanin att vår relation inte skulle funka om någon av oss fick pojkvän, för vad skulle vi älta egentligen? jag vet att hon bara skojade men jag ska aldrig glömma det!!!!! Jag känner mig väldigt förvirrad, från att ha hängt med eviga singlar så har min umgängeskrets mer och mer övergått till att bli pojkvänsmänniskor. Typ. Som tidigare skribent nämnde så är jag kanske lite sugen på en b-friend, men det spelar ingen roll cuz I got nuffin'. Jag svär H, den här vintern kommer bli fet. No worries.


Jag frågade karre om vi kunde äta något gott. Hon föreslog mackor med ost och marmelad. LOL.


flickvännerna

Det märks att höstmörkret är här när de flesta av mina vänner börjar stadga sig och skaffa pojkvänner. Till skillnad från mig som har en vana att klara mig igenom the pre-summer crisis för att sedan avsluta mina förhållande lagom tills löven faller. Hur ostrategiskt?! Ni ska iallafall ha ett stort grattis hörni, jag är glad för er skull. Och särskilt du, min förlovade. Det var visserligen inte riktigt det här jag hade förväntat mig skulle hända när jag själv precis blivit singel, trodde mer att du och jag skulle bli de eviga vapendragarna. Men jag är stolt över dig ändå.

Så då återstår alltså bara maroon, welshie och jag då i den glada singelskaran, en trio taggad på öl och klubb som ska härja runt på Stockholms alltmer sinande marknad av vettiga unga män. Det finns många stolpskott där ute, men också en del guldkorn. Och ja jag vet att du är lite smygsugen på en b-friend welshie, men nu får du fan ta singleton-livet för min skull.



new boy, no ex

Till skillnad från mina vilda vänner har jag haft en lugn helg. Opererades ju i torsdags och har därför mest hoppat runt som en invalid hemma. Men tydligen har alla dessa månaders gymmande lönat sig, för lägger redan nu kryckorna på hyllan. FUCK YEAH! Plötsligt ser framtidsutsikterna väldigt ljusa ut - kanske lyckas jag ta mig ut i krogvimlet i helgen? Och ändå är det ingen större förlust om jag inte lyckas denna helg, de två följande helgerna bjuder ju på varsin redig hemmafest.

 

 

Något annat som höjer mitt humör avsevärt är att Big Al kirrat jobb på H&M och därför kan fixa kläder för 10:- plagget. Hur jävla fett?! Dude, du har det bästa jobbet man kan ha.


dekadensen är svår

Veckans första och absolut sämsta dag börjar med att jag blir dissad av tanten från UMO i telefon för att jag vill boka en tid istället för att komma på öppet hus. Förlåt för att jag inte hinner komma på öppet hus den här veckan. Och förlåt så JÄVLA mycket för att man är ung och dum. Det var lite så det kändes- ska de inte vara snälla och förstående? istället blev jag hänvisad till skärholmen där de inte var lika belastade, Hägersten ligger på bra verkar de som. Så antingen får jag pallra mig utåt på röda linjen eller så får jag leva i ovisshet.

Helgen däremot började bra. Kipangos bror ringer runt åtta och verkar stressad- han vill att jag genast ska komma över, egentligen skulle jag till DAAM (vilket förövrigt betyder "drunk as a motherfucker" lolzzz) men jag kände att aaa fast..skyndar mig dit och möts väl framme av minst 15 killar..inga tjejer, inte ens kipango? men jag ska inte ljuga, det var inga problem och jag trivdes. Drack bärs, dj:ade och inväntade även jag brudarna. Och visst kom de, både kakis, kipango, valentin och adidas dök upp. Det kommer fler peeps (både män och kvinnor) och modet var på topp, hade lovat adidas en kväll på collage som hon sent skulle glömma men som så ofta annars så lockar inte stureP när man kan stanna på en soft hemmafest. Eller när man har chans att haffa lite BS. Det ena ledde till det andra och nu kallar adidas mig för mysfitta. Du kan va en mysfitta. Hursomhelst så gottgör jag dig genom att kicka fest nästa helg..

 

När det gäller lördagen finns det inte mycket att säga. Jag var egentligen för trött men hamnade på något sätt hos kipango där det fanns lite för mycket rester från dagen innan. Blev full. Hade kul. Sov åtta timmar och vaknade upp relativt utvilad. Fick ett morgonsamtal från en stor svart man som frågade om vi skulle hänga, så vi tog en promenad och softade. Japp, jätterandom.


Nu sitter jag och funderar på om man kan lägga till helgens haff på facebook eller om det bara är konstigt? "hehe ja, jag creepade upp din facebook".

 

Idag är det tre veckor kvar.


Tala till mig..

Är helgen redan slut? Den började ju precis. Varför går det så fort när man har roligt, eller sover?
Fredag var det som sagt födelsedagsfest. Poké´mon hade tjatat på mig om att vi skulle dra ut den här helgen och sagt att jag absolut inte fick vara någon mysfitta och avsluta kvällen med D. Jag lovade henne att lägenheten stod till hennes förfogande och att jag var taggad på efterfest. trots att jag skulle jobba 8.30. Istället blev det jag som ensam och som vanligt drog till collage. Som tur var kan man lita på östra people och stötte på ett par bekanta tjejer. Dansade loss tillsammans med min etivän tills vi fick nog av äldre osköna män.

Lämnade av vännen, mötte up Olack och ganget. vet även vrf han nu kallas för det. En tur förbi födelsedagsfesten/efterfesten som var rejält avdankad. Drog istället hem och störs sen av en odräglig dvärg som inte bara krävde en sovplats utan mat också. idiot. Vad facebook får er att tro så är det inte som det såg ut, ingen fick ligga. dvärgen fick inte ens ligga i samma säng.

Det enda jag kan säga om lördagen är att jag sov så jävla bra, minus ett samtal från Tolio. ett nyktert samtal, tror jag minns inte så mkt av det. men han sa att han skulle lyssna på mig och gå ut nykter. jag hoppas verkligen att han lyckades.


Be inside you when the sun goes down

Livet är fint. Tuffar fram som på räls och jag trivs.

Trivs med tillvaron, trivs med vädret. Trivs med A.

Jag bjöd med honom på Cosmonova i torsdags Det var fint efter försovning och fem timmar nationellt prov i den hårda och kalla skolmiljön.
Höstsolen stod lågt på himlen och vi sprang in på muséet. Hann precis. Tillbringade en timma med sjömonster och jättesjöstjärnor. När vi kom ut igen var himlen alldeles gul och rosa och alla andra vackra färger så vi hoppade på bussen för att kunna se på den.
Får syn på en Sandy's och blir sugna på wraps och kaffe. Hoppar av bussen och nu är det mörkt ute. Han säger att han trivs med mig. Jag svarar inte.

Det blev fredag och bror min hade födelsedagsfest. Det var en härlig blandning av folk. Allt från Bagarmossengraffare till Söderhipsters.
Bjöd inte dit A, förra året när Italienaren kom på min brors fest slutade det med att han blev slagen. Känns som ett dumt koncept. En som blev slagen var istället allas våran Q. Full som en kastrull som vanligt. Raggar på allt och alla och jag trodde faktiskt hela kvällen att han blödde näsblod för att han snubblat. Nejgutt kan det där med att vara diskret.

Morre försvann med Kungsholmens största men de var inte ensamma, hon hade Den Röde Baronen på besök så ni kan vara lugna. Stelt att han fyllde 20 dagen efter?

Lördag morgon ägnas åt att försöka bota Gandalfs bakfylla så gott det går. Föga framgångsrikt då hon spyr upp det mesta jag ger henne (då snackar vi alltifrån pucko till äggröra). Stackarn kunde inte ens få behålla en klunk äppeljuice i magen. Hängde på facebook för min mobil råkade ut för en olycka förgående kväll. Bestämmer träff med A.
Promenad genom Gamla Stan och klockan är tre men det är redan mörkt. Det är nog hit julen kommer först, konstaterar vi och möts av en julmarknad i Kungsträdgården. Någon timma på ett café och han säger att det märks inte att jag är tre år yngre. Inte för att det borde göra något men, det gör ingeting.
Kvällen ägnas åt taggat förkrök med bror och Skinner. Morre och Kanin kommer förbi och stämningen är hög. Kilar upp till Krantzen där jag finner A och är tillfreds. Partybrudarna drar snabbt vidare och min kväll slutar hos A och det finns nog inget softare än att ligga till musik när man är småfull.
Cassius – Sound Of Violence (Franco Cinelli Remix)
Han är fan bäst. Bakar kakor och grejer. Han har till och med försett mig med en ny mobiltelefon. Med laddare(!) Hur bra?
Ps. Kan man tjuvläsa hans gamla SMS?

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Det hade varit så mycket enklare om du inte bett om ursäkt, om du fortfarande varit en douche som jag kunnat avfärda med tanken att jag förtjänar bättre än så. Jag har försökt vara din vän. Spela avslappnad och glad, för jag vill ju så gärna att du fortfarande ska tycka om mig. Men efter varje gång vi setts känner jag mig grundlurad, som om jag gick på ett dåligt skämt. Jag känner mig så dum. Jag tror inte att du gör det medvetet, men du vill nog hålla kvar i mig och det är därför du lyser upp när du ser mig och säger saker som anspelar på det vi haft. Som en antydan om att jag borde hänga kvar trots att du egentligen aldrig kommer vilja igen. Jag har gjort det så lätt för dig, men nu vill jag att du ska må lika dåligt som jag gör.

Sittin' on da toilet

Sitter på tuben (yeah iPhone) tillsammans med adidas, vi ska hälsa på vår vän kryckmongot. Vi har varit och köpt kläder innan helgen-trots dålig ekonomi. På något sätt kommer jag säkert lyckas bli full även denna helg, med eller utan pengar. Jag har ett mission, och adidas har också ett fast tvärtom. Om vi lyckas återstår att se. Puss bröder


krossa alla fönster

Känner mig inte på topp idag, så jag stannar hemma för att filosofera. Ska alltså plugga filosofi. Jaha.

Det är alldeles otroligt hur kreativ jag blir när jag har en uppsats att skriva. När jag kom hem från skolan igår med tankarna på plugget som väntade fann jag istället en mamma, som dessutom var ledig och villig att åka till IKEA. Efter lite qualitytime på IKEA ser mitt rum med hjälp av bästa hippiemami precis ut som det borde. När jag låg i min säng igår så tänkte jag att det skulle varit perfekt att ha en pojkvän. Then i lol'd.

I fredags bjöd emha över lite folk och allting började bra med otroligt äckliga bacardishots och gin and tonic. Emhas pojkvän stod för den större delen av gästlistan och därför kom det sig som så att lägenheten plötsligt fylldes med brunstiga alfahannar, med andra ord förvuxna fotbollspojkar. Hade jag varit 15 hade jag varit i himmelriket men 3 år senare är jag inte riktigt lika imponerad. Det var mycket snack om brudar, öl och JBtexter (no homo) ;PPpPpppP. Den mäktigaste av alfahanarna hade nog som kakis uttryckte det "läst The Game från pärm till pärm, för neggningarna bara haglade" . Jag fann inte att vi kunde kommunicera på något djupare plan och diskussionerna tycktes eka tomma.  När större delen av sällskapet bestämmer sig för att bege sig till lilla essingen i två taxis för att spela fifa (!), kände jag således att det var dags att vandra hemåt. På hemvägen såg jag en suspekt människa som vandrade runt där obehöriga ej äger tillträde. Han ville inte se mig och jag ville verkligen inte se honom. Fick bli en snabbjogg hem.


I lördags jobbade jag först och tjänade lite välbehövliga cash. När det började bli dags att tänka på kvällsaktiviteter fick jag kämpa lite, väninnorna hade tydligen festat loss på nype kvällen innan och var inte säkra på att det skulle klara ännu en hård kväll men jag lyckades övertyga två blondies. Tillsammans begav vi oss mot diset för att bli fulla, och när jag väl var det så sjöng jag karaoke i utbyte mot en öl. REPPAR ORTEN BARA. Fulla och glada (somliga av oss lite för fulla) begav vi oss mot kvällens destination; larran. Med hjälp av Blondies skills så hustlar vi hela kön och är inne på nolltid. För första gången hade jag kul på laroy och vi stannar där tills blondie blir utslängd för att ha sprungit ut och in på spybar, hahaha. Som vanligt erbjuds "efterfest" i hökis men ingen verkade ha modet uppe. Träffade ödlan på laroy och vi åkte hem till en tom lägenhet. Han och Tolio ska tydligen flytta till kalifornien. It was nice knowing fucking you, ödlan.

Till Kipango från Majstro

Ska vi ha den där krök/tattoo-kvällen snart?


disco inferno, let's go

Fan fan fan. Forfarande så arg på mig själv. Varför var jag TREVLIG? Det värsta var att det märktes så tydligt hur tacksam du var. Refererade till och med till våra vanor, de som inte ens finns längre, som för att blidka den redan blida mig. Du är i alla fall helt raderad från min photo booth nu. En bild fick förstöra alla andra bilder. Som om du aldrig funnits.

Ikväll blir min sista utgång på flera veckor, sen ska jag hoppa runt på kryckor hemma och tycka synd om mig själv.

It's always sunny in Philadelphia

Mycket händer och jag är dålig på att uppdatera.
Har haft lov och har förtärt alkohol i vanlig ordning. Börjar bli seriös men Hjerter Knekt och han bjöd ut mig på restaurang, klassisk stiff dejt som visade sig blir riktigt trevlig. Ja, ni vet ju hur jag blir av rödvin.
Har introducerats för hans familj. Pinsamt att hans lillasyster spelar i mitt lag och utbrister:
-Så det är du! När vi ses.
Stelt. Jag hade blivit minst lika paff.
I torsdags tog vi tag i saken, ni vet. Det var nice efter fem månader av celibat. Tack för att du kom.


Var på Halloweenfest med Adidas igår. Hon försvann ganska snabbt med sin klasskompis och jag ägnade resten av kvällen åt att hänga med massa grabbar. Kommer i efterhand på att det i prinicip bara var killar på festen. Kladdade låtsasblod på någon adlig kille och det utvecklades så småningom till ett krig som resulterade i nerkladdad Sofia. Sweet. Krossade lite glas och hoppade på bussen med de andra.
Väl hemma visar det sig att bror haft efterfest och Exets syster(!) var där. Hon hade tvånglat allas våran lilla Ginger och ville verkligen få honom i säng. Stelt.


Råder dessutom kaos hemma och jag gick med på att byta rum med Storebror för han lovade att städa båda och kom med ganska vettiga argument samt bad snällt. Jag kan ju inte påstå att jag utnyttjade det där rummet till fullo alla gånger och vi lär ju flytta om några månader.


Ikväll vankas Klassfest i Nacka (enligt värden endast 15 minuter från Slussen och bussar som går ofta). Jag ska nog röra mig ditåt snart, vi ska leka dricklekar och köra Beer Pong. Hur soft?
Enda kruxet är att vi i min sam-beteende klass har 25 tjejer och endast 5 killar, varav alla killar har relativt tveksam läggning (vem har inte det, säg?). Vi får se hur det artar sig och huruvida jag stannar där hela kvällen.

I could die any day-type attitude

På höstlovet blev jag uppraggad av en random engelsman på jobbet. Vi fikade, pratade och hängde runt. Vi klickade. Nu vill jag åka till London. Kanske på jullovet?

Igår förlorade jag min Nypeoskuld. Lökigt ställe. Riktigt lökigt. Men vi stod tydligen på viplistan och gled in gratis med en stämpel på handen. Jag hängde med killen i Blondies klass. Han raggade men insisterade på att han inte gjorde det. Lite för fulla. Allihopa. Back to fjortisfyllan. Kanske var det pga den höga konsumtionen av vodka hos Bisse. Hon är skön. Styr förkrök med sin mamma sittandes en våning upp.
Ög dök upp. Var han också full? Vi hookade. Sen hoppade den lilla iraniern fram och woohade. Jag och Blondie drog. Skulle på efterfest i hökis. Men ett x vid tuben dödade modet. Fyllekäk på papas. Taxi till hökis. Taxi till axan.
Idag=bakis. Men vi ska tydligen ut ikväll igen.

you know you love me

Hey gossip girl here!

Till alla er tjejer som vet vem snyggingen på mitt jobb är, back off!  Han har tydligen en flickvän som av relativt säkra källor är en psycho bitch. Rykterna säger också att de har ett barn ihop, eller inte? Hon har iallafall barn med okänd man. De var tillsammans, gjorde slut hon fick barn med någon annan. Och nu är det ett par igen. What a love story.

Xoxo gossip girl

in for the kill

Ogillar deppbloggar så läser man igenom sitt senaste inlägg och inser att det skulle passa perfekt i en sån blogg. Psykosade visst lite i lördags, men det är lugnt för jag har ryckt upp mig nu. Tycker ändå att livet är så jävla bra, blir bara lite arg ibland. Och lite nere. Och nej jag har inte facebook för tillfället för det känns jobbigt. Vill inte veta allt om alla just nu. Shueeeeee



I had something good but it's gone now

Tänkte på dig och så träffade jag dig. Såklart, jag träffar ju alltid dig. Gamla ligget som är så jävla random och oklart. Vet inte varför jag tänkte på dig egentligen, tänkte typ att det skulle vara typiskt att träffa dig. Vi ignorerade varandra halva resan. Jävla ungdomar. Din kompis kommenterade min klädseln. Den jäveln. Jag är lite småfull och är trött på alla människor, jag är ingen god vän ikväll. Ska sova hela dagen imorgon och sen göra det jag måste göra. Faaaaaan vad jag är lack helvete varför är jag så oskön.


hawt sauce

WAZZUP WAZZUP WAZZUP. Borjar bli lite uttrakad har pa andra sidan havet och jag kanner att det ar dags att aka hem. Jag landar imorgon klockan halvtio och om jag kanner mig sjalv ratt sa kommer jag vilja festa. Fragan ar om ni ar taggade? med lite tur skulle jag kunna vara i stan halvett och med hjalp av lite farmorcash glida in pa klubben. Men jag vet inte. Ar kat och sugen pa att supa, hahaha det ar vad den brittiska landsbygden gor med mig.

Var ute i cardiff tillsammans med alla tacky walesare och det hela slutade pa polisstationen-lol. Det var forsta gangen jag saknade stureplan. Ringer er imorgon :)))


du betalar njuter skriker men jag skiter i dig

Det är kul när man hittar gamla haff på internet. Särskilt när man hittar dom inne på MIKAs. Det går bra nu kompis.




Ironiskt nog så hookade vi på det mest ofina sätt man kan göra. Det var på en finlandskryssning, vi hängde i er hytt och drack öl medan vi gömde oss för Adidas mamma. Jag var 15 år och full på gin (alltså sån där alkoläsk som är i blåa burkar. Klassisk kryssningsdricka), du var en 18-årig Västeråsgrabb. Och nu har du flyttat till huvudstaden och blivit modell. Tummen upp för dig.

RSS 2.0