walk the road

Näst efter att kissa när jag är riktigt kissnödig är kebabpizza det bästa jag vet. Ska köpa vodka med mayhem, får se hela hägerstenslangare för första gången spännande. Bredäng är alltså nästa stopp. Sen mariatorget för att sen bege oss till lidingö. här byter i också. Hoppas en viss P hör a sig så jag får träffa GG. Ska hänga med blomman och spana på hans lillebror. Jag har alltid en baktanke

Tyresö pojken har bjudit mig på en riktigt dejt med resturang middag och allt, jag är mer pizza framför tv tjejen. jag är rädd. Men om han betalar är jag självklart på ändå. Nu missar jag tuben


klunkar en bira allt är bara softsoft

Jag har inte fått nog av osmakliga ungdomar och drägg den här sommaren. Jag ska till emmaboda. Är ganska rädd faktiskt. Tänk om jag glömmer något? vad får man absolut inte glömma? tältet? kondomer? alkohol?

Min väska väger typ ett ton, det gick inte så bra när jag skulle gallra mina kläder och välja vad jag inte skulle ha med mig. Jag tog med mig allt. Idag har vi shoppat loss på willys, barnmatsburkar i mängder. Dem är fett skabbiga men fett billiga. Värt.

Kommer jag överleva dem här dygnen? kommer det bli mode med min "älskling"? Hur blir det mellan kakiz och kubbklubbhunken?





I better find out...



Idag har jag..

Kollat Eva&Adam-klipp på youtube till fem på morgonen

Panikslagen lämnat lägenheten i pyjamas en halvtimma efter att jag hade tid på UMO

Ljugit för den finska tanten på UMO om att jag haft pojkvän i fyra månader för att inte verka slampig

Fått gratis choklad av killen på pressbyrån för att jag såg så trött ut. Han trodde att jag missat min tandläkartid (Ja, jag ljög naturligtvis för honom med)

Köpt lösviktsgodis för 54,50 kr

Random stött på Jacinta utanför min port

Powernapat i 2 timmar för att sedan dra på mig kläder och kila ut i julinatten

Druckit vodka i en rökig lägenhet

Spelat X-box fyra på morgonen med Orre och Putte samtidigt som Emelie HG spydde


So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head

Har aldrig nämnt honom med stort H här i bloggen förut. Meningslösa ligg skriver jag om hit och dit. Hoppsan kondomen sprack och andra pinsamheter delar jag med mig av utan problem. Men inget spelar egentligen någon roll. Det är bara ett spel som de aldrig kan vinna för de är ingenting jämfört med honom. Jag kan inte skriva något som skulle kunna beskriva situationen på ett fullständigt och rättvist sätt, det finns inga ord på det här jävla språket.

Med dig är jag så jävla äkta. Aldrig känt mig starkare dragen till någon. Spänningen mellan oss går nästan att ta på. ganska säker på att du också känner det. Att den fanns då och fortfarande finns efter igår. Fick tolv timmar av ditt dygn, lycklig. Men jag tror inte du vill inte ha mig som jag vill ha dig. Men jag är för feg för att ta upp ämnet. Tycker jag förtjänar en förklaring om du är klar med mig, om du gillar mig lite mer tycker jag du ska höra av dig.

''You never were and never will be mine''


flyttfågel

Hemma efter tre slitiga dagar i skärgården. Och imorgon drar jag igen. Men denna gång till ett varmare och betydligt roligare ställe, så jag klagar inte. Särskilt inte när min älskling befinner sig i samma stad!!! Frågan är bara hur vi ska kunna ses när hans mobil tydligen slutar fungera utomland – fail.

Hula hula partyt har redan dragits igenom. Och ja, jag däckade. Känner samma som Dolph, "jag brukar ju aaaldrig faila" (eller okej, kanske lite då och då). Men jag spydde åtminstone inte. Hah.

vad vore livet utan sådana som jag?


El silencio loco

ALOHA.
Vet att ni alla väntat ihärdigt på den. Vet att ni kollat bloggen flera gånger varje dag, gungat på era stolar och gnagt ner era naglar av nervositet. Och här kommer den, föga detaljerad då jag var en tapper kandidat i väck-VM.

*FANFAAAAR*...

Summering av lördagen! Var ska man börja liksom? Jag börjar med fredagen.

Jag och Kakan var väcka kvällen innan hos Galfen. Dyngade lämnade vi hans lägenhet och balkong på våra stålhästar. Den pryda bruden som inte är så pryd längre lämnades med hennes "Älskling". Vi raidade hela Vintervikens kolonilotter och jag välte på cykeln två gånger. Ramlade in i Villa Kaka klockan fyra på morgonen med stora fången av blommor på både pakethållare och i cykelkorgarna. Somnade till Gossip girl.



Det blev ett hejdundrande blomsterarrangemang. Färggladda girlanger, drinkpinnar och dylikt hade också inhandlats i stora mängder på en rolig thaikinabutik. Likaså exotiska frukter och självklart fanns där bål.

Det första vi fick ångra var att vi hängde upp den fetaste girlangen över det vi bestämt skulle vara dansgolv. Eller egentligen kan man väl säga att det första vi kan ångra är att vi blev så fulla men om vi nu ska tänka lite rationellt här, vi dricker inte vodka för att bli nyktra. Någon gick loss på girlangen, så att säga. Jag undrar än idag hur vederbörande bar sig åt. Den låg strödd över hela villan likt konfetti och var inte nådig sådär när det kom till att städa.

Det andra vi kan ångra är å Dolphs vägnar, att vi lät honom dricka sin gröna drinkmix som han glatt promotade de fem minuterna han var vid medvetande. Han sa att ingen vodkasmak kändes, det smakade bara surt! Hur som helst fick den honom att skrapa upp hela bröstet och den berövade honom på alla hans måltider den dagen, så att säga.

En tredje sak vi kan ångra är att vi placerade dansgolvet nära en glasdörr. Speciellt när Trygg är otryggt full och det spelas dubstep i högtalarna. En ekvation som bara kan sluta illa?

Slutligen, något vi lär komma att få ångra. Varför gav vi den dryga killen två citodon dagen efter? Why? Pour que? Ytterligare en orimlig handling från vår sida. Han var ju fan full när han vaknade. Jaja, en kul bild fick vi av honom.

Där fick ni mina uptades från Hawaii! Tack för att vi fick låna din Casa, Gandalf! Och tro det eller ej men det var en riktigt kul fest, kanske till och med lyckad!

PS. Jag vet att du vill ha en cool pseudonym i bloggen, Dolph men det blir inte så lätt. Jag menar, jag har en hel rad med alternativa smeknamn till dig efter i lördags. Men så elak är jag inte. Dessutom var:
"JAG BREUKAR AAAALDRIG FAILA SCHOFIA" En återkommande mening från din sida så jag visar lite nåd. Tills vidare får vi hålla oss till godo med Dolph, helt enkelt! .. Färskingen

PS2. Kakis är på möte med telefonförsäljaren som tvingade på henne en flashig mobil. Han säger att han är skodesigner och vill att hon ska hjälpa honom att designa klackskor. Även att han designat skor åt Carolina Gynning så just nu befinner de sig någonstans i city på en affärslunch. Frågan är om det bara är business för honom, jag menar.. Jag kunde inte hitta hans skomärke på internet? Men jag tror han är lugn, har stalkat honom. Han har flickvän och har vart med i Carolina Gynnings blogg..


told you this is my fault

Han det typ är mode med jag vet inte riktigt hörde av sig. Han var väl också dyngrak. Jag tror jag vann väck-vm i lördags faktiskt, soft när i princip hela kvällen är en minneslucka.

Bara fyra dagar kvar på jobbet nu, sen drar jag till möja fredag till måndag. Försöker hjälpa mig själv lite, måste. ta. det. lugnt. innan. emmaboda. För dit drar vi ju redan på onsdag, whoop whoop! och tre dagar efter det är det dags för fotbollscup på gotland. Soft att fly från hooden lite.


MALTA- THE UGLY TRUTH

EXCLUSIVE: UNCENSORED VERSION. ONLY ON SUPERSONICS
En vecka bakom kulisserna med 6 stycken osmakliga 17-åringar i festorten St: Julian's, Malta. Resan innehöll mest alkohol, cigaretter och slice.

 


i love the way you lie

Han kom dit. Jag är nära psykos. Tankarna snurrar runt i huvudet och man undrar varför? Det är inte som att han inte vet att jag är där. Han har makt och kontroll, vet han det? Jag är svag för dig. Kanske sa jag det till honom, jag tror det. Det är svårt när allt ständigt är så dimmigt. Det är obehagligt och farligt det här med attraktion, speciellt i kombination med alkohol. Han jag hade mode med var ju där, jag var ju taggad på honom. Men så fort du kommer så försvinner alla andra. Bitch! Det ena ledde till det andra och jag antar att jag fick vad jag ville ha sedan barnsben. Men det kan vara svårt att njuta fullt ut när samvetet gnager i en. Sen så suger det ju att få reda på dagen efter att han som det var mode med ändå inte brydde sig. Jag kanske förstorade upp det då, vi har ju ändå bara kysst varandra på fyllan. Hur seriöst är det? Men du har bruna, snälla ögon som jag tycker honom. Jag tror inte vi hörs.


I love myself i want you to love me

Igår var jag på en hula-hula fest. Jag kände mig som shakira i min hawaii kjol som såg ut som om jag tagit med mig lite hö från bondgården och tejpat ihop till en kjol. Det är kanske var vad jag borde gjort, sparat lite para. Förlorade tidsuppfattningen helt igår. Klockan var ett och alla var redan för fulla och vissa hade till och med hunnit däcka. Dolp & Blondie. Jag fester nyktert, Jag festar medvetet. Pantade och och sortsorterade köpte lite frukt och promenderade hem denna morgon. Med blondie with my side, hon är kär i sin pojkvänn och hägerstensvägen. sött.

Drog någre hula-hula movies på dansgolvet tillsammans med Tellielove och Lizzie. Longboardkillen krossade en ruta. Inget kalas utan kras? Den pryda flickan (som egentligen inte är så pryd) fick slice igår men det är hennes historia. Självklart blev det nattbad igår, med folk som ingen egentligen riktigt kände. Griskultingen var där. Dena helg är slut och nu är det tillbaks till jobbet, jag vill gråta. Men jag känner att jag utnyttjat helgen väl. Lite sömn och mycket folk, hade behövt ett ligg men man kan inte få allt.

 Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix

on the beach in hawaaii

Uppdateringen suger just nu. We are just too busy, honey. Sitter just nu i Villa Kaka och förbereder kvällens tjofräs; glitter, blommor, girlanger, meloner och malibu. Av de två problem jag tidigare talade om återstår nu bara ett, palmen. Gästlistan för kvällen är smockfull, av både chicks and dudes. Ingen vill missa ett sånt här episkt party.


hula hula baby

Hawaiian party på lördag
It's gonna be heavy, dude.

Dock finns det några få problem, som att vi inte har någon palm och att alla är bortresta och därför missar denna fabulösa festlighet. Dessutom råkar det vara så att den delen av gästlistan som är bortrest är av majoriteten killar. Det blir pussyparty alltså. And my boyfriend is out of town. Jag, utan honom, på fest med massa snygga tjejer. Borde han bli orolig? Nääääärå. Megan kommer ju inte.




axelsberg är så vackert

Kom igår hem från sommarjobbet i skärgården. Med mig hade jag ett par syltfläckiga converse, skavsår på götten och trötta vader. Men det gör inget, för på sex dagar tjänade jag ihop ca 6000 – BAM!

Det är underbart med sommar. Även om man dör lite smått i hettan under dagarna så förlåter man ändå allt när vattnet är tillräckligt varmt för nattdopp 03.00. Körde en favorit i repris från förra sommaren, simmade ut till bryggan och smög tysta in på en båt så att vakterna inte såg. Tända ljus och lite härlig älskog.
Allt blir bättre på sommaren.


NU är det häng med Cookie och Fruwie som gäller. Saknar de där brudarna, behöver dela dessa lökiga dagar med er!





worki worki

Det är sommar och alla som vill får ligga. Även jag.




 Vi börjar väl blogga igen när man kan gå sådär en meter utan att löka sönder


Lammkött is the shit

Tack till Mayhem som är hemma. Tack till rödhåriga tanten på macken som bjussa på 2 kr. Tack till kille i brd som står för min fylla. Tack till pokémon som står ut med mig trots avsakmad av mobil. har hängt med två 95:or hela dagen. De ärt snälla och en ska lära mig bromsa bättre på longboard. Köpte prästost på sleven. Ska ätas nu. PUSS

Shut up and sleep with me

Fick ett meddelande från min käre idol. Han undrade var jag var. I Sverige, på månen? Lyckligtvis var jag hemma och vi bestämde att ses. Det var ju ett tag sedan liksom, han skriver mest bara låtar hela dagarna säger han.

Tog min bräda och åkte helt enkelt dit. Allt var liksom i sin ordning, vi åkte lite longboard. Snackade lite, valde bilder till hans skivomslag. Hängde, åt lite. Hamna i soffan, snacka. Jag teasade lite, han med- och inget mer(!)

-Nej, asså det känns fel att vi bara ses och har sex. Vi kan väl hänga lite mer, typ? Han sa det på ett plågsamt vis, typ. Som om det vore för min skull.

Say what? Know your rights! Men allvarligt, hänga.. Okeeej, tänkte jag va. Fine for me liksom.

-Asså, det är ju väldigt bra sex och jag vill fortsätta så.. men ah. Du får bestämma. Du är yngst.

Vafaaan, blev detta någon åldersfråga nu också. Hjärnkontoret i högvarv men jag lät lusten tala. Inget jag ångrar så att säga. Hähää..

PS. Han vill dinera utan gummi, typ sjukt taggad. Vill veta om jag är testad. Jag var testad tills jag blev otestad för några dagar sen och nu måste jag testa mig igen. Waste. (Eller inte, det var fan asvärt. Men kanske inte en könssjukdom.)


you are messin' up my mind

Känner mig svag. Ska natursnyggingen flytta till Irland i ett år eller driver han med mig? ångest för att jag drog hem italienaren, han kände ju natursnyggingen. Natursnyggingen är misstänksam, det är fucked up. Jag gillar inte ens italienaren, han var fett oskön. Damn.

Inte hört från han i helgen, men han la till mig på facebook. Jag har inte heller hört av mig. Kanske langar ett bootycall fredagnatt om jag känner för det. Är inte direkt den som tycker att killen ska ta första steget.

Han det var mode med fast ändå inte hörde av sig, tyckte jag skulle följa med till emmaboda och ville ses för att återlämna ett klädesplagg. Jag är på. Jag behöver vad jag kan få. Och jag ville faktiskt åka till emmaboda redan innan!

Mitt ex har flickvän. He's movin' on up. Good for him.


Får man skriva så här? Äh, pappa betalar borgen..

Medel: 5,2 st/chey
Medelålder: 18,9 år
Äldsta: 24 år
Yngsta: 17 år
Vanligaste bokstav: E
Coolaste platser: Provrum, tvättstuga, kyrka
Procent
One night stands: 65%
Hemmaplan (någon gång, inräknat eget tält/eget hotellrum): 32%
I nyktert tillstånd (någon gång med personen i fråga): 58%

wähwähwäh

Fett fattig blogg. Alla är i skärgården och jobbar. Det är sommar.
ENJOY!


when i think about you i touch myself

Jaha. Så blev man lämnad av både Fruwie och Master D. Städa och gymma framför att hänga med mig, har de inte lärt sig att prioritera? Jag åker ju imorgon. Det suger. Blev inkallad en dag tidigare eftersom jag är färsk och behöver skolas in. Jag har ett kul liv att vänta en vecka fram över.

Vill utnyttja sista kvällen till max, men vet inte hur. Har huset för mig själv men är inte särskilt taggad på att styra. Det softaste vore att bara dra ihop ett gäng och typ chilla galet med typ film och svull. Och sedan äta middag hela natten lång med mannen. De senaste dagarna har hungern varit omåttlig, vilket både har skapat trevliga måltider men även lite oro. Hur ska jag klara mig en hel vecka?!





1 2 3, fanta och rosé!

Fred och kärlek alltså.. det är nog lättast om jag drar allt jag lärt mig denna vecka av misär och lycka.
Öl är gott, men inte ljummen. (efter några stycken slinker de ner ändå) Oavsett tid man somnat kan man inte sova längre än till 8 i ett tält. Det är okej att skrika youtubecitat i stort sett dygnet runt. Slice är nice, även på festival och alla brudar ska knullas, ingen kommer undan. Tar du min stol tar jag någon annans. Sjunollor har alltid varit och kommer alltid vara förrädiska. Är din fot svullen kan du duscha gratis hela veckan. Är din fot svullen kan du lätt stuka den igen och gå som ett mongo hela veckan. Allt som innehåller kebab är gott. Är man <160 cm kommer man långt fram i livet, speciellt när det gäller köer och konserter. Med andra ord kan man ha taskig tajming men sneaka lite. Satsa aldrig på lillebrorsan före du sett storebrorsan. Se aldrig Näääk istället för Grega, du lär ångra det. Walkie-talkies är bästa raggningsmaskiner, bättre än mobil fan. Lita inte på någon som haft en ménage à trois (för det har han inte). Är det ljust i tältet, sov med solglasögon. Vill du röka på är det bara att gå till camp uddevalla och säga; KOKO (som en fågel). Be aldrig en biff bära hem din dricka från systemet, du får stå ut med honom hela veckan. Ha aldrig ett one night-stand första kvällen, du får stå ut med hans polare hela veckan. Använd aldrig vänsterpartiets kondomer om du inte vill bli gravid eller få könssjukdomar vill säga.
och slutligen: Emil är ett fint namn. 

pryda bruden vad händer

But still. Jämfört med er är jag en ängel.


I don't wanna be a young dad

Återigen detta dilemma, köpa och ta pillret eller inte? Vanligtvis ångesten över varför man bara inte bara satte på den där jävla gummigrejen. Men i detta fall var den faktiskt på men vänsterpartiet satsar tydligen inte på kvalité. Så hur ska jag göra nu, apoteket är öppet. Men jag är lat och pank och 160 kr svider i plänboken. Det kan till och med vara försent. Han som skulle kunna bli pappa har ett fast jobb så han skulle kanske ändå kunna försörja vår blivande lilla familj. Jag kan hoppa av gymnasiet och sedan när barnet börjat på dagis kan jag söka jobb på ica medans min man strider för vårt land. Bo i någon skitig förort långt från stan med smutsiga ungar som skriker på skånska. Riktigt whitetrash
Har dock varken snubbens fullständiga namn eller nummer.


Nu blev jag rädd. Duscha sen springa till apoteket och hållatummarna.

alltså...

...vem orkar summera Peace & Love? Kanske senare. Kanske inte alls. Kan i alla fall säga att det var sjukt kul. Och ett riktigt helvete. Konstaterade redan efter första natten att jag inte är särskilt into tältlivet. Men ska inte vara den som är den och whina över varken det eller hur sliten jag är efter både malta och p&l. Nu ska jag bara njuta av fina minnen och den överdådiga lyx mitt hem erbjuder. Kylskåp och dusch liksom?!

We never messed around with discipline

Jag vet att det typ är förbjudet att klaga på det här vädret. Men ändå. Det är sjuuukt lökigt. Lider med alla festivalfjantar, rätt så svårt att hålla sig fresh i det här vädret. Tackar gudarna för brun utan sol <3

Soft kväll igår, förar rejält hos mayhem och drar vidare till ekensberg där musik-hitler himself håller partaj. Träffade en rätt så gullig kille. Nu är det ännu läskigare att röra sig i mitt hood, tiderna när jag går ut osminkad i mjukisar är över. Man vet aldrig vem man träffar. Han ville dra hem till honom men jag avböjde, jag är typ inte hemsläpsmaterial. Tog ett dopp topless och hoppar på nattbussen.

Hookar upp med djungelpojken, klasse och någon oskön grabb. Hungern var olidlig. Har aldrig haft såna fyllecravings förut. Mayhem vägrar ge mig mat så ensam ger jag mig ut i gryningen på jakt efter något ätbart. Klasse kutar efter och erbjuder skjuts, han var min bästis den kvällen. Vad är grejen med att donken i skanstull OCH medis stänger fyra? det är fan lågt. Springer i panik in på kebabkungen som håller på att stänga. Kastar fram 50 spänn och langar min mest desperata blick. Kebabrulle 5 på morgonen=sjukt nöjd pokémon.

IKVÄLL KÖR VI IGEN! SÅ JÄVLA FLIPPADE BRUDAR ASSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

där var du och där stod jag

Osoft att det bara är fula människor med typ joggingskor och hawaiiskjortor som raggar på mig på redline. Aldrig någon sexig, svettig fotbollskille med en rumpa som ett bowlingklot. Men såna är ändå fett osköna, hehehehe...

Vaknade upp hos serben imorse med maroon och kakiz. Jag var sur för att han hade snarkat hela natten och han var sur för att jag hade smittat honom med min aidshosta så att han snarkade. Tidigare på kvällen hade vi hängt med lite kulturamapeople, det var rätt soft. Kakis babysis var där och även den där killen hon hade haffat några helger tidigare. Han var fett indie och arty, det väger tungt i dem där kretsarna har jag förstått.

Han jag trodde det var mode med hade mode med en annan. Kefft. Hon är mycket mer inidie än mig, buuuu you whore! Ska också skaffa sideshave och piercing i hakan. Men han har min jacka, och jag vill ha tillbaka den. FAKTISKT!





Vem styr skeppet i kväll då? mayhem såklart!


RSS 2.0