Punching in a dream

Ni ska bara vara borta i tio dagar. Nu känns det som jätte länge. Det är dags att komma hem ny tycker jag. Jag är avundsjuk, så fruktansvärt avis. Men inte för att ni får festa i shorts på en varm strand i Thailand, inte för att ni dricker billig öl och bara mår bra, inte heller är det för att ni kan käka massaman curry varje dag.. avundsjukan jag känner är för att nu får resa och uppleva thailand tillsammans.

Tycker för övrigt att bloggen innehåller alldeles för lite skvaller. Vi får börja skvallra om andras äventyr


trasig

Har hängt med adidas idag, vi åt glass och letade lägenhet på Ibiza. Det slutade med att jag somnade och att hon satt och skrek och kåtade upp sig över lyxlägenheter som kostar 1780000 i veckan att hyra. Inga problem. Det börjar alltså bli dags att fundera över sommaren, speciellt nu när snön tar över våra liv. Något som är jävligt fett är att pappa idag berättade för mig att han och jag ska till Madrid i Juni. Och inte nog med det, han har även biljetter till Bruce Springsteen!!!! damn it feels good när två år av tjat lönar sig.


Det känns som att mitt liv har stannat upp lite och jag har mest lust att rulla in mig i mitt täcke och kolla på svenska 90-talsfilmer.

Men: Idag har det gått en vecka och jag firar att UMO inte har ringt!!!!!


RSS 2.0