Nää men de e chill va

Jag har varit oroväckande produktiv den här veckan. Effektivitet brukar inte vara min starka sida. Vad har hänt med din slackerstil Mejarn? Nej men det här är väl också nice antar jag.
Läste igenom hela bloggen nyss. Kom på flera saker. För det första har vi skrivit i sju månader. Det är över ett halvår. En stående ovation tjejer!
För det andra så har vår stil ändrats ett flertal gånger. Många olika faser i livet.
Och för det tredje så är det en massa stuff som obemärkt slunkit förbi bloggen.
Hallå! Nallen är soon to be tillsammans med hennes granne. De springer upp och ner till varandra flera gånger i veckan. Snacka om filmromans. Kärar ner sig i grannen som är en två år äldre snygging. Like på den.
Idag bestämde sig jag och vegeterianen för att vi från och med nu är Playyas. En fin ursäkt för att man aldrig kommer längre än påG-stadiet. Funkar för mig!


den nya svärmorsdrömmen är gastrosexuell

Löd rubriken på metros omslag imorse. Är lite fundersam över varför vi bara åt pizza på den vi höll ihop..är också tveksam till om jag tycker att någon blir så mycket sexigare bara för att den kan laga typ biff med bea. Jag drömmer bara om tatuerad beef, mhm...



orkade inte gå till skolan idag...



La Roux – I'm Not Your Toy


Young men think old men are fools old men know young men are fools

Ja, jag har sagt det förut. Jag gillar äldre killar.

Vet inte vad detta grundar i, men jag vet att när jag väl börjat vill jag bara få mersmak.  

Kan det vara jakten? Att behöva kämpa lite för sin erövring. Visa sig på styva linan och vara lite wild n' crazy.

Eller möjligtvis det faktum att det är lite småtabu. Det är ganska triggande att veta att man fått någon att strida mot sina principer. För mig liksom. Jag har all makt.

Det kan också vara en fråga om erfarenhet. Rakt på sak. Bjud ut mig, dominera mig, klä av mig. Precis där.  Fråga inte. Inget tafatt här inte.

En sista alternativ anledningen kan vara mognaden. Att ha långa konversationer på ett helt annat plan än vad man haft förut. Förstå varandra, inga komplikationer. 

Fast det sistnämnda tvivlar jag på. Jag är ju ändå inte ute efter något seriöst.



Men vad ska jag göra när alla äldre blir för gamla? Något måtta får det väl vara.
Äh, får konvertera till the cougar-side.


de klart man måste haffa

Det är fett sexigt med tatueringar!!! satt just och dregglade över lite tatuerad beef på facebook och insåg att det är fet-nice. Brutala biceps, en rygg där man kan urskilja varenda muskel, bröst lika stora som mina egna och på gränsen till övergaddad. Aaaaaaah...




When the long arm of the law is grabbing you, backstabbing you

Operationen var helt klart värre än jag trott. Skulle kunna ge en otroligt detaljerad, stegvis beskrivning av hela proceduren då jag bara var lokalbedövad men jag tror nog jag besparar er det! Nu till er som nu ville se. Jag är feul. Kul att jag varken får använda smink eller linser på en hel vecka. Gaanska awkward och sitta med en fet blåtira på kvinnohistorian med en massa feminister idag. Var tvungen att vara väldigt tydlig med att jag opererats och alltså inte blivit misshandlad.



Nu vet jag i alla fall hur det känns att vara blind på båda ögonen i 40 minuter. Och att gråta blod. Och vakna upp med igenvarade ögon. Åh, glömde att varna känsliga läsare.


when no one is around you say baby i love you then you say my name

Att säga fel namn vid fel tidpunkt. Det har tagits upp i bloggen förut, men är värt att dra en runda till.

Ofta går det att bortförklara eller skratta bort det. "Hehe oj jag menade Johan såklart, tänkte bara på vad jag har för läxa i historia och min lärare där heter Jocke så blev lite fel..." Men ibland är omständigheterna sådana att situationen aldrig kan bli annat än stel. Till exempel för en tjej jag känner, som mitt i akten med hennes pojkvän ropade ut en killes namn. Som inte var pojkvännens namn, utan en av hans kompisar. Hon fick sig inget den kvällen.

Det kan bli jäkligt jobbigt även om det inte är man själv som säger fel. En kompis mamma berättade idag om hur hon gått rakt in i dotterns rum där hon låg och pussades med sin pojkvän för att be dom gå och handla. Tyvärr råkade hon säga dotterns ex namn när hon tilltalade den nuvarande. Ett ex som många gånger dykit upp i samtal om svartsjuka och andra obekväma situationer. 

Jag ska bara säga älskling i fortsättningen. 


 


Det är lite farligt men det är bara att köra på

Förvisso gillar jag BS BäSt. Inge BullShit där liksom. Eller lite kanske hehe. Men åh, denna man skulle jag inte tacka nej till. Han är SEX.
Roligt när man sitter och kåtar upp sig framför en romantisk komedi.
Som man tittar på tillsammans med mamma.
Som dreglar över samma kille.
Nej men asså det här med äldre män är kanske inte så illa ändå. Män som är självsäkra men ändå ödmjuka. Ge och ta. Konsten att förföra. Att hänföra. Ohlala. Visa att du vill ha mig and make me want you.

Håret på hans bröst känns till och med inbjudande.

Den här tycker jag är rolig.


vilse i skogen vandrar hon omkring

Orienteringsdag idag. Jag var övermodig och bestämde mig för att springa med the incredible hulk. Efter att ha sprungit, och då menar jag verkligen kutat efter honom i typ 50 meter var jag död. Karin också. Och när vi godhjärtade unga damer stannade i skogen för att hjälpa en liten stackars pojke som hade totalvurpat med sin mountainbike så var inte the incredible hulk lika godhjärtad. Efter att ha virrat runt i hellasgårdens skog/träskmarker i cirka tjugo minuter sätter vi oss lydigt och väntar på vår hjälte för att sedan kuta in i mål som riktiga krigare. Det är så man fixar ett MVG kära vänner.




Electric feel

Det här med typer är knepigt. Vissa gillar BS, vissa gillar försvenskade blattar andra tycker att riktiga män är det enda. Somligas vildaste fantasi är Charlie Hunnam. Ni skulle nog tycka att jag har en typ, den långa blonda ariska. Jag håller inte med. Jag har ingen typ. Eller okej det där kanske stämmer i vissa fall. Men alla är vi väl lite svaga för en viss egenskap.

Men sen finns det dom som påstår att dom bara kan tända på en viss tjej. Är det bara mentalt eller kan de inte fysiskt tända på motsattsen? Jag har träffat två killar som bara skulle kunna tänka brunetter och en som i stortsätt bara gillar blondiner. Jag har dock aldrig träffat en tjej som bara gillar det ena.


För övrigt anser jag att...

Som Bridget uttryckte det; ingen av oss har fått något på ett tag.

Känns nästan som att jag börjat plocka vuxenpoäng istället för pinnar. Jag menar, jag kom just hem från en föreläsning i kulturhuset. Det var nån amerikansk feministförfattarinna som skrivit en bok för 35 år sedan som samtliga i publiken läst i tonåren. På så vis kan ni räkna ut den ungefärliga medelåldern och könsfördelningen på den föreläsningen. Det pinsammaste var väl att jag satt och skrattade högt åt alla skämt som en annan medelålders feminist. Jag köade i alla fall inte till signeringen efter. Och nej, det var inte föra att jag hade bråttom till affären för att handla middag.

Jag har tillbringat veckan vandrandes uppe i bergen i Abisko och verkligen uppskattat det. Njutit av fulla drag skulle jag till och med kunna säga. Fredagskvällen spenderades i en tågkupé. Löste korsord, sudoku och läggdags klockan 22.

Väl i Stockholm klockan sex lördag morgon är jag hurtig och somnar inte om på grund av "det fina vädret". Åker sedan till stan och lunchar med Morbror. Kollar resor och hotell inför en framtida resa. (Att planera en resa två år framåt i tiden måste garanterat belönas med höga vuxenpoäng).

På kvällen vankades ingen fest, utan den tillbringades på en italiensk restaurang på Söder med Blondinerna. Föjdes av lite filmtittande hos Mejarn och avslutades framför TV:n med Howkie.

Som topp på allt detta ska jag opereras själv imorgon och jag är inte ens orolig. Har fixat allting helt själv (med lite hjälp från Yogamorsan förstås).



Karthago bör förstöras

Jag är en lugn själ efter en vecka i Abisko och Kiruna. Sweet att kirunabor kan bjuda till lite och kicka lokalfest. Gratis alkohol skadar ju inte heller.
Tungt att Berran blir av enligt ursprungsplanerna. Tungt att det bara är 5 veckor kvar! Mat bira snubbar weed. Ja, jag lever primitivt.
Sista helgen jag är ensam hemma. Känner mig lite ägd som har lovat att vara barnvakt på fredag. Men man kan ju dra ut efter tolv. Mayhem kan. Annars tvingar jag brudarna att komma och föra hos mig. För övrigt så anser jag att mejarn behöver middag. Utsvulten räcker inte ens för att förklara hur jag känner.

berran

JAG SKA ÅKA!!! HELL YEAH, FUCK LIFE!!!!!!!

Jag älskar mina föräldrar.


coola kids kan aldrig dö

Vad händer med brudarna i orten? knas eller? inget juicy gossip att leverera längre? inga vilda fester?

Lite så är det kanske, för jag vet att det inte bara är jag som inte har fått mig något på länge. Har haft oflyt helt enkelt. Träffat fel personer vid fel tidpunkter på fel veckodagar. Stiffness. Har fyllesmsat och förstört, lika osmaklig som alltid. Fick för mig att det skulle gå bättre om man var rakt på sak men den gubben gick inte. Så jag chillar istället, orkar inte hetsa. Ska hitta en man och kila stadigt, bli stabil. Men för stunden så tar vi det bara lugnt. Tills på fredag i alla fall..typ så va brudar?

Jay-Z – 99 Problems
Jedi Mind Tricks – Blood In Blood Out
Dilated Peoples – You Can't Hide, You Can't Run


lilla shorty



det är så det vart sen jag såg dig där i centa
du spela fett snäll men jag såg att du va gangsta
så låt mig ta hand om dig, jag har huvudet på skafft
blatte över 20 bast, jag hustlar utan några straff
jag vet jag är ingen läkare och ingen advokat
men jag dödar värsta flowet på din radioapparat






We don't sleep when the sun goes down

Valvaka med Fröken Gräddnos. Undrar vart världen är på väg. Vi åt middag med rebellen.

Lovely sunday.

Haft en fantastisk höstdag. Fotbollsmatch på Essingen. 2 km-loppis med sköna kompisar. Gräddnosen, Trygg, Hellis och Axel's son. Singoallakex med pucko och jordgubbar i en park. Hägerstensvägen full av liv. Höstsolens ljus. Löven som precis börjat vissna.

Tuggar på ett grässtrå istället för att ta en cigg. Life's good.

Stötte på idolen. Han hade fyndat vinglas.

Imorgon bär det av till Abisko för lite rehab och en sprirituell vecka. Kanske hörs om jag har täckning i skogarna.


Jag minns... INGETING

Nollningen.

Varför känner jag mig nollad? Hur kommer det sig att vi blev fullare än snorvalparna? Kanske för att hade schweppes som virke istället för mjölk, filmjölk och ägg..

Vi var ett gäng ungdomar i en tömd bassäng någonstans på gröna linjen. Kan ju säga att de nio liter vodka jag kånkat dit i en backpacker-ryggsäck var lika tomma som bassängen efter någon timma.

Konstiga lekar, äggade ettor. Synd att ingen skämde ut sig.

Slutade med att jag var stupfull och åkte hem i sällskap med några jag inte minns. Minns inte resan hem eller när jag kom hem. Minns inte att jag messat random människor och frågat dem konstiga saker. Minns inte var jag la mina kläder.

Jag minns... INGETING.



I wanna boombangbang with your body yo

Det var Fredag och jag var inte ute och rände. Utan satt hemma hos en tjej i min klass och gamea, ps2 och Wii. Eller satt och satt, jag sprang och hoppa runt och var en aning övertaggad. Var ett tag sen man spela tv-spel liksom. Jag blir sådär barnslig och som den tävlingsmänniskan jag är deppa jag säkert i en halv timme när jag förlora. Jag brukar anse mig själv ganska bra på att träffa nya människor, men igår faila jag hårt. Skrämde nog mest hennes kompisar. Haha.

Lite synd bara att man var ute i Danderyd när hon den söta rödtotten hörde av sig och var bjuden till fest med bara grabbar och han som bjöd har jag spanat på i skolan. aja en annan gång

Juste författaren lyckades övertala mig att vara med på cheerleading fotot i skolan också. Sa först nej men när han smickrar än så är det omöjligt att säga nej. Så nu kommer hela skolan få se när jag står med benet i någon vig oskön ställning och gör en grimars för att jag typ sträckte mig samtidigt, soft.

äggad

Nollning är kul! Särskilt när man har en moderat i sin grupp som är nära på att börja gråta när han nästan blir polisanmäld för att han hoppat över disken på burger king. Och det är ju trevligt när etta-brudarna fjäskar lite sådära (ni är sköna!!!!). Soft att tvåorna blev fullare än ettorna. Ocg väldigt kul att ta hand om ettan August som trodde han skulle ta hand om alla andra. Synd bara att han smet när jag skulle matchmaka honom med en brud. TOALETTDYKNING I SKOLAN SEN HÖRRU!

Synd på utegångsförbudet bara. Annars hade kvällen säkert rullat på lika nice som innan. Men what to do? Ta hand om er alla, och gör inget som jag inte skulle göra.

This is pouring rain

Tom lägenhet på söder. Trippar runt i favorittrosorna. Känner mig fin. Sitter i fönstret och röker. Lyssnar på den här låten Bon Iver – re:stacks. Bakar en kladdkaka.  Tittar på vackra bilder.


Tänker lite på ensamhet. Tänker lite på dig. Bäddar med rena lakan.
Tycker att allt är rätt så fint.

everyday i'm hustlin'

Hektiskt och strulig dag. Det är inte en lugn stund när man på något sätt blivit utnämnd till nollningsansvarig och ska fixa smuggelvodka till en velig och osäker ettaklass som aldrig kan bestämma sig om de ska vara med eller inte. PUSSYS. Inte lättare blir det när langare bangar och man blir tvungen att jaga över hela stockholm efter rimliga vodkapriser. Jag vill bara ha sex flaskor, är det för mycket begärt?

Det blir nog spårat imorgon. Undrar om ettorna är hårdare än vad de ser ut? Det kan nog inte ta särskilt lång tid innan de stupar. Snackade med Granaten den Äldre som undrade om vi brudar fortfarande gillade att festa? Jaarrå! Fick en inbjudan till fest imorgon. Ute i skogen som vanligt, men det lockade med lyxvilla och jacuzzi. Randomfester är alltid spännande, sa han. True that. Dock kvarstår utegångsförbudet vilket verkar svårt att kringgå, så vi får se med den saken. Det blir en rolig dag imorgon vilket som.


the botten is nådd

Den här dagen har dödat mig skonigslöst. Att dra sig till skolan 8.15 efter tre timmars sömn för att vika skärmar är ingen hit. Åtminstone soft att läraren säger att det är okej att jag är bakis. Och alla säger att Marran är oskön?! Har tillbringat halva dagen i sjuksysters sovrum för att kurera mig och hålla onsdagsångesten(?) i schack.


Ja, jag blev nekad inträde två gånger. Nej, jag vet inte hur jag blev så packad. Ja, jag ramlade omkull mitt i slakttalet av de rödas politik. 


Gled runt hela kvällen utan någon riktig verklighetsuppfattning. Träffade VGY-creddaren från malta som bjöd på slutskiva, vilken han garanterade skulle bli bättre än denna fest. Försökte haffa lammkött åt W-stringen, tacka mig sen för vänförslaget. Träffade på Master D och Salamandern random på hemvägen när de sträckte på benen efter ett fem timmars långt entourage-maraton. Fyllekäkade i massor för att dölja vodkalukten. Åh helvete, vad osmaklig jag är.


Du gjorde slut och jag fick sparken

Är helt mör alltså. Inte nådig dag någonstans och det borde finnas lag på att man ska slippa skolan dagen efter.
Gårdagen. Själva festen var ju inte mycket att hurra för, det var före och efter det roliga kom.

Förfest hos Fröken Gräddnos var trevligt. Bästa blandningen från KGY och VGY så det gick väl an. Saknade min Bridget som tydligen var för cool. "Den akademiska kvarten" urartade lite för min del och jag kom väl dit sådär en timma efter alla andra. Det blev till att hetsdricka med Blondie men det är ju aldrig fel. Eller jo, kanske när hon flitigt mixar giftiga vodkagroggar.

Maxat mode och vandringen mot skyddsrummet började. Men vem hade kunnat ana att Jan Björklund skulle bli kvällens ice-breaker? Heta politiska diskussioner på fyllan måste överlägset vara det roligaste som finns.

Det enda värda att veta från själva festen:

Blondie vart nekad inträde två gånger. Har ni tur bjussar hon på juicy details.

DJ:n spelade urdålig musik.

The Italian Stallion dök upp och drog sitt:"Hej Gummaan!" i vanligt ordning. Han såg sådär allmänt väck ut som bara en vinnare av väck-VM kan.

Robin Hood vart även han nekad inträde två gånger. På grund av "för torr mun" och "för stora på pupiller". Det är inte lätt när det är svårt.

Mejarns dricka blev tagen av en vakt hon försökte ljuga för.

Det kryllade av Malta-boys och Blondie lyckades till och med konversera med en. Hör och häpna!

I brist på saker att göra vallfärdade vi till The Holy Donk långt innan festen var över.
Nattbussen dröjde och vi bestämde oss att det enda rätta slutet på en sån kväll var trefemmor och Big-O. Sagt som gjort drog jag och mitt sällskap beståendes av Mejarn, Robin Hood och W-stringen till Sleven där vi råkade ut för en Malta-boy. Doggen var väldigt taggad och ville hänga på oss men vi lyckades skaka av oss honom tillslut.

Kvällen fortgick i en park på röda leksakscyklar avslutades tillslut i W-stringens crib. Som lite guldkant på tillvaron gjorde jag mackor med svarta kantareller på för att sedan däcka i grabbens rum i alldeles för stor mjukisdress. Drog hem på morgonen i spöregnet.

goda råd är dyra

Den legendariska Kärrtorp-Värmdö matchen utspelade sig idag på zinken. Torsk för oss kärranbrudar, men det var nice ändå. Våra grabbar kunde åtminstone göra oss stolta.


Skolans snyggaste kille är jude! Det är nåt speciellt med det heliga folket alltså... Han är definetely bjuden till my jewparty.

Ikväll blir det efter-matchen fekke. Vimmla med bönder och ortenbarn, få smaka på dansgolvet igen. Var ett tag sen, saknar malta. Men den stora frågan är ändå vad som kommer hända på föret hos Mayhem. Blir det stifft? Kommer allt gammal agg släppa? Eller blir jag helt enkelt för full för att märka hur stel hela situationen är?

MAZEL TOV PEEPS!


TUNGT

Tungt att VGY vann.
Tungt att Blondie och Bridget var grymma.
Tungt med Burger King.
Tugnt att Sjusovaren styr förkröket idag.
Tungt att det blir en redig blandning folk, allt ifrån Mowgli till Megan.
Tungt att få festa på en tisdag.
Tungt att Kaptenen styr vin åt oss.
Tungt att det ryktas om efterfest inatt. Blir sent alltså.
Tungt
att Kvinnohistorian är inställd. Börja sent är heelt okej en dag som imorgon!



PS. Ursäktar fjortisbilden. Mina poserskills sträcker sig dessvärre inte mycket längre än såhär!
PS2. Det kommer gå super, Blondie. In vino veritas.


GO, GO, GO. ALLEZ, ALLEZ, ALLEZ!



TAGGATAGGA GO VGY!


Öl framför spetstrosor

I skolan är det som vanligt. Förra årets treor har lättat och lämnat plats åt den nya generationen. Triton har bytts ut och ett antal pojkar och flickor har ädelt tagit platsen som de nya cred-treorna. Ironiskt att ett flertal av dessa var pojkarna vi så random stötte på i somras.

I orten är det som vanligt. Någon vill desperat ligga. En annan behöver bara oroa sig för dagen-efter-piller och klamydiatest. Pinnhögen bara växer och växer. Vissa myser med sina alldeles för snygga och sköna pojkvänner. Den sista har lyxproblemet att behöva skaka av sig en kille som tycker att hon är perfekt. Vojne vojne.

På söder är det som vanligt. Moderaternas affischer rivs ner och slängs i soptunnor medan folk filmar. Men...

Förra helgen får en kort omnämning med den här bilden.

Hemma klockan tolv däckar man naken mellan två madrasser?..WTF?

 

FredagLördag vecka 36 blev spliffs och vattenpipa. Mys JU. Imorgon är det fotboll,häxa och mac/micromode på schemat.


hot or tacky?


Klamydiamåndag

Idag var Reinfeldt i vår skola. Pallade 20 minuter, sedan lessnade jag och Nallen och köpte sesamkakor istället. TAGGA TAGGA.

Kändes som UMO-besöket var något i stil med ett studiebesök. Det visade sig vara klamydiamåndag och ett gäng från Adidas klass hängde också med. Gaanska awkward sätt att indtroduceras för varandra.

Tja, du sitter också här i soffan, ser jag. Nejmen jag har precis klamydiatestat mig, varför är du här?
Det blir ju ingen brist på samtalsämne om man är oblyg i alla fall. Oves analysprincip, typ:
När? Var? Hur? Varför? Aa, ni vet.. Blev lyckligtvis inget sånt.

Alla fick tillslut allting uträttat och alla tider vart bokade. Nu är det bara att softa och hoppas att de inte ringer helt enkelt.



Imorgon blir det festfestfest. Någon har stulit mitt vin. Hur ska det gå?


asdasd

JAG E BÖG


gästbloggare: sebastian troedsson

verklighetsutflykt

I helgen hörde jag av mig till Spotifykillen kolla läget sådär va. Se om han hade något kul för sig, det hade han. De hade nolling för de nya ettorna på karlbergs militär högskola och jag fick komma. Lockande, 99% av eleverna är killar. Men klockan var ganska mycket och jag hade lovat mami att sova hemma så de planerna blev inte av.

Sen så i går kväll hörde han av sig, undrade vad jag hade för mig. ja jag går på gymnasiet, så pluggar och har söndagsångest fick bli mitt ärliga svar. Då frågade han vad jag skulle göra i veckan. panik. vem hör av sig på en söndag för det första? och för att höra vad jag ska göra i veckan. De enda jag hör av mig till på det sättet är de jag vill träffa seriöst. knappt då.



Jag ser det på löven

Fröken Gräddnos lämnade mig nyss själv i soffan till tonerna av ABBA. Haft en grym hemmakväll med den bruden. Soft sätt att avsluta en soft helg.

Helgen har mestadels ängnats åt alktiviteter som vinpimpling och kakbak med Rebellen och Segergudinnan. Brudhäng och vattenpipa. Inget galet flippat breathtaking, inget slice på köksbänken.

Fick ett sjukt sms från självaste Mr Victory idag. Att jag var den vackraste, roligaste och finaste han träffat. Att han visste att jag inte kände likadant för honom och att det var jobbigt att behöva ta alla initiativ hela tiden. Allt detta sa han för att sedan be om ursäkt och säga att han hoppades att jag inte var arg.. Say whaat?

Hur som haver. Vill ha en höstfling. Lite fresh meat u know.. Kanske på nollningen till helgen? 14 liter vodka. Gonna be Legendary..  



PS. UMO avec hon som fick slice imorgon. Bäst att vara på den säkra sidan va..


join the dark side we got cookies

Är helt lökig efter en promenad med Blondie som slutade med att jag övertalades att följa med hem till hennes man. Dealen var att jag skulle få kakor, jag är alldeles för billig för mitt eget bästa.

 

Nu ska jag zzzzzzzzzova


sunday bloody sunday

Lattemammornas och latterpappornas favoritdag. Dagen då de stolt spatserar runt med sina snorvalpar klädda i retrokläder och döljer de obefintliga påsarna under ögonen med wayfarers. Dem som äcklat kollar på oss osmakliga ungdomar som osar dagen efter och stinker vodka och cigg. Det kryllar av lattefamiljer i Aspudden, för att inte tala om sofo. Creddddddd...

Dagen då man lovar sig själv att vara lite bättre veckan som kommer. Lite mer ambitiös, lite mer ekonomisk och att vara en bättre människa i allmänhet. För att sedan misslyckas. Jag är dålig på vardag men bäst på fest.

Dagen som jag skulle spendera i sängen med min älskling om jag hade en. Bara kolla på film hela dagen och äta pizza och godis. Glömma bort söndagsångest och läxor. Gilla att ha någon att dela en sådan pissig dag med.

En dag som jag absolut inte vill stöta på han för några veckor sen. Varför stannar han och väntar på tuben med mig? och varför blev jag så stiff helt plötsligt? för att det är söndag och alla kan dra åt helvete förutom Galfie-love och min latte.






i love it when you call me big poppa

Jag har gått i homotankar ett tag. Bli inte oroliga nu, jag är säker på min straightness. Men jag har kommit på en del fördelar med att vara lebb.

För visst är det inte vara samma jäkla spel inom homovärlden? Alla är raka på saken, går aldrig som katter runt inte het gröt. Är du taggad på nån är det inget snack om saken, du haffar utan knussel. Ingen spelar svår eller låtsas som om ett one night-stand betyder mer än vad är. Vill du ligga får du ligga.

Dessutom slipper man tyda alla dessa manliga koder och signaler som så lätt fuckar upp förhållanden och haff. Tjejer kan väl inte vara så svåra liksom? Att ha ett lesbiskt förhållande är att ta det bästa från två världar. Som att alltid hänga med sin bästa tjejkompis, plus lite sweet loving.  




onsdagstankar

Inte så soft att stöta på sitt hemsläp från utlandsresan på skolgården. Så jag langade en diskret rush över halva skolgården bara. Inga konstigheter. 

  Idioterna som råkade boka sin skiva samma dag som john bauers är aegda.

Facebook är så jävla tråkigt.

Ska man dra på hoffe eller ej? nallebjörnen bjuder på förkrök och har hört att rätt så smutta människor ska infinna sig. Hähä...

Wentworth miller, Charlie Hunnam och Nigel Barker är äkta HUNKS.







samma nätter väntar alla

På gränsen till snefylla i lördags. But it's a fine line you know.

Soft att vissa var så kåta att dem tyckte det var värt att bli utslängda. Vissa krigade till bromma. Vissa var desperata och fyllesmsade frenteiskt. Andra smög hem aspackade runt tolv och vaknade nakna i sängen. Ensamma. Den sista trodde den gaddade biffen att han skulle få krama. Sen räddade jag henne.

Skeva kvällar, packade ungdomar. Fylla, gråt och kåthet. Ljuva snartonåringar.


Kärrtorps killar runkar till youporn

Frukost med bästa Maroon mode. Gled över till henne igårkväll, han knappt komma in i hennes rum före jag somnade till idolens nya låt. Värt.

Måste glida förbi honom någon dag. Lämna hans kofta och bara hänga. Men jag börjar misstänka att det är något mellan honom och hon med för mycket smink.

Igår hade vi ett gäng med nya kids i klassen, tre killar och en tjej. (Tjejen från KGY, vem står ut där när vår skola finns liksom?). De fick ett.. märkligt mottagande och klassen kaosade mest hela dagen. Inklusive lärarna. Galen mattelärare som skriker på Trygg som somnat och skäller ut honom inför hela klassen. Förvirrad engelsklärare som tappar bort sina elever. Får se om de pallar pressen och kommer tillbaka idag. Hähä..

Kirrade tickets till KGY-VGY efterfesten på Clustret också. Får se hur det artar sig och hur alla <18år kirrar fyllan. Vodkaplastpåsar i BH:n? Kakis sätter standarden.

Sen blev det kvalitetstid med Skrik och Panik, farmors kakor och planering inför framtiden. Saker börjar ljusna, yey!

PS. Bloggen har liksom missat min depp-period jag inledde hösten med. Inte bloggens utkast i och för sig. Den resulterade ett antal utkast med rubriker i stil med;
"JAG ÄR OLYCKLIGT KÄR I KÄRLEKEN" och "HON KOMMER ALDRIG TILLBAKA".



Cause once you go black you never go back

Shit vad länge sen man var här. Känns nästan som om jag gästbloggar. Har under några veckors tid lämnat över ansvaret helt till de andra i ganget. Shame on me. But guess what? I'm back.

I helgen var jag vi på fest och brudarna där var riktigt slampiga. Milla,erika och christina var nog värst. en blev ju till och med utslängd för hennes slampighet. Själv var jag stilig i kostym, kändes awesome. Jag vaknade upp i Bromma och kvällen blev legen...wait for it....dary. Suit up! varje helg från och med nu.

Förra helgens slice gjorde en gullig grej. Jag hade loggat in på spotify på hans dator. alltid bortaplan. Några kondomer senare skildes vi åt utan att varken byta namn eller nr. soft. Men sen när jag vaknade hemma ett par timmar senare såg jag att han hade lagt till en spellista med namnet Rasmus 076 *** **** ( och tre urdåliga låtar) . Den idioten gav mig därmed all makt, and i love it! Tänkte höra mig av mig till föregående helg sådär, men det hände ju inte så nu får det väl bli nästa helg, kanske. Han är ju trots allt skånsk ++.



med svansen mellan bena

Sitter och skriver CV. Försöker få bort ångesten med känslan av att göra nåt vettigt liksom. Hela dagen igår var skev. Började med förväntansfullhet och en lättförtjänt röding, slutade med krossade framtidsplaner och skam. Könsbytet hos Fröken Ýr igår gick ju sådär. Åker inte till Berran i höst. Inget liv resten av den här terminen. Tycker väldigt, väldigt synd om mig. Men man mår som man förtjänar.


Män är svin

För-förat med bror och SS. Vitt vin och sprite. Classical.



Redo för maskerad! Ses i dimman..


RSS 2.0