mat bira pinnar weed

Utkast 31:a Maj. Runt sisådär 1 på natten. Påbörjat då och avslutat nu.

Ett pip i bakgrunden som jag har försökt hitta i en halvtimme.
Visar sig att det är mobilladdaren.
Mycket märkligt. Jag får dåliga vibbar av piiipet...

Har haft en inneboende kristen kusin.
Weird.
Men han är borta lagom till min söndagsmiddag. En ssnygging är på väg.
En ssnygging som somnade igår när jag skulle sova hos honom.
Nu får han paya tillbaka helt enkelt.
Jag satt utanför hans hus klockan fyra imorse på dagens DN för att tidningsgubben tyckte att det såg kallt ut att sitta på trottoaren.
Lite smått förnedrande sådär.
Slutade med att jag tog en taxi hem till Kippe. Hon var dock inte där. Men det var not my dish of fish.
Och han som delar samma blod som Kippe ville liksom inte riktigt veta av henne.
Så han låste in sig en stund inne hos mig.
Vi klagade lite om våra respektive osofta situationer för varandra och sen somnade jag finfint.

Det blev en lovely sunday idag.
Jag fick till slut tag på Kippe och hon kom inklampandes high on life (weed) och på ett strålande humör.
Dagen bestod efter detta av sol, samma kläder som för ett dygn sen, fotboll, cigg, 3.5:or, kött och makaroner, bästa balkongmode, en skamsen sjusovare, en bror som macade ica-brudar, en rätt så skön numera sneögd dude, promenad, skratt och filosoferande.

Kände mig rik så tog en taxi från orten till söders höjder.
Åkte över Liljeholmsbron och njöt av Stockholmsnatten.
Allt kändes rätt så underbart faktiskt.


Och där så knackade det på fönstret och jag stängde ner datorn. Och sen så hände både det ena och det andra och jaaa..jag är helt enkelt sjukt trött idag.
Glada nyheter tjejer! Det blir ingen söt hip-hopare eller en töntig lintott här inte. No worries. Jag har liksom fått det bevisat nu. Väder!

i'm ready for more than this, whatever it is

Efter flera veckors användning av mitt rosa raklödder insåg jag först nu att det står barbergel och inte barbagel. Besvikelse.


Såg Idolen på gymmet idag. Han såg mig också, och sökte sedan med blicken runt bland maskinerna. Han hoppades väl på att en viss liten Kipango skulle visa sig. Han fick också bli besviken.


Stretchade för första gången efter träningen idag också. Hade förut inget problem med att vara stel fotbollsbrud, men efter att åter fått ett aktivt sexliv har jag insett att läget inte är riktigt hållbart. I will be really bendy.


They say we can love who we trust


Damn it feels good to be a gangsta

Senaste dygnet alltså. Det har varit riktigt skumt. Som vårt gäng splittrats och spridits ut på slumpmässiga platser i staden för att sedan återförenas när vi minst anat det.

Har våldgästats av Förödelsen och Lyckopillret avec dagen efterpillret. Jag och Mejarn gled som värsta sommarchicksen i värsta svensksommarfilmen med långklänningar, cigg och trefemmor på söder. Sedan vart det ring of fire för hela slanten för att därefter bege sig till sjöstaden.
Diggar kvällens smeknamn; The Vampire! Många stackars pojkar som lämnade lägenheten med grova sugmärken. Traaaash..

Själv på Mayhems gård. Mobilen död. Trycker på knappen.. inget svar. Igen.. inget svar. Röd lampa.
Kallt var det också. Tog mig modet att knacka på brudens fönster. I köket ser jag något levande. Viftar frenetiskt och ut kommer... Mejarns kristna kusin som är på besök! Efter många om och men kommer jag in och får powerladda luren i 5 minuter, Mejarn skulle till SS. 

Var alltså sovplatslös, batterilös, pengalös och mentalt instabil när vi vandrade mot tuben. Ringde Adidas för min sista gnutta batteri men hon hade fullt hus. Skulle tröstäta, och prisa selecta! De har gjort så man även kan SMS:a nötter och det skulle jag absolut göra. Vad selecta absolut skulle göra var att jävlas med mig och vrida en millimeter för lite så jag inte fick mina efterlängtade nötter. Men andra ord var jag nötlös också.

Jag ville gråta. Tur man har en vän som Mayhem som ställer upp. Bestämde jag mig för att åka till Hooden och ta smällen att klockan är halvfem och jag är full. Lyckligtvis (?) tar livet rejält konstiga vändingar och jag blir uppraggad av en herre med hatt vid tunnelbanan. Han satte den på mitt huvud, garvade och sa att jag passade i den och vi spikade en picknick för vädret skulle bli fint.

När grabben kirrade en pirre och jag stod med hatt och två cigg i högsta hugg stöter jag på mina homies och Adidas lurar av mig tröjan. Stannar till på macken för mer trefemmor där jag stöter på FIRREN barfota med fula klackskor i handen. Fyfan, sliten tjej där alltså. Checka soluppgången från brännkyrka och utsikten från nyfunne vännens balkong. Han visade sig till min förvåning ha varit i Italien ett år och modellat. Dräggig tvåa, chillade med musik och kedjerökte inomhus. Vi somnade och vaknade åtta av rabarber mot fönsterruta x3. Det var några av hans sjukt påtända pundarpolare som kom på besök med ett nytt bord och weed.

Min smuggelvodka plockades fram Vi kicka en fet, drack dödliga drinkar gjorda på citron och vodka och pumpade flitigt; MAT BIRA KVINNOR WEED.
- Det här kommer man ju få magsår av..
- Hellre magsår än liggsår!



långa nätter

Vi började hos mayhem och spelade ring of fire, där det blev mycket skratt med brittan. Drog vidare till sjöstaden för att parta vidare. Väl framme bestämms det att vi ska spela sanning och konsekvens, för gamla tiders skull. Jag hånglade med en tjej för första gången, whoop whoop! Fick ett samtal från min favoritgrabb i tallkrogen och jag hoppade på tvären för att bege mig mot fest i fruängen och sedan hem till honom. När jag är i årstafältet smsar idioten och informerar mig om att hans släktingar från gotland sover i hans rum. Jag slipper gärna att vakna upp till gotländska när jag är bakis och bara vill dö så jag skippade hela den grejen.

Happ, ensam i Liljeholmen och ingenstans att sova. Varför känns det bekant? Får tag på Adidas och beger mig till henne. Jag söp ner hennes lillasyster som skulle ha match idag. Jag är skamlig.

Imorse vaknade jag upp i axelsbergs playboy mansion med hugh hefner vid min sida. Absolut inget mode. Bara chill. Dvärgen låg på golvet och snarkade ljudligt. Kebab till frukost + chips = en andedräkt som kan mörda. Nu ska jag plugga. JAAAAAAAAA <3




PS: Kipango vart är du? Vem är killen med hatten? Ring mig!


Darling I'll leave and you won't come along

"Man ska gnugga med samma freni som när man försöker få bort knäck från en kokplatta."

Att jag måste bli bättre är helt enkelt ett faktum, annars kan jag ju glömma att någonsin få uppleva The Big O. Jag har för dålig fantasi, vad eller vem ska jag tänka på liksom? Det blir ju jättepinsamt om jag tänker på den där snygga från festen, och så går det. Sen dyker han upp på ICA när jag handlar med min mamma. Det funkar inte. Skulle skämmas så brutalt. En mörk, mystisk man som är otroligt sexigt och het? En trekant? Någon av samma kön? Gosh...


Tjuvlyssnat

SS sitter och röker på min balkong i sällskap med min lillebror. Han delar med sig av sina visdomsord, och de kommer in på ämnet SS:s framtid.

Lillebror: Men vad ska du jobba med sen då?

SS: Nä asså, jag vet inte. Jag tror det är lugnt. Du vet, när min mamma var ung. Typ i min ålder asså, innan hon träffa farsan så var hon hos en spågumma. Asså en riktig spågumma som sa att mamma skulle få två döttrar och en son. Sen fick hon ju det..

Lillebror: Fett coolt!

SS: Aa, och sen, efter så sa den där spågumman att mammas son skulle bli förmögen. Det är därför jag är så lugn, vet att min framtid är safe.

Lillebror: Aha, fett häftigt sen när du blir rik..

 


Utomkvedshavandeskap

Kort update om läget här va. Bilturer, slice, chillkrök med brudarna, rinnande sarre.
Käka lammhjärta till frukost, baxat akut p-piller till lunch och pizza till middag på fotbollsmatch.
Enda som saknas är sexpacket med 3,5:or men det var lite för provocerande.
Shopping på detta och man kan säga att det har vart en hittils lyckad helg.
 Kakan är min hjälte för övrigt. Tar tag i saker som en riktig kvinna!


den glädjande sanningen

Tjejer och deras kroppsnojjor. För smal, för fet, för kort, för lång, för oproportionenlig. Den ständiga ångesten över att inte vara tillräckligt snygg. Do I look fat in this?

Vi tränar och sliter för att få beachbodyn i trim inför sum 10 och alla killar. Men har ni tänkt på att grabbarna nästan har det värre? Vi kvinnor har faktiskt alternativ till the perfect body, det finns flera möjliga ideal för kvinnokroppen. Vissa killar gillar små och späda tjejer så att de kan känna sig manliga när de går bredvid henne medan andra killar vill ha kurvor, en riktig kvinna. Somliga tycker att långa ståtliga kvinnoben är det vackraste som finns, andra män gillar när tjejen bara når upp till deras bröstkorg.

Killarna däremot, måste se ut som den stereotypiska Ken-dockan för att kvalificera sig till hunk. Stora svällande muskler, stenhård mage och en tajt liten röv, åååååh ge mig!! Alla tjejer vill väl ha en egen Akilles som skulle kunna bära runt på dom (och handväskan). För har ni nånsin hört en tjej säga "Nä asså jag gillar lovehandles på killar, man vill ju ha nåt att ta i...."?

Am I right or am I right? Så chilla ned brudar och njut av tanken att killarna behöver slita häcken av sig på gymmet medan vi kan ursäkta fredagsgodiset med att vi odlar våra former.





Got time to wander, to waste and to whine But when it comes to you It seems like I just can't find the time

Har bloggen dött? Jo kanske lite. Frågan är om det beror på att vi har för mycket spännande i våra liv så att vi inte hinner uppdatera eller om det händer för lite för att det ska värt att skriva. Hemlis, hehe.........

Det blev chillnight hemma hos Blomman tillsammans med min förlovade. Väldigt trevligt och skönt, vem kunde tro att det kunde vara värt att spendera en fredagkväll framför tv:n med chips och cola? Skoooja. Jättemysigt var det. Adidas for hem till en annan medlem av jewcrew än den som nämndes förra helgen. Dags att konvertera kanske?

Ibland är jag väldigt tacksam för funktionen leveransrapport. Skickade ett sms till mannen för en halvtimme sen som jag inte fått nåt svar på, men jag förlåter honom då det tydligen inte nått honom. Annars skulle jag känt mig otroligt dissad.

Imorgon bär det av till landet med LA och Glen Coco, på planeringen står ultimat tjejkväll med allt vad det innebär.

bitch shake that ass let me see what you got

Dragen. Bloggen uppdateras inte. Vi är sämst. När man inte fick whina om plugg dog den, det är allt vi gör. Men vi lever som vanligt, dricker kopiösa mängder smuggelvodka, är ständigt sugna och pluggar inte. The way it should be. Vi älskar er 19 läsare!!!!!!!!!!

oh dear sister, trouble weights a ton

Jag är i en känslig period nu. Röde baronen är på besök vilket leder till både grova humörssvängningar och sexuell frustration, dessutom är min relation till päronen inte den bästa för tillfället. Så jag är ganska instabil kan man säga. Det är en sån dag idag. En sån dag när jag behöver mycket kärlek. En sån dag när jag övertolkar allting och får för mig att människor hatar mig. Så när han blev tyst och avig efter en irriterad kommentar från mig höll jag på att bryta ihop. Låg och darrade i fosterställning, typ. Varför satt du bara där?

Men det ordnar sig alltid. Mamma ger mig en kram, han ger mig en puss. Stämningen lättade i hela huset. Om bara fiskdoften hade gjort det tillsammans med den.


PS1: Helgen ser ljusare ut nu. LA ska med till landet och det blir girls night out (in the woods)!!! Listor med snygga killar ska skrivas, smågodis ska ätas och hår ska färgas.


PS2: Jag tror han blev glad för presenten. Fick varken en överentusiastiskt eller dissig respons, men han var snygg i den åtminstone. Och det är ju vad jag tycker som räknas.

They say there is no place for little monkey in this town

Har just kollat massa bilder från när en tjej vi känner bor ett år i USA. Är typ gråtfärdig nu, blev rörd. Det såg så jävla härligt ut, det var lycka på alla bilder. Jag vill vill vill också. Men samtidigt- lämna Sverige i ett år och sedan gå om med dem ett år yngre. Typ en otänkbar tanke. Men fortfarande sjuuukt sugen. Mamma har föreslagit att jag ska åka. Hon är ju galen. GAH.

Stuck in reverse

Low low low mode..
Vill allt och ingeting. Och nu får man inte ens gnälla över plugg här längre.
Åh. Vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Åstadkommer ingenting någonstan. Vill inte hem, måste hem!
Har inte lust med någoting. Inte ens matlust, jag liksom.
Trött på att uthärda, är det ens värt slutmålet?

Har typ tackat ja till en date med KTH på söndag. Men typ alltså.
Han sa att jag skulle ta med Kakan. Chill tänkte jag, då blir det lagom avslappnat, tills jag läste nästa mening;
"Jag vill ju inte att min kompis ska bli tredje hjulet.."

we are the people who rule the world

Min mami har addat mig på facebook twice, det har även min moster. Tror de på fullt allvar att jag ska acceptera? Jag har way to much personligt och intressant på min fb profil, egentligen inte. Men ändå skulle det aldrig falla mig inn att acceptera. Det skulle vara att ge dom på tok för mycket makt, ge dem en chans att ha stenkoll på mig. Vilka jag snackar med, vad jag egentligen gör på kvällarna.

Har nog hört hur de ringer och skvallrar om min äldsta kusin som påstår att hon jobbar som säkerhetsansvarig på en flygplats, men facebook säger något annat. Det ser ut som om hon är någon typ av eskort, hon har iallafall lättklädda bilder utlagda på nätet. Mycket upprörande tycker systrarna svensson (mami plus moster). Jag tycker mer synd om henne, göra b utvik när man är närmare trettio liksom.

Iallafall ska citera min kära granne:
''Om dina barn vill bli din vän på facebook är de för unga för att ha facebook''

motherfuckers drop the pressure

Ska vi ta oss i kragen tjejer? eller i alla fall sluta whina. Ingen av oss pluggar, vi har alla lika mycket och vi känner alla för att försvinna ett tag. Det är OK. Men jag klarar inte av mer nu, jag blir helt sänkt av att läsa om hur mycket alla har att göra och hur mycket alla måste plugga. För jag måste också göra det och jag vill fan inte höra det. Enough is enough.

Läste en intrressant grej idag, att vi tjejer skulle gilla tofflar. Ni vet vart jag läste det. Jag måste säga att även om det var intressanta tankar så håller jag inte alls med. Vem vill ha en toffel? Det är ju sjukt osexigt. Jag gillar att jaga. Gillar inte mesiga killar som gör precis som jag vill och är alldeles för snälla. Klena. Det var faktiskt en av anledningarna till att jag ditchade min förra grabb, han var alldeles för medgörlig och hade alldeles för lite att säga till om. Det kan ju dock vara mig det är fel på. Men om jag vill ha en hund så köper jag väl en hund. Vill jag ha en pojkvän, skaffar jag mig en pojkvän. Typ hehe.


så jävla körd

"– Förresten, mamma har hittat en vodkaflaska i ditt rum. Igen."


Varför händer sånt här alltid mig? Är det för att jag är dålig på att gömma saker eller är det för att mina päron är alldeles för nyfikna på mitt rum? Det värsta är att jag inte ens kommer ihåg den. Har absolut inget minne av en fet jävla Jelskin. Trodde mitt rum var vitt, cleant, barnvänligt. Kan det vara någon annan som råkat lämna sin smuggel hos mig av misstag? Stoppat in den i garderoben utan min vetskap? Om så är fallet ska jag pissa på den personen. Om inte så är jag helt jävla körd.


Så det är bara att invänta moderns ankomst och se vad domen blir. Ska kriga in i det sista, ska försöka bli friad från alla anklagelser. Nu gäller det att ha ett riktigt bra pokerface och ett par tårar att klämma fram ifall de inte köper min historia. Jag bävar.

Två orsaker att sparka en tjockis en måndag


Detta är alltså anledningen till att Mejarn och Kipango lade ifrån sig matteböckerna för att hooka med Norsken och kicka en fet. Eller två. Resten har Mayhem berättat om. Allt grönt är gott.

stu-DYING

Sa till mamma att jag började tolv, men jag ska inte dit alls. Tycker jag förtjänade lite ledighet eftersom jag ska passa barn klockan fyra. Jag har fått kakis att rita hästar till henne och skriva "till Alma". Får man 100 spänn i timmen av hennes rika päron gäller det ju att prestera. Ska rota fram lite av mina gamla spel till ungen också, äkta grejer. För jag orkar inte kolla på barda mer (tjocka ungar som spelar rollspel). Det var bättre förr.

Get here if you can

Matteplugg i all ära, men den här mannen har en sån inverkan på mig. Tog cykeln till Kyrkan i syfte att komma hem igen, men blev liksom bara kvar där. Cykla hem i soluppgången, doftar doften. Åh.


Det är du som är jägaren

Ja, plugg plugg plugg. Som alla ni andra där ute. Jag pluggar lika lite, skolkar lika mycket och klagar precis hela tiden. Flyttade hem till farsgubben idag och så fort jag klev innanför dörren bröt jag ihop. Bokstavligen. Låg och grät i en halvtimme. Lyckligtvis kunde han trösta mig. Precis som förr. Still the same man. Tack vare honom känner jag mig nu lite lugnare.
Jag är en av de få som inte berättat om helgen..och så får det förbli. Har inte mycket att tillägga. Samma gamla visa varje helg. Det är på vardagarna allt händer nu för tiden. Igår var jag stekt. Totalbränd. Skogsgläntan vid skinnarviksberget är det sjukaste jag upplevt. Jag var en sjuttio-åring och kipango en två-åring. Hela livet var en teaterscen och bruden kunde inte sluta garva.
Den röde baronen har fortfarande inte anlänt. Det är så typiskt. Jag är helt enkelt inte gjord för att få uppleva roliga saker utan att det ska komma massa skit på köpet. Om nåt bra händer så vet jag att nåt dubbelt så dåligt kommer hända inom snart. Det har vart så ett tag asså. Skitkarma. Vad har jag gjort för fel?!

Always a retard

Vad händer? Jag kan inte, och då menar jag verkligen inte plugga längre. Har provat allt, men inte fått något gjort på flera veckor. Utan överdrift. Blir en ond och ack så ångestladdad cirkel. Skolkar för att plugga och känner mig dålig, lyckas inte plugga och känner mig sämre, skiter i det och känner mig sämst.
Försökt med allting. Plugga i skolan, efter skolan, studion. Själv i rummet, utan musik, till musik, med pauser, godis, tilltugg eller med lugn musik. Till peppande musik, provat träna, sitta ute i solen, tröströka. Belöningar, plugga med vänner, syskon, morbror, vänners föräldrar och storesyskon. Pluggat på café, pluggat berusad, sovit mer. Pluggat på natten, på morgonen, provat efter sex och till och med droger.



Vad ska jag göra? Bara några skoldagar kvar och slutspurten är viktig som fan. Hur kan jag övertyga alla lärare att jag förtjänar MVG? Skiter i att betyg inte är allt. Det är ett kvitto på att jag kan, att det är okej att leva ett sånt liv som jag gör.

darling can't you hear me S.O.S

Pallar inte ens tänka på helg, jag blir bara deprimerad. Om jag ständigt tänker på helg så kan jag inte leva för något annat. Sorgligt. Får bara för höga förhoppningar.

Känner att jag måste ringa pojken i tallkrogen, en del ouppklarat där. Men what to say? Något är det ju jag vill ha sagt, men kan inte sätta fingret på vad. Typ.. hej jag tror jag gillar dig men jag vet inte hehehe jag kan typ inte bli kär. Skulle ju kunna göra det lätt för mig och ringa på fyllan, då man är en aning mer handelskraftig. Fast det gick åt helvete senast. Eller så lämnar jag det bara.


your sexy little thing show me what you got

Jag har hamnat i en ond cirkel. Jag vill vara brun (inte bara i ansiktet) så jag kan gå barbent som resten av befolkningen men det är nu så att jag vägrar att gå runt och vara vampyr-blek. Då tänker ni kanske att det bara är att sola, men jag är för blek för att våga gå ut och lägga mig i bikini, men på sätt blir jag ju heller aldrig brunare. Solarium då? mitt ständiga svar är: i don't do solarium. Hudcancern kan jag ta, men att bli rynkig nej tack. Brunutansolen blir bara fläckig på benen så den ideén håller heller inte. What to do? this is a tough one





spray tan kanske är svaret på mina problem?

jag är betongbarn från söder om stan och dom undrar varför mina ögon blöder idag

Alla andra verkar leva livet wild n' crazy med slice och röka och massa härligt drama just nu. Jag sitter hemma med näsan i skolböckerna istället. Men jag kommer väl tacka mig själv i framtiden när jag får ett flashigt jobb och massa toyboys omkring mig. Typ.

Anna Skipper och Lasse Åberg ska förmodlingen till landet i helgen så ska våga mig på att fråga ikväll. Om det går vägen är det fetnice, om inte så går det ju åtminstone med lite förfest. Mejarns hem är ju redan givna placet för efterfekke.




Alla är fan korta i rocken som Oliver Twist

Folk är stenade, vardagen är för hård. I am sleepless. WHY?

Facebook. Pontus Hjälm: "John Fucking Guidetti". Folk kommenterar, kallar honom kung. He is in your face Gandalf. Facebook är överhuvudtaget jävligt in my face. Inga händelser, DÖ.

Är rädd för att åka till skotland med papi, tänk om askmolnet kommer så att jag inte kommer hem och kan åka till malta? Rädslan är stor :(

Osammanhängande inlägg om ingenting alls. Hej hej hej.


lördag hela veckan

Lugnarej mayhem. Att dricka öl på en måndag när man skippade skolan för att ta tag i sina studier kan faktiskt ses som ett misslyckande. Men jag gillar dig ändå, jävligt mycket.

 ¨
Njuter av vår bira och chillar me livet bah


sommaren snurrar fort när vi bara snöade bort

Spinnade idag med Little Miss Sunshine, det hårda passet. Vet inte om jag kommer tillbaka. Jag är DÖD.

Det är måndag och jag har stora cravings för helg. Har inga planer ännu men det blir storslaget känner jag! Eller...? Kanske bäst att ta tag i det själv, ska faktiskt fråga päronen. Måste ju jobba på sammanhållningen liksom.

Vill att Fruwie ska ringa och störa mig i plugget för att prata om lördagens frosseri (men ingen middag?!). Röda baronen är på besök igen och jag är hungrig men måste banta. I want some dirty details.


Förlåt min kära fästmö för det glömda lösenordet. Men glöm inte att vi är menade att älska både i nöd och lust, och då alltså även i nöd av facebook.

All credd åt Ove

Fredag; Skolk, present åt Kakis, vodka Bredäng trappuppgång, godis, hem, duscha, somna, vakna halv tolv, missa grillning, götgatsbacken, snartonåringen, Pokémon Mejarn drunk halv sjuttis, SNAPS, Trygg, rednex, Vodkadrink i ölburk, glömd i Båtens bil, Vasastan, singstar=deckad S, skjuts hem halvfyra, JB, pringoooals, storebror utpressad= nudlar.

Lördag+Söndag; Mayhemmys, klänning, matlagning@Villa Kaka, (blondiner kan inte steka halloumi), middag & prat om middag, CL-final, sexnoveller, Snuffe, rosalångklänning, aspsidefest, storebror full, steriksplan, roliga brats (full S?), basketbollar, party in the USA, buss 94, skanstull, longboardkillen, götgatan, thé, mys, frukost, lunch, too much alcohol causes no middag, sova, trafikoväsen, frukostmacka, frukost, lunch, no middag because otaggad S, Villa Kaka, ostmacka, hemmahäng.


I dropped dead in the hallway, cursing the dawn


Jag diggar inte söndagar.


i'm just gonna take a minute

- hej vad gör du?
- är på fest sj?
- är på fest på östermalm
- varför ringer du mig?
- ville höra vad du gör, hur det är med dig
- aha
- du har inte lust att träffas?
- nej hejdå.. klick

Jag vet att jag gör rätt, med det är svårt. Egentligen vill jag bara prata, skrika och gråta med dig i flera timmar, men det skulle betyda att jag förlorat.



Kiss and tell

Gårdagen var riktigt skumm och för att räta ut alla frågetecken så, nej det blev ingen middag i stugan.
Iallafall igår träffade jag ett gammalt strul tack vare det nya ragget(?). Tydligen ska han me läskiga ögon ha sagt att han skulle haffa mig och jag ska ha lovat att sova hos jewcrew killen ikväll. Igår lät det som en bra ideé då jag börjar sju i morgon och han bor tre minuter från min skola. Men nu när vardagen kommit ikapp än känns det konstigt nog inte alls lika lyckat längre. han är inte ens snygg. Fick under kvällens gång lockande sms från hans kompis (som är snygg) han sökte nattsällskap. Men jag bestämde mig för att jag hellre ville avsluta kvällen i Villa Kaka. bra val? Debattören klargjorde igår att han inte ger upp förens han fått vad han vill ha, förvånande nog syftade han då på mig.panik. Frodo vet om det nu. Kul tycker jag. Jag är passiv alkholist. Jag har äckligt stora sug/bitmärken på halsen, hur fan ska jag kunna dölja dessa? får bli burkan de närmsta dagarna.

Vart tog bästa bror mode vägen igår? Did he end up with the fish(es)?


det ryktas...

...att gotlänningen sagt att han är tillsammans med Glen Coco. Typ?


...att södra latins egna Chuck Bass sagt att han ska haffa Blondie, trots pojkvännen. Tydligen har han en insiderkälla som kan ge honom information om hennes sexliv. To be continued...


...om ett alldeles för grovt facerape på födelsedagsbarnet. Försöker hitta spår men alla har raderats. What happened????


...att det gömts weed inne på rosa dagiset. För att lugna barnen liksom.




Och sist men inte minstblev det eller blev det inte middag i stugan?

master d vill att jag ska skriva att han är bäst men det tänker jag inte göra

Summering av kvällen igår:

Middag hos Gandalf och grovt tjejsnack till det. Grannarna fick höra om pinnrankning, blodfetisch, skogssex och tvångstankar under oralsex. Planerades in en sexafton som jag är sjukt taggad på. Jakten på the big O har börjat.

Därefter CL-finalen där jag var måttligt engagerad. Ägnade mig istället åt äckligt godis och läskiga vodkadrinkar innan vi drog till Toffeln med Glen Cocos gotlänning. Chill stämning med lite k-torpare, öl och alexander skarsgård. SÅG HONOM PÅ TUBEN I TORSDAGS!!!

Sedan en kort visit hos en jewcrew-medlems kompis på St Eriksplan. Sedan ringde Gandalf och erbjöd efterfekke i Villa Kaka, så det var bara att älga till bussen. Ringde dit en stekt Master D med vapendragaren Rodrigo. Irriterade mig över den f.d. hammarbybrudens närvaro, varför varför varför har hon skrivit på kontraktet? Kan hon inte typ flytta till sin kändispojkvän så man slipper se henne något mer i detta land?

Drog runt 4-tiden hem till Master D och somnade sött. Nu är det plugg och ångest som står på agendan, en hälsning till Glen Coco och Little Miss Sunshine om ni läser detta: jag har glömt min spanskabok i skolan och vore tacksam om ni skulle vilja plugga med mig. Jag bjussar på godis!



18 år och påväg in i livet

Befinner mig i Villa Kaka där hemmafruarna lagar mat. Barbie serverar lammkött till middag - bokstavligen talat. Galet att hon är hela 18 år. Hon kan köpa 3,5or till oss snorungar nu, underbart! GRATTIS BEJBI!!!!!!!1111


People call us renegade, feel like we're living crazy

Kakis bastar 18 och kickar fet fest borta på apberget! Fast nä. Vi ska först och främst äta middag, sen får vi se vart natten för oss. Kakis ska nog ut med sina äldre vänner och röja på krogen, det är vid såna här tillfällen det känns riktigt illa att vara ynka sjutton år. Förövrigt så ska jag sluta dela starogardzka med mayhem, det slutar bara illa. Eller med att jag blir fett packad. Som igår, jag var asfull och hon ville bara ha mer, mer och mer. Jävla järnkvinna. Men ikväll mayhem, då är det OK. Jag offrar mig för dig.


Bästa starogardzka mode <3


det dansar en vilde i ett vattenfall

Fin kväll. Började på långholmen med Pokémon och Mejarn innan jag drog till rålis med Puffie and the gang. Där var det soft med vattenpipa och blandat folk. Hängde med LA och classmatesen och södra latinarna. Träffade den ariske pojken som ställt till det för sig. Åt korv och potatissallad – grattis är gott. Jag var NYKTER hela kvällen! Rikstung.


Jag börjar bli taggad på tatueringen igen. Äru på kära fästmö?


it's a pussy in a box

Pojkvänspresenter är lätt ångestframkallande. Hur mycket ska man lägga på den? Borde den vara symbolisk? Är det verkligen tanken som räknas? Jag har lite svårt för såna där nuttepluttiga presenter som ska symbolisera ens kärlek, typ ett smycke med "XXX hjärta XXX" ingraverat. Eller okej nu ljuger jag lite, känslokall och macho är jag inte, skulle antagligen smälta ifall pojken gav mig något sådant. Det är mer det att jag inte kan eller vågar ge en sån present. Skulle kännas så jävla gay.

Prisfrågan är nästan svårast. Man vill inte köpa en för billig present och verka snål, men inte heller smacka på med en svindyr så att han blir obekväm och känner sig dum för presenten han köpte till mig för fullt normalt pris. Det är balansgång det där.



Hittade i alla fall en skjorta, snygg och i lagom pris. Puh. Nu kan jag chilla tills julafton då det är dags igen.

Fanta walking on the rainbow now

Sweet sweet sweet väder här direkt från VGY. Pokémon var just här. Jag skippar datakunskapen. Har ätit sushi. Och druckit trocadero. Spanat in trean, ååh! Nu bär det av till söder där mina älskade väntar. Ses i dimman inatt tjejer!

I heard of a girl...

Jaha så nur har den ariska pojken ställt till det för sig och jag hade ett finger med i spelet. Det är också honom jag kan tacka för att alla latin ettor vet vem jag är. Fan jag som gärna hade käkat ett antal middagar till innan det var slut på det roliga. Nu är väl det bara att drömma om. Det var hans fel, men jag kan ändå inte låta bli att ha lite dåligt samvete. Ibland hinner verkligheten ikapp en, eller i det här fallet hans ''flickvän''


Ett djävulskt driv, en himmelsk iver

Solen skiner, cash på kontot. Skippar provet och möter upp Trygg på söder för lite longboaråkning och frukost. Jag har lovat honom en i födelsedagspresent, (ja, en sådan man äter ni vet..)
Kan nog bli en lovande kväll, inga planer på agendan!


Who says I can't get stoned?

Bestämde mig just för att inte skriva provet imorgon, utan logga in på facebook istället. Finns inget bättre sätt att spendera en kväll, och Cookie kan man alltid lite på. Hon är online, oavsett tid på dygnet men oftast då Båten också är det. Undet våra nattliga konversationer drar vi ofta intressanta slutsatser. För att citera Kakan; "Under vårt vanliga nattpladder lyckades vi utforma vår främsta värdegrund inom pinnfrämjandet"
Pokémons kollo. Grunden till allt, alla händelser går att koppla till det kollot. Och därav en hel del pinnar på köpet. Alltså ligger kollofrågan oss varmt om hjärtat och jag kan inte annat än instämma med vår kära Animiss.



Idag drog jag då hem efter lunch för lite välförtjänt sömn. När det sedan bar av till Mejarn visade det sig att hon var påväg till en restaurang med familjen och jag kände inte för att hänga på. Kirrade lite godis och softade duktigt hos henne när jag fick den briljanta idén att höra av mig till Longboardkillen. Något jag helt klart inte skulle gjort för ett halvår sedan då jag inte ens kunde sjunka så lågt som att SMS:a ett på G. Gillar förvandlingen.

Visade sig att grabben bodde på Götgatan och jag blev guidad upp till hans lägenhet. Promenad på söders höjder och solnedgång vid Mosebacke. Aldrig fel, minst sagt i en trevlig mans sällskap. När vi promenerade runt som bäst ser jag en filur jag känner igen väl. Norrmannen, exet som även han härstammar från det heliga kollot. Lite smått dragen såhär på en torsdagkväll glider han fram och ska börja prata med mig om att jag och Mejarn ska röka gräs. Den jävla bruden har ställt till det igen med sitt weed och jag hoppas för allt i världen att min följeslagare inte hörde Norrmannen. Vi skiljdes åt med löftet att höras av imorgon kväll. Kan bli intressant..


Well he has got a hotty body, but his attitude is potty

Det finns fler snygga tjejer än killar tycker jag. Det är inget ovanligt med en snygg tjej på stan, men snygga killar ser man väldigt få av. Och I så fall är han typ 25. På grund av detta faktum så blir snygga killar ofta överlägsna och ganska osköna. Allt för ofta saknar dem personlighet. Vi tjejer där emot, måste vara grymt jävla sexiga och grymt jävla smarta och blablabla. Det är hårt. Jag kanske ska byta sida? har hört att det ska vara populärt just nu. Men först måste jag få träffa min natur-tönt mer, för honom börjar jag bli riktigt sugen på.

Förövrigt är Gordon Ramsay fett het.


alla är äldre nu, dom ser efter varann

Fick precis höra att allt jag pratar om är skola. Hur sorgligt?! Jag behöver helg.


Fyllesamtal

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now


Förgörande samtal klockan kvart över ett en lördagkväll.
Helgen är snart slut och man har inte fått nån närhet.
Alkoholen har tagit kontroll över kroppen.
Och även fast man lovade sig själv att inte höra av sig så känns det plötsligt inte alls som en dålig idé längre.
Ibland kan det faktiskt bli bra.
Ibland så har man mycket att ångra dagen efter.
Man lovar sig själv att aldrig ringa bootycall till personen i fråga igen.
Men nästa helg, ja då är det samma gamla visa all over again.


Andra försöker bara gömma sig

Att sätta sig på ett fik med plugg för att inte lockas av elektronik kan gå bra. Men när man sätter sig med en kompis som man alltid har saker att prata om, då vet man att det kommer gå åt helvete. Kämpade mig igenom alla papper en gång, men sen övergick tystnaden sakta men säkert till snack om allt från studenten till trekanter. Vi är sköna, snygga, intressanta brudar som inte kommer behöva skämmas på beachen 2010. Eller hur var det, Kipango? Malta kommer bli awesome.

Du Gandalf, jag vill ligga på lördag. Du äger bordellen, styr något. Hahah skämt åsido. Lördag är din dag och jag är taggad som få. Vi har lite planer men det mesta är upp till dig. Whatever you want to do we'll do. Middag är väl spikat i alla fall? asså riktig middag..måltiden middag..eller asså aa...JAG VILL BARA ÄTA MIDDAG FÖR ATT DU FYLLER 18 OKEJ? Inga jävla baktankar.


I can relate to what you're saying in your songs

Jag känner mig yr, det är svårt att andas och jag känner hur huvudvärken smyger sig på.  Jag har abstinens. Jag försöker vara utan min farligaste drog en vecka. Idag är det tredje dagen, börjar kännas riktigt jobbigt. Tror det här är svårare än att sluta röka. Hur långt tid tar det innan facebook försvinner ur kroppen? Försvinner någonsin känslan av att det är just nu när jag inte får gå in som allt händer? Men jag ska kämpa i fyra dagar till för att känna att det är jag som har kontrollen över mig själv, inte facebook.


turn me on with your electric feel

Sitter och lökar i endast trosor och strumpor och äter smågodis – som en äkta kvinna. Match ikväll och är taggad. Det blir mål, jag lovar.

Vill egentligen bara gå och lägga mig på balkongen och chilla med livet, men plikten kallar och ska därför sitta duktigt och plugga hela eftermiddagen. När blev jag såhär disciplinerad? Fick ett sms från en av årstaboysen och tillika exet(!) om att det vankas båtfärd imorgon eller i helgen. Låter ju soft, visst är vi på brudar?

Tror att helgen kan bli nice. En särskild kaka fyller 18 på lördag och på söndag är det derby mellan söders mest lalliga fotbollslag. Ska va på plats med firman.


Meddelande till min förlovade och fruwie: I helgen bokar vi tåg, trots att fruwie inte köpt biljett än!!!!!!111

Blue my mind

Jag sitter i skolan och försöker plugga kemi, somnar så fort jag hör orden kovalenta och van der waals - bindningar. Drömmer om helgen och nöjen. Det enda jag vill i livet är att ha kul hela tiden och att roa mig. Göra saker jag tycker om utan tvång och måsten. Är det för mycket begärt?

''We're having fun in the daytime. We'll chase the stars in the nighttime. And we'll catch the sun in the morning''


Jag vill ha allting

Har chillat med maroon och najki nästan hela dagen, fast najki var duktig och drog på träning. Hörde dock rykten om att snygg-D var där, och det talades om att lägga in en stöt.

Jag hade verkligen behövt plugga idag, men det gick som det brukar gå, det gick inte alls. Kommer bli förnedrad inför mina klasskamrater imorgon när dte är muntligt förhör och jag kommer få frågan jag absolut inte kan. Damn. Just nu duschar maroon av sig, för hon var fett lökig efter vår lilla promenad till aspudden där det inhandlades ben&jerrys. Vi ska sätta oss på mitt tak, äta glass och prata om livet..eller killar kanske.

PS: snackade med naturaren idag, ni gjorde succé kära vänner.


En gnutta galenskap

Ja piraten verkar ju vara en hit. Jag och swoschen hann med att testa en ställning också. Hon stod brygga över mig medan jag satt ner på golvet. Kan funka om man är vig. Vi har också hunnit med att göra en alfabetisk lista över gängets alla pinnar. Tack för ideen Nallen! Vi har kollat upp hur vi ska kunna plocka de svåra bokstäverna. Det blir tricky men ska nog gå till slut.
Jag känner dock att jag ska ta det lugnt ett tag. Vill ju inte komma upp i de höga talen då man börjar ljuga och säga färre. Ja, känn dig träffad. Så endast de som har namn som börjar på en ovanlig bokstav är från och med nu välkomna in i mitt sovrum (eller garderob). 
Förresten så var det inte svårt att bli smått träffad av förra inlägget. Vart är världen påväg?

La nuit de l'homme

Åh, äntligen har jag hittat den. Har känt av den i flera dagar här hemma utan att hitta källan. Har varit ytterst distraherande vill jag lova. Kollat igenom alla min brors parfymer utan att finna den. Men idag fann jag den, allt som krävdes var lite tålamod, att låta doften sjunka in. Hans parfym har jag över hela mig och den bara osar sex appeal. Vet inte vad jag ska ta mig till. Inte till kyrkan i alla fall. Måste nog lägga mig i min säng, eller något..


sex, drugs and rock n' roll – because i'm a real rock n' rolla

Medan männen framförallt är onani- och porrmissbrukare eller erövrar offer är kvinnorna mer beroende av passion och förälskelse, kärleksberoende. Kvinnor är mer ute efter själva bekräftelsen än männen, de finner jakten mer njutbar än sexet i sig. När objektet för åtrån visar intresse tillbaka försvinner lusten och missbrukaren vänder sig då efter andra personer att applicera sin förälskelse på. Ofta tänder hon på sex med personer av "lägre rang", t.ex. yngre eller inte särskilt attraktiva män, just för att känna kontroll och sexpartnerns uppskattning.
Mer än en tredjedel av alla personer med diagnostiserat missbruk har också en annan psykiatrisk diagnos, t.ex. depression, ätstörningar eller självskadebeteende.

 

 

Skillnaden mellan att ha mycket sex och att missbruka sex är när det blivit ett tvångsmässigt beteende. Individen har inte längre sex för att njuta, utan för att fylla ut ett tomrum och använder sexet som botemedel mot depression och känslan att inte duga.

 

 


make the girls dance

Det är fint väder, jag och mayhem har halvt om halvt porrsurfat och wales-flickan har gått runt och nojjat över att vi använder hennes grannars trådlösa, vi försäkrade henne om att de inte kan se vilka sidor vi besöker. Är ganska väldigt säker på det. Egentligen ganska synd för det vore väligt roligt om de såg att en dator i grannhuset var inne på sidor som sexwithorgasm.com. och sweseduction.nu.

Vi kom fram till att det här är vår favorit ställning. piraten
Ta din tjej bakifrån... precis när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet. Hon kommer att hoppa på ett ben och hålla för ena ögat som en pirat

Det finns så mycket bättre saker man kan göra än att plugga.

Från och med du

Förmodligen en av årets bästa dagar, konstant lycklig! Hookade upp med födelsedagsbarnet för en longboardtur innan det planerade kalaset. Soft att cruisa över Skanstullsbron och på söders höjder med mr Safe. Köpte en massa kakor, chips och läsk och gled vidare till Vitan. Folk från kärret och klassen trillade in och jag diggade utsikten.



Lånade Brandmannens bräda och gled ner för backen där jag fick sällskap av en ung man som också utforskade parken på longboard. Vi styrde ett gäng som skulle lira fotbollsmatch men den dankade rätt fort av då alla var trötta efter en hel dag i solen. Ändå rätt kul att köra fotboll med ett gäng brats från Jensen liksom.
Solsken- connecting people, typ. Tog farväl av min nye vän och honom lär vi nog se mer av.

Jag och Brandmannen var så pass sällskapssjuka så vi tog oss en trevlig promenad i närområden och pratade om lycka. Om vinterdepressioner och att vi alltid har happymoments tillsammans. Och att det lär bli fler för vi har hela tre och en halv månad sommar framför oss. Promenerade därefter in till tanto med Cookie. Vi åt glass och tuggummi från marken. Har hittat bästa stället.

I can’t do well when I think you’re gonna leave me, but I know I try

Nationella i matematik B imorgon, I'm fucked. Drömmer om bättre tider.


Då vi dansar

Varför sitter jag och gör ett test som ska visa min alkoholprofil? Jag som inte ens smakat sprit. Resultatet blev ''Kort och koncist: Din alkoholkonsumtion är ofarlig'' vilken överraskning. Jag visste ju svaret redan innan, så varför lägger jag ner tid på något så sjukt onödigt? När tid är pengar och jag har jävligt bråttom.

De två senaste jag kysst har flickvänner, way to go. Förbjudet är spännande


Come on baby light my fire

Sitter här i min ensamhet och ser på soluppgången. Det har varit en fin dag, jag strövade runt planlöst i second hand-djungeln på hornsgatan själv. Allt för att slippa plugga, vilket jag inte heller gjorde.


 
Fick ett samtal från idolen precis när jag var påväg upp till Udden för en pizza. Han ville ta en joggingtur. Sa att han var taggad, ville kötta och trodde inte jag skulle klara hans tempo. På ren impuls sa jag att ja, klart jag kan hänga med och springa, vi möts om 20 minuter i Axel's Hills. Gandalf som befann sig hos mig med sin kompanjon Snuffe sällskapade med mig och det blev ett tårdrypande farväl mellan mig och Snuffe.

Joggingen gick bra, vi var överallt i Hägersten och det blev lite som en sightseeing i hooden sådär. Det visade sig att det var han som inte klarade mitt tempo tillslut. Hängde med honom hem efter att ha blivit försäkrad en dusch, och det fick jag. Och middag lite här och där. Gled hem till min Babe i Idolens för stora kläder och chillade där resten av kvällen med skönt folk, thé och vattenpipa. Vi kollade stjärnor och pratade livet. Longboard hem med Gladiator. Mys.

My father he's going crazy, say's I'm living in a trance

Långhelgen är över, back to reality. Pållante. Ska langa määc på natur-tönten, bara tre veckor kvar så det är bara att köra, typ. Men jag tycker han är svår, en hård nöt att knäcka. Vet inte om han är intresserad eller bara tycker det är kul med lite uppmärksamhet från en etta. Well, we'll see.


Come away with me

Summering av långhelgen på g. Fest hos barndomskompisen i torsdags. Förra pinnen dök inte upp som tur var. Kunde därför kröka bekymmerslöst. Spelade "jag har aldrig" och pekleken. Tydligen är jag kåtast, blir oftast fullast och har den konstigaste fetischen. Hmm tveksamt va? Fast fetisch-grejen satte igång fantasier. Cement, betong, garage. Kanske en tvättstuga. Intressant.

På fredagen vankades det krök hos Kipango. Bästa bror mode skulle fixa pojkarna och hon flickorna. Kvällen blev som det brukar bli. Jag körde igång hårt från början och blev fort dragen. Hookade lite sådär. Fick frågan om det var lugnt att den röde kunde komma eftersom han var med den andre italienarn. Offrade mig för kakans skull, visade sig ju vara fett värt. Middag för henne och lite lunch för mig. Självklart inte med den röde. Honom iggade jag hela kvällen. I know, I'm a Bitch.

Lördagen då. Vilket jävla väder. Gick i shorts och t-shirt från Liljeholmen till söders höjder. Till sällskap hade jag min inneboende den här helgen, Adidas. Vi har för övrigt haft det grymt mysigt. Bruden är underbar helt enkelt. På kvällen chillade hon ensam hos mig för att plugga. Jag drog till nojjarn. Grillning stod på schemat. Korv, cigg och fräsiga vodkadrinkar som Blondie fixade. Sen kom pojkar. Och jag blev sugen på en gås. Jakten på weedet var igång. No happy ending på den historian tyvärr. Kvällen slutade med mys hemma hos mig. Hade tidigare under kvällen fått ett samtal från ett random nummer. Förstod efter ett tag vem den mystiske unge mannen var. Walesflickans ragg, tillika en klasskamrat till bror min. Han var välkommen hem till mig och han visade sig vara så konstig och intressant som vi fått höra. Det är bara att haffa unga dam!

Ikväll blir det softish hos nojjarn igen. Har letat fram vattenpipan och fixat en provisorisk kopp. Nu behöver vi bara kol och smak. Men det löser sig.

sexmissbruk är inte alls så kul som det låter

Ångest över långhelgens slut. Ångest över det berg av plugg som ligger framför mig. Ångest över halsblosset jag tog igår (vanlig cigarett kära vänner). Jag tror det är därför jag har sån sjuk huvudvärk just nu, även om det nog är mer någon slags omvänd placeboeffekt.

Tre månader har gått idag. Ska firas med middag eller picknick, beroende på vädret. Tanken är att det är han som ska fixa allt men stor tvek på den. Brukar alltid sluta med att jag gör klart hans påbörjade matlagning medan han står fåraktigt bredvid och kollar på. Vi kompletterar varandra så bra.

So gangster I'm so thug

Gårdagen var nice. Skönt med vinst. Börjar se ljusare ut för oss i Hooden. Därefter bar det av till Baben för att grilla och föra. Typ jättemysigt med utsikt, musik och solnedgång. Även fagra fröken Yr var på plats, det var trevligt. Var ju ett tag sedan. Fick tillskott i form av manligt sällskap och Blondien hittade snabbt till Gubbens knä och Baben hamnade hos Rumänen. Mejarn var självklart galet taggad på gräs, likaså Master D och jakten började. Ett stort ungdomsgäng som ville punda begav sig alltså mot tuben. Det där med gräset blev inte riktigt av och jag låter Blondies citat tala för alla; Näe, asså jag pallar fan inte brunt..

Väl hos Maroon blev det chill och folk började dricka the och koka pasta. Plötsligt, av någon okänd anledning hör Pokémonens naturtrea av sig och vill komma över. Efter att ha blivit förvarnad ett antal gånger att det inte är party här kommer han hitdragandes med en kamrat från Jensen. Det blev lite shots, lite tecken och vändtia sådära. Också Justin Bieber och gammal soul på det, numera obligatoriska då det vankas efterfest. Såg på AMF till soluppgången och följde därefter grabbarna till bussen.

Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Vet så mycket som att Bajenmannen har hört av sig och vill ha sina kakor som är uppätna och att jag måste plugga. Känns hårt att se det svart på vitt såhär när jag ingorerat allt som har med skola att göra i veckor nu. Nu har jag en del att ta tag i.



please please please let me get what I want

Vaknade upp ensam i mor mayhems sköna säng. Lägenheten var tom och ödslig. Ingen annan än jag där. Ringer upp herr Jangemo och informerar honom om att jag behagar infinna mig till matchen. Väl framme var han aningen bitter då vi inte hade någon keeper, "hon var frisk i natt hörde jag, men nu är hon tydligen sjuk". Hur som helst var det väldigt skönt att spela fotboll, lite som terapi för mig faktiskt (ja mayhem, jag är väl mobbad då). Ikväll kör vi igen, de e inga problem.


Bengen spanar varje dag dom vill ha tag i mig

Knas i orten. Känner av Blondies gamla mode, bakismisär och match på agendan. Eller snarare sömnbristmisär.
Skulle bra gärna följa Adidas exempel och softa hemma, men vad gör man inte för Herr Jangemo?
Gårdagen bjöd på chill folk och peach melba. Det var lagom lugnt sådär, till och med Den Röde höll sig i kragen. Han vågade väl inte någoting annat. Gandalf återuppstod från de döda (läs:pluggande) och cyklade hit. Hon fick napp med sig hem till stugan som invigdes (och ja, jag är nu säker att du är den första där). En italiensk liten fisk. Bästa.

Solen skiner som aldrig förr och dagen kommer bli fantastiskt om jag bara lyckas överstöka matchen. På planernigen för ikväll står grillning hos baben och fest hos Maroon. Sweet.

Nu;
match i Bollstanäs!

you got me all wrong

- vad är poängen?
- finns det en poäng?
- du säger att det inte finns någon poäng.
- jag säger bara att jag inte vet.
- det finns ingen poäng. hejdå.

Är inte ens full, men jag lyckas ju klanta till det så fint ändå.

tro och tvivel

Det blev inte riktigt en sån partykväll som jag hade tänkt mig, men den var kul trots det lite jobbiga slutet.
Började kvällen hos fruwie där det kördes The ring of fire och soft stämning. Drog efter en stund hem till Jesus tillsammans med Swooschen och Nojjaren där Little Miss Sunshine och Glen Coco dansade ihjäl sig. Det var röj! Dans till tung hiphop som passar oss tuggare i orten.

Sen dök Mowgli upp. Vi hälsade lite obekvämt på varandra innan vi flydde åt varsitt håll. Kände att det inte var någon idé att stanna och försöka hålla god min så drog med mig Big Al och Nojjaren hem. Det roliga/hemska var att Mowgli och Flumhåkan skulle gå och möta upp några vänner just som vi var påväg därifrån. Det blev en stel promenad tillsammans längs nybohovsbacken.

Sitter nu och väntar på kvällens sällskap. Kan inte sova själv nu, jag behöver honom och jag behöver att han är sitt underbaraste jag. Han kommer rädda kvällen.




livet i hooden

Jag stod i mål idag! Sjukt var det. Och varade bara fem minuter, men ändå. Vann matchen gjorde vi också, wohoo!
Nu är det fekke som gäller, hemma hos fruwie. Ryktas om att det är fest hemma hos Jesus också. Varför ska två grymma fester vara samma kväll? why man, why? Kanske hinner förbi en snabbis där också. Det är så bekvämt när festerna är inom hägersten, livet i hooden ska vara utan stress och press. Blir säkert en awesome kväll. Men ska chilla med alkoholen efter att Master D påpekat att mina fyllor brukar vara rätt galna. Rätt sant, vissa stunder från igår har jag väldigt svagt eller inget minne alls ifrån. ILLA. Men nu kör vi!!!!!111

En undran..

  • När städade jag mitt rum senast? - ser inte ut som att det var på ett bra tag i alla fall.
  • När tvättade jag senast? - ingen aning, använder fula gamla kläder istället, eller tar dem smutsiga.
  • Hur kommer det sig att jag är pank? - för att jag lever på smuggelvodka.
  • Vad är meningen med livet? - party hard, die young (?)

 

 


one time too many you say

Dunkande huvud och match om några få timmar. Värt? Självklart.

Festen igår var nice, trots den fyra kilometers vandringen från bussen och det extremt pretto södrafolket. Spelade fotboll, hade lejonkungenmoments och matchmakade som fan. Naturaren/Entreprenören-historien gick kanske inte helt som man hoppats på, men hon hade ju händerna fulla ändå så tror inte hon klagade. LA haffade värden som väntat och allt var bara soft soft. Jag lyckades komma in i Södras Brushor efter att ha raggat upp en b-rud.

Runt tretiden dök Master D upp tillsammans med sina landsmän. De passade inte riktigt in i mängden med ringar i öronen och märkeströjor, men det var en trevlig överraskning.
Dock betedde han sig rätt märkligt och jag fick dra ur honom hans tankar. Oro inför resan till den Sankte Julian. Lät illa, hur kom de så plötsligt? Men tror jag övertygade honom om min tillit rätt bra.

Orkade inte vänta tills första bussen som skulle gå klockan 7, så splittade en taxi med ett gäng och åkte hem till Master D och somnade sött. Lyckad kväll var det i alla fall.

Förresten tvivlar han nu på min sexuella läggning efter att jag sagt att jag inte skulle banga på en vild kväll med Megan Fox. Vem skulle göra det!?

bang bang shot dead, everybodys gone mad

Har just skrivit ett brutalt dåligt engelska tal, det är på gränsen till pinsamt för att komma från en walesare. Jag är uttråkad, har varit ensam i typ en timme nu och det är riktigt onice. Jag är sällskapsjuk. Spelar match ivkäll till tio, sen ska jag fan kriga mig asphooden där det bjuds på fest (och piller för vissa). Ska inte bli lika full som förra gången, då jag och blondie däckade i min säng runt klockan tolv. Men det var bara oflyt.

Jag är aningen irriterad på en viss dvärg som inte kan hålla fingrarna i styr, men det är inget ovanligt. Tycker att 3ll10t la en jävligt skön kommentar på ett foto på facebook, men tycker nästan att Gandalfs var snäppet skönare: "orörd?". In your face S, för du var jävligt nöjd över att du inte blev uthängd höhö. Nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln och göra ingenting.


stureplan är hemmaplan..

Ja det mesta om min gårdag är redan nedskriven här. Sjukt konstig kväll. Det sket sig med den lite för fulla snygga entrepenören men det kompenserade jag på annat sätt. Eftersom vi var ute på vischan kunde folk inte ta sig hem under natten så vart man än gick låg det folk och sov. På några kuddar på golvet, i soffor, i skrubbar, på hundens liggplats, loftet, till och med på toaletten hade några stupat. Så det blev ett försök till en kort powernapp i den minsta skrubben under trappen. det gick åt helvte. I morse när det var dags att åka hem hade jag ett litet samtal med entrepenörn som hade nyktrat till och var riktigt trevlig. För att sedan hänga på tåget som skulle vallfärda till den avlägsna busshållplatsen. Jag upptäckte då att de enda två människor jag känt på hela festen var borta. Det blev en hemsk två och en halvstimmes resa hem innan jag stupade i Mayhems sköna säng, efter att skickat ett sms och ställt in dagens dejt.

... men det blev borta match

Eenie meenie miney mo

Biffen är kirrad. SS lämnade just ett väldigt litet värdefullt paket på min byrå.
Snart bär det av, destination my crib. Det ska städas rejält, inhandlas virke och avverkas lillebröder.
Ska kicka fest med bror. Gästlistan lyder; jag får endast bjuda tjejer och han endast killar. It's a deal!



PS. Gandalf är självklart varmt välkommen om det så bara är på en kopp the.

Your life, your body, your babies

Pinnplockaren har ett problem. Slice i skogen är sällan säkert och detta var inget undantag. Långhelgen resulterar stängda ungdomsmottagningar närmsta dagarna och cash är en bristvara. Överväger nu möjliga lösningar.

  • Adda grabben på facebook och lämna ett kryptiskt meddelande i stil med; "Tack för att du kom, i mig"?
  • Helt enkelt punga ut 160 spänn för ett litet piller från apoteket, även fast vi än så länge lyckats skrapa ihop 80. Ett halvt piller? En halv bebis?
  • Även fast vi tror barnet skulle bli snyggt, och kunna bli nästa Kalles kaviarmodell med sitt förmodligen väldigt blonda hår och ariska utseende känns alternativet att chansa och helt enkelt ignorera problemet inte särskilt tilltallande.

Och vi som trodde han var bög.


Så vad gör man? Självklart ringer man SS, killen som har allt. I synnerhet då han sprang runt med ett litet sådant paket efter hans och Mejarns bravader, som aldrig kom till användning.

Piiiiiip

SS: Aa, hallå?
S: Aa tja. Du, de där dagen efter pillrena du hade. Finns de kvar eller har du tappat bort dem?
SS: Nja, på sätt och vis.. Men kanske kan fixa på annat sätt. Hör av mig om 20.

Spänningen är olidlig..

Hela processen tar 40 sekunder

Gårkvällen var helt okej trevlig. Hade inte världens högsta förväntningar dock. Blev lite för full, prata lite för mycket. Hoppas jag har iPoden och kameran i väskan?
Blev en rätt tidig hemfärd då det inte var nattrafik och jag vallfärdade till donken för obligatoriskt fyllekäk avec Pokémon och Mejarn. Vem träffar man inte där om inte gamla ragget som börjat Östra Real och jobbat upp sig i hierarkin? I sällskap med Kakans blivande pinne till råga på allt. Fresh kände jag mig.

Hade gärna gått på Idolens och hans väns spelning men livet är som sagt inte lätt som 17 år. Faktum är att det rent ut sagt suger ibland. Lite som att snubbla på mållinjen sådär. Kvällen avrundades fint med godis och picasso. Maroon stötte på en stilig man med lösögonfransar och glittersminkning som hon har ett förflutet med.
Adidas har kommit till härberget och berättat om sin konstiga kväll och nu har jag köpt bulle och allt känns bra. Gick barbent till affären!

Men vad gör ni?

Vart gömmer ni er? Kompisar har en märklig förmåga att fösvinna spårlöst så fort man behöver tjejer till ett krök. Och sen när alla hör av sig och är taggade så får bara två komma. Ikväll hade jag behövt er. Ska nämligen till Odenplan där en kille från not-so-long-ago ska vara. Har träffat killen en gång, utbytt kanske två ord och sen blev det pinne. Känner därför att jag har mycket att visa ikväll. För det första att jag inte är en slampa som drar in killar i garderober varje helg. För det andra så vill jag att han ska veta att han verkligen haffade ett topcatch förra veckan. Hehe.
Snart blir det käk med bästa wales mode!

You do it crazy, that's how you talk to me

Just hemkommen från mayhem. Har legat inne hela dagen trots det fina vädret, men det var ju teen mom maraton på MTV så what to do liksom? Det som ska förtäras ikväll är fixat, vi köpte det av en obehaglig tjej med "blåa slingor i brunett hår". Skiter i träningen ikväll och festar istället, missar ju fan två fester imorgon för att jag ska spela match så det är jag värd. Först blir det middag hos mayhem, sen förning på odenplan och sen får vi se vart vi hamnar. Det finns risk för att det ska bli aningen stelt i kväll mellan två parter och det ska bli intressant att se hur det hela utvecklas. Nu måste jag fixa mig och sen komma till undsättning med mammas icakort som betalar middagen ikväll, mayhems pappa vägrar betala för att hon ska kunna bo i sin mammas lägenhet och röja dagarna i ända. PUSS

i hear thunder but there's no rain

Precis skypat med syrran. Beklagade oss, hon över sin socialt handikappade arbetskompis och jag över min krossade dröm om att simma med delfiner. Hon är hemma den 9 juli, då ska vi ha lite systerlig quality time.

Ska strax bege mig till green line för att införskaffa två flaskor smuggel. Det ska bli en galen kväll som ingen minns. Skooooja. Men det blir nog en galen kväll. Efter det ska jag hem till LA där vi ska ta det stora beslutet om det blir buss- eller båtfärd till Waxis. Båt är soft men dyrt, buss är billigt men jobbigt och vi blir även tvungna att gå 4 km isåfall. Troligtvis blir det buss idag och båt imorgon, inte kul att skogsvandra bakis imorgon.

Blir spännande att se om naturaren/entreprenören-matchmakingen går vägen. Det gäller att prestera nu bruden, and you know it. Men du är snygg och smart och kommer få alla hans fördomar om östra reals naturklasser att försvinna.
Själv känner jag att det inte blir helt lätt att passa in bland alla pretto södramänniskor med mina b.u.s.-fläckar på armarna. Fail. Dessutom har jag en fet finne i pannan som ser ut som ett jävla horn. Men man gör det bästa av situationen helt enkelt, går säkert att vända till något positivt. B.u.s.-fläckarna kan bli ett roligt samtalsämne där jag får chansen att bjuda lite på mig själv och hornet kan jag måla rött och låtsas att jag konverterat till hinduismen. Eller nåt sånt.


Aldrig ensam

Avrundar nu en lång och händelserik dag med en välförtjänt kopp blåbärsthe och en macka med kvibilles cheddarost.
Började bra, labbade, tog lite prover och sådant coolt, sedan var det longboardhäng på skolgården hela håltimman. Jag börjar få in skillsen, måste verkligen skaffa mig en sådan! Mötte upp lammköttet på kajen. Han är en sann mafioso, en riktig italiano som aldrig går med på att tjejen bjuder. Trots att han inte har några pengar på sig. Efter många om och men tvingade jag på honom en liten piggelin, men det blev ett trevligt möte.
När jag ändå var igång hoppade jag av i Lily of the Holm för att hooka upp med KTH och snygg-D. Det var inte helt fel. Mälaren, Cornelis, corona och cigg. Han tyckte det var synd att jag inte var arton och kan hänga med på saker och snygg-D ville bli en TILF.
Direkt till Blondie där det bjöds på dagens andra sushi. Hos Mejarn var det trevligt, det var the och det var snack. Om sånt tjejer snackar om, ni vet. Naturtrean dök aldrig upp på något parti alfapet men påträffades dock när jag och Blondie var påväg hem. Han sällskapade med en man jag kände igen som visade sig gå i min skola. Råkade snacka skit om hans kompis med honom, hähä. Bjöd in naturtrean till mitt och Blondies gympass imorgon som inte lär bli av då hon har storslagna planer men jag ingeting.

jag var ung när jag fann gud på ett dansgolv

Till skillnad från Mejarn är jag en grym matchmaker. Min vision om östra reals mest motsägelsefulla par, entreprenören och naturaren, verkar faktiskt ha en chans att gå i uppfyllelse. På ett långväga sätt har jag fixat nv-flickan en inbjudan till festen på Waxholm imorgon. Festens värd är entreprenörens bästa vän.

Det roliga är att nv-flickan är bjuden till festen just som "entreprenörens brud". Trots att de aldrig träffats. HAHA! Kommer bli jättestelt. Men jag litar på nv-flickans sociala skills så det kommer säkert bli määc.

Nu är det dans på balkongen som gäller, woop woop!

 


untz untz untz

Nu har jag spenderat halva dagen med att vänta på Galfie, börjar bli rätt irriterad faktiskt. Jävla tidsoptimist. Synd att jag behöver honom för att plugga matte, annars hade jag ditchat honom vid det här laget. Han ska få spö när han kommer fram, han ska invigas. Välkommen till axaN.

fresh


Förhasta er icke, kära vänner!


Men jag vill att du lämnar mig med

Och jag såg på dig på riktigt, utstuderade dig. Det var med avsky, jag hatade allt med dig. Ville inte ha dig i mitt liv. Inte efter det du gjort, förnedrat mig. Gjort mig till en osäker individ.
Samtidigt som jag hatar dig har jag ändå en viss respekt för dig. Jag vet inte hur jag ska hantera dig, vet inte var jag har dig och du har en sådan otrolig makt över mig. Det är för tillfället dig jag grundar mitt humör på, och sen du kom har jag inte kunnat träffa någon annan. Även om jag vill så finns du alltid där emellan.
Det är du som avgör om jag får gå ut imorgon, så snälla, rara svinkoppor (AKA impetigo). Kan ni inte lämna mig?



My buddies and me are getting real well known, yeah the bad guys know us and they leave us alone

Har bestämt mig för att inte pallra mig till skolan imorgon, känns helt enkelt ovärt då jag bara har tyska och gympa. Ska istället träffa Galfie som ska försöka pränta in lite matte i huvudet på mig, känns som att det kommer gå sådär. Förhoppningsvis får jag också min biljett till helgens bravader. Imorgon kväll blir det girlsnight hos Mayhem, men inget mayhem dock. Vi ska försöka klara oss utan våra två största beroenden- män och alkohol. Det får bli kladdkaka och te istället, bra de med! DVD.



Varför...

...har de nya tjejerna så jävla mycket luft? Visst att de kommer från bajen och är helt över vår nivå, men ofta man står och skriker på de andra tjejerna att göra sit-upsen snabbare redan på andra träningen? Jag kunde inte alls njuta av att se förlorarna plågas när jag stod tillsammans med bajenbrudarna i det vinnande laget och såg på. Det kändes sjukt osolidariskt. Var nära på att lägga mig ned och göra armhävningar i ren protest.



...hälsar Mowgli och Pokémon på varandra i skolan? De har aldrig introducerats på riktigt, men båda vet kopplingen. Förut har de aldrig sagt hej när de mötts i korridorerna men nu nickar de båda krystat när de ser den andra. Det är sjukt roligt. Och stelt.



...har LA sagt till sitt haff att jag känner södra latin-snubben fett bra? Vi har festat en del back in the days, men kan knappast säga att det är en nära relation. Nu verkar det som om jag är en töntig liten k-torpare som låtsas att hon är bff med alla för att komma in på fester. PINSAMT.



...har inte mina päron köpt raklödder som jag bett dom om i flera dagar nu? Vad kan man möjligen använda som ett desperat alternativ, balsam? Eller så får Master D klappa på två kaktusar ikväll.


today is a good bad day



Exakt trettio dagar kvar till sommarlov. galet bra. galet mycket som ska hinnas med innan. Men det känns bra, jävligt bra, har aldrig förtjänat ett lov som nu.




I am addicted to you

Herre gud. Jesus Amalia. Jävla skithelvete. Här har jag legat i min säng i snart 36 timmar (jag skojar inte, har bara rest mig för att gå på toa). Jag har haft ont i rygg,ben och armar. Jag har haft en vidrig huvudvärk. Jag kan knappt andas och när jag hostar så dör jag lite inombords. Ena stunden så ligger jag i linne och trosor och badar i mitt eget svett, och andra så skakar jag under två duntäcken. Jag får ångestattacker och kan inte sova. Min bror har fått höra mig klaga som aldrig förr. Så kom han in i rummet för 5 minuter sen och sa; försöker du sluta röka? för det kan ju vara abstinens.
Pojken är ju ett geni. Jag har inte rökt sen i fredags och det var sannerligen ett tag sen jag hade ett sånt långt uppehåll. Jag googlade självklart direkt på symptomen när man slutar röka. Det stämmer. Allt stämmer. Så nu är jag jävligt konfunderad kan jag säga. Ska jag sluta röka nu om jag ändå har börjat gå igenom läkningsprocessen? Men samtidigt så kommer jag ju röka i sommar. Fast det kan ju bli riktigt vidrigt om jag får samma abstinensbesvär på sommarjobbet t.ex. Jag har en del att tänka på helt enkelt.

gör naturen en tjänst, köp ekoporr

Kirrade provet LÄTT. Jag blir grymt besviken på feministen om jag inte får mvg.

Drog sedan till Globala för att käka lunch och gå på kurs. Tellie love släppte in oss efter att vi klättrat upp för berget och smygit oss in genom ett hål i staketet, riktigt äventyr där. Eftersom man inte får ha skor på den skolan (jävla hippies) tänkte jag först ta på mig såna där blåa skoskydd, men blev så sjukt nedröstad av sällskapet. Fick glida runt i pappas uttvättade herrstrumpor istället.
Vi kände att vi inte riktigt passade in i matsalen med vårt kommersiella skvaller bland alla hållbar utveckling-diskussioner, men lunchen var i alla fall galet god. Nu vet jag var jag kommer hänga varje håltimme.

Kursen handlade om hur man bäst arrangerar ett skolval, vilket blivit min klass uppgift eftersom vi är enda samsam-klassen i ettan på k-torp. Sjukt kul! Ska satsa och bli arrangör, typ. Bli lite tagen på allvar liksom.

Har också fixat pills. Skönt, men är jäkligt nojjig över alla bieffekter. Kommer jag bli fet, få acne? Blir mina humörssvängningar ännu grövre? Jag som redan skulle kunna diagnostiseras som borderline.



feeling kind of blue

Jag vänder ut och in på mig själv, och försöker förstå. Men om inte ens jag förstår, vem ska då göra det?



I'm in love with the city

Det suger ju att det är match på fredag kväll, I want to party with my girls! Nej, vi får i princip aldrig nog. På lördag ska jag och Galfie på någon weird spelning i en lokal i bromma, i magasin 15 antar jag (?). Det kostade sjuttio spänn och fast jag är fattig som satan så gick jag med på det, känner att jag behöver träffa lite nytt folk. Fresh meet som jag uttryckte det så fint senast. Jag hade en teori om att jag skulle leva som en nunna fram tills malta för att känna hungern igen, men blondie rådissade min plan, sa att man måste hålla igång. Lätt för henne att säga, höhö. Jag anstränger mig verkligen Blondie, men det är svårt att inte vara avundsjuk på någon som inte tyckte att den hade fått sig något på länge när den röde baronen anlände på tisdagen och det var lördag. Men bruden, du förtjänar det. Njut av ditt, så njuter jag av mitt. SINGLETON FO SHO!

 Skulle kännas en aning desperat att införskaffa sig en sån här, dock.

tja hej, tjej

Skippade skolan idag och tjillade hemma hos Master D i hans stökiga rum istället, låg i hans skeva säng, åt gammalt godis och fuskade inför provet imorgon – äkta slackerstyle. Det enda som fattas är att vi börjar punda tillsammans nu.

Det var inte lite stelt igår när vi satt i köket med hela hans familj och hans mamma frågar hur det kommer sig att sängen är trasig? Svarar något osammanhängande innan vi tar flykten till hans rum. Hör systern som är kvar i köket explodera i skratt.




Testade på spinningpass för första gången med Pokémonen och Glen Coco. Det var en surrealistisk upplevelse. 20 tjejer och en läskigt krallig kille instängda i ett litet rum med fördragna persienner och discokula i taket, plus abba i högtalarna. Blev utskälld för att jag inte sagt till att min cykel var trasig.

Nu är det plugg som gäller. Hela mitt samhällsbetyg hänger på det här, men har ju svaren så det är lugnt. Provet kommer vara min bitch imorgon.



För ingen kan ge henne ett skjut som en kille med gevär

Vaknade av bästabrormode och SS som skulle börja laga mat. De bråkade om vem som skulle tillaga kycklingen. De bråkar alltid om vem som ska tillaga kycklingen. Min bror säger att två saker som han inte vill vara med när det görs åt honom, det är just kyckling och groggar. SS är bara dålig och skulle förmodligen gnälla och förse hela familjen med salmonella på köpet. Gick upp med inställningen att inte ta kycklingen men det söta mottagandet från SS sida fick mig att erbjuda mig att göra det frivilligt. "Heeej, jag har en present till dig! En som matchar dina shorts!"
Nästa sekund trycker han en stentvättad jeanskeps på mitt huvud och ger mig en björnkram. Den må vara ful och jag må se ännu mer ut som någon Justin Bieber skulle hänga med, men den döljer halva mitt ansikte i nödsituationer och tanken var ju fin. Nästa samtalsämne var Tjallaren. Han har tydligen visat obehagligt mycket intresse för mig, inte bara en gång utan flera. Tydligen var jag den vackraste han visste och det drog han sig inte för att säga. SS och bror var bittra, funderar på att banna honom här på vår ungdomsgård. HE-HE, borde se min chans och ställa till ett helvete.
TILLÄGG: Bara för att Mejarn faktiskt nämnde det, Tjallaren tog också upp att jag sagt att han är söt till min kompis. Vilket jag inte gjort. Det är hennes eget påfund när hon i alkoholens dimma plockat fram sina (obefintliga) matchmakingskills.

I need a dollar

Kipango. Min kropp har också sagt ifrån. På ett lite mindre awkward sätt men mer smärtsamt. Vaknade imorse och mådde skit. Kallsvettades och skakade. Lyckades ändå vara i skolan i en timme för att skriva idrottsprovet. Drog hem vid elva och har sovit fram till nu. Det är inte konstigt att kroppen säger ifrån som sagt. Jag är ju känd som the rolling stone. Bruden som aldrig är hemma liksom. Jag drar runt till alla. Och när det nu en lång period har varit såhär utan undantag så dör min kropp efter en dags vila. När jag slappnade av och chillade med nojjarn i över ett dygn så hinner liksom kroppen känna efter att allt inte är bra. Så det blir till att vila de här kommande dagarna för jag vägrar vara sjuk den kommande långhelgen. Jag planerar en grym helg. Det ska bli mayhem (Ja vi är tillbaka i den perioden). Men tjejer, var lugna. Jag ska inte spåra totalt. Lita på mig.

Har det brunnit i Beckomberga?

Har väl lite väl höga tankar om mig själv ibland. Som när jag tror att jag kan springa runt i kortbyxor ett på natten och gå och lägga mig klockan fyra för att sedan må tiptop morgonen efter. Eller sova två timmar varje natt en hel vecka och sedan festa, plugga, spela fotboll och jobba till helgen. Gärna shoppa också.
Nej, ibland säger till och med min kropp ifrån. Trots att jag har lite för hög smärttröskel för mitt eget bästa. Men då krävs det väl någon drastisk åtgärd från kroppens sida också. En liten förkylning eller feber kan jag lätt ignorera men inte detta. Nej, detta är oundvikligt. Jag vill inte gå ut mer för det förhåller sig som så att jag har röda koppor på åtskilliga ställen i ansiktet. De är här för att sänka mitt självförtroende, sinka mig mentalt. Så jag inte får för mycket luft eller så. Med dessa i mitt ansikte känner jag mig naken, rädd, exposed..


growing pains

We was runnin so hard
Hard to survive
Cause eventhough we were young
We had to stay strong
No matter what we went through
It was me and my crew
And thats how we win
When we were kids


I've blessed the rains

Just hemkommen från joggingrunda. Kände mig hypad, tvungen att göra något nyttigt då jag inte så mycket som rört dokumentet med länkar inför provet imorgon. Får väl köra på magkänsla. Eller nåt. Dessutom så sov jag och Gandalf närmare elva timmar inatt, vilket lär vara ungefär vad jag kirrar på en vecka. Nästan i alla fall.
Det slutade faktiskt inte upp som vilken joggingrunda som helst. Nej, en med destination kyrkan. Det var sweet, mycket snack och mycket verkstad. Han skulle välja joggingmusik åt mig till hemvägen och jag fick inte se vad det var förrän jag kom ut. Lärt mig låsa dörren nu, sprang ut i natten och i min Ipod pumpades Toto- Africa. Sprang hem i duggregnet med ett leende på läpparna.

Time is an ocean, but it ends at the shore

Stresshantering. Lär mig allt jag kan. Nickar och håller med. Så trött på att tänka. Så trött på att låtsas som ingenting. Ena stunden vill jag analysera, prata, känna. Andra så skiter jag i allt. Försöker att bara leva. Men det funkar inte så. För jag försvinner. Blir en konstig person utan innehåll. Jag stänger av. Jag är inte rädd för att kännas vid jobbiga saker. Jag kan ta en konflikt. Men ibland blir jag så utmattad. Och det är då de där två känslorna krockar. Det finns inget meet me halfway. Det ena eller det andra tar över. Och det blir knas.
Den här helgen blev det en kollision. Så efter fredagens dramatik har jag bott hemma hos nojjarn. Vi har haft det bra. Svullat, kollat på skönaste serien "Blue mountain state" och blivit besatta av "Teen mom". Sovit halva dagen för att sedan fortsätta softa. Det blir en natt till här. Hennes säng skulle jag kunna döda för. Kom på nu att jag glömt höra av mig till the old man igen. Panik. Speciellt eftersom jag vaknade upp klockan tolv i lördags och såg smset; om du inte hör av dig inom en timme ringer jag polisen. Sänt åtta på morgonen. Ajaj.

P.S allt är löst. Bråk behövs för att saker inte ska tryckas ner under ytan. Vi löser allt. Jag ställer upp för er tjejer. I vått och torrt.

P.S 2 det blir awesome med en fashionkväll hemma hos mig den här veckan.


för fina ord, ger jag dig allt

För mig var det snarare tvärtom, vintern 2009/2010 tappade jag lite av det jag alltid har haft mycket av, självförtoende. Jag har fortfarande bättre än många, men det är ändå ovant. Att vänta med att svara på ett sms för att jag är rädd för att det ska bli fel, att nästan hellre prata med tjejerna på en fest och att bry mig om att någon tycker jag är "oskön". Jag undrar vad det beror på. Jag började kanske helt enkelt tänka lika mycket som andra, förut var jag inte den som grubblade. Annat är det nu. Sen så svänger det ju väldigt snabbt också, vissa dagar är bättre än andra. Oftast är jag nöjd, men förut var det nästan alltid.







Jag är skör idag

Någonting hände den vintern, 2009/2010.
Jag vet inte vad det är, kan inte sätta fingret på det. Vet att det har bidragit till vår sammanhållning, vet att det gjort mig mer oblyg och gett mig en mer avslappnad syn på livet. Vet att det gjort mig säkrare, jag har grubblat mindre och haft mindre ångest. Vi har varit tjejerna med koll, så att säga.
Sedan händer något igen och det hela ter sig helt annorlunda. Alla ändras och det blir svårt att veta var man ska ta sig till, sin plats. Vem man ska lyssna på, vems parti man ska ta. Vems parti man vill ta. Då skulle det nästan vara skönt att dra tillbaks tiden. Till innan den vintern 2009/2010 då ingeting kom oförutsett och man visste vart man hade allt och alla.

I never told you til just now

Jag har jätte svårt för att ta komplimanger. oftast svarar jag något i stil med; tack, men nej tack. Jag tycker det är jobbigt och svårt för jag vet inte hur jag ska reagera. Det enda en självsäker person egentligen kan göra är att säga tack. Men vissa komplimanger är svåra på ett annat sätt, som de i natt och förgårr natt. T.ex: ''För varje gång vi ses höjs du bara i mina ögon'' ger mig prestationsångest, nu måste jag vara lite bättre varje gång vi ses, lite roligare, lite snyggare, lite skönare, för tänk om han annars ledsnar och blir besviken. ''Jag gillar dig otroligt mycket'' Skrämmer mig. Och om en kväll inte innehåller lika fina och många komplimanger som kvällarna innan får jag för mig att du inte gillar mig längre. Jag är en bekräftelsehora, jag behöver ständigt uppmuntran och komplimanger men samtidigt hatar jag det. Det fina går inn genom ena örat och ut genom det andra. 

Sa till han att vi inte skulle ses mer, fast jag vet knappt varför. Typ för jag började jämföra mig med hans (ex)-flickvänn. För jag är mongo. För att det är söndagsångesten som talar. För att jag ångrar mig lite nu.


tankarna blev inte till ord på pappret

Såg på en djup film med pappa igår och sen sov jag tio timmar i sträck. Idag måste jag råplugga och spela match. -Living the dream, yeah!!!


i hela mitt liv har jag väntat på livet

Bröt ihop i en busskur inför bekanta och okända människor. Var påväg till fest i stuvsta när allt sa stopp och jag var tvungen att ta mig hem istället. Blev utstirrad på tunnelbanan hem tills två snälla göteborgare kom fram och distraherade mig med prat om hållbar utveckling och amnesty. Väl hemma kom Adidas som en räddande ängel och vi hade givande samtal om livets stora frågor över en kopp te. Vad fan hände egentligen? Jag vet inte. Men det kändes som något viktigt, något som inte bara råkar ske.

love will tear us apart

Humöret stämmer överens med vädret. Velar fram och tillbaka, pallar man ta sig till sköndal för att fira hockeykillen? Man tvingar sig till att orka. Sminkar över ångesten och hoppas på det bästa, för just nu känns det som om mitt liv hänger på den här kvällen. Antingen räddar den mig eller drar mig bara djupare nedåt.

Jag lovar att inte vara lika drama imorgon. Då ska jag vara pepp och glad, taggad på plugg och match. Hejdå.

Problem i paradiset

Jobbade igår. I världens största etagevåning på östermalm med tjugo terasser och en jävla massa rika tanter och gubbar. Ägaren av lägenheten var då plastikkirurg, därav alla gästernas utseende.
Var trevligt, fick femhundra spänn cash lite sådär alltså. Mötte upp Kakan som inte ville till Knast och vi chilla hemma hos mig. 500 days of summer och varma koppen- sweet!
Klockan sju på morgonen fick jag ett brusigt samtal från två tösar som befann sig i stormen på Sjöberget. De var utkastade behövde en matta att sova på och jag erbjöd generöst min. Konstig histora där, hopefully to be continued av någon annan? 
Kakis och jag har hängt hela dagen. Vi är sköra idag. Isolationen.

jag har aldrig fått en smäll, inte ens tanken har slagit mig

3 timmars sömn på nacken, för en gång skull var jag åtminstone lite hardcore och var uppe till klockan sex. Men inte så hardcoe att jag följde med ödlan och hans crew för att söka in till idol. Gårdagen var helt okej, vi förade hos mayhem, drog vidare till Knast (?) där massa 40+ people dansade salsa och fortsatte sedan kvällen hos adidas. Vi var fem tjejer och tretton killar, the way we like it. 

Nu ska jag strax dra mig in till stan för att möta min bålstaboy och hjälpa honom med lite shopping inför studenten. Jag är helt seg i huvudet och fett dräggig, även om det inte verkar så bakom mina tjocka lager smink. Nu ska jag köra en turkdusch, pållante duscha på riktigt. Mmmm fräsch brud.

se på mig nu, vad tycker du?

Inga obehagliga samtal från UMO, känns ju jävligt bra liksom.

show me what you need

Kvällen har startat bra med Gandalf, gratis kebab, gratis bajen match tjänat 150 kr och fått en bajenhalsduk. gratis är gott är vårat motto.Vi har även snattat tugummi på pressbyrån(för att följa mottot fullt ut), disskuterat huligankulturen och träffat barndomskompisar. Men att snatta mjölk på 7/11 är lågt, till och med för oss konstaterade jag och Gandalf så 14 kronor är var denna kvälls nöjen har kostat. nu är det pussyparty at Mayhem och vi är snart på väg till Kvast(?) men glöm inte kvällen är fortfarande ung!

chilling out, maxing, realaxing all cool

Jag har på mig min mammas trosor som shorts. Hur ska detta sluta? Nu bär det av mot söder hem till Mejarn, kommer bli nice. DVD.

it's friday i'm in love

Lyckades faktiskt peppa upp mig själv rejält. MVG på historieprovet och inställd naturkunskap hjälpte mycket, men det har också varit en dag fylld av skratt.

Så utgång ikväll alltså. Mejarns kusse skulle tydligen slagga hemma hos henne så det är tvek på om det blir någon uppvärmning där. Hoppas det går, vill hänga med mina girls. Därefter kanske jag följer med på en klubb som LA snackade om. Om jag klarar av alla pretantiösa södra latinare. Hehe. Är stolt över att jag övertalade henne att ta med sin dejt till Aquarium idag, galet! Mysigt att pussas bland pirayor och krokodiler ju.

Även om jag är taggad på att dra ut ikväll är jag faktiskt mer taggad på att komma hem efter. Den röde baronen har slutat störa så det är bara att köra. Vi var förutseende nog att göra en deal om ingen får bli för full ikväll.


Are you gonna kiss and tell?

Incestfest är bäst. Lyckades få till det med sju pers igår. Varav två var Kirunabor och fem av det kvinnliga könet. När man är övertaggad tar man vad man får. Knas. Fyllekäkade med Kipango på donken och hade samtal av det intima slaget. Vi märkte att vi blev lite för högljudda när en man började vissla generat bredvid oss. Vaknade upp imorse hemma hos mig med tre brudar. Nallen var bakis. Lagom dräggiga drog vi till skolan för att ha två lektioner. I slutet av dagen slog dock bakismisären till och jag och nojjarn däckade på en soffa i ljushallen.
Ikväll så blir det förvärmning hos mig as usual och förhoppningvis så dyker skolans snyggaste kille upp (som nojjarn haffade igår. Vi är avundsjuka). Enda problemet är att snubben har brud. Alltid dessa hinder.
Äntligen helg. Det är min hemmaplan liksom.






You'll be doing society a favor


Photo session in school- cool tjej!


i did love, he did heartbreak

Jag började åtta idag och här sitter jag hemma i morgonrock. illa. försov mig en aning kan man säga för att jag drömde om fiskar som blev till människor, jävla evolutionslära. Fredag, känns bra. hoppas på att bli ihopparad med entrepeören. tack blondie! Men vadå vi är ínte meant to be? det är vi visst precis som romeo&julia ju, helt olika världar men menade för varandra. Haha vem försöker jag lura egentligen? Det är väl bäst att inte ha så höga förväntningar så blir man aldrig besviken och både du och jag vet att han egentligen bara skulle vara ett substitut för GG.



Once i tried a diet of quiet, no sweets, but I nearly went crazy

Vissa är ledsna ganska ofta utan att veta varför. Jag är snarare arg. Det är ju fett onice, oskön brud som är lack hela tiden liksom. Just nu är jag på gränsen till bitter. Fan vad oklädsamt. Kakis tror att jag egentligen bara är sexuellt frustrerad? Hon var gullig nog att påpeka att det inte berodde på mig, utan jag har bara oflyt. Imorgon ska jag vara snygg, dricka smuggelvodka och vara glad. I need som fresh meat. Funderar på om jag ska prova lite lammkött, enligt mina källor ska det vara jävligt nice. Eller kanske en betydligt äldre man, lite mystisk och sexig sådär? Eller så kanske jag ska ta vad jag får och sluta vara kräsen.




I varje tystnad tänker jag på dig

Har haft två rätt deppiga dagar. Eller kanske inte så deppiga, jag har bara whinat jävligt mycket. Iochförsig ingen ovanlighet. Borde kanske rycka upp mig lite? Är ju trots allt helg imorgon så livet borde ju se lite ljusare ut då. Men har inga fasta planer och eftersom jag har en cynisk period i livet för tillfället känns det som om jag kommer hamna på ett ovärt ställe med en ovärd fylla i kroppen. Men om jag har tur så lyckas jag åtminstone para ihop entreprenören med naturaren. Statuskillen med tjejen i den näst längst ned rankade klassen på östra. They are not meant to be, men det skulle kunna bli en vacker Romeo&Julia-berättelse.

Hade matteprov idag som gick åt helvete. Jag räknade ihop att ifall jag får alla rätt på de tal som jag räknade får jag 9 poäng. 10 krävdes för G. Känns inte så stabilt. Ska ta mig i kragen och börja plugga ordentligt, med start imorgon.


Mowgli är den nya ordföranden i elevkåren. Tror jag lägger ned planerna på att försöka ta mig in där. Skulle kunna bli rätt stelt.

Pretto, ghetto, SoFo

Glidit genom dagen som på en räkmacka. Drog bara på mig en smärre utskällning för min skolk från matteprovet i måndags. Förklarade det hela med "a friend in need". Han förstod inte.
Superlunch avec Nallen, Fåntratten, Megan och Australienhaffarn på Hermans. Inte nådigt att ha bustier denna dag utav alla må jag säga. Lyckades nästan lura folk att jag var gravid.
Softat med våra Kirunabor hela eftermiddagen. Våra konstiga mentorer handlade råvaror till en stor middag. Det var couscous, polarbröd, russin och grillkorv i en och samma rätt. Några av Kirunafolket köpte konceptet. Trodde väl att vi alltid åt sånt i Fjollträsk. HA-HA.
De hade berättat om centrum med sina två affärer. Att de handlade allt på Lindex där det fanns jättefina kläder och att J.C var "schitdyrt". Bussen gick var tredje timma och inte på helgen. Vet inte om jag ser fram emot mitt besök hos dem i höst?
Nu bär det hursomhelst av till Södra station hos Sophia i klassen. Det ska krökas och vi ska fan supa ner dessa Kirunabor under bordet om de bara vågar pallra sig dit!
Jag ska såå åka longboard på fyllan ikväll.

To shower or not to shower

Det är tisdag i Gandalfs hall. Klockan är sent och det är dags för Dipi att bege sig.

D: Åh, vad jobbigt att klockan är så mycket nu
G: Hurså?
D: Jag hade gärna tvättat håret
G: Ah, sant. Idag hade varit perfekt inför helgen ju

*The awkward silence när Dipi väntar på att Gandalf ska säga att hon skojade.*

There's nothing not to love about me

I got beauty, I got class
I got style, and I got ass
And you don't even care to care

Jag diggar vår lilla groupie. Gandalf du är tung. Fast jag vill läsa om din vardagsmisär också. Skulle spica upp bloggen lite.
Kom nyss hem från en fika med två väldigt gamla kompisar. Riktigt soft. Det pratades gamla minnen och smiddes planer inför kommande helgbravader. Kan bli bra. Kan bli mycket bra. Träffade på våra gäster från Kiruna också. Vad gör man i Stockholm om man inte vill gå ut? De kommer från en stad med 18 tusen invånare, ett ställe där man tydligen aldrig träffar nån man inte känner när man går ut. Kom igen nu folk. Lev lite!
Två dagar kvar till helg. Vilket betyder ungefär en skoldag för mig. Det ska tydligen bli fekke imorgon också. Lite mysig torsdagsfylla sådära.

let's drink the night away

Blev tillsagd av kakis och adidas att spela spelet, och skärpa mig. Jag ska inte låta killarna bestämma, utan det är jag som har kontrollen. Det slutade med att jag kände mig fett ägd och enda anledningen till att jag bryr mig är att du är fett snygg. Boys you rule my world. GODNATT!


the girlzone

Master D har fått veta om bloggens existens. Han bönar och ber om att få läsa den men jag står stark. Det här är ingenting för pojkvänner.

Axan är ett soft place. Kul i tunnelbanehissen och träffade på Maroons haff. She got the junglefever.

Längtar till helg riktigt mycket. Bara två dagar kvar men tills dess har jag ett fetjobbigt matteprov och fotbollsmatch. Nu gäller det att tagga till matteplugget som väntar. Men Glen Coco jobbar och Little Miss Sunshine svarar inte i luren. Hur ska jag kunna plugga ensam hade ni tänkt?! Om någon annan vänlig själ skulle ha tiden att hjälpa mig med sannolikhetslära och olikheter (är det ens matte?) så får den gärna ringa. Jag står för lokal och tilltugg, du för hjärncellerna.

40 dagar kvar, eller hur var det?


livet i hooden

Har fått sommarjobb på ett ålderdomshem i två veckor. Kommer långsamt dö av tristess skulle jag tro. Men som alla vet; cash is king. YEAH MIRRAMON.




get your ass over here

Saker och ting glider på, inget extraordinärt på vardagar. Det är som sagt på helgerna jag lever. Har fått höra att en bålsta-boy som trots allt är en kär vän till mig kanske flyttar hit efter sommaren. I så fall bor han ensam i en fyra på östermalm. Perfekt ställe att fyllekrascha på, perfekt ställe att spendera vardagkvällar på. Hoppas på det.

if i used to love you babe, it aint nothing like i'm loving you now

Underbar dag. Nationella gick bra, tack vare sportsligt samarbete med LA. Därefter gled jag till rikemansskolan för att hänga med mina kära vänner Puffie och Adidas. Hälsade även på Frodo, det var faktiskt trevligt och inte alls stelt. Kollade på Copa och åt glass, njöt av solen. När Adidas hade lektion drog och jag Puffie till söder för fika. Master D joinade efter ett tag och det blev en hetsig diskussion om vad som är våldtäkt eller inte. Vet inte varför det ämnet ständigt kommer upp, men vi har alltid lika delade åsikter. Illa nog.

Det är så märkligt hur tre små ord kan ändra innebörd efter när och vem de sägs av. De har uttalats förut men de är så mycket starkare idag.



You will only get it once


Det fanns en tid då jag tvivlade. Idag är allt så tydligt.
Jag är besatt av vädret, jag gillar betong, jag älskar att skratta.
Uppskattar mest att behövas. Mår som bäst när jag är med er.
Saker förändras hela tiden. Charmen med livet.
Vi blir äldre varje minut.

Efter skimret, efter snön

Hardcore igår, vet inte vad som händer med mig. Skolkar hela dagen (matteprov, skriver ej novellen som skulle vart inne före påsklovet). Går och gymmar utav allt i världen och solar sedan.
Blev bjuden på snartonåringens thaikycklingsoppa. Till flamencomusik försökte vi skriva gästlista.
Gav upp alla planer som hade med skola att göra och Gandalf plockade fram shotglasen. Päronens alkohol förtärdes och sköljdes ner med thé. Olli pratade med Marcus från England. Fint.

Ibland är det svårt att bo i Sthlm

Jag såg ganska bra ut, kände mig jävligt fresch och var taggad för ett svettigt gympass med lite tilltugg, ögongodis som det i stort sett alltid brukar bjudas på. Ja iallafall varje gång man känner sig halv snuskig och ful. Då dyker godbitarna alltid upp och går runt alldeles manliga och svettiga. Men vart tog dem vägen nu när jag var ready to go liksom? Ingen action på gymmet idag. Buhu..

i still haven't found what i'm looking for

What's wrong with me? Alla andra verkar få the big O. När jag äter middag med nån kan det vara hur gott som helst, men jag lyckas liksom aldrig få den där mättnadskänslan. Och att äta ensam är rätt segt. Jag somnar bara.






Returning nightmares only shadows

Jag har obehagliga tankar, eller dagdrömmar kanske man ska säga. Jag vet inte vart dem kommer ifrån, dem bara ploppar upp i huvudet. När som helst och vart som helst. Dem gör mig rädd och dem känns så verkliga att jag nästan tror på dem, och då får jag panik. När jag satt på tunnelbanan här om dagen var jag gråtfärdig. Det är tankar om att jag ska förlora dem jag älskar, att ni ska sluta älska mig, att folk ska försvinna. Jag har det så bra, kan det vara såhär för evigt? Jag tänker att jag måste uppskatta det jag har mer, inte tänka så mycket på vad jag inte har. Det ska jag göra.



The list


Framsteg. Lyckades med vecka sjutton ändå.
Middag på köpet.


Blir till tårar på din kudde

Lämnade över Maroon till ssnyggingen. Hon är hungrig, resten lämnar jag åt henne att berätta.

Hörde av Kakan om tjejen som var mördad. Hon vars syster gick i våran skola och hon som var påväg hem från en privatfest på söder. Låter som något vi skulle kunna göra. Inte många hundra meter från Maroons hus var det, mina tjejer befann sig berusade inte långt därifrån. Jag var själv och full på söder.
Såna stunder som man får tänka till. Vara lite mer försiktig, ta hand om varandra lite mer. Skulle inte klara att förlora igen.


don't you let me go tonight

Den omtalade middagen med våra päron gick bra, den överträffade mina förväntningar så att säga. Efter middagen gick jag och blondinerna ut på en promenad, med gungan i snigelparken som mål. Som alltid när man hänger med blondinerna blir det mycket prat om pojkar, och hur man ska gå till väga för att snärja dem. Det var välbehövt kände jag. Har haft en betydligt mindre ångestfylld söndag än förra veckan, allt tack vare mina underbara vänner.


sometimes you got to say hey, i'm gonna fuck you softly

JAG ÄR SÅ JÄVLA FRI! Sa upp mig från jobbet idag. Det höll i en och en halv månad, men vad gör man inte när päronen mutar med utomlandsresa. Lallade som fan sista passet idag, lyckades bara sälja två rakhyvlar. Prioriterade istället mina konstverk på paint. Blev i slutet riktigt skillad faktiskt.

Fick av en arbetskompis höra ett märkligt och falskt rykte om en av mina nära. Det som var allra konstigast var vem som spridit det, som också är en av mina närmre vänner. Blev rätt besviken måste jag säga, och förvirrad. Vet inte om man borde ta upp det med personen i fråga. To be continued.

When I think about you I touch myself

Hemma hos Nallen, just hemkommen från brunch på fåtöljen med Trygg. Det var trevligt och det blev söderpromenad i solen med glassplitter och cigg.
Gårdagen var riktigt mysig på Nallens balle med gitarrspel och grannar. Fint, Bob Dylan och Håkan Hellström.
Fyllekäkade nyttig sallad och drack en massa smuggelvodka. Vill hooka upp med idolen så det blev bootycall som vanligt. Var stupfull och vinglade runt på söder själv i mina fotriktiga gummistövlar. Fylle sms:ade Mejarn och Pokémonen utan vidare resultat. 16 min på tuben så jag kedjerökte ett antal cigg och däckade på en bänk vid tuben.
Vallfärdade till kyrkan i ett töcken och ville få med idolen på promenad men han låg redan i sängen. Middag. Börjar bli en vana lite sådära. Sov där och läste tidning i solen. Det blev filten i trädgården i någon timma pratandes och tänkandes. Fick skjuts igen, dock med bil denna vecka. Blev en puss och tack för inatt. Lämnade honom denna gång med ett sugmärke som jag inte mindes att jag gjort. Tacky.

14 år var allt vi var



Säger du så säger jag
Jag älskar dig för alltid du och jag
Lovar du så lovar jag
En ring av plast jag ger dig allt jag har
Om du vill så skolkar jag
Smyger bort från skolan du och jag
Du var allt jag ville ha
Världen den har aldrig vart så bra

Öl var ordet

det är Mayhem. Tova hälsar. Det är blondie. Gittarkillen hälsar. Nu blir det

grymt! puss på er


your love keeps lifting me higher

Mayhem och blondie här. Vi är tråkiga och skriver inlägg nu. Vadå tråkiga? vi är ju fett softa. Det är summerfeeling på g. Det är varmt och vi sitter på Nalles balkong. Röker vattenpipa och cigg. Vad händer ikväll? vi är lagom fulla och vilda. Blondie ska träffa sin boyfriend men den röde baronen kom. DaMN. Ingen middag för henne. Fast kanske för Mayhem? hehe, Det är gitarrmode och soft. Mayhem vill träffa SSsss. Kanske, kanske. Blondie känner sig nyttig när hon blandar sin vodka med fruktig smoothie, två flugor i en smäll liksom. både fylla och c-vitaminer., NICE. mayhem hälsar. hihi. puss. hejdå. älskar er alla. imorgon blir det grym uppdatering till er alla 17 läsare, besöksrekord!!!!111

everyday i'm hustlin'

Nyss hemkommen från match. Bajen förlorade med 2-3, ILLA. Men var ändå riktigt värt att tjäna 150 spänn plus gratis match. Sålde tröjor och konverserade med gubbar i kilt. Hälsade på Norsken utan att det blev stelt och snodde kebab från Kusinen. Skrattade åt öldagiset.

Min kära moder har bjudit hem Adidas, Pokémon och deras mammor hem på rödbetssallad imorgonkväll. Det låter väldigt misstänkt. Vad för samtalsämnen kan tänkas komma upp? Hittade vodkaflaskor, maltaresa, festival, tider för att komma hem på kvällarna? Det gäller att spela sina kort väl.

zip it will ya?

Jag ska kröka med den arga bruden, jag ska nog få henne på bättre humör! Kvällen börjar på söder hemma hos Riddez, sen får vi se vart vi fortsätter. Jag har ingen jag vill träffa och inga speciella förhoppningar så det här kan nog bli bra. Eller jag har nog folk jag vill träffa, men det går inga vidare på kill-fronten måste jag erkänna. Men efter regn kommer solsken höhö. PUSS


I'll hang from your lips

Vad fan händer? Måste jag bli straffad för att jag har mått bra en lång period? Skit skit skit. Det är smågrejer men det irriterar mig som fan, gör att jag har en fet klump i magen, gör att jag vill slå alla just nu. Börjar med att jag har tappat/blivit bestulen på plånboken. Där jag har mitt skol-matkort, mitt bankomatkort, viktiga kvitton, presentkort. Sen så får datorn ett allvarligt virus vilket gör att tre rutor poppar varannan minut. Visst, datorn ska ändå slängas snart men det är så jävla irriterande bara! Till råga på allt så bor man med en irriterande pappa som tjatar 24/7. Nu drar jag ut och krökar bort problemen. Ha en bra lördagkväll...

FORZA BAJEN

Tung dag väntas. Sälja souvenirer på söderstadion och därefter se matchen GRATIS. Blir spännande, och då menar jag inte bara själva matchen. Tar för givet att Norsken är där med sitt öldagis och det är ju stor risk att Mowgli också kommer. Vad kan man säga? Har en thing för bajenkillar helt enkelt.

Pokemonens nv-hunk addade mig på facebook. Betyder det här att jag måste hälsa på honom när vi träffas på gymmet?

my girls wants to party all the time

Allt för många kryptiska inlägg, jag förstår knappt någonting, men jag har mina aningar. Måste ringa någon, vem är vaken? Hur mår Mayhem och hur mår Kipango? Jag missade ett samtal vid kvart över ett för att jag låg och sov, så trött var jag igår.

So give me the night to show you

Igår bjöds det på middag i st eriksplan. Innan hade jag varit med my beloved och vi hade flängt runt lite i skapnäck. Vi hade kul. Åkte sedan till västra skogen, med en stendöd mobil som enda sällskap. Lyckades som tur va hitta den dryge människan jag skulle träffa, han var lite full och dräggig. Men det fick gå ändå. Det bästa med honom är att han är taxi beroende, så vi tog en varm bil hem. Jag luktar svett och är i akut behov av en dusch, det äckligaste är att det inte ens är mitt eget svett. haha.

Idag blir det till att möta upp han som jag ännu inte har något bra kodnamn på. Han är smart och intressant.


Vintern rasat ut bland våra fjällar

Ganska just hemkommen från Mayhem. Tog sällis hem med Den Röde, då det visade sig att Mayhems lägenhet kryllade av AIK:are. Myskväll med udda killar samt för mycket cigg och vodka. Stötte på denna omtalade Lisen. Fick det bekräftat, han hade haft sin flickvän i fyra månader. Blev inget med idolen, han somnade. Ibland bestraffas jag faktiskt för min långsamhet.

And disappear right after the song

Ni vet när man äter frukost med nån och det inte finns nån spänning i det hela what so ever? Så har min kväll/natt spenderats. Efter att ha dragit ut sent pga mitt otaggade alterego så krökades det i St Eriksplan med några heltokejsköna killar. Uttråkad och full bestämde jag mig för att möta upp det gamla På-get aka. Huliganen. Skulle bara bli en oskyldig promenad på söder, men alkoholen hade verkat och jag vad kissnödig som fa-an. Så drog hem och han följde med. Styrde senare efterfest som blev minst sagt skum. Konstiga killar som bankade i bordet blev utkastade (med all respekt) och en sjuuukt full Britta var på krigshumör. Hon är skön, och hennes pojkvän likaså. De kompletterar varandra helt enkelt. Grattis! I alla fall så blev det frukost hela natten med Tha Hooligan. Inte soft asså. Ett seriöst samtal hann vi med också. Om vad som hade hänt mellan oss. Damn, sånt ska man inte ta när man är full... Jaja, nu är de som de e. Fejkade bästa däckmode och lyckades övertala Kipango att dra med sig honom samtidigt som hon bladade. Bra jobbat! Galna tjejer som skrattade konstant. KONSTANT. Can't blame them. Jag har ju en vana att vara likadan på efterfester.
Nu väntar en sovande tjej på mig i mamis säng. (TB:s brud hehehe). Så ska krypa ner bredvid henne och få mig en god natts sömn. Enda problemet är att en random kille bjöd mig på en koffeintablett för en halvtimme sen. De har samma effekt som 5 espresso-koppar och man ska tydligen inte kunna sova på fyra timmar efter att man tagit en. Men ni känner Mayhem. Hon kan ju sova närsomhelst, vartsomhelst. God natt!

knaaas i orten

Heeey! Sitter och käkar leverpastejsmackor. Helt själv. Det var väldigt längesen jag sov ensam så hade tänkt bekanta mig med mig själv. Var ett tag sen vi hade lite quality time. Är det bra med mig? Ja det är soft. Lite mysigt full sådär, varken för mycket eller för lite. Perfekt. Hade jag kul ikväll? Ja faktiskt. Kvällen började segt men räddades på slutet. Som jag misstänkte var kolonilottsfesten inte nån hit, så vi drog istället till Superman där det var f3kk3. Fick tyvärr inte visa upp min råstyrka i den förväntade armbrytartävlingen, men kanske bäst det. Vill ju inte skrämma bort killarna. Jag och den Snälla(men ibland bitchiga)Killen försökte para ihop Swoschen med Mr Modell. Gick lite sådär, han var stel och hon var lagom taggad. Hon drog hem till den Dryga Killen istället.
Ska jag sova nu? Jaaaa! Eller? Godnatt.

RSS 2.0