This this ain't a game and pimpin ain't easy

Idag fyller vår älskade Vodkahedda 18! Det har väl knappast någon missat. Nu kan vi boka vår sommarresa. Sjukt att vår lillahundvalp nu är en av oss 18-åringar. Gillar ideén att förkröka med 3,5or på ditt rum. Bara för att du kan liksom. Ikväll firar vi med krogen, skönt att få ha dig vid min sida bästapartyvän, då jag känner mig helt vilsen.

Vill skriva en massa fina saker, minnen, men är rädd att låta som en sentimental fjortis. Och jag går natur så jag är inte så duktig på att skriva längre icke vetenskapliga texter eller att omvandla mina känslor till ord. Men jag är glad att ha dig i mitt liv, och jag längtar också tills vi får skapa massa flippade minnen tillsammans i sommar för jag älskar dig!

Pixies – Where Is My Mind?

Vi kan ju faktiskt tatuera oss på riktigt nu!

de e de azz

Torsdagsfyllan var nära att knäcka mig. Det är först idag som jag har trosor och smink på mig igen, och som om det inte var nog har jag till och med varit utomhus! Är väl medveten om att min livssituation kan diskuteras. Gör om, gör rätt, så att säga.

Jag är en pengarkåt materialist utan några pengar. Ni förstår ju uppenbarligen problemen som uppstår. Dekadensen är svår och just nu är min högsta dröm att jobba sida vid sida på tacobar med kanin.


Bud och cashew

Sitter och forsoker blogga. Bakom mig star en galet irriterande spanjor som inte pratar bra engelska alls och forsoker fa mig att ligga med honom. Det blir massa mekaniska inlarda fraser och jag ar oppet irriterad pa honom.
- I love you, go out with me. You have nice ass. Nice boobs. I love you. Come to the beach. Big ass. I wanna sex you..
OSV OSV!
Kan inte be honom ga for det ar han som jobbar pa stallet!
Har dessutom fatt en allergisk reaktion och inte gatt ut pa hela dagen. Ser ut som ett monster!!

PS. Sorry for kefft inlagg men har deadline...

Generation lost in pace




Slumberparty.
Fyllan slog till snabbt och brutalt. Alla var på samma nivå. Ingen minns hur eller när vi tillsammans däckade. Hade lust att sparka på Tolio, men det känns smutsigt att sparka på någon som redan ligger ned.
Frukosten fick sedan bli pizza och läsk, yummie. Fräscha som få.

Kvällen bjöd även på en hel del sköna kommentarer, här är ett urval :

'' Du kan ju inte bara ta det i munnen, du måste ju svälja det också''

'' Tolio klipper toagolvet, pax för det liksom''

'' Tänk om jag hade dött, vart hade ni gömt kroppen? ''

'' Har ni sovit i hästensäng, medan ni låtit mig sova på golvet''

Over and out

Softar pa stranden, poolhäng, själv i dubbelrum, en flaska rött pa balkongen, far drinkar av natives, saknar er, far väl se till att bli brun och plugga. Eller nât. Men jag ba hare bra. Lovar!!

I could hardly sleep

Ett glas vin blev till flera, och det fylldes även på med vodka, martini och gin. Killarna är på väg och vi har tydligen lovat att hålla igång tills solen går upp. Enligt SMHI går solen upp 06:57. Det är ju precis så att vi hinner till skolan! om vi överlever? det återstår att se. PUSS BABY


That is true love

Torsdagstjejhäng hos Fightern. Jag trillar in vid åttatiden. Pokke och fightern spelar oxie. Tillsammans blir vi oslagbara. Okej nästan.
Pyjamasen åker på och vinet tas fram. Det skålas och kokas nudlar. Illamåendet jag tidigare känt försvinner mirakulöst på 2 röda.
Vi fastställer att vinet är fruktigt och har en arom av persika.
Om 24 timmar har vi sportlov. Oslagbart!


Kärlekens tunga

Åh, fick träffa fina vännen igår. Inte setts på en vecka. När hade vi senast ett veckolångt uppehåll liksom?
Kan inte ens minnas. 

Ena stunden var vi för coola för Scary Movie och andra satt vi och gapskrattade tillsammans med Mamma Hoodidoodi.

Han ringde mig just like back in the days och vi möttes upp någonstans vid Bågen. Lite sur för laget förlorat.

Vi styrde stegen mot Söderkällaren för lite öl. Blev glada och nostalgiska med hade fortfarande bordet som skilde oss åt.

Det blev mycket snack och lite pussar. Hörde nåt om "börja om" men avfärdade det fort. Det är bra så här.

Han ville hemskt gärna köra mig till Arlanda men det fick han inte. Orkar inget laddat avsked på en flygplats och att min resa ska präglas av honom på något vis.

Väntade på tunnelbanan på samma bänk som då i november.

-Vill du sova hos mig?

-Nej.

-Snälla?

-Nej.

Vi är inte tillbaks där allt började. Cause I live and I learn.

You want to go down on me

Jag fick ligga igår, det var tungt tills grannen kom och klagande. Vi borde ha haft kondom, men det blir inte alltid som man tänkt sig så vi körd en annan metod. Det har ju funkat för Blondie ett bra tag så... Hejdå godnatt

och så en tung bild som inte har något alls med texten att göra men som är najs

en äkta man



Anna Ternheim – What Have I Done - Familjen Remix

Running in circles

Jag kryper inte. Har lite för mycket självrespekt för sånt. Men ibland glömmer man liksom bort. Måste värna om min integritet. Det handlar inte om andra. Det handlar om mig. Jag vill kunna gå med huvudet högt. Vara stolt.
Jag lever ju mitt liv.

Drama and I'm fucking tired of it.


Score!



Om man har legat med någon som det senare ställs frågor om på oxie, då har man fan lyckats här i livet. you go gorl! Notera att jag är rankad nr 1. Med lite hjälp av Pokémon förstås.

Sex with the ex

Är det för att man saknar honom?
För att man är full och så förbannat kåt att man måste få ligga ASAP eller helt enkelt bara för att han är mest lättillgänglig?

Kanske lite allting?
För det är så himla lätt att bara falla tillbaks i gamla rutiner.
Lite alkohol i kroppen och tanken slår en genast;
Vem hade man senast sex med?

Nånstans i vinets rus trillar ett sms in och man vet att han bor fem minuter bort. Att föräldrarna är i London och syster i Asien. Och man känner att man saknat varandra, närheten. Man vet att man inte borde men också att inget är som förr. Så man skjuter bort allt vad känslor heter och tänker bara på njutningen.
 
Två kroppar. Man är så nära varandra man bara kan vara en människa.

Och man vaknar tidigt den morgonen av en konstig känsla. Och man undrade hur man hamnat där och man kväver impulsen att kyssa honom.
Så gör han det.

Så har man en sån där fin, ljus morgon och han nynnar på Jag ger dig min morgon men man blir inte ett dugg ledsen. Fast man borde vara i upplösningstillstånd vid det laget. Och man känner så himla mycker utan att veta vad. Utan att släppa kontrollen helt. Inte igen.

Men det är så otroligt lätt. Att skämta, sjunga högt och retas.
Sjunga tillsammans när man steker bacon och scrambled eggs. Dansa runt i lägenheten. Låta honom lyfta upp mig på köksbänken och kyssa hela mig. Skälla på honom för han kallar mig sin älskling.
Don't you know that you're nothing more than a one night stand?  

Vänskapligt men kärleksfullt. Fortsätter intala mig själv för det funkar.

söndag är min dag

Sitter här och mumsar på överbliven kladdkaka från igår och blickar ut över det soliga axelsberg. Hägerstenspatriot? Hell yeah! Har haft en sjukt fin helg och känner mig tillfreds med livet. Det är vackert att vara sjutton år och 357 dagar gammal.

Hann med galet mycket igår känns det som. Brakfrukost hemma hos Pokémon innan vi begav oss iväg på nostalgitripp till Chokladfabriken, sedan häng hos mig där Soffipropp, Hellis och Little Miss Sunshine joinade. Jag visade matlagningsskillsen och lagade svamprisotto. VUXENPOÄNG. Lite kladdkaka och Hasseluddenbesök på det också. Sen trotsade jag och LMS vädret och styrde kosan mot söder. Plockade även upp Master D på vägen.

Den mest random bladningen av folk på en fest jag varit med om! Mälsidemänniskorna, k-torpare, värmdöare, södra peeps, nutida klassfolket, gamla klassfolket,hsk-players och till och med en och annan person från forna tider när man lekte cool på knivsöder. Lekte mangaz på dansgolvet och bjöd på african booty till gasolina. Totally sober. Våra spontana kvällart blir alltid lyckade, visst LMS?

Idag ska jag bara må bra. Och kanske boka P&L. Call me fiolspelaren!

.


älskling

Idag är det ett år sedan han och jag låg här i sängen bredvid mig och vi låg så nära att jag kunde känna hans hjärtas bankande mot mitt bröst och jag höll nästan på att somna och var därför inte säker på att han hade ställt frågan som jag trodde för han sa det så tyst men han hade faktiskt vågat och jag blev så överraskad och glad att jag knappt kunde få fram ett svar men jag lyckades även om jag fick upprepa det någon gång och vi skrattade och sen var det vi två helt enkelt.

Ett år har gått sedan jag blev tillsammans med honom. Han som jag alltid brukade jämföra alla killar jag träffade med, och som så klart alltid visade sig överlägsen. Han var min mall för den perfekta killen, för jag kunde inte tro att jag faktiskt skulle kunna få originalet.


Vi har varit tillsammans länge nu. Vi var bra vänner innan, men har under den här tiden kommit varandra så himla nära och fått se så många fler sidor hos den andra. Det räcker med en blick i samförstånd för att vi ska kunna falla i skratt tillsammans, åt någonting som ingen annan skulle förstå. Vi fyller i varandras meningar för vi vet exakt vad den andra tänker och vilka ord den använder.

Men samtidigt överraskar vi ständigt varandra. För varje dag som går öppnar vi oss själva lite, lite mer och låter den andra komma närmre. Varje stund med honom är så jäkla värd, om ni förstår vad jag menar. Fastän jag börjar klockan åtta dagen därpå har jag inga problem med att sitta uppe till tre och bara prata och dricka te med honom, för jag vet att just den här stunden kommer aldrig igen och jag jag vill ta vara på all tid jag får med honom. Han kan få mig att både le och stamma och gråta om han nu skulle vilja det, för han har en sådan effekt på mig som jag aldrig upplevt förut och inte förstår mig på. Men det gör ingenting, för jag älskar hur han får mig att känna.



Love6magic

Idag skulle jag vilja bo i mumindalen, heta Snorkfröken och vara kär i Mumin. Eller kanske vara lilla My och tvinga snusmumriken att vara min pojkvän. Det är därför hon är bäst. "Mumrik du kan vara min pojkvän. Nehe men jag är i alla fall din flickvän". Tänk om det var så enkelt.
Istället är jag barnvakt och pluggar Matte D.
Det kommer fler dagar.
Congratz till alla lyckliga satar som får kuk ikväll.


Strong enough

Datorn crashar, 5 dar till helg.
Alla hjärtans dag och jag är själv.

Kippe levererar rhymes. Ohja.

Är faktiskt inte deppig. Snyltar lite på andras engagemang, svullar geléhjärtan i Ljushallen.

Gick med på att lämna mitt nummer i nån blinddatelåda i skolan. Får sms:et "Hey sexy"
Blir otrooligt glad och svarar med ett glädjeutrop i stil med "Wohoo!"
Inget svar. Han blev avskräckt. Surpriiise. Ha ha ha

Men jag kan ju inte förneka att jag tycker bättre om typ.. fettisdagen. Inte för att jag är ett sånt stort fan av semlor eller ens tycker om den dagen alls- utan för att alla kan köpa sig en, om personen ifråga nu vill.
Alla får inte ligga idag. Osjysst.

Inte för att jag vill ligga alltså.. Är en strong and independent woman. Har inte gått så långt som en annan av oss. Ska inte avslöja hennes senaste sökord på google, det kan hon göra så bra själv.
Eh okej, det har med oralsex att göra.

Får fyllesamtal från Mufasa. Jag skulle aldrig sjunka så lågt.
GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDELÖS.
Nejmen typ. Haha. Fast näe.
Ljuger för honom om att jag inte har några känslor. Känns bra.
Pikar honom och förolämpar hans käraste kroppsdel. Känns mycket bra.

Min Valentine idag och precis som alla andra sånahär dagar de senaste 13 åren är alltså Pokémon.
Otroligt bra flickvän i både ur och skur.
Rekommenderas starkt till alla (0?) manliga läsare.

Kippe är ful men vill vara full,
dagen till ära för kärlekens skull.


To much love will kill you

Jag minns att jag älskade alla hjärtans dag när jag var mindre, innan jag hann bli kall, cynisk och bitter. Eller  egentligen är jag inte så bitter, inte alls faktiskt, bara lite less på kärleken och alla dessa puttinuttigull par med älskling hit och älskling dit. Ensam är stark , typ. Är det idag då flest personer får ligga? eller slår antalet hemsläp på nyår denna dag av kärlek?

Jag är inte så oromantisk som jag nu kanske låter, sanningen är att jag faktiskt skulle bli riktigt glad över att få blommor av någon, jag tycker att par ska hitta på något speciellt idag och inte bara ligga hemma och dra. Så varför gör inte de två paren jag har omkring mig det?

Måste både min syster och min mami ha sina pojkvänner här hemma hos oss, när jag själv ska plugga matte hela kvällen. Varför kan de inte sova hos deras killar/män så jag kan få vara själv lite och slipper sova på soffan.


baby baby baby ooooooooh

Alla hjärtans dag idag. Det är ju trevligt. Är ju faktiskt en annan slags årsdag för mig och mannen idag, if you know what I mean. Det gjorde inte han när jag påpekade det. Men trots hans glömska, och trots Tunisens försiktiga kommentar om min osexiga klumpighet så åker stay-upsen och hela köret på ikväll.


Ny tid, ny stil

Fighters första fylla. Var ska man börja?

Inleddes med bodyshots från Mojo och avslutades med avslagen tand på rosévinet.

Det var jellyshots och det var pizza. Smirrnoff ice och vodka.

Bästa blandningen av brats och tuggare.

Stureplan är hemmaplan? Eller inte va..

På någon vänster trillar som vanligt 91:orna in. Tolio lärde mig keffa raggningsmetoder.

Soffan gick sönder p.g.a fysiska aktiviteter. Icke att misstolka. Hoppas du får din snowboard ändå bruden!  

Avslutade kvällen med att kicka en fet på uteplatsen. Till skillnad från Pokémon blev det ingen bortamatch för min del. Däremot fotbollsmatch på bortaplan dagen efter med Fightern och Virren. Donken sitter ju aldrig fel heller.


Paranoid boys don't do peace

Hänge dig Maja. Hänge dig Maja. Maja hänge dig. You're a cleaver girl.

Yes, ni ser rätt, jag använde mitt riktiga namn. Annars hade det inte betytt nåt. Lugnt va? Och jag menar hänge som i commit, inte nån personlig typ norsk översättning av Häng dig Maja, häng dig!
Imorgon är det äntligen dags. Alla vet vad jag snackar om. Det kan väl inte ha undgått nån egentligen. Fightern ska dricka. Det ska tryckas in nästan 50 pers i hennes lägenhet också. Kan bli en oförglömlig kväll/natt.
Det snöar i  Sthlm. Azzå om ni inte märkt det lixxom.

Jag peppar mig själv som en jävla idiot för att klara skolan just nu. Hittills har det gått rätt så bra. Ser man på!
Syftet med hela inlägget idag var egentligen att dela med mig av mina otroligt braiga plugglåtar. En go blandning tänkte jag när jag nyss kikade på min Spotify. Hur kommer det sig att jag lyssnar på så fantastikt bra musik? Det här är alltså vad jag har lyssnat på de senaste 4 timmarna. De 3 låtar som funkar bäst att skriva en filmanalys till, varsågoda gott folk:


Ulrik Munther – Boys Don't Cry - Vi mjukstartar med den här linblonda P-12an från Götet. Texten är så djup att jag nästan får ont i huvudet. Det här kallar jag musik det. Wales, den finns äntligen på spotify!

Black Sabbath – Paranoid - Vi drar sedan till med en gammal hederlig dänga från the prince of darkness (plus typ hans band?). Efter vår fina inledning på analysen som vi nu ska ha skrivit klart är det dags att argumentera. Aggressivitet och självsäkerhet behövs. Perfekt låt.

Cat Stevens – Peace Train - Vi avslutar med en svängig låt. Den här ska väl komma in nån gång vid avslutet på er filmanalys kan man tänka sig. Känn er nöjda. Njut av the peace train.

En härlig blandning va? Finns nåt för alla ju! Nej men..serri. Det här är pinsamt. hahaha checka musiken hahaha

Drömmer faktiskt inte om dig

Första riktiga utgången, känna på sthlms krogliv på riktigt. Bästabror fixade in oss på Berns där vi var ''minderåriga'' fast vi var 18. 19årsgräns idiotiskt, kan man ens säga så? Iallafall hade vi väldigt roligt. Även om halva min skolan var på plats. Och jag som vill ha nytt kött. haha. Kändes ganska hardcore och lite ofräscht att komma till skolan i samma kläder och med gårdagens smink.

En kille sa åt mig att gå ner ( jag vet att ni tycker det är jätte kul, att jag typ skulle gå ner på honom) men han menade att vi skulle dansa och get low liksom, haha så jävla typiskt jag som har sån grov tränigsvärk i rumpa och lår att jag inte ens kan ta upp en krona jag tappade på golvet på donken.

Somnade på bussen, somnade i bilen, somnade i KriminEllens säng, somnade i skolan, somnade hos sofia, somnar snart sött i min säng.


Bulletproof

Jag är cool nu. Kan bara bli bättre. Det är en sån stund, inte dag. Stund.



Nog om det. För ikväll blir det utgång! Berns med bror, Fightern och Lee.
Hur tungt?

Vi är uppskrivna på nån lista av brors kompis som spelar där.
Inget inträde, ingen fara att vi bara är 18.
Hur tungt?

Men ska blåsa håret och svepa några budgetbira hemma nu. Jag är tillbaka. För stunden.

PS. Någon som listat ut vem vår gästbloggare är?


J'ATTEND.....

inte långt kvar nu tjejer....

slokande tisdag

Visste ni att det finns en söt tjej-knapp under disken inne på teknikmagasinet? När en het tjej kommer in i butiken ska killen i kassan lite diskret trycka på den så att det går en signal till lagret för att alla tekniknördiga killar som staplar lådor med dildos och airbazookas där inne ska få en chans att springa ut i butiken och spana lite. Iallafall enligt en anställd på teknikmagasinet i Liljeholmen. Arbetshemligheter kommer alltid fram under fyllan.

Som den bekräftelsehora jag är bara MÅSTE jag ju dra till teknikmagasinet för att se om det kommer komma ut någon annan kille från lagret när jag är inne i butiken. Men jävlar vad man kommer få en törn på självförtroendet om det inte händer.









You better look good everyday, everywhere.

Loca Loca

Tänkte skriva ett inlägg om helgen men såg ett i utkastet, så mirreliiito du får publicera det!
Kan nämna lite smått om denna helg sänd från himlen.
Födelsedagsfirande för Kippe med hela stora kompisgänget på O'learys och efterfest hos henne var det bästa på året hittills.
Champagne hos Fightern var inte långt efter. Tusenmiljoners snittar och 5 skumpor gjorde alla mätta,lulliga och belåtna. Fest i Bromma, inte lika värt. HAHA lilla balettönten var där. Kärt återseende. Nää. Kul att han var där med en annan brud.
Sommarjobb är nu ungefär 90% fixat. Det blir att slita på biljetterminalerna för djurgårdsfärjorna. Ett riktigt fett jobb enligt mig. Äntligen får man jobba i huvudstaden! Pappa fixar. Jag gillare.


vad gjorde vi av alla dessa år

Födelsedagsfirande för hela slanten hela helgen. Har varit riktigt improduktiv och druckit öl och käkat massa mat, möcke trevligt. Adidas mamma undrade lite över vart de fyra stora champagneflaskorna försvann. Rakt upp i huvet.

Efter denna trevliga champagnetillställning var det dags att bege sig. Mot andra sidan stan, bromma. Brutalt stort hus, med brutalt stela människor. Definitonen av ovärt: Taxi fram och tillbaka från tuben med taxichaufförer som inte förstår sig på sin egen gps, slöseri med vodka och framför allt en kväll som kunde spenderats på hemmplan; i vårt älskade hood. Sjukt plågsam resa hem när man just svept då 3.5or och ska åka typ 20 stationer, och osoft att sedan bli påkommen när man sitter och kissar i en gränd. En i övrigt fet lördagkväll som vi i vanlig ordning avslutar på donken med pommes+bea.

Redan onsdag imorgon och efter onsdag så har man överlevt mer än halva veckan.

Födelsedagsfest för vår älskade nykteristvän nu på fredag. Hon är rädd, och jag förstår henne. Hon försöker slingra sig och säga att hon bara ska dricka lite för att hon ska spela fotboll nästa dag. Don't you worry about a thing, din första fylla kommer bli grym!




hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär

Vad fin kväll det blev igår! Soffipropp är rolig att överraska, särskilt när hon inte har linser på sig och inte fattar att det är vi förrän vi hoppar upp med menyerna och skriker grattis. Howkie är bäst som bjuder laget runt på först ribs på O'learys och sedan styr fekke hemma med tårta och öl. Så jäkla bäst.

Idag blir det champangebjudning hemma hos Swooschen och sedan party i onespoone. Fan vad det är härliga tider det är när alla fyller 18.


betalar njuter skriker

Snart firar bloggen ett år, närmare bestämt den 23 mars.
5 brudar från orten som bestämde sig för att skriva en blogg. En äkta blogg, ingen jävla fikablogg.
Fylla, sex och vänskap. Kuk och fitta. Osmakligt men onekligen något som tilltalar.
2010 ett fett jävla år. Fyfan vad fett det var.

Ska vi lyckas överträffa oss själva även denna gång?
2011 har just dragit igång och insatserna är höga. Förutsättningarna goda.
Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit. 18 år och på väg ut i livet.

En övertygelse om något bättre och ett big smajl- ett vinnande koncept



ten freakin' girls inside my chin tikki

Och så har det hänt igen. En till av oss har tagit steget från att vara en ung flicka till att bli en mogen vacker kvinna. Eller aaaah mogen, jag vene asså. Men grym är hon iallafall! Och nu kommer hon kunna göra allt sådant hon drömt om så länge: nätshoppa (ta det lilla lugna bara gumman), ta körkort och glida runt i en minicab i vårt vackra hägersten (om hon nu nånsin har råd med en sådan), gifta sig (innan 25, stress!!!), rösta i riksdagsvalet (okej, det kanske hon inte drömt om så mycket faktiskt), dansa på bardisken på stockholms alla klubbar (så länge hjärtat inte säger stopp dårå. fast det var ju ändå så du helst ville dö, right?) samt DRICKA ALKOHOL FÖRFAN!!!






Fina kära älskade du, jag ser fram emot att i sommar vingla fram tillsammans längs Paris gator så fulla att vi inte kan gå rakt, spy inne på en sunkig klubbtoa i Berlin och ta nya shots tag på Patcha Club i Barcelona!



You got the love

Aaahoollla! Idag fyller världens grymmaste fighter myndig! Hon är nu redo att ta sin första sup. När är dock lite oklart men det kommer att bli en bodyshot från moi! Kvällen inviger hon i alla fall på krogen med Kippe.
Fightern brukar jag slåss och bråkas med. Vi går varandra på nerverna rätt så ofta. Men vi är bra på att bli kompisar igen. Och hon är en av de få jag skulle kunna tillbringa fyra veckor på rad med och ändå inte tröttna på. När hon blir mörkrädd på natten så får hon alltid krypa ner i min säng, och när jag behöver prata med nån så lyssnar hon alltid. Hon är bra på att kramas också. Gosssigos! Hon får mig att skratta och vara lycklig och därför älskar jag henne.
Du är bäst!




Make it without you tonight

Och man får det där samtalet en måndagskväll. Samtalet som man bävat inför men som man visste skulle komma för det var oundvikligt. Och man förstår att han tänkt och man förstår att han vill prata men huvudet skriker ändå

Nej nej nej

Sekunderna innan han yttrar de fällande orden. Fast man såg dem komma. Man har väntat på dem och man visste det redan innan han själv gjorde det. Så kniper man ändå ihop ögonen och lägger sig på golvet i fosterställning när han säger att det känns fel och att vi måste prata. Och man frågar om vad fast man

Vet vet vet

Att det inte går att säga nu. Att det ska tas öga mot öga. Och man vill inte så man gråter men man måste så man torkar tårarna och man orkar inte så man dröjer några minuter. Men det ska sägas någonstans. Viskandes i en hall, på en bro. I en bil. Ja, i en bil och man hoppar in i bilen men nu skriker hjärtat också nej och man vill bara

Bort bort bort

Från honom och natten och Hägersten och hans undvikande blick. Och man inväntar och han inväntar och det bränner bakom ögonlocken så man låter bli att prata för man vill inte att den tunna hinnan ska brista och hjärtat är litet så litet nu. Man blundar och dämpar skälvningarna som går i stötar genom kroppen och man inväntar.

Grand Canyon

Jag vill inte träffa nån. Inte prata med nån. Jag vill åka iväg. Sitta här.


Jag är rätt så trött. Jag borde inte skriva för jag har inget vettigt att säga.
Har en laddanerfilm-period just nu. Se 127 hours. Och Black Swan.
Mami ska inte jobba på fortet så hela våren och sommaren är fucked.
Allt har skitit sig.
Jag behöver komma iväg. Fort. Vill inte bli deppig.

Förlåt för detta otroliga moodkillerinlägg.
But it's the bitter truth.

För patetiskt för att publicera egentligen. Åååh vad fan händer. Jag är ju dum i huvet.

pengar är inget probleeeeeeeeeeem

...för jag har fått jobb! JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM!!!

Snodde syrrans jobb på VI i västertorp. Riktigt jävla drömjobb, litet, mysigt och bara massa snälla gamla tanter som kunder. Conny, you're my saviour. Nu är både P&L och tågluff spikat, weeeeey!

RSS 2.0