New years eve

Sista dagen på år 2010 är en solig dag. Det här året har varit Fett.  Bästa våren, bästa sommaren.
Ikväll blir det hummer och Moët.
Middag med mina broes närmast hjärtat.
Tänk att det har gått ett år.
Sick.


Oh what can I do

Vädergudarna var på min och M:s sida kan man ju säga- flygplatsen i NY stängd till torsdag och vi fick ses!
Norrlandsluften gjorde susen och jag sov och åt mest hela tiden. Husmanskost när den är som bäst, Barbro hon kan hon.
Måste kirra saker inför nyår men har inga pengar för jag har köpt en svindyr TV. Ja, ni såg rätt! Tjejen som inte ens kollar på TV liksom. Jag är bra konstig ibland.
Fick just mail från Älgen. Skit i Frodo och allt nu för vi är bjudna på Nyårsfest!!! Hur tungt?!
Ska till min pojkvän nu. Ja, ni såg rätt igen (!) Jag kallar honom det numera. Kände att det var på tiden. Men vem ska man nu kyssa på tolvslaget? Skypepussar från okänd ort till Manhattan? Hmm..


opposites of adults

Det är inte alltid kul att vara ''älskarinnan'', den andra tjejen. Ibland får man betala för det, trodde dock inte det skulle bli på det här sättet. Att inbjudningar dras tillbaka för din skull. Fan. Förstöra för hela gänget. Inte säker på om det var tack vare dig och om jag var orsaken, men känns som om det vore det mest logiska. Jag förstår dig ändå. Fast jag aldrig skulle göra något sådant.

no substitute

Jag är väldigt nöjd med gårdagens kväll. Hade kunnat gå riktigt illa när vi begav oss från Perro på Örnbacken till gänget på söder. Mejarn var rädd om sin cigg och Blondie var full och hade ett knasigt knä. Halvvägs får jag veta att ett gammalt, tjatigt och ihärdigt ligg kommer vara där. Jewcrew håller ihop liksom. Det hade kunnat blivit riktigt knas där sen när två gamla bekanta dök upp. Han med läskiga ögon har tydligen åkt till USA ett år, där ser man. De kände tydligen kepsen också. Billyboy har nyligen bytt till min skola. Undra om vi hälsar efter lovet?
Jag och Sallamandern konstaterade att de gånger vi har hängt har det alltid blivit väldigt sen sänggång. de e naaz. När morgontimmarna kom krypande underhöll han mig med roliga historier om gamla ligg, kkn och nuvarande flickvännen som sjukt gullig, bra jobbat hurru! Det var en grym söndagsnatt punktslut.
Tråkigt att Mejarn lämnade oss för True Blood, but a girl got to do what a girl got to do!
jävla BS lover

en soft låt : Nôze – Remember Love

Dopparedan

God jul dårå. Man måste väl ändå skriva ett inlägg på julafton? Herregud vad vi är dåliga. Truth is, det händer typ inget i våra liv just nu. Handlar lite klappar, S sticker upp till Norrland, H:s man åker bort, Ma får jobb, Mi jobbar, N glider runt?
Så när vi läser det här om ett år eller så behöver vi inte undra vad som hände första veckan på jullovet. Ganska händelselöst men inte alls lame.
Nästa vecka blir det andra bullar får vi hoppas. Nyår om en vecka. Blir det 2011 hemma hos E? Dags att införskaffa klänning och lösögonfransar.


on the road med bröderna. kan inte mobilblogga och sista natten med m. nu syns vi inte på tre veckor. gullunge som gick upp klockan 6 med mig idag.

Hej

Min förlorade värld




Imorgon börjar lovet. Jag vill vara uppe sent, bara för att jag kan liksom. Vore fett äkta att vara helt död sista skoldagen. Det är 47 dagar kvar nu tills ni ska ta min alkohol oskuld. Även om jag är sjukt taggad måste jag erkänna att jag är lite nervös. Nykterist Nike kommer att dö fort hårt och brutalt. Nykterit är en liksom en del av den jag är nu och hur jag identifierar mig. Kommer vara annorlunda att se allt med era ögon. Vara i era skor. Att istället vara den som blir omhändertagen.

Fyllekäka på riktigt, vakna upp bakis, ha minnesluckor, läsa gårdagkvällens sms som man inte minns att man skrivit, fyllebooty call och att gå från tusen till att däcka i en tvättstuga. Det är så mycket jag har missat. Eller kanske inte, jag känner mig hyfsat vild fastjag jämnt och ständigt är nykter. Jag har bara upplevt allt från en annan synvinkel. Med kontroll och minnen från kvällen innan. Men snart kommer jag förrenas med er i en stor fest!



Min första droppe alkohol ska vara en body shot från Mejarns mage, det har jag lovat dig och det är du värd bruden!


gamea

Efter den här helgen är jag och min playstationkontroll ett, vi är förenade. Jag och min playstationkontroll, min playstationkontroll och jag. SSX-psykos.
Att köra "all in" innebär numera ett flak joltcola, två lökiga brudar och ett nedsläckt rum.
Jag undrar om jag skulle må dåligt om jag fick veta hur många timmar jag har lagt ner på att spela tvspel? -ungefär lika dåligt som jag skulle må om jag fick veta hur många liter smuggel jag har hävt i mig genom åren.

Om kärlek någonsin var äkta så är den det mellan oss.


so dope

Precis! Nu är det jullov. Det går inte av för hackor.
I fredags blev det chill i gröndalsskolan med sällskapsspel och sköna grabbar. Illa som fa-an att vi knappt klarade av frågorna i "Sverige junior". Björnen var nog sämst, men det kanske blir så när man har en extra stor ostbåge som spelpjäs. Den framtida krymplingen var ovanligt taggad på att träffa Gunnar. Fightern skulle åka till militären men inte ligga.
Saturday. Planen var att dricka upp vodkan och sen se om det hände nåt. Det gjorde det inte. Det enda var en sketen lokalfest i fruängen. Tur att vi inte kunde komma dit, såg idag på fejan att 95:or från min förra skola var där. Fjortisfyllor..
Jag, blondie och kippe drog helt enkelt till pizzan och drack te.
Satsen ringde. Precis när jag uttalat mig om att jag inte vill ha en grabb. Han ville ses. Jag ville till Blondie och sova.
Softar på stationen i slussen och vem står där om inte den röde. Han var trevlig. Och glad.
Båda pöjksen hör av sig idag.
"Varför träffade du inte mig igår?" / "Det var kul att träffa dig igår"

Jag vill gitta från lägenheten nu. Pallar inte löka i sjöstaden en hel natt.


We all live in a yellow submarine

Äntligen kan man andas. Ledighet i tre veckor nu! Fantastiskt, kempegrejt osv..

Inledde lovet med fezt avec Italianon. Det var lagom nice men lite för mycket esteter och tjejer jag tror han hade förflutet med så att säga. Soft att få träffa lite av hans vänner. Mindre soft att man tappa luren i snön nånstans i Stuvsta.

Fick min julklapp. En tesil i form utav en gul ubåt (ja Tellie, en sån fin som du fick!). Bästa julklappen till en sån som jag ju. Vad ska man ge honom är frågan?

Också lite gossip. Allas vår käre idol har blivit anställd som... pampampaam.. musiklärare på KGY. Helt jävla in my face som vanligt då. Dessutom hör han av sig till mig hela tiden. Vad är grejen?


Moments of ecstasy

Övernattning hos Pizzan igår as usual.
"Jag kan hjälpa dig med matten!"

Fantastisk hjälp och en otrolig inspiration då han för exakt ett år sen fick IG på detta prov i denna kurs och bytte till sam. Tänk, om han vart bra på matte skulle vi aldrig träffats. Och jag kanske hade blivit godkänd.

Vad säger ni, ska man gå tillbaks till KTH-killen?

Det blev inte mycket matte i alla fall. It's all about chemistry. Hehe.

Har lärt mig de två sätten att hålla honom vaken eller få hans uppmärksamhet över huvud taget;

 1. Säg någonting viktigt. Typ att jag tycker om att vara med honom. Han blir glad och vill prata mer.

 2. Flåsa honom i örat. Lite stön. Han blir kåt, då måste man ligga sen. Annars blueballs= no funny.

Alternativ ett är ganska lätt och det funkar oftast. Dessutom brukar han glömma vad man sagt på morgonen och då kan man ge honom dåligt samvete.

Nackdelen med alternativ två är att man alltid blir väldigt mätt efter middag med honom. På tok för många av dem fixar jag ju inte på en och samma kväll.

Nej, nu har jag varit otrogen mot Jane Austen på tok för länge. Det är henne jag tillbringar natten med..

"Det är en allmänt erkänd sanning att en ogift man som äger en stor förmögenhet måste vara i behov av en hustru"


när elden brinner finns det inget som kan stoppa den

Känns som om vi inte har lika mycket juicy things i bloggen längre. Lever vi lugnare eller delar vi bara inte med oss lika mkt som förut? Det skulle också kunna vara så att vi bara har blivit rädda för att ''fel'' människor kanske läser?

 


Ya dig?

Jag lovade ett fett inlägg..det får bli lite halvdant!
Klar med matte C. Klar med höstterminen 2:a ring. Känns helt ok.
Dirr hem och färga utväxten, måla naglarna, busa. Nu börjar ett nytt liv. Okej, om tre dagar. Same same.
Ja!
Tre veckors lov. Livet som det brukade vara. Som Pokke så sant påpekade; när det inte är skola så har man inte ångest.
As simple as that  lixxxom.

Lil Wayne – Right Above It - Explicit

♥ Blir det bastu och isbad ute i Hustlehooden i helgen? Det skulle va fett.

♦ Kommer jag ha råd att leva på jullovet? Är pank nu, har inte köpt några julklappar än, får S-bidraget 21:a vilket innebär panikgöraslutpåpengarna genom att inhandla paket, jag har typ ingen släkt och vet redan att jag kommer få min kära HTC från mamipapi så inga cash den 24:e.
Sprit? Cigg? Mellandagsrea? Nyårsutstyrsel?!!
KNAS!

Tanken på att söndag inte kommer vara en sån dag gör att jag älskar allt och alla.


99 problems

Jätteskevt är när man inaktiverar sin facebook för att man tror allt ska bli bättre då och absar redan efter ett dygn. Kanske ännu skevare att bryta ihop halvvägs över liljeholmsbron klockan 23.00 en lördagkväll. Det är ännu lite oklart vad the mental breakdown berodde på men är ganska väl medveten om att social förödmjukelse inte var vad jag behövde en lördagkväll som den elfte December.

Urladda.
-
man får om man vill.

Lol på livet.



Jag är en hater och därmed också en motivator.
If I can't do it homie, it can't be done.


Hur förklarar jag skiten för folk som aldrig lidit

Påminnelse till mig själv; skriv ett fett inlägg på tisdag när matteprovet är avklarat.
Har ingen ork nu asså. Flitig som fan.
Skev jävla helg. Skevt liv typ?
Lever för True Blood. Försvinner in i en annan värld.
Behöver komma bort.
Vill också inaktivera face som Pokke.
Skönt att man har vodka kvar till nästa helg. Jag behöver supa på riktigt igen.


För Allt som flyger upp måste landa till slut

Skum Lördag. Träffade själv hela vårt gamla efterfests gäng igår på tuben. Tolio var den enda som var full. Frodo satte sig brevid mig. Tolio babblade om att vi skulle hooka, att han skulle haffa mig. Och när jag vänligt tackade nej kollade han oförstående på mig och la kvällens skönaste kommentar: Men jag är ju 91:a!? Han underhöll mig och resten av grabbarna hela vägen till MariaT.

Jag mötte sen upp Mejarn, Pokémon, Blondie och hennes man ovetandes om att vi skulle till samma stället som Frodo och gänget. Gick ganska bra ändå. Frodo hade tydligen fixat mitt nr från Cookie till sig själv och Tolio. Jag raderade hans. Han tyckte jag skulle slå Tolio en signal senare
Efter igår har jag börjat sakna igen. Tänker på allt vi sagt.
Varje gång är som den första, även om det är över nu.

'' Jag är verkligen attraherad av dig''

Vad skulle hända om du inte hade henne?



Ciggdejt

Don't panic nu.
Men
Imorse vaknade jag upp hemma hos Q.

Två sömnlösa själar klockan fyra på morgonen som skulle splitta en cigg. Blev snart fem cigg. Följa till centrum blev snart till parken blev snart hem.

"Jag lovar att inte stöta på dig. Har en madrass på golvet som du ska slagga på."

Pratade om livet i största allmänhet. Livet efter gymnasiet som verkar åh så lockande. Lite om hans flickvän och om Italienaren. Varför jag inte kan sova.

"Det är ändå rätt kul och sneaky att vi legat"

Blev nerbäddad och lyssnade lite Eldkarn och Dileva. Sömnade sött och kilade hem runt tio. Detta skulle vara vår lilla secret. Rädd för rykten som ej stämmer.


anywhere i lay my hat

Jätterandom kväll igår. Började med en kortslutning i kommunikationen om resulterade i att jag hamnade hemma hos Pokémon utan Pokémonen. Lite skönt häng med tha yogamama. Hoppade i min förvirring på tuben där jag till slut fann Pokémon och Maroon. Hittade även Master D på vägen som vi plockade med oss. I maria träffar vi en hysterisk Adidas som vet vilka som ska till samma ställe som oss. Blir det stelt eller blir det stelt?

40 spänn för en öl svider när man inte är van vid kroglivet. Men det var en kul men väldigt konstig stämning. Blir utfrågad om Frodo med Master D bara några meter ifrån mig. Walesflickan blir utkastad precis när hon pratar med the old slice. Lusten är sjukt full och skriker att jag ska stila upp mig. Plötsligt kommer den lille iraniern och nigerianen förbi.

Hur fortsatte det? Vad gjorde min förlovade?

Would you pick me up?

Kilar stadigt med Italienaren så att säga. Vi hänger mest hela tiden och beter väl oss som ett par. Såg "Stolthet och fördom igår". Fient.

Italienaren: Vad saknas? Vad är det egentligen, som gör att vi inte är ett par?

S: Jag..

Och det är väl lite så det är.. han vet ju vad han vill men jag har ingen aning. Får låten med titeln "Can't hide love" skickad till mig. Ändå rätt fint. Kände mig lite träffad.

"You can't pretend there's nothing there
Girl, I look in your eyes, I see you care
So why not stop trying to run and hide
You won't find out, if you never try."

Kontrade med "The quiz". Kände att det var låten som förklarade mina känslor. Och vad gör han då, om inte svarar på alla frågor!

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Skriver inte ut svaren, men kan säga att han fick alla rätt!


kommer funka, måste funka

Torsdag redan? oförtjänt.
Slackat hela veckan med huvudet bland molnen, bättre tider i tankarna.


Bättre vart?


there's always a temptation to cheat

Det är intressant hur människor har så olika moral, vad de anser är rätt och fel. Vi diskuterade ämnet otrohet idag och var man tycker att gränsen går.

Måste man berätta att man har pojkvän när man lär känna en ny kille? Kan man fortsätta umgås med en killkompis som är kär i en om man har pojkvän? Måste man berätta för pojkvännen om kompisens känslor?





jag måste sluta hävda mig

På kvällen den 31/12 står casa Ronne tomt och till förfogande för sex..
..fierce brudar. Nyårsmiddag på söders högsta kulle är alltså en preliminär plan.
Vem vet, om fru Josefson håller sig borta hela natten kanske vi kickar nåt fett?

Trött och sjuk men jävligt snygg. Håret är 20 cm kortare.



We want hot chocolate and we want it now.
En sån här bild jag liksom aldrig tröttnar på. Vacker, inte sant?


en spricka, ett hål, en skarv

Adidas haffar men känner sig lite tveksam?
M&M
är självständiga kvinnor som inom en snar framtid kommer ha förlorat sina sociala liv.
Man ser inte mycket av COOKIE nu förtiden, hon kilar stadigt ni vet.
Jag har varken pratat eller sett skymten av fruwie på över en vecka, det börjar kännas obehagligt. Har hört rykten om att hon och italienarn är rätt så stabila. Skaffa en lur, det här känns sorgligt?
H bakar pepparkakshus med sin man och är rätt så nöjd med tillvaron trots allt.


trasselsudd

Dödstrött. Att sova i en vanlig enkelsäng tillsammans med två andra människor, varav den ena en ganska biffig grabb, är inte bästa receptet för att få en god natts sömn. Men tack till lilla fruwie som släpper in två stackars blondiner i nöd! Gårkvällens bästa var Maroon på dansgolvet. Kvällens sämsta var ovärd efterfest där jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Han var ju inte alls lik Channing Tatum, tss.





Denna kväll har jag spenderat på judefekke i mälzide. MAZEL TOV! Lärde mig spela saxofon tillsammans med musikaliska sollentunajudar och kom på att jag ska köpa en katt. Hundar är fett ute.

a little bit in love...

Nu har det hänt! Jag har gått och blivit kär, i min mattelärare. Inte min vanliga äckel lärare, nej nej. Utan i min lärare i en intevsiv kurs som jag går i matte. Kärlek vid första ögonkastet, eller iallafall så fort han började prata. Han är ser bra ut och kommer från Lund! Så han pratar sjukt jävla sexig, jag älskar hur han uttalar mitt namn! Hade turen att hamna i hans grupp också så har lite svårt att koncentrera mig på matten. Jag har en vecka att komma på en plan hur jag ska snärja honom. kinky. Men en snygg läkarstudent från lund kan man ju inte bara låta glida ur ens händer. Synd bara att han bor i lund.


You got what I want

Jag är sjuk. Alltså inte sjuk som förkyld om ni förstår vad jag menar. Sov 1,5 timma inatt. Gick i skolan 9-17. Har hållt igång hela dagen och är pigg. Sebban tycker jag ska söka hjälp.

Jag kan inte sova. Jag vill sova.

Lärde franskläraren ett nytt ord på lektionen idag. Hon är sämst och ska också till Boden över jul. Random.

Idolen skrev idag. Lite som förr fast jag avslutade det ganska snabbt. Innan det blev stifft och samtalsämnen tog slut. Innan någon sa nåt fel. Drog över honom till "black list" i sällskap med Bajenmannen.

Tydligen ska jag och Italienaren servera alkohol på hans mors jobb nästa helg. Bara vi två. Jasså. Lite cash i handen är väl aldrig fel vaaa..

Teddy Pendergrass – Only You (Re-Recorded / Remastered)


si, lo so che non c'e luce in una stanza quando manca il sole..


..se non ci sei tu con me. Den här är mäktig och får mig, trots att man borde vara bitter som alla andra, att må jävligt fint. Italienska är vackert. Inte lika vackert när Italienare snor mina kompisar..
Nä sorry, det där var onödigt. Jag gillar honom.
Jag borde ju ha skrivit om helgen. Men som fightern sa, jag växte. Och fick rulla tunga.
Även fast det är äckligt att frysa och inte vackert att vara likblek så diggar jag livet. Snön och min feta mattebok får mig konstigt nog inte att vilja begå självmord. The lack of friends och fester gör mig inte deppig.
Att fejka att man är deprimerad är en ovanlig åkomma.
Jag ska köpa en fet jacka och en nyårsklänning. Är typ egentligen jävligt taggad på att glida omkring i en stor hoodie och sneakers på nyår. Bryta trenden kanske?
Är det märkligt att ge sig själv komplimanger? Jag tycker typ att jag är en bra vän till mig själv.
Du ställer alltid upp, jag litar på dig och ditt omdöme, du får mig att må bra, du är smart omtänksam och rolig. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.

Är jag osmaklig nu?

jag ska göra kaoz med livet

Fuck life-mode. Fick inte ligga igår. Första natten ensam på fem dagar. Jag fryser trots att jag har sockor och fleece på mig.


Fläskharen hörde av sig och bjöd på fest i helgen hos koreanen. Pallar man? Vill man? Man saknar ju inte alla människor man en gång hängt med och skulle inte säga att hans vänner är den mest förtjusande skara av människor jag träffat. Vore dock trevligt som en lite nostalgitripp två år bak i tiden. Om inte Kepsen kickar dårå.



control yourself

Whinar, men gör sedan inget åt saken- det är lite så jag jobbar.
Har ett fett prov imorgon, men planerar inte att införskaffa mig några djupare kunskaper inom ämnet.
Har lovat att kolla upp saker och ting men pållante.
Har många samtal att föra men hur ska man bära sig åt?

Skulle vara skönt om allt kunde sluta kännas så ansträngande och brutalt jobbigt någon gång. 


          


RSS 2.0