free me

Allt är lite stress och idag har jag bara varit allmänt odräglig och fick både kanin och M att hata mina pigga morgonvanor. Ska till London på en 48-timmars-visit, krökar vi på bussen från stanstead in till London så lär vi vara på klubben runt midnatt i alla fall. Så vi göre.

Innan London är det lite som ska hinnas med. Jobb, plugg, tjejmiddag. Allt är lite stress som sagt.





Wolf

Vilka är det som läser den här bloggen egentligen? Jag försöker få ihop det men det stämmer inte med statistiken. It's kinda strange.
Och vem är det som får ligga?? Aaa juste. Att jag seriöst till en början inte kunde räkna ut det heller..vad hääänder?
Wales ska till London och Kippe är i Berlin. Det blir blondinhelg. Ryktades om fest på drottningholm/djursholm (vilket var det?) med över 100 pers. Sanning?
Imorgon är det fredag. Ut med baben och Lora?
Mina frågor remains osvarade.


Till alla utom mayhem

Iphone nördar + blondie nu är blogg.se appen här! wieee

I don't wanna have your babies

Nu har jag dilemmat som jag tycker jag har en aning för ofta, eller inte. Men två gånger är ändå en gång för mycket. Ibland glömmer man/pallar inte med kondom.
Så nu har jag har tre alternativ:
  1. Chansa och hoppas att gud hör mina böner ( även om min mensapp säger att jag har som lätast att bli på smällen nu så känner jag mig inte så värst fertil)
    +: sparar både tid och pengar och är det lättaste alternativet.
    - : är ju som sagt rätt så osäkert, litar ju ändå blint på min mobil. Kan vara dumt att chansa, då konsekvenserna kan bli ganska jobbiga.
  2. Köpa ett sånt där dyrt litet magiskt piller. Om man visste att man skulle bli gravid om man inte tog det vore det ju fett värt och billigt. Men det finns ju alltid det där OM tänkt om det inte skulle bli så, då har man kastat 160 pix åt helvete. och pengar är en bristvara.
    +: typ asmegasäkert
    - : Kostar 160 kr för mycket
  3. Gå till allas våra älskade UMO ( måste passa på så mycket som möjligt innan man fyller 23)
    +: gratis
    - : Vet inte om jag pallar den halv bitchiga damen som tjatar om att jag kanske borde överväga ett annat preventivmedel. Och tvingar på mig massa kondomer som jag uppenbarligen ändå inte använder.
Lutar för tillfället ändå mot förslag 3.
to be continued..

mina stora drömmar de flög som satelliter

Gråtrunka måste ju vara den härligaste sidan som finns på facebook. Helt hysteriskt kul. Jag gillar att tänka att vi är deras kvinnliga motsvarigheter. Självironiska, bittra och ändå så jävla bra. De är helt klart Sveriges bästa komiker, och den bästa komidiennen vi har är ju givet tanten i den nya iprenreklamen.



Förra veckans motto var party hard or die tryin. Lyckades ganska bra måste jag säga, särskilt i onsdags. Hellströms, babas och sedan en lökig efterfest på östermalmstorg (hur kan nånting på östermalm vara lökigt?) för att slutligen ramla in i en taxi med en stulen krukväxt mot stora essinge där vi däckade tre brudar i en liten säng.

Fredagen blev en soft efterfest (dock ingen huvudfest...) hos big Al. Hela kvällen gav en både härlig och lite beklämmande nostalgisk känsla. Körde ettan-style och smsade gamla bekanta om de inte styrde fekke förfan? Smet ut utan päronens vetskap sent på natten och smög sen in klockan fem på natten. Det var ändå rätt fint, och än en gång däckade vi tre tjejer i en trång säng.

Lördagen var väldigt mysigt styrt hemma hos fröken Yr (förlåt tjejen, hittar inte det där isländska lilla strecket över y:et. hehe.). Charader, vin och kladdkaka satt fint innan vi begav oss till Sturep(!!!). Hamnade på Larran som visade sig vara så precis så som alla varnat mig för, men med gott sällskap funkar allt. Var dock snart dags för efterfest hos Mayhem där det bjöds på whiskey och pasta. Blev full och lack på en stel östra-dude och kastade ut honom. HELL YEAH FUCK LIFE BEAT ON THE BRAT!



Den kommande veckan ska jag skärpa mig.

dance yourself clean

Längtar tills helgen. Ska bo själv i en lägenhet på söder, inte för att det innebär mer än att jag kommer vara full två dagar på raken och enbart äta tortellini. Kommer få en minimal lön imorgon, något att betala helgens öl med. Hoppas att något flippat händer. Ska vara så jävla snygg. Kan vi göra något annorlunda? träffa någon annorlunda? Inte fly i panik så fort jag känner mig minsta uttråkad. Stanna kvar och dansa istället. Ringa en random. Dra vidare till nästa klubb. Inte tänka på värt och ovärt. Vara full. Inte fundera över hur håret ser ut. Prata med en random. Sova hela dagen.


daftpunk is playing at my house

Medan mina kompisar är ute och roar sig sitter jag här och försöker plugga. Förgäves. Lyssnar på lite skön electro som brorsan tipsade om. Han gick för en timme sen eller så, stackarn är förstörd på grund av en kommande tenta. När ska lidandet sluta? jag lånade ut en rosa miniräknare som jag förvisso inte är ägare av men som gjorde honom glad.

Jag är trött men har inte lust att sova. Orkar inte gå till skolan imorgon, tre timmars internationell ekonomi med en lärare som inte har en aning om ens namn efter fem veckor känns som slöseri med tid. Ska nog tända lite ljus och fortsätta kedjedricka te. Kanin kommer klockan åtta imorgon för pannkaksfrukost för att sedan glida vidare till portugal. Hon är en äcklig stekare. Och det här kan vara världens mest ointressanta inlägg.






Vill ligga i någons säng och prata om rymden och så ska den ha såna där självlysande stjärnor i taket. Skulle vara en ball känsla.


det går ganska bra

Det känns som om jag hela tiden går på helspänn och inväntar att bomben ska slå ned. Stunden då jag kommer att känna hur hemskt jag faktiskt mår, när jag förstår att det har hänt. För just nu är det bättre än vad jag hade väntat mig. Jag har alltid trott att när den här hände skulle varje dag kännas som att jag långsamt kvävdes till döds, men jag mår faktiskt inte helt jävla piss. Jag saknar dig så att det gör ont, men jag klarar det.

Jag sysselsätter mig med annat. Följer Kippes brors råd, ta stöd av kompisarna och festa mycket. Struntar i plugget för att hänga med dom bästa. Blir utslängd från woken med hägerstenscrewet. Mysfika på fredag med classmatesen. Festa med sköna brudar på lördag. Och imorgon blir det utgång för att fira två födelsedagar! Har saknat onsdagsutgångarna, blir det en standard på collage eller vågar vi testa något nytt? Håller med Harrami, inte något jävla lök-babas iallafall.


Så jag mår hyfsat. Men det hindrar mig fortfarande inte från att börja darra i hela kroppen när han precis i detta nu börjar skriva till mig på facebook.

låt hatarna hata

Alla är så små, och det bara regnar. Hösten är över oss. Var så säkra.

Kanin flyr och åker jorden runt på tre veckor, medan jag stannar och slåss. Typ. Är ledig och det är eget ansvar som gäller. Fan. Får ångest bara av att tänka på att skriva engelska uppsatsen. Jag klarar det bara inte. Kan. Inte. Finna. Motivation. Var ute på en pw igår med mina kära Blondie. Hon sa att hon finner motivation till att plugga på pettersbergsvägen. Och jag förstår det, så jävla rikt hehe. 
 
Annars då? vanligtvis brukar ju inte hela mitt liv kretsa kring skolan.
- Festar fortfarande hardcore men det är kanske inte lika spännande som förr. Dricker billig öl på slentrian för att säkra fyllan på wokhouse, diset eller treat för att sedan släpa sig iväg till stureplan. Wokhouse är det dock tveksamt om man vågar gå tillbaka till efter vår lilla dansshow på bordet i lördags. "Kom inte tillbaka hit era luffare". Väl på stureplan (läs collage) så softar man i rökrutan. Träffar tusen människor man känner men få man tycker om. Blir bitter och tar nattbussen hem.

Kan inte nån bara styra en fet hemmafest? är det ingen som fyller 18 snart? det känns som att det har gått för lång tid, och när jag läser igenom det här inlägget så låter jag ju bara deprimerad. LIVET ÄR KUL MEN JAG BEHÖVER NÅT NYTT.


honey, you know nothing about anything

Många av mina vänner har aldrig varit kära. Förälskade måhända, men de har inte känt den där djupa och livsavgörande kärleken. Jämfört med dem har jag varit kär många gånger. Eller kanske inte ett flertal gånger, men lång tid.

Det är dagar som denna som jag leker med tanken att jag inte alls är kär, och aldrig varit. Ni vet, på riktigt. Av någon märklig anledning känner jag en viss tröst av att tänka så. Det är en slags försvarsmekanism. Vad du än kommer säga till mig, så spelar det ingen roll. Jag kommer finna den riktiga, storslagna kärleken en dag, och då kommer jag skratta åt hur dum jag var som trodde att det här var äkta, och att jag kunde låta mig såras över något så fjuttigt.

Men sen ser jag hur ett gäng killar precis börjat kasta papperskorgar på varandra i ljushallen och jag tänker, fan, jag är ju redan så jävla körd.









Och det här är fjärde dagen utan att vi har pratat.

I was not magnificent

Jag är glad. Glad? Glad. Yep rätt så glad. Det blåser ute och jag har köpt nya koftor. Diset var ett dis. En gammal fantasi, nu mera hipster var där. Jag kommer inte ihåg vad jag sa. Kommer inte ihåg vad han sa. Spelar ingen roll vad vi sa. Jag däckade också på efterfesten. Orten stays the same. Längtar till 2 februari. Längtar till höstlov. Jag är kär i John-John. Jättejättekär. Jag och baben drömmer sexdrömmar om Wolf Haley.

Juste. Jag ska få ett till syskon.

FÖRDELAKTIGT

Allmänt oklar helg. Ständigt präglad av honom, på grund av hans kärleksförklaring i torsdags.

Det är okej. Det är okej att dricka sig jättefull och bonda med hans syster. Hon var ju lika full. Det är okej att pumpa henne på information, höra om hans hemsläp och så. Ja, det är okej. Det är till och med okej att fylle-ragea på honom och skriva saker i stil med "Sluta fyllesmsab mig   är du snäll" för att sedan däcka i Morres gästrum när alla andra efterfestar.

Känner ingen ånger.

Det är också rätt lungt att dagen efter bli ännu fullare. Hänga med allt och alla och till och med ragga. Det är okej att undvika han man råkade kyssa som gick i paralellklassen och bli bjuden på alkoholfria drinkar av bartendern som tycker jag bör lugna mig. Att hänga med de vi träffade i Barcelona och hoppa in i en taxi till en efterfest där jag inte känner någon. Det är okej för att jag var glad och för full för att förstå. För full för att hålla mig vaken och jag däckade inne på toaletten. Sedan hoppade jag in i en taxi.



Nya dejtingstället är Wordfeud. Spelar mot en kille jag träffade på Sommar och la just ordet "SÖT". Cheeeesy.

Hon dansar med ammunition

Fredagen blev ju inte alls som jag hade tänkt mig, inte det minsta. Ni vet när man har haft en kk från skåne som är militär och som man slutade träffa för han flyttade iväg någon annanstans och sen dyker upp på lokalkrogen som pojkvän till en brud (dödsätare) ? vet ni? Nej för det händer fan inte. Så sjukt jävla skumt/stört är det enda man kan säga. Hade aldrig kunna föreställa mig att jag skulle hamna i en sådan situation. Det är nog det mest random jag varit med om. Han bor inte ens här, och hon är inte ens från orten. skönt att han kände igen mig, kunde ju ha blivit stelt annars. Nu är han iallafall inte min sexiga skånska militär längre. utan hennes pojkvän. stört.


I'm sorry I can't tell the difference

Okej, det kanske var dumt att jag frågade. Gjorde den ansträngda stämningen synlig, om du nu inte märkte av den? Jag behöver klara svar just nu, och det är inte helt lätt att avgöra skillnaden mellan break up-sex och make up-sex. Men du vill bara att vi ska ta det som det kommer. Du vet ju lika lite som jag om vad håller på med.



Men jag är rädd för ovissheten, rädd för att få veta saker jag inte vill veta, rädd för den där känslan, rädd för din nonchalans, rädd för att jag inte längre vet om vi kommer orka.

För vi dansar med vapen, utgång är framgång

Tagg, Tagg, Taggad. Jag är riktigt sugen på att kröka. Laddade ju upp hela förra helgen, det ska jag ta igen ikväll.
DDD, lite nervös. Kommer man ens inn? haha. Känns som antingen kan det hände mkt kul ikväll, eller så blir det inget alls. Sugen på att öva på förförelsekonsten men inte på att haffa. Dricka billig öl fort så jag verkligen får valuta för pengarna och alla andra också. Hålltummarna för att jag inte är alltför pinsamm ikväll.

 

 


Tack för en god match

Helgen närmar sig. Om ni planerar att ta på er era högsta klackar och kortaste klänningar för att gå ut på det där nyöppnade stället på Sture-P eller komma in på klubben med 23-årsgräns så kan ni oftast räkna med att inte träffa mig.
Vi går hemifrån lite för sent bara för att vi redan är bakis och beger oss mot söder för några öl. Sneakers och jeans. Några öl blir till många och helt plötsligt är det sista beställningen. Vidare till Dovas (lionbar..) eller varför inte biljardpalatset? Mer öl. Kanske en lökig efterfest, involverar oftast några avdankade killar och lite för mycket vodka. Hemma klockan fem och somnar äntligen nöjd med en utekväll.
Inga klubbar denna helg heller. Öl på diset. Lökigt lökigare lökigast? Och efterfest i orten. Sneakers. Check.




Det var jag som ville publicera bilden på musen. Bra fusk pajas. TFGM

I telefon i nya jeans

En sån där omtumlande dag. Som man liksom är utmattad efter.

Den börjar med att man nästan går in i den där killen. Killen man inte pratat med eller träffat på två månader. Han som man bett att aldrig höra av sig igen. Som flyttade till en annan stad och man trodde att man skulle slippa de närmsta åren. Ja, precis han går in i samma tunnelbana som jag. Genom samma dörr men jag lyckas precis fly. Ser honom gå in när jag diskret glider ut genom nästa. Blir arg, han är inte ens medveten om att jag precis var en meter ifrån honom och jag står där ensam med hjärtklappning. Konstaterar slutligen förnöjt att han inte är en sån kille jag hade spanat in.

 

PS. Extremt ful sombreromus någon av oss övervägde att publicera här.





bejbi

När ska jag få ligga??? ovissheten dödar mig. Undrar vad det är för fel på folk, jag är ju ändå helt ok PSB? Pornstar baby eller påsättbar, fritt att tolka som man vill. Just nu går jag runt och låtsas att jag själv valt att leva i celibat.



Feel free not to fuck.




September

Höst. Imorgon blir det utgång. Kanske en sista kväll med bara ben? Jag försöker rivstarta skolgången genom att inte göra dumma misstag. Typ som att dra ut på onsdagar.. Jag blir lätt bakis liksom! Och jag vill inte riskera att bli kysst av honom igen. Men jag är så fruktansvärt uttråkad och jag vill bara vara med alla hela tiden. Och jag vill ha på mig mina nya skor och vara ute en hel natt. Även fast solen inte längre går upp under de tidiga timmarna på dygnet. Jag färgar håret och klipper av det, då blir nog kvällen lyckad. Jag bara känner det på mig. Kanske hör jag av mig till han som jag inte är intresserad av men som jag inte skulle banga på. En helg är ändå bara 1/35 av sommarlovet. Det kan man ju utnyttja!
Mössprövning på måndag. Skivor och flak är bokade. Det här året kan nog bli ganska grymt ändå.


För jag vet vilken dy hon varit i


En onsdag och jag liksom känner hur hösten börjar ta över sommaren. Känner det i luften när jag kommer ut ur porten och går ner längs Hägerstensvägen i min tunna jacka och med bara ben. Tänker att detta blir nog sista sommarkvällen. Sedan kommer september.

Gör det mest för Tryggs skull. För han tjatar. För jag lovat. Så jag pallrar mig iväg och har ingen aning om vilka som kommer vara där. Vilka jag känner. Jag ska bara dricka lite öl.

Hann träffa flera från skolan. Hann hälsa på en vän till honom. Som han dessutom legat med. Drack massa öl och pratade politik med Aronsson. Träffade Hasseludden som pratade om en tjej han raggat på. Han har förändrats så. Bearjuden var glad att se mig men han var där med flickvännen och då är han aldrig fullt närvarande.

Fick nya vänner från skolan. Vi dansade och dansade till Queen och The Strokes. Jag dansade med han som jag kysste i somras. I en solstol. I Borlänge. Det var varmare och vi var brunare då. Jag tror han fyllde år.

Sista låten
. Ett mörkt hörn. En lugn Håkan Hellström-låt innan stängning. Hand om min midja och om nacken och läpparna möts. Huvudet snurrar som efter fem öl men det var rätt fint.

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i

Sedan tändes lamporna och vi gick för att ta sommarens sista dopp.

RSS 2.0