i know you don't mean to be mean, i'm sure you feel the same for me

Yes! Den suicidala demonen som besatt min kropp ett antal dagar har försvunnit och nu är jag på topp igen. Lite pinsamt hur så lite kan få mig så löjligt glad. När man en gång redan skänkt sin själ till den lille amorjäveln är man fast, på gott och ont.

Min kära fästmö, vad skulle jag göra utan dig? I vått och torrt baby!












Och är jag extra snäll får jag ligga ikväll

vecka 48

Jag gör inga listor den här veckan, man känner sig bara misslyckad då.


The Streets – Blinded By The Lights


You make me wanna shout

Yes, tydligen var det första advent. Vaknade till ett "Glad första advent älskling" och en puss. Och ja, du har subscribat Joakims playlist. Inte direkt ett telefonnummer till en skånsk militär men Italienaren tipsar starkt om låten "Har du sett min lilla katt?".

Senaste dagarna har ängnats åt aktiviteter som teasing och häng med Italienarn. Middag med hela familjen nu, nojjigt! Börjar bli en riktig slacker och bör rycka mig. Lägesrapporten varnar om två IG och alldeles för mycket frånvaro. Deppade men pojken köpte kakor och fixade thé åt mig. Lät mig inte gå förrän jag skrivit franskuppsatsen. Bra kille.

Igårkväll övergick våran lägenhet från att vara fylld med 20 pers till bara två inom loppet av en halvtimma. Dessa två råkade vara jag och Italianon. Det var nice. Hähä. Tack för att du kom baby. I mig.



don't play with me because you're playing with fire

Keff söndag
Keff uppdatering från mig
Kefft liv


Det som håller mig uppe är min fritidsaktivitet som mördare. Jag har allting förberett, kollat klass och schema. Du, okända asiat i nv2c: you're going so down tomorrow.

 

På tisdag lär Värmdös FOJO-klass få sig ett gott skratt på min bekostnad. Jag säger bara en sak: KNIIIIIIP!


you can't stay here

Det är första advent idag, redan? Vem har subscribat nån jocke rydens playlist på min spotify? Som typ bara innehåller låtar av något band vid namn Sabaton ?

- Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget.

Så ni kan ju tänka er hur jävla dåligt det är.

Känns som om den här helgen var morsornas party helg. Fighterns mami var på spotify fest där Oskar Linnros uppträdde, Medan vi tjejer var hemma och baka bullar. Blondies mami var på fest med med 60 - tals tema. Och värdens mami igår kom inspringade runt två tiden glad i hågen och skulle vidare på någon fest för att sen sova borta hos en kompis. Det var vi som var hemma och önskade dem en rolig kväll, ombytta roller?


hata mig, jag hatar er

Patetisk uppdatering.

Färsk? undviker gärna att vara CB. Luuuuugn.

Haha min lördag var så skönt lökig! jag och M vaknar upp uppe på nybohov hos S runt nio, går upp och äter frukost. Trots nykter kväll innan så känner vi näää, sverige och snö lockar inte. Det var med andra ord riktigt värt att ligga i sängen i sex timmar och göra absolut ingenting. Värt med pizza och danonino med Björniz.

På söndagar har jag alltid jättefina idéer om vad jag absolut inte ska utsätta mig för nästa helg. Bland annat: alkohol, sms och för lite sömn.
But still: What else are you gonna do on a Saturday? Sit in your fuckin' armchair wankin' off to Pop Idols?

Förlåt att jag är så dålig. Puss älsklingar!


Freedom and its owner

Fightern och Mejarn här. hejdå

mysmode och pyjamasbyxor. Löften om att lägga sig i tid nästa helg. Ulf Lundell målar framtiden. DN påstår att allt fler ungdomar i sthlm testar knark. 

Igår började vi hos Kipango och bästabror men slutade i Odenplan med två gamla skolkompisar. Pokémon la sig relativt tidigt, färsking eller kanske bara klok? Mejarn fick tala ut, och lämnade lägenheten lite större. Fightern lättade sitt hjärta en anning. Svagt snack om fest nästa helg hos Kepsen. Nu ska vi tagga inför att spela in en 80-tals workout video!

Vi med sömnbesvär räcker upp handen

Helg igen tjejer. Inte välförtjänt alls, har mest slackat denna vecka.


Julbak imorgon blir tungt.


It gets easier with time

Spotify kan säga mycket om en människa. Har du glad eller ledsen musik? Svår indiemusik? Eller massa hiphop? Du kanske är en av dem som bara har de senaste hitsen på din lista. Tänk Absolute Music 2010. Eller ännu värre om det är Absolute Music 1990. Rysningar. Är du en av dem som har tusentals listor med all musik du har kunnat hitta, bara för att kunna säga "aa men asså min listor tillsammans är 72 års speltid".
Bra symbios facebook+spotify.
Är killens spotify nice så är det bara att tuta och köra, det enda du behöver göra, är att med ditt öra höra!
Ja, jag vet. Jag vann novelltävlingen i klassen i sjuan. Jag har lätt för att skriva helt enkelt.

Ibland blir du besviken av någons lista. Man hade för höga förväntningar. Ibland blir man glatt överraskad. Men ibland, inte ofta men det händer, så blir man så jävla tagen. Omfg. Jag vill gifta mig med den här killen. Man delar musiksmak men får också ny inspiration, och allt är ihopsatt i så där äckligt perfekta listor.
Så är det killen i klassen som man aldrig har snackat med. Som man aldrig märker. Och som man på måndagen foftfarande inte hälsar på. Livet, vad händer?


when life was good

Jag saknar festivallivet. Tiden då ingenting spelar någon roll, allt är så bekymmerslöst. Man vaknar på morgonen, borstar tänderna och knäcker en bärs. Chillar med livet och väntar på nästa spelning. Konstant full och konstant lycklig.


Hur ska man ha råd med både tågluff och festival sommar 2011? prioritera? jag vill ha båda!!!


snö e äckligt

Stiffnes i klassrummet, varför bröt jag mot min princip? luuugn, inte värsta grejen.
Jag blir kåt av att ladda ner musik.



Köpa en Håkan H biljett eller ej? någon som är på? *riktat till tellie*


Sleepless in Stockholm

Sömnlös, nyckellös, mobillös, arbetslös, rastlös, motivationslös

Kan inte sova. Ljuger för Italienaren för att han ska sova. Äter pepparkakor och dricker mjölk.

Jag gjorde det idag. Berättade för honom hur det verkligen ligger till. Jag hade inte velat göra honom besviken eller så men jag sa det. Det som jag burit på ett tag. Sanningen om Asphooden, att det inte är nån gangsterförort utan ett plats som främst består av barnfamiljer.
 
Allt detta för att han inte vågade parkera sin bil här utanför (!) Helt pinsamt övernojig.

Har även nämnt det dära med att jag inte tycker om att binda mig. Låta saker gå för långt och bli för intimt helt enkelt. Men jag tror inte han märkte det.



EDIT: Däckade innan jag publicerade detta inlägg igår..


How time must float

Varför ska jag alltid komma på ursäkter för den jag är? Gör ju bara allt så jävla oäkta.
Det kunde varit en så klockren helg, men jag vet inte...Fortfarande, landställe? Rida?
Märkligt att träffa ÖG. Fightern, kommer det att fortsätta? I jakten på GG. Det är liksom..vad ska man säga..intressant.
Att umo har bytt öppettider gjorde inte direkt den här dagen bättre.
5 minuter sen, vad faaaan? Man vill inte betala.
Och det har tydligen gått 30 veckor sen vecka 17 och på ett år så är det 52.
Förändring är det enda konstanta. 
Bitch I swear, go crazy.


måndag är måndag är måndag

"-Du var så jävla full!" är den ständiga kommentaren jag får från alla möjliga människor om lördagskvällen. Gott folk, jag kan meddela att jag var om möjligt ännu fullare i fredags. Dags att bli kompis med den där måtta.




Är avundsjuk på de små söderpojkarna som drar till Berlin imorgon.
Hoppas ni har bättre tur med Berghein!

repeat repeat repeat

Vecka 47
Styra upp mitt liv
Styra upp min närvaro
Ladda ner fett med hiphop-peppa inte deppa
Hoppas att UMO inte ringer
Hänga med daddy lite
Försöka att inte vara så bitter kanske?


Det blir så mycket bättre om vi är tillsammans.


snap


Fredagkväll

Fest i skarpnäck och självklart krigar jag, bror. Skönt att man fick rulla lite tunga, sen kan ju valet av man diskuteras. Jag tänker vara precis lika otrevlig och osmaklig i klassrummet som alltid, bara så du vet! Hah. Man tror att man är diskret och att ingen har sett en, tills man kommer ner till vardagsrummet och upptäcker att festen är död och endast värden är kvar. Busted, fuck it.


Man hamnar lätt i en ganska jobbig situation när man stöter på ett ligg på slussen tillsammans med alla sina klasskamrater. Man har just fått svaret att han är för väck för att ses och BAM där var han. Inte speciellt väck. Lugnarej med attityden tycker jag.

Vidare till S och A. Smuggelvodka och jag var så sjukt happy.

Lördagkväll

Adidas styrde efterfesten och tydligen lyckades vi klämma in trettio pers i hennes inte alltför rymliga lägenhet. Bra jobbat tycker jag.

  • Överhypad brud- jag sysslar inte med filmkväll och te.
  • FTP!
  • Adidas toagolv fick smaka rödtjut.
  • Jag tror jag ska vaska min lur, vi hör fan inte ihop på fyllan.
  • Ingen fick ligga, inte ens blondie. Naaaaaw

                                                                        Lite svenskt är fan inte fel:
                                                                      Ted Gärdestad – Så mycket bättre
                                                            Nationalteatern – Men bara om min älskade väntar
                                                                                     Petter – Längesen


I bet the neighbors know my name

Händelserik helg. Har inkluderat bio och presentletande med Italienaren. Har firat bror på Hard Rock Café och beställt drinkar som värsta artonåringen. Tappat mobilen två gånger. 14 missade samtal från tysken. Klick. Adidas, har du sett mobilen hos dig? Kan vara i killen som spyddes jacka. Eller någonstans i ÖB industriområde. Knas.

Nu har man introducerat Italienaren för bröderna plus alla deras närmsta vänner, det vill säga mina 20 storebröder. Det blev en käftsmäll men annars gick väl allt bra. Det var ju trots allt storebrors födelsedagsfest. Vi fick sova ifred i alla fall.

Fest hos Ms Sunshine slutade med pikétbuss full med poliser. Jävla partypoopers. Bra att du stod på dig tjejen!

Efterfest hos Adidas var förvirrande. Hur gick det för Hintz och Hellz? Vilka sov där? Kom the Lizard? Vem slica vem?


Våra bittra grannar med för mycket fritid.


Det var så länge sen sist...

Sitter och försöker plugga med wales, somnar och får för mig att det står en man i mitt vardagsrum.

Igår efterfekke at my place, en blanding av folk. Förortsbarn vs. Innerstadsungar. Men det funkade. Helt okej liksom. Soft att blondie däcka i soffan så att det fanns fler sängplatser till oss andra. För mycket folk i min yttepyttelilla lägenhet. En spya eller två hann vi också med. Välkommen till orten liksom! Jag hoppades på att GG skulle dyka up, besvikelse, som vanligt.

Vi har förbjudit varandra att tänka. Idag trycker vi undan ångesten och känslorna från igår.

plus att en liten skitunge även kallad lillasyster kräver att jag nämner att hon också sitter här med oss och pratar lite.

Wales : skriv att hon är osmaklig.

vaken..

..och alla andra sover. 
Ska jag dra eller vakna till ångest?
Vi får se.
Ska dricka upp mitt rödtjut.
Är mackan bara sjysst när han dricker?  
Fan
Offta

Mac? McIntosh.. va?

äKnas,
Fightern drar  till den som hon är tänd på fast ändå inte.
 Blondie drar hem.
Wales och baben kommer.
 Middag med SS (ovärt?) Varför kn****r man när man  inte ens bryr sig. pundare...

Fuck ass fuck.
Jag vill rida



asså en häst. min mamma bokar. hon ska bara ta ut spikar och plattor ur knät. PUSS


my boyfriend is out of town

Jag står inte ut. Mitt hus är så kallt att man endast kan vistas i vardagsrummet framför brasan med två filtar över sig. Jag blir handlingsförlamad av kyla. Det dödar mitt MODE.

Är på dåligt humör efter en dålig dag. Högstadiefasoner, tssss. Master D har dragit på koncentrationsläger med Salamandern och lämnat mig ensam kvar. Har inga kläder att ha på mig ikväll så får glida i skoloutfiten. Tänker inte ens duscha. Sunkigt. Illuminati har mindfuckat mig totalt. Måste tänka på vad jag skriver här.

Näääääförfan nu ska jag rycka upp mig. Behöver träffa er brudar och get loose.






Can't go down if you talk a lot.

Get a job done in the parking lot, that is true love. Let's get a job done in the parking lot, in the backseat of your car.

Staygold – Backseat
Fet

Nu är det fredag!!
Mejarn är taggad, och ska nu lyckas somna!


take me away like an overdose on heroine

Jag skulle ha tagit i trä!! You little welsh girl..Varför sa du inte att jag borde ha tagit i trä?! Där satt jag och skröt om hur lätt jag kunde somna medan du fick hålla tillbaka tårarna av trötthet.
Fuck this shit.
Jag kan inte somna längre.
Plus att jag vill vara lika cool som Rebecca&Fiona.

Whyred utförsäljning med en konsumentgalning och en rätt så obekväm brud. Italienaren jobbar ju där. VIP. Fast inte lika coolt när vi skulle gå in och det kändes som att vakten skulle legga oss. Jag ser att ni inte är Vip tjejer för ni såg så nervösa ut, men kom in i alla fall.
Vi var visst VIP gubbjävel. (Förlåt du va fett gullig).

Ska Ginger kicka fest på Lördag?

Jag känner mig så jävla inspirerad!


det här är typ världens roligaste bild


amen durå!

Nu e han gone igen
What is up???

Coktailparty på fredag och jag känner att näää men ändå
Inte rätt människor och inte rätt linje, men vad ska man göra?
Det ryktas om pandoras ask och det gör mig lite gladare! jag tänker inte skona er osköna folks.

Onsdag men jag har redan välkomnat helgen.
Jag blir rädd för mig själv- när jag ser fram emot den här festen är min tillvaro inte tillräckligt stimulerande.
Har hört att blondies man inte befinner sig i stan i helgen, blir det röj ellerrrrrrrrrrr?
Jag är en hater.
Hejdå.









Maybe it's inside the bottle

Dålig tjej skippar skolan. Ska på franskan snart i alla fall. Très bien!
Vill hooka upp med mina tjejer för ni är bäst. Vill ha helg och alkohol. Och saknar Majstro som varit sjuk i evigheter. Puss!






Så mycket bättre

Helt övertrött och konstig tjej. Har hängt för mycket med Italienaren. Drar med honom i skiten så han också missköter både skola och sömn. And it feels so good.

-Alltså, du kan ju sova här om du vill..
-Ah vet, men jag vill inte!

Har låtit så ett antal gånger senaste tiden men igår kapitulerade jag. Efter att ha försökt plugga fysik och insett att det aldrig skulle funka slängde han iväg mina böcker och vi ba softade istället. Det var asmysigt. Sov ovanligt gott. Fem minuter till skolan är ju inte helt fel heller. 

oschmakkkligt

- Att slicka någons kulor, där går fan min gräns.
- Vissa gillar ju det..jag har hört att man ska läppja på ollonet också
- Förresten, har du slickat någons analhål någong gång?
-  Eh..nej

Andra ämnen som också kom upp var analsex, att kissa på varandra, spyor, nekfrofiler och blodsex.
Mys <3


Feberyra

Jag har feber och bor i min soffa.
Jag ramlade i helgen. Skitkul tydligen. Jag var full men hade det bra. Bytte nummer med en gammal sexårs-crush. Köpte öl för 10 kronor på en sketen lokalfest. Men hängde med ett fint gäng. Kul att baben hängde med ut. Hon är cool!
Fightern ser rolig ut när man färgar håret på henne. Som en 90 år gammal cancergubbe typ. Tur att hon har självironi och kunde få mig och syrran att garva. När håret torkade blev du typ världens sexigaste blondin. Nice va?!
Jag snackar med satsen igen. I do not know why. Han har en tendens att dyka upp (dvs smsa) när jag inte kan värja mig (dvs när jag är alkoholpåverkad). Hur slutar det den här gången?
På fredag ska både Fafner och Chico firas. Alltså först Coca-Cola och sen Vodka. Det blir bra.


You're so cool



Tar tillbaks det där med lugn helg. Inte gör det mig någonting..
Various Artists – You'Re So Cool

we are the young and restless






one night to be confused

Runt halv fyra åkte jag 50 min från en förort till en annan helt själv,segt, men vad gör man inte för att få ligga? Blev några heta minuter innan alkohol och kondom blev glädje dödare. Så han ville snacka istället, say what? sova eller ligga var det enda jag var sugen på. Men jag offrade mig och lyssnade på lite snack och frågade honom (endast av nyfikenhet) vad det var som gjorde att han bara såg på mig som ett KK och inte någon att bli på G med ? Svaret jag fick var att det var det att det var jag som hade bestämt att vi skulle ha den relationen typ. Jaha då var det bekräftat igen, vad för signaler jag sänder ut. Soft.


Kiss my airs

Skönt med fredag. Att få andas lite. Tror det blir en lugn helg. Är inte på topp.

Välkomnade den röde baronen vilket jag ångrar just nu. Men blir skönt att få det överstökat. Har haft sjukt ont och mått illa hela dagen. Kunde inte sova. Ville inte käka. Alkohol kanske är lösningen?



Ryktas om kakbak hos Kakis men vem vet? Helst skulle man väl vilja ha flamencokväll. Eller dra några vodka-ipren shots. Blir hur som helst utgång i sneakers.

Prinsen skrev till mig på facebook. Han har pratat om att komma hit men jag har inte tagit det på allvar innan. Nu har han och två vänner tydligen bokat biljetter hit nästa helg. WTF?
Pallar ej agera barnvakt åt tyska 20-åringar.


I need proof before I dare to open this heart

Mötte upp mig halvvägs och vi promenerade till honom. Kallt och han värmde mina händer. Sa att jag hade dålig blodcirkulation. Som om jag inte redan visste det. Sänghäng och hans syster ville bjuda på middag. Blev rädd och han föreslog bio. Jag ville se Social Network. Helst Cornelis.

Promenad till Söderbiografen och vi höll hand. Hade hans vantar som var för stora. Stötte otippat på en fin vän M med familj. Kände oss båda ertappade. Hon skulle se samma film. Vi är för synkade, vi två.

Biljetter slutsålda och vi valde en slumpmässig film. Promenad på söder till hans gamla skola under tiden. Över vacker, upplyst kyrkogård med lysande gravlyktor från Allahelgona. Visade mig Cornelis grav. Immande andedräktar och läppar som möttes i gatuljuset. Kyrklockan visar filmstart om fem minuter. Får bråttom och ramlar in i salongen lagom till reklamens slut.

8 minuter till Norsborg och han väntar med mig. Jag behöll hans vantar och han min ring som jag glömt. Är ju rädd för att binda mig. Vad gör jag?!


fett äkta

Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig



get my honey come back

Att puffa på facebook måste ju vara det pinsammaste sättet att ragga.
Brommabraten, den forna värmdöeleven som vi träffade i Berlin just did it. What? Hur fick han tag på min facebook? Om han nu måste ta kontakt, varför inte bara skicka en friend request? Sjukt övertydligt budskap. Antagligen menat att bollen ligger hos mig nu och att jag ska adda honom. Tsss, bara för att jag accepterade ditt erbjudande om en öl är jag inte intresserad, grabben. Vore i och för sig kul att göra det bara för att visa min relationsstatus.




 


Känslomässigt störd, egoistisk & kall

Hängde med Italienaren igår. Mys. Drack thé och kollade "Så mycket bättre". Hälsade på syster, mor och far. Borde jag bli rädd nu eller?
Kanske lite för trevligt. Man blir ju nojjig. Okänd mark. Det är nu jag brukar banga ur.
"Han åker till Milano i helgen, ska jag låta det rinna ut i sanden?" Frågar jag Mojo och får ett "Nej förfan!" till svar. Hmm..

Ändå för sent nu. Gick med på att ses imorgon. Får se hur detta slutar.

Men vad är grejen med att tysken med GF gillar foton i mitt album? Dumfan. Borde requesta honom bara för att jävlas lite. Typ "I keep my eyes on you" Fast det hela förlorar ju poängen om han tar det som ett "I got my mind set on you". Uncool.
Å andra sidan gillade han en jävligt snygg bild, så jag antar att jag inte kan klandra honom.


ärlighet respekt kärlek

Jag är kåt, fett kåt till och med. Jag är ju vanligtvist inte så kåt av mig, även om folk inte tror det. Men nu jävlar, kanske jag bara har kommit in i puberteren (?) Eller så är jag utsvulten efter låg standard både i Berlin och London. Det är en viss kille jag hungrar efter just nu, jag är tänd på honom på alla plan. Det finns en sjuk attraktion i mellan oss, eller iallafall från mig till honom. Fantiserar om honom, över mig under mig, bakom mig. Jag känner mig som en kille och om jag vore det skulle jag vara hård mest hela tiden.

Blir typ generad när jag pratar med honom och rädd för att han skulle kunna höra mina tankar om vad jag vill göra med honom. Men samtidigt skulle jag inte ligga med honom om jag fick chansen. Det är det som skiljer killar och tjejer åt.


Spot on

Jag får alltid ångest när jag upptäcker att jag bara har en cigg kvar i paketet. Vill jag röka den imorgon på balkongen när alla har gått hemifrån? Jag börjar ju ändå kl 12. Fast det kanske är skönare att ta den när jag väntar på tvärbanan. Jag blir ju så rastlös annars. Eller så kan jag ju spara den till efter lunch. Fast om den inte känns värd då så kommer jag ångra att jag inte njöt av den på balkongen på morgonen.
Jag har pengar. Men jag är inte 18. Fuck that shit.

17 Juli 2011 kommer bli en grym dag. Cigg och 3.5or i all ära. Men det är sättet jag kommer fira min artonårsdag på som kommer bli ihågkommet för all framtid. Tack vare mina kontakter (pappa), så är m/s Riddarfjärden bokad från 17.00 till långt in på natten. En båt som tar lite över hundra pers kommer jag alltså ha min fest på. Det blir buffé, det blir bar, det blir partyparty på vatten. Sommar, tjejer. Barbent och klackskor. Och helt lagligt att förtära alkohol.
I've actually seen the future, and it will be wupwuuuup.


bloggrape by coco

Hörde att ni diggade det gamla typsnittet mer. Bytte tillbaka! Jag är en flitig läsare av deana blogg och tycker att det är dags för en makeover av designen. Säg hur ni vill ha den. Coco fixar naanana!

tight like a million virgins

Seriöst, leverera nu tjejer! Ja, pokke fick ligga i fredags..Vadå du har ett tråkigt liv? Skärp dig.
Fightern missade ett sjuhelvetes tillfälle att träffa GG. Juicy detaljer som kom fram om honom. Är dessa sanna?
Själv hade man inte träffat en kille på 1½ år. ÖG. Otippat att man tar en taxi hem tillsammans i natten. Killarna fick hosta upp cash, jag hoppade av tidigare. Det är bara att höra av dig. Kändes lagom iskallt. Bra Mejarn.

Alkohol alla dagar utom två. Nej, jag kan inte säga lite så jag jobbar längre. Det håller inte.
Fast det blir vodka i helgen. Ciao.


i've been expecting you

Den Röde Baronen. Av många hatad och föraktad. Hans besvärliga val av besökstid och orena uppenbarelse får de flesta kvinnor att rynka på näsan. Några ser honom bara som en nödvändigt inslag i livet och är tacksamma för hans besök, man vet ju att man är riktigt too old om inte ens han uppvaktar en längre. De flesta irriterar sig nog på honom då och då iallafall – han är ju något av en momentkiller. Även jag brukar sucka över hans besvärliga visiter, men den här gången välkomnar jag honom som en efterlängtad gammal vän.



When the world is at it's rest

Trodde inte jag skulle säga detta men.. jag saknar Berlin.

Inte helt galet mycket men lagom. Sådär så man kan sätta på Berlin-spellistan och vilja tillbaks.

Saknar tequilaölen, konstant rökande och eviga nätter. Saknar mitt happymode, vietnamesiska restaurangen, vår lägenhet och, tro det eller ej; min tyske vän!

Det var som jag hade mitt egna lilla liv där. Är lite nostalgisk och lyssnar på min och Prinsens låt. (Ja, vi hann få en!) Tänker lite på sista morgonen och att skolan börjar imorgon.

Paul Kalkbrenner – Sky And Sand (Radio Edit)

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
All this world ain't got no end






Trodde jag var stark men jag hamna i en park, och levde på att sälja..

Supersonics vad händer? Helt jävla sämst uppdatering. Pappskallar, hissen går inte hela vägen upp, har inte alla hästar i stallet. Galenskaper helt enkelt.

Kan inte sova. Gårkvällen började på Lilla Essingen hos Hellis m. hund. Ozzy är min nye vän.

Axelsson var så otaggad man kan bli och Hellis raka motsatsen. Vi provade skumma utklädnader och ville storma en maskerad, alternativt dra på nattbio och se Jackass 3D. Slutade med att vi drog till Knast.

Hellis rädd av alla södrapeeps och allt damm och när jag sjöng med till Nationalteatern för full hals brast det och vi fick lov att kila. Blå som han är blev han väl avskräckt av ord som proletärer och tjyvsamhälle. Axelsson fortfarande lika otaggad.

Max nästa destination och värt(?) meal. Minns inte. Fick SMS av okända människor och har sovit oroligt. Borde försöka somna om nu..

 


Green is the new black (sorry M)

Igår var man grön, glittrande och full. Man var jävligt glad och man såg konstigast ut på festen. Man kallades för shrek och hulken fast man föreställde frihetsgudinnan.

Maskeraden var OK. Lite kaos sådära på grund av Pokémon men vad gör man inte för att få ligga?

Idag vill jag hitta på något kuuul. Har hängt i duschen kommit på ett nytt uttryck;

"Once you go green, you never get clean!"

Men hur full är du egentligen?

Maja och brorhäng. Ätit sushi och köpt öl på systemet. Riktiga kvinnor dricker Heineken. Elleeer?

Drack hos Ramel. Överkulturella kulturamabarn som skulle sjunga i stämmor mest hela tiden. Var för full för politik men pratade ändå.

Bondade med en turkgubbe på tväris som åkte åt fel håll. Träffa Felken som drack hembränt.

Mysfull och häng med italienaren. Fifa och Family Guy. Kall tjej vill inte pussas. Undviker ögonkontakt. Way to go, vill inte göra något hon kommer att ångra.

Bilskjuts hem. Oundviklig puss på munnen. Snabb. Knaas. Skulle glömt om jag inte skrev det här. Knaaas.

Moe hade tjej. Stalka lite och jag vet. Stackars tjej. Det är därför jag inte tror på förhållanden brudar. Jag blir mer och mer som en kille. Har löst livets gåta. D'näääz.

Maskerad imorgon under dödshot. Får se om man överlever. Får se om man ens vill. Kanske vaska vattenpipor på persiska mattor osv. osv. Mm, aaa (komihåg utklädnan. Niär inte fattiga. OKE?)


I'm never coming back this way

Man är ju fortfarande sliten efter Berlin. Sover till ugefär nu, improduktiv på dagar och kvällar. När jag kom hem crashade jag i sängen och sov i fem timmar. Inte så konstigt med tanke på min kaotiska hemresa. Dricker en halvtimma innan avresa. Packar på en kvart, vet att jag har övervikt och av någon anledning sätter jag på mig massa konstiga kläder, trodde väl att jag skulle väga mer då. Däckar i taxin och chauffören kör som en dåre.



Gled hem i jeansshorts, paljettshorts, byxor och så baggyjeans på det. Hade på mig en jävla massa tröjor också och måste helt enkelt sett galen ut. Det jag i mitt fulla tillstånd inte tänkte på var att jag hade på mig kläder som använts hela veckan, vilket resulterar massa småmynt i form av 1-och 2-centare i alla fickor. Självklart piper jag i metalldetektorn när vi har asbråttom till incheckningen. Vi har för mycket packning och dumpar hårtorken som vi råkade få med oss och tillhörde lägenheten. 

Jag är för full för att fatta allvaret och en tant checkar mig och jag piper verkligen överallt. Det slutar med att hon tar in mig i ett bås och jag får ta av mig alla mina byxor. Då hittar hon källan till allt pipande- mina småmynt! Och jag står mest bara och fnissar för det kittlas. Hon måste tyckt att jag var väldigt udda.

Som om inte detta vore nog har jag i mitt tillstånd även glömt att man inte får packa ner flytande vätskor i handbagaget. Vid det här laget börjar vi få riktigt bråttom, det förstår även jag. Jag rotar upp massa saker ur väskan och hon pekar på en värmekamera. Vill att jag ska casha för någon plastpåse och jag langar fram näven med småmynt och springer därifrån. 

Flygresan hem kändes som ungefär fem minuter lång, jag var rådäckad. Men ruset övergick till bakismisär, skrattet blev till illamående. Jag insåg att allting inte var så jävla nice längre och när planet landat förstod alla vad jag sa igen. Vi var i ett kallt och grått Sverige och flygbussresan Skavsta- Stockholm kändes som fem timmar, och jag hängde rätt mycket på busstoan.



På kvällen mötte upp Sebban för en donkenfika. Värt.
Vi bar oss av till honom för att se uppföljaren på den bästa filmen som någonsin gjorts. Den otroliga vandringen- På rymmen i San Francisco.

Gårdagen har slösats bort på mjukishäng i lägenheten och inte mycket mer. Lite redigering av Berlinpixen, lite facebookstalking. Våra nya Berlinvänner är astaggade på att hälsa på. Haha.

Kom mig aldrig iväg till de andra i Greenvalley och ditchade brorsan och polarnas fest. Slutade med att jag mötte upp Italienaren för en promenad och kaffe. Jag var övertrött och sa att jag skulle köpa en hund.

fyfan vad skönt att aldrig bli 25

Sov 12 timmar inatt men är fortfarande trött. Är så hes att det inte ens är sexigt längre. Har bara legat hemma och kollat på film de senaste två dagarna. Väntar på att ta tag i livet tills imorgon istället, då det vankas mamma-dotterfrukost och IKEA-besök. Hurtigt så det räcker liksom.



Så sista dagen i Berran. Körde en klassisk bakisdag med neddragna rullgardiner och Så mycket bättre på datorn fram till kvällen, då vi körde lite sista minuten-shopping och sedan middag på vårt älskade Con Viet. Skulle nästan säga att det stället är det jag kommer sakna mest från resan, för var i sthlm kan man få en middag med förrätt varmrätt och dryck för 50 spänn?? Så jäva värt.


Bara för att göra en riktig show-off på vår feta lägenhet bjöd vi vandrarhemspeepsen på fekke. Värmdöbrudar, f.d. värmdöboys, norra real-dudes i en skön blandning, samt två äkta tyskar för att det inte skulle bli sådan svennar på charterresa-stämning. Ha ha. Skoja bara. De var nice, vilket jag tror att två av mina vänner håller fullt med om. Am I right or am I riiiiight? Dock verkar det nu som att en av dom faktiskt har brud...




Sedan gav vi oss ut i vimmlet, somliga tillbaka till Matrix och andra till en ny klubb för ett försök. Cleant att komma in med ett lånat CSN-kort, som det står en killes namn på. Den klubben var PSYKOS. Äkta berlin med psykadelisk techno och sjukt höga människor. Stannade där ett bra tag innan vi drog vidare. De andra drog tillbaks till lägenheten, men kände mig som femte hjulet så tog istället en taxi till Matrix och dom andra med en stenad färdkamrat. Avslutade sedan kvällen med nice fyllekäk och en powernap innan det var dags för att rusa till flygplatsen.



haters is motivators

 

En av oss sov borta hos one of the locals. En annan fick med sig manligt sovsällskap till vår lägenhet. Ingen slicade. Vad händer liksom?!

Igår var sjukt kul. Åkte till en okänd klubb för att möta upp holländarna. På vägen stötte vi på några svenska killar som var påväg till samma ställe som vi gjorde sällskap med. Lyckades övertala vakten att låta oss minderåriga komma in för några extra euro, kändes rikt. Dansade med holländarna och drack med svenskarna. De lyckades faktiskt spräcka myten om torra norra, men inte helt om brats från bromma. Visade sig att de hade åkt med samma plan hit och även ska åka med samma flyg hem. Sjukt otippat!

Träffade också en skön tysk kille som följde med Adidas, grabbarna och mig på vårt mission: att ta sig in på Berghein. Dock visade sig att det var stängt, tydligen har de öppet fredag till måndagmorgon och vi kom bara nån halvtimme försent. Men det var mäktigt att gå hem längs med berlinmuren i gryningen.

Ikväll är det sista kvällen och planen är att dygna. Yeaah så jävla hardcore vi är. Fekke at our apartment står på schemat och det kommer flippa. Det vet du.

Jag..

..har halsfluss. Mår skit. Måsskit fast egentligen hästspillning och nu är vi mobbade det är därför vi inte kan ha det som facebookalbumnamn och det är vår största fundering och jag tror att det är galet förbjudet att skriva en så här lång mening. Fan vad jag är tråkig. Och pinsam. Imorgon åker vi hem. Tillsammans med det stora svenska killgänget. Sånt är vidrigt. hahahah.


RSS 2.0