do it now

Segt liv. Artonåringarna är ute och super bort sina bekymmer medan jag ligger och lökar i min säng. Skrev en halv sida på en skoluppgift och är nu helt utmattad både psykikt och fysiskt. Raztlöz i benen dock. Mojo bara dissar mina sms och samtal hela tiden. Jag gillar inte henne.

Något annat är ju att jag ska ha fest på lördag, och att jag har råkat bjuda 55 pers. Min första riktiga fest. Det finns nog få människor som är lika nojiga som jag och som kan måla upp lika skrämmande scenarion i huvudet. Bäst att jag blir jävligt full så att jag lyckas slappna av. Adidas påstod att hon skulle hålla sig relativt nykter och hålla koll. Tyvärr måste jag meddela att du inte längre är den som man litar på när det gäller att vara nykter bruden!
Nu är det bara ett problem som kvarstår: hur ska jag få natursnyggingen till festen? han är alltför sällan online på facebook och jag har inte hans nr efter x antal mördade mobiler. Är det för desperat att skicka ett mail? kanske inte, för nu är det fan dags att sätta igång projektet. Långt inne i dimman..


Mantra inspired by Adidas

Jag är stark. Jag styrs inte av mina känslor för de gör mig svag.
Jag styrs av min hjärna, inte av mitt hjärta.
 Jag styrs inte av mina känslor och jag kan kontrollera dem.


Your're so cool

Jag bjöd över mig sig själv till Kipango på en öl igår. Vi drack 3.5or, pratade, tittade på en av mina favoritfilmer (som hon självklart somnade till) och sen sov vi. Länge.
Vaknade idag och fortsatte vår date med att äta lunch tillsammans. En pinsam sms-konversation mellan oss tog plats medan vi satt vid samma bord :P :P :P ;)
Bestämde oss för att vi ska gå på dokumentären om Justin imorgon med Fightern. Hon vill inte stödja hans framgång men hon har ju ändå biocheckar.
Tjejmiddag med sommartema på fredag. Ångest, min kropp är obehagligt blek. På lördag ska wales ha mingel på Axelsbergs höjder. Skoja, hon kickar fekkke.


swingers

Detta inlägg skulle postats igår, men bättre sent än aldrig.

Underbar dag idag, trots jobb och plugg. Anledningen till min lycka är att VI HAR BOKAT TÅGLUFF!!! Åtminstone alla boende, själva tågresorna är en annan femma. Åh, vad jag längtar. Att dricka tequilaöl på Weekend i Berlin. Strosa runt på Paris gator och windowshoppa i de exklusiva små boutiqerna. Chilla på stranden i Nice för att sedan dra och lyxklubba. Dansa som galningar på bardisken i Barcelona. Det här kommer bli så jävla bra.





Kanske borde köra en liten summering av helgen också. Börjar med torsdagens skiva: vi sätter oss på tvärbanan mot stora essingen och träffar en snäll pundare som bjuder oss på garderobspengar när vi hjälpt henne skrapa en trisslott. Vem blir inte generös när man vinner 1000 spänn? Väl vid stora essingen bjuds det på för med östrapeepsen. Persbrandt, Pappan, Piraterna och Prinsarna. Sött. Tar oss vidare till Porslinsfabriken där skivan hålls. Hittar en femhunka som sedan visar sig vara Fruwies, men som jag bjuder bort öl för. Vem blir inte generös när man hittar en 500 spänn? Blir fullare än vad som tänkt var och som vanligt på fyllan blir jag kleptoman. Agerar socialtjänst och snor Pappans barn, avsätter ena Prinsen och baxar kronan. Plöstligt har jag bytt utklädnad från Prålig till Pappaledig Prins. Ändå ingen som vet vad Prålig betyder. Funderar på att ta med mig barnet hem, men Swooschen avråder mig. Annars hade jag antagligen inte verkat lika skön inför dom jag alltid blandar ihop namnen på.

Hånskrattar åt Pingvinen som är fulare än Påfågeln. Blir lite ledsen i ögat när Påfågeln blir utslängd. Blir glad igen när Prästen är så gulligt nybörjarfull. Åker till slut hem alldeles ensam, tills jag träffar en ny bekantskap som gör mig sällskap hela vägen hem med buss. Dagen efter proppar jag i mig två treo innan skolan börjar.


Fredagen innebär jobb och sen hem till LMS för att äta kärleksmums. Om man ska hålla sig nykter en fredagkväll får man unna sig lite extra kolhydrater. Men självklart failar jag med nykterheten och hemma hos Fellan fortsätter jag med kleptomanstilen och sippar stulen öl. Fastnar i hissen med the broes,

huvudet i sanden

Vågar jag gå till skolan imorgon? Finner ingen bra annledning till varför jag skulle göra det. Fysikprov och behöva ta konsekvenserna av mitt pinsamma beteende i torsdags. mindre lockande. Minns att jag full som en kastrull satt och tjatade om att jag måste byta skola efter det här, om jag kunde uppfatta att jag var såå pinsam fast jag var jätte full var jag säkert galet pinsam. Har grov jävla ångest, som aldrig förr. Jag vill ha kontroll över situationen och vara den som har makten, inte det fulla drägget utan koll. Hade skämts mindre om jag typ hade dansat och visat brösten på bardisken, det är ju ändå lite kul, typ.



She wanna see what's hiding in my CK briefs

Blåmärken. Överallt.

Känns som mina senaste dygn vart ett enda virrvarr av människor, platser och alkohol.

Torsdag:
Skivan. Minns inte mycket. Förar med Fighters homeboyz. Ger Pingvinen fingret och är stolt som en påfågel. Tappar två rödingar. Blondie hittar den ena och bjuder laget runt på öl. Det är tanken som räknas va. Blir tydligen utkastad strax efter ett när fyllan slår till hårt och brutalt, tequila är inte nådigt. Tack för att du tog hand om mig, Pedro! Däckar med kläderna, linserna och sminket på.

Fredag:
Vaknar klockan 7, prick. Fortfarande full, fyllekäkar frukost och går av någon anledning på franskan. Däckar på en bänk i ljushallen. Möter upp Fightern på lunch. Försöker fylla varandras minnesluckor. Går sådär. Har ångest.
Träffar Pingvinen på en prommis över halva stan. Leker vuxna och uträttar ärenden på banken. Däckar hos honom. Träffar hans päron som blir glada och kramas. Stelt. Tjejmiddag på Värmdö och lämnar stressad Pingvinens residence. Köper sexpack med 3,5:or, 7 min tills bussen går. Ruschar hela slussenperrongen och sexpacket går sönder. Vaskar omedvetet en öl som trillar ner på spåret och börjar spruta. Får en hejarklack av olika grabbgäng längs perrongen. Tappar en till öl, de applåderar. Kommer ner till bussen. Den går om 13 min. Dansar på värmdö och blir full på vin. Festar på Södra Station och slutar upp hos Pingvinen.

Lördag:
Det enda nämnvärda denna dag är att jag finally fick uppleva The Big O! Tror jag i alla fall. Vägrade bjuda till innan jag somnade för att sedan vakna upp, halv åtta på morgonen fasligt kåt. Påbörjade operation antasta grabben. "Jag kommer" säger han i sömnen. Han är bra rolig, han. Hur som haver. Det var grymt när han väl vaknade.


Patetiskt

Vi är så dåliga på att blogga att vi missade vår ettårsdag.
Det snackas om en årsresumé men vem vet.
Happy försenad Birthday bloggen.


Just say a prayer that it gone get done

Sitter och dricker baileys i min ensamhet. Bara en drink för att jag har tråkigt. Ska på fezt. Lokalfest. På något sätt blir en lokalfest aldrig lika lyckad som en hemmafest, det är något som fattas. Dammiga soffor, fönster med galler och slitna plastgolv dödar känslan. Lite mellanstadiedisco över det hela. Men nu ska vi inte vara såna, måste.tänka.positivt.

Tråkigt att man inte haffar så ofta längre.
Nästa helg kanske? natursnygging? måste måste måste fixa det.


porrig pizza präst påfågel pansarvagn prålig provokativ polis pamela anderson

Hey, I'm back! Det var ju ett tag sen, men som nyfylld 18-åring har man inte tid med triviala saker som bloggande. Man är allt för busy med bankärenden och klubbande. Hehe, aahh fast...

Ikväll är det Cookies skiva. Med P-tema. Haft problem att fnurla ut en lämplig utklädnad och kan säga att det tyvärr inte blir så jäkla kreativt. Jag är iallafall inte polis eller playboybunny. Som sig bör för en lyckad utekväll har vi bestämt tre destinationer för kvällen, alla olika stadsdelar: Diset, Östermalm och St Eriksplan. Det här kommer bli bra.

Imorgon blir det en hård dag. Trotsa bakishuvudet för att dra till skolan och idrott, sedan jobbet på dirren och slutligen fekke hos fellan. Ingen vila här inte.



Come let go

Är jag otacksam? När jag vet att det ska bli sol och 11 grader imorgon, men ändå är lack för att jag inte har hittat en snygg jacka. Så små problem. Så otroligt obetydliga. Ibland är man så jävla liten. Det får räcka med självömkande och grubbel.

Imorgon tar jag en paus i att skapa mina egna problem. Lägger tankarna åt sidan ett tag. Jag ska njuta lite över att jag slipper hämta ut studiebidraget från banken eller betala mina egna mobilräkningar.
Kanske planera mina kommande lektioner i raggning med Fightern. Det ska bli spännande!
Jag är sämst på att ragga.. It's sad because it's true. Nu är det slut på att knulla killar som har raggat på mig. Jag ska välja och vraka själv. Vem börjar vi med?



I helgen var det ett år sen Dissarn hade fest.
Madonna, Lilla my, Bluesbrothers och Lily Allen var där.
Om två dar har det gått ett år sen vi skrev det första inlägget i supersonics.
Tiden går fort.

sluta drömma om ljuva livet

Är helt slut efter ett att ha sprungit runt halva dagen och maniskt letat efter en jacka med M. Ni vet det skulle bli bättre då. Jag hittade en, M gjorde det inte. Mitt liv är fulländat nu och allt är så jävla bra!!! eh..
Är också jävligt trött efter att fyspass. Det är hårt när den värsta träningsformen man vet är löpning och det enda intresse man har förutom fotboll är att förtära alkohol.

Veckan som kommer blir lame. Plugg, träning och sömn. Rastlösheten äter upp mig inifrån och jag känner hur det kryper i hela kroppen av tristess. Fezt på lördag, funderar på att festa nyktert efter det brutala uppvaknandet som fyspasset framkallade. Mycket snack liten verkstad. PUSS


djungelns lag

Det är måndag och jag längtar efter helg. De i klassen säger att jag verkar glad idag, men inombordsgråter jag. Drama Queen. Nejdå men jag är bara trött på vardagens alla tråkigheter, jag vill bara ha roligt, jämnt och ständigt.

I lördags hade jag iallafall kul, likaså torsdag och fredag,men nyktert dåra. Tycker att jag själv är ganska gulligt naiv när jag på fullt allvar tror att jag ska gå upp och vara i skolan till mattelektionen klockan åtta fredagmorgon. I lördags så skulle jag iallafall inte vara nykter. Utgång och ta LA:s krogoskuld var det viktigaste, vi började på entourage men slutade på Gaudi en man mindre.

Redan vid ingången stötte vi på bekanta ansikten, värmdöboysen från Malta. Det blev ett kärt återseende, eller? Blondie sa åt mig att satsa på killen som var snygg nu, men som hon hade supit bort när vi väl var på ön. Jag snackade med Draco Malfoy, kan det vara för att han är en fulare variant av Berulfen tro? De pratar precis iallafall likadant. Han var lagom dryg och kläckte ur sig något som skulle vara en typisk B kommentar: Du verkar trevlig, adda mig på facebook. Whata fuck? haha. Blev med bjuden på efterfest men var klok och tackade nej.

Det snackades med ariern. Det talades om hotellrum då vi båda var lite fulla och ganska kåta, men det sket sig då vi båda också är fattiga studenter. Planer för framtida helger gjordes och sen somnade jag sött hemma själv i min säng.



Vrid, slicka, doppa

En vecka utan honom. Äter oreo. Jag är bäzt. Bäzt, bäzt bäzt.

Har då också varit full ett antal gånger och befunnit mig i princip utanför hans dörr. Bra tjej.

Jag och Fightern lever ut singelartonåringslivet till fullo. Krogen torsdag, fredag, lördag. Bara glider.

Firat St. Patrick's day med ful(l)a irländare, blivit nekad inträde på bar 54 efter en öl. Samma vakt dissade min poncho. Har lagt för mycket pengar på öl och skräpmat men jag gillare. Hängt med Freddie och sett bio. Stött på Kanin och min dubbelgångare. Finns det någon annan som är 1.58 liksom?

Gårkvällen, L-A:s första utgång skulle alltså tillbringas på Entourage. Att vi skulle kunna komma in for free hängde tydligen helt på att allas våran mammas pojke Bobby sa det till vakten. Allt hade gått som smort om det inte vore för det lilla faktum att Bobby blev rosenrasande och sprang iväg. Såsmåningom återkom han och vi fick erfara en Entouragekväll. Lite back to högstadiet men det var nice att dansa loss lite. Mindre nice när mingelbilder där jag ser ut att vantrivas dyker upp.

Vägde mellan att hänga med de andra in på Gaudi eller kebab på Papas innan de stängde. Kebaben vann och kvällen avslutades ensam och fyllekäkandes hemma.

Annars haft en genomsoft vecka med bra häng. Ska tillägga att min lilla Pokémon är mycket älskad. Angharad. Hähähäh.

få mig av den här jävla gatan

Dagen börjar med vårsol, Otis Redding och finaste M. Leendet på mina läppar var som fastklistrat tills jag kommer hem och märker att jag är utelåst. Min kära yogamorsa är en sån där som tycker det är befriande att lämna mobilen hemma-FML. Ingen som svarar på luren, ingen som vill rädda pokémon. Två och en halvtimme senare när jag kom in igen kände jag mig inte lika glad längre, utan det var mer liggapåköksgolvetmode. 
 
Nu blickar vi framåt istället, söndagsångesten dämpas ändå rätt så duktigt av att KGY har studiedag. Dock får man lite ångest av vad de har döpt dagen till, studiedag liksom. Men ni vet ju hur jag jobbar- inte alls. Jag ska zhoppa, weheiii! Är helt övertygad att om jag skaffar en vårjacka och ett par cleana converse så blir allt bättre. Det blir bättre.




tonight i have to leave it



Nu ska 18åringarna ge sig ut i natten och LA ska invigas i Stockholms krogliv. Snartonåringarna ska hem och baka kladdkaka och dricka te. Naaaaaw.


pank

17 mars. 17 år och 8 månader gammal. 4 månader kvar.

Svenska tjejer vill gå och se Kristian Anttila och dricka 3.5or på en torsdag



Jag skippare!

Breaking it up

Man kan inte bli dumpad två gånger. Inte jag
Det ligger helt under min värdighet.

Så trots att man älskar stunderna, de fina stunderna med honom så vet man att de är på låtsas. Att man lurar sig själv.

Sex i bilen på en parkering en lördagsnatt under tequilans brutala påverkan. Dr Martens fortfarande på och hans allvarsamma uppsyn. Rutorna immar efter och man vill bara hem. Ångrar.

Ångrar att man drog på sig tunna jackan och gick ut till honom i marsnatten. Hade hellre promenerat hem. Hellre stannat med vännerna, ja vad som helst. Det var inte värt det.

Ringer honom söndagnatt och vill inte träffas mer. Vill inte vara den bruden. Sitter i pyjamas på sängen och hans svar dödar en. Får en att känna sig så betydelselös och dålig. Krama åt kudden hårt, att vilja lägga på i örat på honom.

Han har redan förstört för mycket. Vill inte veta av honom nu.
Det lättar separationsångesten en aning.




åt helvete med himlen

Sol, kaffe och en god vän- som balsam för själen. Och det kan bara bli bättre nu.

Var för en gångs skull inne på facebookchatten idag, och man kanske kan säga att det lönade sig. Fick ett meddelande från en viss natursnygging. Han frågade om jag mindes honom och jag undrade hur jag skulle kunna glömma. Samtalet artade sig och jag har fått veta att han flyttar hem om två veckor!! Han var mitt främsta projekt förra våren och nu funderar jag på om det är dags att sätta igång igen. Det kändes liksom lovande när han sa att han förväntar sig ett varmt välkomnande och att det var trevligt att talas vid.

Vårkänslorna maxas och känslorna slår och spränger.




fast life drug life thug life rock life every night

Jag har inte sminkat mig på två dagar. Och ja, jag har varit i skolan. Läskigt beteende! Så går det när man glömmer att slänga ner sminket i väskan klockan halv tre på natten när man drar från en perukfest. Stupfull och med ett starkt behov av sömn.
Alla var väcka på Blondies fest. Vem kommer ihåg nåt efter klockan tolv? En dimma av vodkaångor och fyllesvett. Fightern däckade tydligen bakom soffan. Medan folk satt i den. Blondies BF låste in sig i källaren. Fightern och jag hookade med samma brud..?
Jag kände mig i alla fall otroligt sexig i mitt afro. Jag var min pappa upp i dagen på riktigt. Den kvinnliga, souliga versionen.

Idag skulle jag och Wales gå på promenad i soliga Sthlm. Det slutade med att vi åkte 4:an till slutstationen med våra stora latte. Vi orkade inte gå av. Slappt men that's how we roll. Satt på en bänk vid norra mälarstrand tills det var dags för handledning för Matte C. Nu ska jag fixa guldstjärnan.

Man ska älska och vara stolt över sig själv. Nu är det vår!


update


slask


Cat

Ack, den där känslan man får när man träffar en riktigt nice kille. Lusten efter hela honom när man är riktigt nära för första gången.
Jag kan liksom se det framför mig. Känna samma känsla. Sukta lika mycket.
Det som suger med Sverige just nu är att det finns ett otroligt dåligt utbud på sexiga killar. Har jag ens sett några helt ok på sista tiden?
Det finns byggstudenterna och bratsen. De överdrivna söderkillarna och de som inte bryr sig alls.
Jag tycker att detta är långtråkigt och ointressant. Ingenting händer längre.
Visst, det skulle vara trevligt att träffa en snygg, rolig, smart, charmig braisängen-kille. Men man kan ju inte vara kräsen. Jag skulle kunna nöja mig med en lite mindre perfekt man. Men attraktion är fan viktigt. Speciellt om man mest letar efter ett intressant bootycall.
När såg jag senast en snygg kille som inte var en av min hollywoodcrushes? Det verkar som att de flesta har gått i ide. Fan skärpning.
Ser ni någonsin nån tilltalande längre?
bara undrar asss. Annars är det ju knas på mig.

Jag känner mig otroligt upprymd (kåt) efter att för några dagar sen fått reda på att det existerar en Dave Franco. Lillebror till min favorit James.
Lite yngre och lika rolig.
Det sexigaste som finns är en kille med humor.
Och killerabs..




tror ni killar blir smickrade om man säger att de har stor kuk?

Känner mig oinspirerad på alla plan. Är jävligt ostrukturerad och jobbar helt enkelt utan några mål. Det finns inte en enda kille som lockar just nu, eller kanske en, men han bor på Irland så det känns som ett lost case. Adidas försöker peppa mig men jag känner inga snygga killar som vi inte redan har knullat med. Istället roar jag mig med att uppdatera mig inom det senaste på kuksugarfronten och lär mig mer om penisens funktioner och utseende i erigerat tillstånd. Knowledge is king.


Natt efter natt

Det är kul när killen man träffade på krogen men som man knappt minns namnet på, ännu mindre hur han ser ut hör av sig en måndagskväll. Framförallt när han betalar taxin hela vägen hem, jag däckar i hans säng, väcker honom tidigt sjukt bakis och ful som stryk, äter upp all mat, glömmer plånboken så han får springa tillbaka och hämta den, och lämnar med ett kyligt hejdå. Minns inte ens att jag gav honom mitt nr. Det är en snäll kille det där, inget för mig alltså.


Should I go home still sober Should I buy me another glass of wine And forget about time

Jag är sjutton och ett halvt år gammal. Inte längre ett barn. Men knappast vuxen. Jag har inga problem med att vara sjutton. Men att vara ensam sjuttonåring är inte roligt. Livet har förändrats, och det snabbt. Det är jobbigt att sitta på en bar och veta att om man dricker en enda droppe blir man utkastad, medan de andra är inne på sin tredje öl. Det är jobbigt att behöva gå hem klockan 23.00 för att de andra ska dra vidare. Och det är jobbigt att veta att det är 4 månader kvar innan jag slipper skiten.

Att snön börjar smälta och att solen tittar fram gör det lite lättare att uthärda denna deprimerande tillvaro. I helgen är det hemmafest hos Blondie. Ginger eller afro? We'll just have to wait and see.

Det här är min tröst när helgen nalkas och ensamheten smyger på. Att världens roligaste film alltid ligger och väntar på datorn. Puss baby <3


Living our dreams

Jag är tillbaks gott folk!
...och ett sjysst mottagande fick man ju också.

Blev upphämtad av honom 06:20.

Fint precis innan solen går upp. Himlen alldeles ljus.

Fint att stanna bilen mitt i soluppgången.

Ljusa ögon och solkatter. Att ha saknat varanda. 

Känslan efter. Höra hans puls, hjärtat. Andas synkat.

Lite förbjudet, lite spännande. Fanns bara vi två då och där. 

Att hungriga promenera runt i jakt på ett öppet café. Äta frukost ihop.

Fint när han pussar överallt på mig. Gång på gång på gång.

-Du är nog den som pussat mig mest i hela världen.


riktigt jävla smutt

Första utekvällen i onsdags. Bortaplan på stureplan. Började på Berns med Swooschen och Hasseluddaren. Hängde lite med Tolio och hans kompanjon. Dansade med östrabrats. Råkade gå rakt in i Cimon. Drack jävligt mycket dyr öl tills köpen inte medgavs längre. Fast det var inga problem, levde på Swooschens kort resten av kvällen. Råkade försvinna från mitt sällskap och blev istället haffad av två killar som ville ha med oss till Spy bar. Lät som en fet jävla myt men efter att ha hittat Swooschen följde vi trots allt med. Visade sig vara en bra idé, vi gled lätt in utan att betala inträde och trots åldersgränsen på 23. Fett yeah!

Öl, tequila, vodka och massa dans. Swooschen var söt och full och haffade män, as she wants it. Jag försökte hålla mig borta från killen som vi kom med. Kändes inte riktigt rätt läge att berätta att jag har bf. Fick till slut min ursäkt när Swooschen lyckades bli utkastad. Tog en taxi hem och somnade fint i min älsklings armar. Swooschen körde bortamatch men blev walk-over eftersom hon däckade innan det hann bli nån action. Sånt du behöver vänja dig vid nu när alkoholoskulden är borta!

Lyckad första utgång måste jag säga. Den enda ångesten nu är att jag brände 600 spänn under kvällen. How did that happen? Det lär bli en dyr vår.

Vy från ett luftslott

Nu kör jag på som fan, hade tillochmed en ölfylla igår. Öl är riktigt vidrig, inget jag njuter det minsta av häller i mig skiten för att det är billigt. Igår hann jag med en massa söderhak. Swedenhof, hellströms, söderkällarn, det där biljardstället och dovas. Jag hade sjukt kul igår, om det var för att det var roligt på riktigt eller om det var för att jag tycker allt är kul när jag nu dricker har jag ingen aning om. Träffade på vår älskade fotbollstränare, sjukt random och jag kunde inte sluta skratta.

När vi sen skulle ta oss hem och vi bara stannade till för att jag skulle kissa och köpa en mezzaluna på sleven så lämnar jag grabbarna själva i typ två minuter. Under den tiden hinner Björnen bli tagen av polisen för offentlig urinering, hahaha och vägrar skriva på bötern så då kör de iväg med honom till mariapol. Och därmed rök min och nackabons sovplats. Men kärlek var snäll och erbjöd sitt golv. Sjukt random att vakna upp där i morse dock, fortfarande lite full och snurrig.


RSS 2.0