He kissed me I took off his pants then i turned the tv on



Jag gillar verkligen att hänga på gymmet, det är fett soft. men lite lökigt. Det finns en kille, eller man snarare som ser ut som en tysk bög typ. Han har lite läksigt utseende men jag börjar typ tycka att han är en aning sexig, vad händer liksom? Men han hänger och häver sig själv och man ser verkligen hur hans muskler arbetar, det är fan sexigt.

Det är också kul att iaktta de olika gympersonligheterna:

Den tatuerade muskelknutten som ser ut som han kan göra tiotusen armhävningar med mig på ryggen och att det enda han lever på är anabola. Han har oftast en avklippt bomulls t-shirt och är alltid helt genom svettig.

Medelålders kvinnan som har fått i sig lite för mycket tårta och bullar. Hon har oftast en aning för tighta byxor och alltid en kameltå. Varje år har hon som nyårslöfte att börja träna och hon lägger ner i mars. Hon står och trampar på trampmaskinen och man kan verkligen se i hennes hur hon lider.

P12:an som egentligen är typ 15 bast och som har insett att det inte längre räcker med magrutor som endast syns för att man är smal. Hans armanr är tilochmed smalare än mina. Han ska nu biffa till sig och går runt ser lite vilsen ut. Tror att han pallar mer än vad han gör och kämpar med alldeles för tunga vikter för att han tror att det ska ge bäst resultat.

Mannen som en gång varit vältränad men som haft för många krogkvällar och nu har en ölmage över rutorna. Han är 50 + och möter numera upp grabbgänget på gymmet för att skryta om deras träning och dela med sig av råd. Han går alltid runt med ett självsäkert leende. Han frustar och stönar högt när han pumpar upp sina biceps.

Den biffia unga tjejen. Hon är v-formad och hänger mest med grabbarna, hon är en av dem. Hon är varken ful eller snygg och samtidigt som man tycker hon är tuff är man lite rädd för henne. Gymmet är hennes andra hem.

Men jag då? vilken gympersonlighet tillhör jag?
Jag tränar ordenligt, men jag är lite rädda för viktrummet som är fyllt med biffiga killar. Jag undviker helst dips maskinen om det är någon i närheten. Jag sitter och gossipar högt på träningscykeln. Jag står med mina hantlar på fem kg och inbillar mig att mina armar ska bli större och jag älskar att spana på gymmet. Men jag trivs ganska så jävla bra med det!




just call me, if you wanna have fun

Så var det fredag, alltid något. Rätt trevligt. Men också lite ensamt. Nykteristen lämnade mig precis för att dra på överklassfekke i de finare trakterna. Lilla Fruwie ska ut på krogen som sig bör för en färsk artonåring. Master D är på jew camp med Salamandern. Fiolspelaren är tydligen sjuk. Maroon svarar inte på fb-chatten. Vad fan?!

 

 


fredag

Let's just drink to get drunk
And tell each other everything;
For a drunken mind,
Speaks a sober heart


Bond..J..

Fin födelsedagsmiddag. Tacos på Blondies begäran. 3.5or genom Kippe. Underhållning från mig. HAHA. Kanske?
På veckoagendan: Spendera pengar.
Jag drömmer konstiga drömmar om att jag måste dra ut spikar som skjutits in i min armhåla. Vad betyder det?
Först blir det stopp i avloppet så att man inte kan duscha. Sen dör värmen i hela huset. Vi är nere på 13 celcius and it keeps dropping.
Helg helg mycket helg.
Jag ska shoppa.


What I like about you

Jag älskar när han är dominant. Blir våt av bara tanken, det får mig att tänka snuskiga saker.

När han är flåsar av upphetsning, är för kåt för att behärska sig och sliter av mig kläderna. Trycker sin kropp hårt mot min och jag känner hur varje muskel spänns.

Borrar in naglarna i hans rygg. Stönar och biter honom i läppen istället för att kyssa honom.

Bit mig, dra i mitt hår, var hårdhänt. Dra av mig trosorna, bänd isär mina ben. Håll i mig så jag knappt kan röra mig. Tryck mig, fråga inte. Spela med.

Men oftast vill jag ändå bara ta det långsamt. Att han kysser mig mjukt och är försiktig. Frågar, viskar. Ser på mig, tar på mig.

Det är liksom som ett enda kärleksrus. Att det är han gör ju halva grejen

Hur som helst...
 
Birthday sex är inte överskattat.

taste like bullets between these walls

En tävling har utlysts bland crewets singletons. ÅRETS TÄVLING, om vem som blir Årets haffare.



Det konstaterades igår att killar blivit för enkla. Ingen match längre. Därför går mina brudar nu över till andra laget. Nejnej, inget garderobsöppnande här inte. Bara för att testa deras vingar, se hur långt man kommer med charm och kvinnlig sex appeal.
Går det att omvända en straight tjej?




Jag ställer gärna upp som domare girlzz.

tiden går aldrig tillräckligt snabbt men ändå alltid för fort

Softar med Swooschen i min soffa. För två timmar sen låg jag med Pokémon i hennes soffa. Slacker? Bara lite.

Som ni vet är det fruwies stora dag idag. Aaaw lilla shorty, hur kan du som är så liten vara störst av oss alla? You're big in mind and soul. Det är ju helt sjukt att vi alla kommer vara myndiga inom en snar framtid, jätteknäppt. Har tagit en fet nostalgitripp idag och med en tår i ögat minns jag alla fina minnen vi samlat på oss genom åren. Hur vi varje dag gick hem från skolan och bakade en kladdkaka som vi tryckte i oss vid mitt matbord. Våra ändlösa luncher i aspuddens skola uppe på scenen. Första gången vi testade vodka i en mörk gränd tillsammans med suspekta popluggare. Eller alla våra resor tillsammans, krakow, aiya napa, malta, berlin. Alla gånger vi agerat hänglås, och de gånger vi inte gjort det.

Minns ni tjejer?


Med en enkel tulipan..

Om mindre än en timma så tar den första i ledet steget ut i vuxenvärlden.
Jag är pirrig.
Inte bara över tanken på att jag aldrig mer behöver oroa mig för brist på cigg. Eller öl.
Men min lilla apa blir vuxen.
Hon får gifta sig. Don't you dare.
Hon får ta körtkort.
Hon får äntligen heta det hon vill.
Min fina, smarta, modiga, roliga Kipango behöver aldrig mer gå på sega hemmafester.
Hon kan glida in på Berns med brorsan.
Lite ledsen i ögat blir jag ju självklart när jag tänker på att jag inte får joina henne förrän om ett halvår.
Men tiden går fort när man har roligt.
Och förra våren med Kippe gick i raketfart.
Snart klipper vi en bira tillsammans lagligt.
Grattis bästa Sofia!


i'm curious about you

Fredag: Jag hade så sjukt kul! Jag var så jävla rolig. Mejarn vart tog du vägen? lämnade oss med en öppen dörr som enda spår. Läkaren försöker haffa mig. Fail på den hurru. Du tror att jag spelar svår, men jag är bara inte intresserad. haha. Du försökte göra mig avis, men jag haffade istället den snyggaste bruden på stället. Och du fick istället bara henne mer runt halsen. Way to go! haha

Gled runt i solglasögon när det var minus grader ute fick en hel del blickar, men svarade med en sur jagharögoninflammations-blick

Därför blev det en lugn lördagskväll at my place med Vic och Jean Jacques. Mysiga grabbar. Fick höra att Jean jacques börjat lägga in en stött på lillesyrrans kompis, efter jag peppat honom. Det gillar vi.  Jag hetsade även Virre till att han borde haffa lillesyrran då det skulle göra så att det inte blev lika stelt för de andra två. Den ideén gillade ingen av dem. Och vi som trodde att alla ville ligga ?

Nu käkar jag choklad och imorgon ska jag till Umo. då varken jag eller militären är sugna på ungar. Hah tänk om när han kommer tillbaka om ett år så möter jag honom med en unge i famnen och ba : - Ja där är pappa, pappa är hemma nu. Vi är äntligen en hel familj. hah fan va taskigt.

Du har inte en aning

Jag förstår inte vad som händer med mig. Blir överkänslig. Ledsen för minsta lilla.
Är det mig eller dig det är fel på? Vem utav oss är det som ändrats?

Det är precis det här jag varit rädd för. Att du ska lessna.
Det gick för fort uppåt och måste gå fort neråt. Det måste.
Och jag blir bara mer kär. Du står still. Känns det som.

Känner mig otillräcklig. Vill göra slut innan jag blir helt beroende av dig.
Men vid det laget har väl du redan lessnat.

Allt kanske bara är inbillning.
Men när jag frågar om vi hinner ses och får svaret "Tror inte det iaf" hugger det till liksom.
Eller när du säger att jag ska "Haffa någon annan".
Det är det du inte förstår. Det finns bara du nu och det har alltid funnits fler. 
Men jag är ju inte din första.


uppe i livet men nere på gatan

Naaajs kväll. Precis vad jag behövde. Roligt folk, hetsigt och högljutt med massa dans. As I like it.

Att åka iväg alltför sent på kvällen ut till svedmyra eller än mer åt helvete är inte alltid en bra idé. Men ibland. Tvekade dock ett tag när vi gått fem busstationer utan att nått fram till vår slutdestination och vi var fullkomligt blöta av snö. Men humöret hålls på topp när man är med Little Miss Sunshine. Och ett härligt välkomnande fick man ju sen när man väl anlände. Snodde vodka. Hade brottningsmatch. Bevittnade både lebb- och böghångel. Fick stå på mig när de hetsade mig och min kompanjon att göra detsamma. Vad skulle mannen säga?

Enda tråkiga är att jag inte får nåt sovsällskap. Till skillnad från LMS?

quit

Det blev en kort karriär för blondie och mig som telefonförsäljare. Tjänade väl ihop två rödingar i alla fall. Jag ska aldrig ALDRIG mer jobba på TP.
Nån gång i våras sa vi att supersonics inte fick skriva mer om plugg. Är det därför jag inte har skrivit nåt på en vecka?
Sadly, yes.
Jag går i skolan. Jag går inte till skolan. Kollar på kriminalserier. Drömmer om Barcelona. Lyssnar på människor som är kära- Lyssnar på människor som blir sårade. Jag dricker kaffe. Alldeles för mycket kaffe. Längtar till smält snö och krokusar. Jag sparar pengar. Grattar nyblivna 18åringar på FB. Spyr på FB. Jag tänker inte på nån. Vill typ inte tänka på nån.
Jag vill shoppa. När kommer jag lyckas hålla i pengar och faktiskt lägga dom på nåt vettigt?
När blir det vår?

Den här perioden, ska vi säga december 2010-januari 2011, var Mejarn inte riktigt säker på nåt annat än att hon ville att solen skulle vara uppe längre. Mål,ambitioner,längtan? Hur kände hon? Hon var inte ens sugen på att kröka när fredagen kom. Men vad kan en tjej göra? Man lever efter samma förutsättningar som alltid. Sthlm, vinter, beroende av diverse olika saker såsom cigg,kaffe,föräldrar. Fast inkomst och egen lägenhet var några år bort. 18årsdagen kändes också som en evighet bort.

Jag vill inte längta. Jag är trött på att vakna bara. Inte deppig. Allt är bara lite oklart.


blinded by the lights

Vi dog för att sedan inte återuppstå. Vi föll, och mayhem föll hårdast. Vi fick se henne falla både en och två gånger i lördagsnatt. Simmar i snön lite bara. Hon råkade visst rulla lite tunga med balettfjanten för att sedan inte minnas ett smack nästkommande morgon. Så kan det gånär man hinkar för mycket smuggel så kan det gå när haspen inte är på.


Sitter i brors lägenhet på sextonde våningen. Om jag rökte så skulle jag göra det, skulle va fint. Dra djupa bloss och blicka ut över Kungsholmen. Typ. Skulle kanske vara befriande att radera några nummer och acceptera mitt nya liv som jag lever i celibat. Gillar inte sperma på händerna, i munnen eller mellan benen. Inte på mina lakan heller.


Idag är det 148 dagar tills vi får sommarlov.



Tala till mig, rör vid mig

Varför sa han så? Varför, varför, varför?
Jag var ju så glad. Han med. Eller?

Men varför sa han så? Ut i mörkret. Till mig.
Från tätt ihopslingrade till ensamma.

Kom tillbaka älskling, kved han. Sökte mina ögon. Lämna mig inte. Lämna inte.
Stirrade tomt med blicken fäst någonstans utanför fönstret.

Varför sa han så? Det måste betytt någonting. Han måste tänkt på det.
Sätter mig upp. Han stryker fingret längs min ryggrad.

Snälla, snälla kom hit. Jag menade inte så. Du förstår inte.
Kramar om mig på sättet som bara han kan. Som jag älskar men jag gör motsånd.

Puffar försikigt mitt ansikte åt sidan med sitt.
Andas på min hals. Kysser.

Hela kroppen lägger av. Ger mig hän. Fortfarande med blicken tom.
Lovar du?
Säg att du lovar. Jag vill tro. Så himla gärna tro.

får jag se din rumpa?

In Sweden they make love the minute they feel attracted. And it’s healthier because you can find, you know, the perfect person.  Because making love is a very important part of making a life with someone.  The most important. In Sweden anyway.

Ja, man lär sig då nåt nytt varje dag. Mad Men är tungt. Imorgon är det fredag igen. Första gången på länge man ska göra en liten trip till bredäng kanske? Röde baronen är på besök, så inget kk-prövande i helgen. Får ägna mig åt vodka istället. Sugen på lite drinkdrankdrunk. Pluggish, fika plus planering av barcelonaresan, 2hand-runda och några handtrallor ska väl också tryckas in under helgen.

Gerda skriker NÄÄÄÄÄ.


hon har min rygg

Maria Montazami och Anna Book.
The perfect match enligt H och smärtsamt pinsamt enligt mig. Gulligt att flodhästen a.k.a Anna Book är så nöjd med att hennes man inte behöver fråga, utan han ser liksom i hennes ögon när hon behöver hjälp. Vilken toppenman hon har hittat som till och med dammsuger utan att hon behöver be honom!!! Ey fyfan.

N och H knullar in det nya året och M&M äter pizza m. bea på örnsbergs pizzeria. Det börjar som det slutar, M&M dör i fetma och N&H dör i aids.

2011 ett fett år? - ett år då adidas ska supa.
Vem ska nu avgöra vem vinnaren av väck-VM är?
Vem ska fylla i mina minnesluckor från gårdagen?
Hur ska vi komma hem?

21 dagar kvar och sen slipper vi leva i ovisshet.


everything you want is wrong

Hålltime, tänkte ta tillfället i akt att kladda ner några bokstäver här. Mejarn sov hos mig i natt, mys. Vi kom fram till följande :

Vi behöver nytt kött att roa oss med

Att hon borde skaffa sig en kk, hon är perfekt för det

Vart är alla bra killar, våra manliga motsvarigheter?

Att hon måste skjuta upp sin fest för de flesta är och lökar på Rhodos den 17:e

Att sommarn kommer bli grym med snygga och intressanta människor. Förhoppningsvis kan vi tima in några dagar i barcelona så att vi får supa tillsammans.


pocket full of sunshine

Porr, det känns som jag diskuterat det en del på sistone. Snackade en del om det ute i skärgården med vår riddare, jag är nog kanske den enda som minns det, ni var ju lite på lyran. Iallafall vad jag har kommit fram till har folk väldigt olika uppfattning. De förutfattade meningarna är ju typ att alla killar är för och de som är emot är tjejer.  Men tydligen är Björnen jätte emot det.

Det var en del snack om att porrindustrin är så hemsk och utnyttjande. Det är väl sant, antar jag. Personligen tycker jag att porr är intressant men inte speciellt upphetsande. Det är så fejkat och för grovt för mig på något sätt. Jag vill ha en handling innan, inte bara se två nakna personer som gör det. Det är action från första sekunden och det funkar inte för mig. Jag blir snarare avtänd. Jag vill typ ha The Notebook med mycket och riktiga sexscener där man får se allt. Men det ska ju tydligen finnas ''tjejporr'', men jag har inte hittat något intressant på den fronten heller. Får höra med porr experten Vic!

Apropå porr... roligt att våra största fans är jean jacques och Virre! Ni är så söta. (klicka på namnen)



Provider

Tålamod. Förtroende. Kärlek. Mitt mantra för tillfället.

Jag är sjuk som en hälleflundra. Blir inga första skoldagar för mig.

-Tell me why being intimate with a guy grosses you out or freaks you out?
-Like, I don't like semen. I don't like semen on my hand. I'm kinda like grossed out about it.


Stå på dig girlfriend! Sarre på handen är äckligt.


Mi manchi

Jag saknar dig så mycket att det rubbar min tillvaro.

Sa jag så? Kom det från mig?

Var det bara alkoholen som talade? På samma sätt som jag var den bästa Hugo visste igår kväll?

Det var ju inte i klass med "Jag är svag för dig.." men ändå.

Hur som helst är det ju rätt. Helt rätt.

Snacka om att vara kärlekskrank. 56 timmar kvar.

Har till och med pluggat italienska (kan räkna till 10 och några fula ord men ändå..) Vad händer liksom? Vem slicar vem?
På tal om slice var det längesen man hörde nåt juicy här. Supersonics vad hääänder?

Och ledsen att besvära er med allt det här tramset.

Äh, dessa hopplösa tillfällen. Ibland är allt så hopplöst.

Det går bra nu

Fest i Hornstull. En trång tvåa, på tok för många pubertetsmonster i förhållande till lägenhetens storlek.

Jag minglade. Tyckte tjejen i Master D:s klass var skön. Tyckte killen Blondie var hos på nyår var trevlig.

Räddarn shottade 80%-ig strårom och brölade; "RHODOS OCH AUSTRALIEEEEN" Allt var i sin ordning.

Något helt annat kan jag ju säga om hemfärden.

1. Jag ska från Hornstull till Aspudden men hoppar på tåget mot Ropsten?

2. Tunnelbanan vi åker i gick sönder. På tre ställen. How come?

3. På Slussen tappar jag bort mitt sällskap i dimman. Kollar upp och står öga mot öga med killen som tog min oskuld. Vi pratar ett tag och han avslutar samtalet med ett "Du ser jättebra ut!"

4. Förvirrad av hans uttalande irrar jag in i vagnen och vem ler mot mig om inte Idolen? Med en brud bredvid sig dessutom. Försökte föra en konversation och hälsade på tjejen. Inser att det inte går när båda ger mig komplimanger för min ring(?) Tack Lillebror.

5. Hoppar av i Maria och låtsaspratar med en låtsasvän i mobilen. Blir påhoppad av en Mauricio som vill att jag ska adda hans FB. Jag gör det och han pratar om en krog han ska fixa in mig på när jag blir arton. Plötsligt blir jag irriterad och säger att jag inte vill. Frågar honom varför han vill ha kontakt med mig, jag har ju pojkvän.

6.
Killen tar illa upp och säger att han ska neka requesten när han kommer hem. Självklart gör han det inte, och självklart kollar jag upp honom på ratsit. Killen är 34 bast.


oh girl you are so pretty

Vi har många gånger konstaterat att jag är mest hetero av oss alla, så straight man kan bli. Men ändå är det jag som hela tiden får feta crushes på olika tjejer. Jag vet inte riktigt om det är att jag vill va dom eller ha dom. Men suktar gör jag iallafall.

Föremålet för min åtrå är denna gång är tjejen som jag jobbade hos. Och som går i min skola. Hehe lite småstelt, I know. Inte så jäkla nice att krypa runt på golvet hemma hos henne osminkad och med sjaviga kläder när hon glider runt i lägenheten och bara är sådär jättefräsch. Hon är så himla söt, perfekta plutläppar och med de där blåa ögonen till det mörka blanka håret. Och de där jävligt snygga brösten. ÅH!

På ett sätt är det bra att hon går i min skola. Så kan jag fortsätta min spaning.

Lets get right ok?

Det jag kommer ihåg av nyår är att jag inte kom inte ihåg nåt. Jag var drank.
Bröderna från aspis var nobla och släpade mig hem genom snöstormen från älvsjö till västertorp 5 på morgonen. Note to myself; ta inte klackskorna nästa år.

Nu är det rehab som gäller sista veckan på lovet.
Jag och fightern relaxar ute på finnhamn. Hänger med kor och hundar.
Trodde att det skulle vara mysigt men efter tre dagar börjar vi psykosa.
Vi sover, äter och släpar oss runt i huset. Tvingar oss att gå på tre hundpromenader om dagen.
Vi börjar bli galna.
Fightern äter konstant.
Jag skrattar hela tiden. Åt misären typ.
Jävla stadspeople.
Imorgon kommer Sebban. Vi har fått för oss att han är vår riddare på vit häst. He's coming to save us. Sällskapsspel framför öppen brasa? Pipa perhaps?

Jag vet inte vilka som läser den här bloggen, kanske kommer jag få ångra vissa saker jag skriver här.
Men jag tycker att vi börjar bli lite fina i kanten.
Censurerar inläggen av rädsla över vilka som kommer läsa.

Jag har inte duschat på en vecka. Fresh.
Tänkte ta en dusch nu, men vattnet är fortfarande iskallt efter att ha spolat i tjugo minuter.
Jag kanske missade den enda varma minuten.
Sorgligt.
Jag behöver duscha..

På söndag kommer vi hem.
Nu ska vi mata kor.




Just get here if you can

Jag har en liten knäpp vana..

När jag tänker mycket på en person, så är det liksom som att jag viskar personen ifrågas namn i huvudet. Händer varsomhelst, närsomhelst. Ni kanske fattar?

Gissa vems namn som gått på repeat i mitt huvud senaste veckan?

Veckan. Känns som veckor. Och det är en hel kvar.

Tur att skype finns. Och att du inte har så bra pigment..




Och att snön stoppade ditt plan förstås. Men det har vi ju redan konstaterat.


back in your head

Nyårsdagen måste vara årets slappaste dag. Inte göra något vettigt alls, bara softa med ångesten. Jag älskar nyår, alla är uppklädda, taggade och ingen ska hem tidigt.
Nyår blev inte alls som jag tänkt mig. Det som var som vanligt var att alla var jätte packade. Han som är så skön fast egentligen inte var fullast, as usuall. Jävla drägg.
Blondie drog till sin BF någon gång efter tolvslaget. Mejarn var väck och ramlade omkring. Kipango däckade och fick en rejäl natts sömn. Pokémon var full och glad och undrade var ödlan var. Adidas hade sitt sista nyktra nyår.
Jag såg raketer. Men Big berta faila hårt. haha. ni som var så taggade. Jag fick mig en oväntad kyss vid tolvslaget. Med han som skulle kunna fått titeln Mr 2010 för mig. Ett fint avslut, skulle jag vilja skriva. Men det ena ledde till det andra och han satte även sitt märke för 2011. Damn.
Men jag hade kul! 2011 kommer bli awesome

RSS 2.0