I'm the life of the party

Jag är på vippen till att bli alkoholist. På lördagen dricker man 3.5or mitt på ljusa dan bara för att hålla kvar fyllan. Dricker två glas vin på kvällen på grund av att man är bored för att sedan somna klockan 22.00. Avslutar söndagen med ett glas vin bara för att det finns kvar. Och nu sitter jag här. Tisdag klockan 13.10 med ett glas vin i handen. Ska åka till skolan närsomhelst.
För det första: Jag dricker vin. När började jag gilla det?!
För det andra: Varför dricker jag ett glas vin innan jag ska gå till skolan?!!!

Fick höra senast igår av min fafner att han inte var orolig för min alkoholkonsumtion. Oh, if he only knew..



Heading the wrong direction


JAG ÄR GLAD!

cry me a river

De må vara klyschigt, men i så fall uppstår nog klyschor av anledningen att dem faktiskt stämmer.

Man är vacker när man gråter, okej det är inte vackert när mascaran rinner, man hulkar sig och snorar och ögonen blir röda och svullna. Samtidigt är det något äkta där, ingen yta finns där längre och fasaden faller. Man visar att man är sårbar, man är inte odödlig. Tårarna som sakta rinner och ögonfärgen som träder fram tydligare än annars. Man kämpar och stretar emot, för det är inte lätt att visa sig sårad. Egentligen är det vackert.



Du får aldrig tro att jag inte bryr mig om dig vännen min.


I'm on a boat

Haft en tung helg som gått på tok för fort. Det är inte varje fredag man cruisar runt på en båt i skärgården destination okänd med en massa öl och vin i lasten. Inte heller varje helg man får motorstopp någonstans ute på Östersjön i tron om att behöva ransonera ölen för att överleva. Allt gick relativt bra förutom att Maroon tappade luren, tjejerna inte kunde kissa och så motorstoppet förstås. Något vi kom att ångra dagen efter var att det enda drickbara ifråga som vi lyckats dra oss med ut var alkoholhaltigt. Fick skjuts i en liten röd cab också. PARANOIA.

 

För att bibehålla ruset från vinet och undvika bakfyllan såg vi bara en utväg. Istället för att röra oss hemåt tog vi åter Mamma Ronnes ICA-kort och handlade fetaste picnicen och trefemmor. Vi satte oss vid vattnet med grabbarna och avnjöt all maten i solen. Sweet.

Nästa destination blev O'learys med Howkie. Ribs resulterade två mätta, nöjda cheyer. Så mätta och nöjda att vi somnade in i ruset av vinet efter ytterligare några glas i mitt residence. Adidas var tydligen där- och vände. Jag tror hon såg oss som två hopplösa fall.

Men kvällen var inte över för min del. Drog på mig magtröjan och airmaxen och begav mig mot Hornstull där det var efterfest och Swooshen och hennes lilla vän väntade. Vi ville ha kebab och sedan skulle vi tydligen till Åkeshov. Planerna tog en drastisk vändning när vi vart uppraggade av två militärer som drog med oss till KB.

Lite lightöl och levande ljus senare och jag insåg att jag borde fly illa kvickt för att slippa hamna i säng med den ene. Promenerade till Stadshagen fem på morgonen i soluppgången.

Du sätter höstsolen i eld.


Aint that some shit?

Jag vill åka roadtrip genom staterna i en öppen chevrolet impala tillsammans med killen som är sådär perfekt dräggig/manlig och som "gör mig svag".
Jag vill ha en box vitt till helgen.
Jag vill att löven ska bli gula och att det ska vara frost på marken.
Jag vill bli 18 (alternativt skaffa falskleg).
Jag vill åka till Berlin på höstlovet och gå på trashiga undergroundklubbar.
Jag vill ha mikron.



Jag ska ha mikron. Våra klasser ska nolla tillsammans. Vilket innebär att jag hinner förbereda mig, det finns alkohol och jag har nästan hela natten på mig. Enligt min och Blondies nya trash-glamour-livsstil så ska man ju ha lite drama och inte backa för att inleda stormande romanser eller ragga på den där killen man har spanat in ett tag. Det gäller att hamna på samma efterfester eller fyllekäkställen.
Man ska också ha feta kläder, alltid hinna vara social (viktigast på bakisdagar), äga skolan och never ever ha tråkigt. Dricka lite mer nice alkohol än vodka (det kommer dock alltid vara findricka för mig). Mysiga middagar och High Heels. Den här hösten kan bli mycket episk. Eller, ursäkta mig, SKA bli mycket episk. Suit up!


Svenska flicka, kom ska vi dricka!

Softar i skolan ba. Har haft kvinnohistoria. Årets girlpowerämne, det är rikstungt. Fast de har inte blivit så überfeministiska ännu, väntar förväntasfullt på att få dela hatet till dessa mansgrisar med någon. Typ MVG till mest hatande kvinna och så vidare.

Firade Brorbrors födelsedag på finrestaurang igår. Det var sweet, lite skönt folk var där och maten var nice. Fick en liten impuls och skulle försöka beställa en starkcider. Familjen spelade med och allt, men det elake kyparn krävde mig på legg. Modefucker. Bror tyckte synd om mig som failar enda gången jag försökt och bjöd mig på sin. Snällbror. Något mindre nice var att kyparen erbjöd mig en likadan alkoholfri drink som Lillebror 11 år beställde. Gränslös förnedring.

Hursomhelst har i alla fall Bror och Brorbror kommit hem från årliga resan till Finland nu. Jag brukar alltid få en present från tax-free shoppen för att jag passat Lillebror. Ni vet en parfym eller något liknande. Denna gång fick jag en liter Koskenkorva Blueberry! Asvärt. Förutom att Storebror tog sig friheten att dricka upp den. Grabben är skyldig mig hur mycket som helst nu.

PS. L-A:s idé om att klä ut sig till ett svin på ombytta könsroller-maskeraden bara ter sig tyngre med tiden. GIRLPOWER


fett missnöjd chey bah

Man undrar lite hur man ska orka med skolan. Alla pratar om falskleg, krogen kallar på oss trots vår ringa ålder. Jag pallar inte pröjsa och inte torska. Varför styr ingen lite sköna hemmafester längre? Sommar har mördat mitt sociala liv.

Nästa helg så hostar Minna festen. Jag tror jag kommer se riktigt porrig ut med mustasch och hår på bröstet. Killar med tighta figursydda klänningar skippar jag däremot gärna. Vore nice med något schysst partaj i helgen, vad hände med vår kräftskiva?

Varför är alla ettor i vår skola små och fula?  inget nice lammkött alls som jag föreställde mig, och ingen sexig engelskalärare med manchesterdialekt. Varför fortsätter kärrtorps gymnasium att göra mig besviken?!

Var ett tag sen man fick sig något överhuvudtaget. Jag vill erövra lite. Känns typ som mission impossible just nu. Jag trodde alla ville ligga?


Last day of my life

Har lite tid över såhär på morgonkvisten. ovanligt. Sitter hemma hos Blondie eftersom jag hade glömt mitt smink hos henne. Första skoldagen coming up och då kan man ju verkligen inte gå osminkad. Blondie ligger och sover med mannen och jag sitter här och försöker slå ihjäl lite tid (25 min). Man vill ju inte vara i skolan tidigare än nödvändigt.
Skulle vara ganska kul om jag också gick in och la mig. invita totalt. - aa fast nee

Kände mig härligt grabbig när jag ställde in dejten för att kunna se på premier leauge. Soft. Medan jag tidigare hade varit jävligt kvinnlig och fejkat The big O. Lite credd måste man ju ge grabben så hans självförtroendet inte vissnar.

Ge mig arsenik

Storasyster står och diskar i vanlig ordning när Lillebror kommer in i köket. Hon blänger åt honom och pekar uppfordrande på den "arga-lappen" hon satt upp på kylskåpet.

I brist på respons frågar Syster irriterad om han möjligtvis inte kan läsa, eller vad som är problemet?

Hon spärrar upp ögonen och inser att han med sin ringa ålder kanske faktiskt inte kan läsa...

Storasyster andas lättat ut. Han är nio år, läsa lär man sig i vadå.. ettan?

Därefter slår det henne; Lillebror är inte nio år. Han är tolv!

Chockerat springer hon bort till honom och ger honom en lång kram. Så fort de växer, tänker hon!

Lillebror ålar sig obekvämt ur det krampaktiga greppet varpå Storasyster försöker fråga ut honom om hans liv. Föga framgångsrikt, dagens ungdom har bara till övers för internet och facebook.






Alla fick bada, ingen fick ligga

Jag är back on track. Jag lovar. Det är ju rent utsagt skamligt och ett slöseri på en massa intressanta händelser att inte dela med mig av dem. Kommer komma fler random inlägg där ni får veta vad jag faktiskt haft för mig dessa veckor av tystnad.

Denna helg alltså. Avskedsfesten som Bridget nämnde. Det var soft, hängde lite med killen jag vill ha mode med. Vet bara inte när vi ses nästa gång, han blir åtminstonde kvar i landet till skillnad från en annan natursnygging (och ja, Blondie. Det finns fler natursnyggingar än du tror!)
Annars softa jag med mitt rödvin (sista gången jag ber victory kirra alkohol åt mig) och åt nachos som festvärden försåg mig med. Soft med lite service och hemmagjord guacamole.
Pokémonen fick sitt plaskande i poolen med han från det periodiska systemet och jag blev dåligt analyserad av en granne med glasögon. Tydligen hade han kört "the game" på mig fick jag veta av killen jag ville ha mode med dagen efter. Ha-ha, fail!


Match idag. Vi var grymma, skönt med vinst brudar! Sen softa man med Blondien och Mejarn efter. Självklart ska man stöta på Snygg-D, ofixad som vanligt. Världen är elak..

Hur som helst soft kväll med de brudarna på balkongen med snack om vårt nya liv, hur jag ska klara hösten och ett antal projekt vi planerar att dra igång. Det ska bli soft. Vi ska se till att allt löser sig.

PS. 4 månader till jul! Det är ingeting!

i get around

Blondie klagar över att ingen skriver. Hoppas det här duger då tönt.

I fredags var jag på fest och natursnyggingen var där. Inte direkt vad jag hade hoppats på men det var soft ändå. Badade i en plaskdamm, badade bastu, duschade, torktumlade mina blöta kläder, sprang runt utan bh i en skjorta och ett par fotbollsshorts, bussen gick inte hem, jag och kipango somnar, vaknar halvåtta och smyger iväg. Kändes rätt smutsigt men hardcore ändå.



jag måste ha guudis

Ledordet för vår nya livsstil är sunkglamour. Rått och slappt men också svalt och chict. Don't care. Don't have to.

Frukost hemma hos Mejjarn och sedan bakisfika i regnet. Pokémon joinade senare och berättade om hennes gårkväll. Lät betydligt bättre än våran trots the lack of slice. Ba softade galet när Joel Kinnaman gled förbi, HUR sexig är inte han?! Men vi var coola och spanade väldigt diskret.


Ikväll är det Gingerns födelsedagsfest. Mobbade nv-människor eller smarta och fascinerande personer som man bara inte fått upp ögonen för innan? Det tar vi reda på ikväll.

 

Sätter stilen i höst.


rör mig inte idag

Vem behöver krogen när tunnelbanan är en sådan köttmarknad? På min resa från karlaplan till axelsberg hann jag bli uppraggad till efterfest (för att sedan bli dumpad när de fick veta mitt civilstånd), småpratat med en peruan och blivit totally eyefucked av x antal killar. Ändå känns båda jag och kvällen keff.

Imorgon blir en bättre dag, ska shoppa bort ångesten. Om jag nu får ut mina jävla pengar.


fett lame inlägg från vardagstuggaren

Nyss hemkommen från en väldigt trevlig middag med LA och Glen Coco. Hetaste samtalsämnena var att vi börjar andra ring – våra nya stilar planerades, det diskuterades lammkött och siades om kommande fights inom klassen. Det blir ett spännande skolår. Peppa peppa peppa! Eller nåt sånt.

 

Imorgon blir det frukostdejt hemma hos Fröken Tunis och sedan att dra till banken för att hämta ut lön. NICE!



back to reality

Världens sämsta blogg typ, aaa?



jag vet baby, I've been gone far far too long..


för vi slutar aldrig att försöka

Inatt hade jag samtalet. Ni vet, samtalet där man pratar om sina tidigare erövringar och partners. Samtalet som är plågsamt för båda personerna eftersom man inte vill tala om sina forna misslyckade förhållande och pinsamma hemsläp, och för att man egentligen helst vill tänka att ens respektive levt i celibat i väntan på the one (en själv dårå) – men man är ju för nyfiken för att låta bli.

Men av nån anledning fick jag vara öppen och stå för mina handlingar medan han smet undan och lämnade mig med fler frågetecken än innan. Vad fan?! På något sätt ska jag ta reda på det. I krig och kärlek är allt tillåtet.


Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

jag saknar oss
och imorgon börjar skolan


tack för denna sommar
nästa år på luffen..


alltså va?!

Sluta överreagera så himla mycket. Jävla dramaqueen.

Natten gick inte riktigt som tänkt och efter att ha blivit av med min sovplats vandrade jag aspuddens gator fram utan vare sig pengar eller sällskap och hatade allt och alla (men framför allt SL som tydligen inte går klockan tre på måndagsmorgnar). Försökte få tag på fruwie och alla hennes bröder men fick inget svar. Var nära att klättra uppför hennes balkong, men blev sedan kallad till söder av swooschen i en taxi som hon fick paya (sjukt värt att taxichaffisar aldrig har tillräckligt med växel så att de måste bjussa på halva resan!). Jag fick joina det chillaxade gänget som drack te, kaffe och shots sådär på morgonkvisten. Det blev en fin morgon till slut.


Morgonens soundtrack:


jag ska aldrig mer göra så att jag känner såhär

Så jäkla drunk kväll igår. Jag kan inte ha varit en vacker syn, lökig och full som ett djur. Kom till festen med endast en lånad öl från syrrans garderob (Fick ett "Jaja, jag vet hur det är.." när jag berättade det för henne, skön hon är) men lyckades mygla till mig en herrans massa vodka. Så behöver åtminstone inte lägga till den ekonomiska biten på min söndagsångest-lista.


Imorgon är det sex månader med mannen. Det utlovades en hemlagad middag, men det togs tillbaka då han måste äta avskedsmiddag för sin syster. Men tro inte att du kommer undan. Middag lär det ju bli i alla fall.




jag vill åka hem

Uppdaterar från skärgården hära lite granna. Hänger med Mejjarns mor och bror och bara chillar igenom dessa dagar. Det är dött här ute nu, så jag ska få åka hem ikväll istället för imorgon som det var tänkt. JAAAAAAAAAA!!! Har dock haft det roligare den här veckan än förväntat. Den jobbiga gingern må vara lika irriterande som jag mindes honom, men även rätt underhållande stundtals. Kommer också sakna min loverboy mongojocke. Han visste allt hur man får en kvinna att falla.

ohooohhhooo

Drastiskt inlägg. Men det är så det ska vara. Kollade nyss taggade bilder på fejan och damn..vilken grym sommar jag har haft. Tjejer ni betyder alla så mycket för mig. Alla. Upp och ner. Berg och dalbanan tillsammans med er. Jag bryr mig faktiskt inte om vad ni tycker när det kommer till det här. Ni kan klaga. Ni kan prisa. Men så länge jag får visa hur mycket den här sommaren har betytt så är jag nöjd. Ni gör min dag.


I don't mean to sound cocky or nothing but that just the way I feel

Fuck the game det är vad jag brukar säga. Min tillvaro är så jävla tråkig. Någon som är sugen på onödiga, dryga smskonversationer ut i det oändliga? fyllesamtal? teasa sönder mig, du får. Vi håller på någon månad eller två, sen ger vi varandra vad vi vill ha. Var inte så jävla lätt, jag är sugen på att jaga. BRING IT! whoaaa taggad brud.


Recovery

Ofta jag gråter till Beverly Hills 90210. Har jag gått och blivit blödig igen?
Igår var jag och nojarn lite deppiga. Det löste sig med hjälp av varandra och tecken från ovan. Vi ska i alla fall aldrig sätta oss på den där bänken vid WC igen.
Jag drömde om spindlar inatt. Googlade självklart och det visade sig vara lovande. A bright future lies ahead.
Ikväll vill vi festa. Ett snabbt besök till orten och sen är man redo. Ska dock inte bli en repris från i tisdags. Kände mig förnedrad när jag blev utkastad från Snaps innegård. Jag försökte ju inte ens komma in! Buhu. Blondie fick sig ett gott skratt när hon hörde det i alla fall och det kändes ju behövligt.

Eminems nya album är för övrigt thaa shit!


karma is a bitch

Vill inte vara den som är den. Någon dag kommer jag skratta åt det här. Hahaha. HAHAHAHAHAHAHA.

Varför känns mitt liv som taget ur en dålig chic-lit?


Gotland med fotboll och tjejerna, det blir fint. Riktigt fint.



Out of my head

Psykos. Det första jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Pållante.


Plötsligt sköt nån en man i min port

Altl suger. Det bara regnar. Träffade KTH-killen på nattbussen hem. Han försökte få något vettigt ur mig men jag var upptagen. Njöt i fulla drag av min cheeseburgare. Han sa nåt om att ses och jag plingade på bussen. CIAO sa jag och promenerade iväg i spöregnet.

Jag ska till Gotland imorgon och hittar ingeting. Puts väck ba.

Folk är fett jobbiga. Ba cyniska och trångsynta. Pallante

Mysig kväll med FOJO-chicksen dock. Tack för det och tack för maten mamma Ronnes ica-kort.

bara så ni vet...

Charterparty.se är en osmaklig sida, hur låter inte det här liksom: När man kommer hem från sin tokpartyresa i medelhavet vill ni säkert dela med er av era egna bilder för att visa hur mycket ni röjt i solen ;). Sen så finns det olika kategorier, typ ayia napa, magaluf, sunnybeach, kos. Snuskigt.


Det är jobbigt att vakna upp av att man hostar och är blöt i hela ansiktet. Det var snor. FML.

Jag trodde jag såg Thomas Von Party klockan kvart i fyra när jag var på emmaboda, men han var tydligen för full för att spela. Känner mig otroligt blåst! Thomas Von Party verkar ju vara en grym snubbe, bara tiden liksom! kvart i fyra (på morgonen) Riktigt rave!

Jag vill heta Bobby Jean och vara döpt efter en bruce springsteen låt. Det vore ju bara ofantligtextremtmegacoolt.

Mycket snart är det två år sen vi började i nian. Tiden när man endast kunde tänka sig en fotbollspojke med sexpack och björnborgkalsonger är över.

Om jag fick chansen att hoppa bungyjump skulle jag göra det, jag behöver lite spänning här i livet. Haha jag lät som typ Bridget Jones. Söker spänning i livet genom att hoppa bungyjump. Inte för att hon skulle våga det.


I sing it to you nice cause I wanna slice really like your eyes

Hata mig inte nu tjejer. Hehe meeen.. minns ni han från Malta? Första kvällen? Sofia snefylla bigtime och han var svinig? Ni minns va?

Eh, full som jag var verkar det som vi bytt nr. Min mobil har ju varit borta ett tag och såå, men han har hört av sig. Idag faktiskt.

Hur som haver, han ska till huvudstaden en snabbis nästa vecka och han vill bjuda mig på picnic. Jag vill nog gå på pincnic med honom. Det känns lagom harmlöst och han är faktiskt riktigt rolig (och manlig hähä). Vet att ni, förnuftiga som ni är inte skulle gjort det men mannen osar ju sex appeal! När allt kommer omkring är jag ju inte på jakt efter en pojkvän direkt, och man måste ju ha lite pausunderhållning i väntan på drömprinsen!


låt mig inte vara atllför dramatisk

BAM- det var ett tag sen jag verkligen brydde mig. Hade gärna fått tillbaka att du gillar mig. Känns ändå förvånansvärt bra att säga vad man känner. Hedern i behåll känns det som. Jag kan ha förstorat upp saker och ting, men man väljer inte vem man börjar gilla. Du har bruna fina ögon som jag har tänkt mycket på men så mycket har vi ändå inte setts. Aldrig ensamma. Massa smskonversationer och msnbabbel. Många fester och egentligen för mycket alkohol. Långt ifrån kär, du är mer en sån jag ser mig själv med. Jaja, jag släpper det nu.


hundratusen röster skriker efter något mer

Sjöberget. En sommar är ingen riktig sommar utan dagarna och kvällarna med dig. Kom nyligen hem från en traditionell picknick (vilket menas baguette, potatissallad, grillad kyckling och 3.5:or) på den älskade klippan, och jag sörjer att det blivit så få såna här kvällar den här sommaren. Bara softa galet med kärt folk.

Kom ju också även hem från Tellan idag. Varit en awesome vecka! Sjukt varmt, vacker och cool stad, härlig strand, nice tripp till döda havet och Jerusalem. Och självklart underbart att hänga med min älskling. Och – håll i er nu – jag blev för första gången MÄTT när han bjöd på brunch. Det kallar jag lyckad semester.

 

Imorgon är det back to reality och skärgården. But I'll hang in there.

 


bonde söker neger

I'm back. Mayhem. Har inte skrivit på ett tag. Jag vet. Vill förklara sommarlovet men jag orkar inte. Har hänt en del. Kan summera det genom att säga att jag har gjort det som man förväntas göra på sommarn. Hade velat läsa om det men så kommer det inte bli. Jag tänker för mycket på en kille som är blablabla..nu kommer ni fråga. Skit i det. Jag har jobbat i fyra veckor och haft det grymt på helgerna. Bonden tänker för mycket. Analyserar allt. JAJJJJA. Fråga inte.
Sommaren har gått. Jag vet vad som hänt. Haffat litelitegranna sådär. Tydligen ska en bli pappa om 2 månader. Det är det jag vet om mitt BS. Så skit i att FRÅGA.
Ikväll då. Swooschen hookade med min gamla skolkamrat. Jag flydde från hennes skolkamrat. Han stod i kallsingar i slutet. Jag gömde mig bakom titanic och låtsades bli emotional. Antingen så gick han inte på det eller så sket han totalt i vad jag försökte sända för signaler. Han skulle ligga.
Nepp den gubben gick inte.
Gick ut på gatan och mötte 3 random människor som drog upp mig till deras appartement. Lite spontant och galet. Försökte rädda kvällen liksom. De bjöd mig på sprit och jag köpte tårta åt dom. Ljög om åldern. De hänger tydligen på Spybar. 17 juli. Samma födelsedag. De är så mysiga.
Vad händer imorgon?
Som sagt I'm back.

RSS 2.0