I finger fuck the nina make the bitch have kids

Slitna och inte lika fräscha som vanligt, vi passar snart in perfekt. I stortsett inga affärer är öppna idag, riktig söndags ångest.

Lördag
Taggade och med en lagom mängd alkohol i kroppen lämnade vi vårat cribb. E4 var vårt mål. Vi dissar kön, men ett gäng taggade tyskar övertalar oss att hänga med. Han jag hamnade var en snyggare version av ett gammalt och specillt ragg som påverkade mig mycket, lite stockholmssyndrom? Men de leggade alla och vi fick dissen. Förbannar mig själv att jag inte tog hans nr, vi hade ju something going on. Och nu kan jag bara tänka på hans sensuella läppar, helvete!

Sen bar det av back till alexanderplatz och här hamnade vi på en bar/klubb. En stel tysk ville haffa M.
H connecta med bartenderna. S hade sant en full Santi(?) runt halsen. N hade humörsvängningar.
vi splittade up med ett nytt mål i sikte: Weekend, nu eller aldrig.
and weekend it is! Så grymt. Mycket folk och magisk stämning. klockan är fyra och det har bara börjat. Underbar utsikt och jag blir lite emotienell där ett tag, innan vi ger allt på dansgolvet igen. Raggar lite BS åt M. Intressant samtal med Holländarna och lämnar löften om att mötas upp senare.

Väl hemma för att ta en behövlig powernapp somnar vi och vaknar typ nu.


aldrig låtsas, bara chansat

Berlin. Besvikelse. Iallafall shoppingen och folket. Skulle inte Berlin vara fullt av creddiga människor och vart fan är de snygga sexiga männen? Kipango får ju abstinens. Svenska folket är ett sexigt folk. Tunnelbanesystenmet är ju helt fucked up och ologiskt.

Men jag njuter som fan över att vara roommates med tre andra sexiga brudar. Och ikväll blir det till en sport att komma in på de bästa krogarna! Man får tydligen inte vara för uppklädd här, jag har tjocktröja på mig, känns tight. och lite lökigt kanske. Klackarna lämnar vi hemma. Nu Postdamer platz!

ich bien un berliner

VI ÄR PÅ G! Efter några små missöden på Skavsta och Berlins U-bahn lyckades vi ta oss till hotellet som visade sig vara en maffig 2:a mitt i smeten. Hur nice!?

Dagen har spenderats på Berlins gator där vi helt utan att skämmas spätt på fördomarna om turister (särskilt svenxka små sightseeing-brudar). Vi har inte riktigt hittat de fetaste butikerna ännu, men de lär komma imorgon när vi drar på Berrans creddigaste hipstermarknad. Har åtminstone införskaffat lite trosor, så krisen är över peeps!
Tysklands alkoholpolitik är riktigt soft. Att kunna glida in på en supermakret och langa fram öl, vodka och vin och kunna betala utan att bli leggad är en surrealistisk men trevlig upplevelse. Väldigt trävlig. Så nu sitter vi här och dricker fanta&rosé och kaiserkrone vodka i vår tunga apartment och taggar inför utgång. Det är halloween så var lite mer generös nmed den svarta och svåra sminknignen hehe. Dagens fråga är om vi kommer in på de bästa klubbarna eller hamnar på Alexanderplatz-Beach Club utan sand. Berlin är en stad av överraskningar.

 


Bättre i Berlin

Pass pengar klackar  och kådisar. Nu drar vi tjejer!


what is happiness?

Zuperzonicz kommer inom 24 h befinna sig i olika delar av Europa på äventyr. Vissa vildare än andras.
Berlin; lite svartare, lite svårare.
                                         London är staden jag har förälskat mig i.

     

Igår kände jag för att lägga mig ner och ge upp, idag finns det plötsligt ett ljus


packångest

Jag hatar att packa. Särskilt när man bara får ha 10 kg och man helst skulle vilja ha med sig ett par skor för varje dag. Eller när man bara hittar tre par trosor. Hur har jag klarat mig hittills liksom?!

Kan någon av mina resekamrater lägga upp en vettig packlista här på bloggen kanske? Skulle hjälpa en stackars blondin i nöd.

Kvartetten på nya äventyr. Taggaflippaspåranukörvibrudaryeaaaah

Konsten att styra upp sitt liv

Alla på VGY tassar runt i mystiska utklädnader såhär års. Idag har jag bland andra stött på en Spoonkiller, "Killen" i The Ring samt en del vampyrer.

Fikade med den blonde Italienaren. Det var helt klart över förväntan och faktiskt inte stelt alls. Han ville köra hem mig men det fick han inte för jag var utelåst. Tydligen spontanåkte min bror till Finland idag. Våldgästade istället Hodellet. Tack Blondie och Master D för att ni tog hand om mig. Förlåt Pokémon för att jag väckte dig!

Idag skrev jag en självhjälpslista. Den lyder;
  • Styra upp mitt liv
  • Lägga mig i tid. 02:54 nu.. Mission failed
  • Börja göra mina läxor
  • Skolka mindre. 47% frånvaro i Kvinnohistora. Det går bra nu..?
  • Mer qualitytime med mig själv. Och som Megan sa- det kan tolkas på många sätt



kom ge mig kärlek och livsmotiv

Damn asså det är power i den här.

 

Kippe, breakthrough! Jag har skrivit engelskaartikeln. Haha jag är typ flippat stolt över mig själv!

 

Den tysktalande låtsasmamman kom hem och gav mig en inslagen guidebok till Berlin nyss. Hon är fin. Fafner gav mig 90 euro. Han är rätt så fin han med.


Stop! playing with my delirium

Hade mentorssamtal idag. Ni vet, ett sånt där som går på en kvart. Har alltid gjort det för mig i alla fall. Ser bra ut i alla ämnen. Trivs i skolan. Bla bla bla..

Idag var det helt annorlunda. Minst sagt.
Mysmentor man har ändå. Vi pratade om prestationsångest min avsaknade studiemotivation över en timma. Hon sa att min närvaro sjunkit drastiskt och att jag är efter i många ämnen. Undrade om det var någonting jag och Mojo hade bestämt tillsammans. Typ konspiration, eller vadå?

Slutsatsen hon drog utav hela samtalet var att jag borde bli kär och hitta någon rolig och stimulerande aktivitet. Nånstans där jag kopplar bort helt från skolan och förpliktelser. Sedan sa hon att jag inte skulle oroa mig mer för skolan och åka till Berlin och ha roligt. Fina, fina förvirrade läraren. Jag gillar henne.

Direkt efter skolan bar det av till Sergel biografen för lite feministhäng och "Tusen gånger starkare". Jag diggar dem, skönt att hänga med massa smarta och softa tjejer liksom. Lyckades skaka av mig den blonde italienaren igen med löften om att ses imorgon. Hur hemskt kan det vara liksom?

Påväg hem såg jag jävligt sexiga killar överallt. Vad var grejen med det liksom? Dessvärre var alla förmodligen lite för gamla och hade flickvänner väntades hemma. Men jag klagar inte. Lite ögongodis sitter aldrig fel.



Youngsters who were programmed to keep fucking up

Lite sentimental idag men det är okej. Ska spela spel med fafner alternativt se på film. Har precis firat Österrikes nationaldag med schnitzel och en historialektion. Smått trevligt med en mångkulturell familj.

"Har du sugit på brunt socker nån gång?" måste vara det absolut bästa upplägget jag nånsin fått för att kunna lägga linen "ååh om jag har".
Roligt att han inte fattade.
"Eh a precis, asså farinsocker är ju verkligen mycket godare än typ vitt socker eller honung"
Cleant att jag kände mig fett nöjd.

Jag vill hänga med walesflickan imorgon! Vi ska ju åka till två helt olika platser av Europa om två dagar.
Plus att hon är rolig att vara med.
Vad säger du Pokke, ska vi ravea hårt imorgon? Även fast du slutar fem..



da me mas gasolina!

Har precis skrivit klart en uppsats om stresshantering. Jag skrev att det enda som hjälper är att sluta whina om hur mycket plugg man har och istället ta tag i skiten. Nu ligger spanskaboken här bredvid mig och bara väntar på att jag ska öppna den och njuta av dess härligheter. Jag väntar ett tag till, teasar den lite.

Sitter istället och nördar youtube på övervåningen då jag inte vågar gå ned där städerskan håller hus. Kul att hennes mobil ringer oftare än min. Kul att hennes ringsignal är stereo love. Svetlana. Hehe, nej jag är inte PK.




Knas att...

.. Jag köpte skor för mina sista pengar idag. Varför det, varför det? För jag ville

.. Jag är efter i allt man kan vara efter när det kommer till skolan. Ska börja med engelskan nu Mojo. Lovar

.. Min tvättmaskin gått sönder, precis såhär innan Berlin. Tar det som att jag bör åka dit med tom väska och helt enkelt köpa upp mig en garderob på plats

.. Jag drömmer om hundar när man kan drömma sexdrömmar. Jag vill ju för fan inte ens ha en 

.. Mina bekanta börjar citera fd kkompisens låtar på facebook. Why, oh why? Helt jävla in my face

.. Mitt spotify-konto loggas ut hela tiden med motiveringen "Spotify has been paused because your account is used somewhere else" Någon som känner sig träffad?

.. Man måste offra en timma av sovmorgonen för frukost på VGY med Breakfastclub imorgon. Should I stay or should I go?



det är bara londons gator som kan rädda mig nu

Skönt att N misslyckades totalt med sin celibatmånad. Skönt att inte vara den enda misslyckade liksom.
H gillar att nämna mig och torka i samma mening.
M vet inte riktigt vad hon ska ta sig till och funderar på att skaffa sig en hobby förutom att supa. What is what?
S är inte så innocent som alla tror.

Jag är odräglig och funderar över livets djupa frågor. Typ hur många par trosor jag behöver köpa på primark och sådär.




David Gray – Hospital Food
Bon Iver – Blood Bank
Håkan Hellström – Brännö Serenad


Boy you so fine

Jag brukar inte drömma sexdrömmar. Dagdrömmer om sex gör jag hela tiden. Men min hjärna håller sig tyvärr gärna borta från det området när jag sover. Men inatt asså..åh gott folk.
Vaknar helt svettig tolv timmar efter att jag lagt mig. Och shit jag vill bara somna om. Passion, people, säger bara passion.
Ångande, hett, intensivt, passionerat.
Om drömmen ville hinta om nåt så ska jag söka mig till dödssynden för bästa möjliga sex.

Även fast jag inte går till skolan så gör jag saker som jag tycker är relevanta. Jag känner mig liksom duktig idag för att jag har:
♥ Sett en film om Berlin. De andras liv. Sehr gut.
♥ Börjat läsa en bok om Berlin. Plus minus Noll. Villken jävla ångestbok.
♥ Lämnat tillbaka den pajade datorn till Mariogubben och kommit fram till en rimlig nota. Fast att 2500 ryker bara sådär känns ju lite i hjärtat. Jag har slitit för mina bondgårdspengar..

Inget mer plugg och om fyra dagar drar alla supersonics ut i Europa!


the luminary ones

Bloggen har fått fler läsare. Jag undrar hur folket hittar hit, då vi inte har den utskriven på fejjan och är allmänt hemlighetsfulla om den? Men det är kul att ni finner den intressant, trots att den är lite för osmaklig och lite för intern för det mesta. Vore ju soft med en kommentar då och då. Nä sorry, ska inte leka storbloggare här inte. Ska lugna mig lite.

Jag är ganska skev för tillfället. Börjar gråta för ingenting och dagdrömmer om att jag skriker åt folk och äger sönder dem med feta punchlines. Shit, vad jag inte orkar med mig själv. Hoppas på att det är PMS:en som spökar, annars är det ju knas.

Men på fredag är vi i Berlin. Så livet är rätt soft iallafall.


i'll be your commander

Kipango don't worry, jag är säker på att finns en miljon killar som vill vara kkompis med dig. Någon borde hålla kunna leva upp till din nivå.

Själv jobbar jag på en ny. Den gamla sa ngt dumt så honom kastade jag. Men när vet man egentligen att man är bara KK? Inte på g, inte några som gillar varandra men som inte riktigt kan få det att funka. Utan en realtion utan känslor men med sex. 

När slipper man allt tjaffs och skådespeleri? Vi vill ju bara ligga lite.
När blir:  ska vi hänga? till, ska vi ligga? kort äkta och ärligt. När slipper man låtsas som om man inte vet vad som kommer att hända? 

Jag hatar kallpratet och när man långsamt kommer lite närmre varandra, myser i sängen och läpparna långsamt närmar sig varandra och sen till sist åker kläderna av. Jag pallar inte. Det är ju det fina med en kk.

Till skillnad från ett onenightstand. Där är ju det tvärtom där är det spänningen och nyfikenheten på det nya, en nya kropp, att få se vad som döljer sig under kläderna som är grejen. Man vet vad som ska hända, men samtidigt inte. Osäkerheten är eggande.

Med en kk vill man ju leva ut sina fantasier ( i väntan på prinsen, såklart)





Att förlora en kkompis

-Du, förresten. Jag träffar en tjej nu och vi börjar bli seriösa. Ville bara att du skulle veta det :)

Och dum som jag är säger jag att vi ska hänga ändå, som vänner? Ville slå mig själv med något hårt i huvudet.  

Ett. Jag kommer inte kunna vistas i hans hem utan att tänka på sex. Speciellt inte om han har den där parfymen på sig.
Två. Senast han skulle försöka motstå mig gick det ju så jävla bra. Slutade med sneaky jumpsuit-och-conversesex på soffan med en longboard vid fötterna. Han skrattade, skakade på huvet och kallade mig galning. True story.
Tre. Bara för att jag inte tycker att det blir awkward betyder det inte att han inte kommer känna sig obekväm. Och när jag tänker efter kommer nog jag också tycka det är awkward.
Fyra. Vi har faktiskt aldrig vart mer än KK. Han kanske inte vill hänga med mig. Och det sista jag vill är att han barmhärighetshänger med sin f.d KK som har problem med att släppa taget.

Alltså visst. Om han hittar en tjej som han gillar är väl det jättekul för honom. Eller okej, inte om det är Tjejen med för mycket smink, då är det jättesynd om honom. Hoppas bara att detta inte pågått på tok för länge. Sa att jag kände mig lite dum och att han kunde hintat. Han är mystisk som bjöd mig på vinkväll häromveckan liksom. Att döma av mina erfarenheter från vinkväll med honom brukar de inte resultera myskväll med popcorn framför Idol 2010.

Men det var ändå jäävligt onödigt att gå och kära ner sig nu va.. Vem ska jag nu bootycalla på söndagskvällarna? Ta cykeln till och låta slica mig på köksbordet? Fan. Kom tillbaakarå. Du får ett blowjob, I know you want it..


Ja ditt dumfan! Kärlek suger. (Mannen på bilden är David Beckham)


bara massa kärlek

Varför ska det alltid vara sådan ångest att se bilder från gårkvällens fest? Var jag sådär röd i ansiktet? Varför fånler jag som en påtänd lågstadielärare på alla bilder? Är det där verkligen JAG?

Det var en nice kväll i alla fall. Getosten uppskattades. Lillebrorsan hade spytt ner hela toaletten. Mitt knä pajade igen pga mina vilda prestationer på dansgolvet. Alla var taggade på slice. Nya konstellationer bildades och gamla par hittade tillbaka till sina gamla spår. Adidas och Mulatten hookade i soffan. Little Miss Sunshine slicade Strömmingen på hemmaplan. Vissa gick tomhänta hem trots frenetiska fem-i-två-raggs-sms-konversationer.


Idag är en bra dag. Det är en självgod dag.

Does it offend you, yeah?

Jag dansade igår. Rörde på varje kroppsdel och skakade rumpan som aldrig förr. Jag gillar att dansa men jag gillar inte att dansa. If you know what I mean. Men att släppa loss totalt med tjejerna hos adidas igår var skitkul. Fett!
Jag har varit arg, uppgiven och nere idag. Allt på grund av alkohol. Sket sig ju med ölen igår och idag hade inte ens den så alltid pålitliga bredäng inne vodka. Så nu ska jag dricka 3.5or och ett glas vin. Jaja. Geten kickar ju fest för 50 pers ikväll så det går ju att snylta.
Jag är i alla fall snygg idag.. och jag är galet taggad! Nu festar som vi brukade göra tjejer!

Daddy Yankee – Gasolina
Does It Offend You, Yeah? – Dawn Of The Dead (Hadouken! Remix)
Familjen – Det Var Jag



mina föräldrar brukar hälla ut min vodka, räknas det som att vaska?

Gaaah det är STRESS. Varmvattnet är slut i duschen så har precis satt på en stor kastrull vatten på spisen så jag kan få mitt efterlängtade bad. Som de gjorde på vikingatiden. Vad gör man inte för att få till en bra shave? Ska vara hos Glen Coco om cirkus en timme och har varken duschat, sminkat mig eller satt på mig kläderna. Men jag har morphat en bild på födelsedagsbarnet och en get. Vi ska ge honom en chevreost.

När mitt Stockholm är vitt

Eftersom jag FUCKARUUUUUR på alla på fejan som skriver om vädret idag så ville jag inte vara en av dom. Så jag skriver det här istället. Det snöar. Snöar!! WTF? Men jaaa mysigt i all ära men vi ska ju för fan stå ut med det här vädret i 4 månader till.
Jag lider kompisar..jag lider.
Och det är fredag. Dricka ska fixas, utsyrsel ska kirras, places to be..
Först kanske man ska pallra sig till Värmdö Gymnasium där det är meningen att jag ska spendera lite mer tid än vad jag gör. Äh fuck franska. Kommer till fysiken.


Ja gud, ja

Sitter och stalkar som bäst va. Gottar mig och är pinsamt angelägen.
Att sneaka upp någons fotbollsmatch är småpotatis, Adidas. Jag tar det till en ny nivå. Och vad gör man inte för att få ligga?

Klickar alltså in på mitt och Gräddnosens nya ögongodis från filmen.
Självklart har vi en gemensam vän och ännu mer självklart är det idolen. Kul liv!
Ser att han är vän med filmens huvudrollsinnehaverska och klickar in på hennes profil.
Självklart har vi en gemensam vän, och vem är det om inte min självaste småbarnspappa30+ crush? Livet är bra konstigt.

Jag har även tillbringat kvällen med att morpha* mig med mina tidigare ligg. Adidas använder sig av astrologi för att kolla upp gamla och alternativa ligg och hävdar att det är vetenskap. Jag litar helt enkelt på morphing. Kollat upp våra framtida barn men också gjort läskiga transvestiter utav mig och vederbörande. En givande och ytterst underhållande kväll må jag säga.


*Morpha; korsa olika människors utseende med varandra. Här har vi en morph på några av mina grabbar. Ultimata killen, tro? Var finns du främling?

Min bror lyssnar på 18 carat gold i takt med att han sitter och tittar på guld att önska sig i födelsedagspresent. Girige jävel.

 


Pallar man ta sig till plattan och se honom imorgon? Njaa tror inte det va.


Åtrå




Att sakta leta sig fram över en killes kropp.
Undersöka och upptäcka.
Tillfredställa och njuta.
Tunga andetag och skälvande kroppar.
Jag älskar hur han älskar det.

I think about fucking you all the time

I Am Not A Human Being

Jag kan skatta mig lycklig. Jag och den röda baronen är typ as tighta. Inte speciellt sugen och berlin om en vecka så tyckte det vore perfekt om han kom på besök nu och som på beställning dök han upp. Honom kan man lita på. Vi är så jävla synkade. I sommras var det bara några dagars glapp mellan Malta och Peace & Love och då var han framme.Så jävla grymt ju, hade inte varit så kul att hänga med honom på äckel-drägg-festival.
I love you man!


We don't use our brains

Alkohol är beroendeframkallande och dåligt för min omgivning och lever
Rökning ökar risken för lungcancer och försämrar konditionen
Sömnbrist förkortar mitt liv och gör att jag presterar sämre
Överkonsumtion är dåligt för både miljön och min egen ekonomi
Sex ger mig könssjukdomar och oönskade graviditeter
Facebook tar upp en stor del av den tid jag skulle behöva för studier
Varför måste allt roligt nödvändigtvis vara dåligt? Vem uppfann detta och varför?
Till och med svart thé ska missfärga tänderna..



...men vet ni vad? Jag orkar inte bry mig!

Truth is..



Jag hittar den här bilden på datorn.
Det första jag funderar över är när jag tog bilden. Ensam hemma eftersom jag meckar vattenpipan. Förmodligen nån gång under den första rökfria veckan när jag absade som mest.
Det andra är varför jag tog den.
Kände jag mig som så där otroligt häftig att jag kunde göra vad fan jag ville?
A men shit vad jag är G nu, måste föreviga det här med en bild.
Ville jag att någon skulle se bilden?
Trodde jag att nån faktiskt skulle tycka att jag var cool om de såg bilden?

Sen kom jag på att jag grubblar för mycket, att bilden är Galet G och att jag är en så flippat tung brud.

L-ugn

Som på beställning av Segergudinnan kom mitt supermode. Woop woop!

Jag är kåt, taggad och glad och knappt bärga mig till helgen nu alltså. Jag menar,  jag börjar ju få celibatnunna-tendenser. Har undvikit slice, vad gör jag?

Min bror befinner sig just nu hos min hemliga 30+ crush på vinkväll. Jag är avis.

Har i alla fall planer för lördagen som jag tyvärr inte vet om de blir av. Om det blir som jag vill efterfestar jag i kyrkan brudar. Capish?

Soft för Peddie. Hon behöver inte anstränga sig för kuk hon. Hon uppmuntrar mig till att intvestera i en dildo. Hon funderade själv på att använda sin medan pojkvännen var i duschen när jag ringde nyss. Vissa har det lätt.
Men jag är taggad och redo för jakten. Inte på slice då alltså. Let the game begin!

Följande saker ska min helg inkludera;

PS. Du har fått grymt mycket större boobs Blondie. Way 2 go!


fuck all you hoes

M pratar bara om att ligga hela tiden och H säger att hon inte är fresh?
                                        Say whaaaaat? 
                                                  H du är tight!


Jag är brutalt taggad på party! lördag är redan fixat men vad händer på fredag?
what is up people what is up?!?!?!?!


knas i orten

Tre veckors väntetid på Ungdomsmottagningen. Say what?! Nästan att jag skaffar en bebis i ren protest mot Sveriges kösystem inom vården. Allt kan göras politiskt.





Har kommit på att jag är lite för dräggig och lite för osexig. Hur nice är det att vara tillsammans med en brud som glider runt i urtvättade trosor och med flera dagars stubb egentligen? Ska nog bli mer fräsch. Annars får man ju inte ligga. Jag ska ta mig i kragen, hoppa in i duschen och införskaffa mig lite sexxxy underwear. Do it like Glen Coco, köra på stayups, strumpeband och hela kitet och sen ge mannen en riktig genomkörare. Hört att sånt uppskattas.

Dock behöver jag nog lite tips från Adidas för att kunna riktigt utstråla SEX. Hon som knockar varje kille med sin sex appeal. How do you do? Själv knockar jag bara killarna när jag reser mig upp från mitt underskåp.

Some some some I murder

Pokemon somnar till mina vackra toner av Näääk- så jag lever mitt liv. Brudar weed och vitt vin. Pokkkke tycker att det är jävligt vikitigt att jag ska nämna att jag är kåt. Att jag alltid är kåt.
- Majstro, du måste skriva ett jävligt snuskigt inlägg nu!
Du behöver rap inga problem de e sånt vi fix. Okej så här ligger det till. Jag är ett av de där misstagen som kommer göra att världen fortsätter överbefolkas. Inte som det ser ut nu, men genom min övertaggade attityd och slarvighet när det väl kommer till kritan så kommer jag ha fullt upp när jag blir äldre.
Pokemon däremot är inte likadan. Även fast hon inte har sagt det rakt ut så vet jag att hon önskar att vi kunde byta lust ibland. Därför har jag, i hemlighet, lagt upp en liten plan för att få henne så sugen som möjligt. This may take a while. Men jag tror att slutresultatet kan bli enastående!

Nu ska vi åka till andra sidan av stan för att lära oss saker. Tåget rullar vidare. Tuff tuff.



Ingenting kan bli vad det var

Igår gick jag på mammas gata


Dagens konstateranden...

Någon skön jävel har ätit upp alla spärrar på Mariatorget.
Kom ner och i biljettluckan satt en fett obekväm och malplacerad tant och kollade på när jag plankade.

Passfotot blev inte snyggt. Inte namnteckningen heller för den delen. Soft att dras med båda dem i fem år. 
Soft att man hade med sitt gamla pass som inte använts sedan Emmaboda. Ba drar upp det ur väskan i polishuset- och ut ur det faller en kondom! Lyckas rädda den och drar tillbaks passet innan jag låter Farbror Blå få det. Inuti fanns två kondomer till. 



Baben har fått sitt smeknamn befogat! Hon är nominerad till VGY:s babe. Grattis babe!

Jag har slut cash på kontot. Vad händer? Vad har jag gjort? Helt galet. 

Jag och Fröken Gräddnos har för många existensiella frågor för vårt eget bästa. Men det är fint. 

Hot mot samhället

Unckelkunkel hodidodi. 2:a ring är fucked up.
Nu är det officiellt, Nallen och grannen kilar stadigt. Grattis tjejen!
Allt fler ingår i tvåsamhet när hösten nalkas. Är det bara en slump att många hittar kärleken just nu eller blir folk desperata när mörkret tränger sig på?
Jag ska vara miss mac i BerraN. Det räcker så.
Det bästa med helgen var Menace 2 society. Fet film. Jag blev inspirerad och ville bli gangster. Kippe lät mig inte.
Det näst bästa med helgen var Himlen är oskyldigt blå. Mysig film. Jag ville ha mer. Kippe lät mig och skickade länkar på bra musik med den söta killen.
Har jag förlorat all min heder när min lillebror får fixa starköl till mig? Äfan, behöver inte ens veta. Bara jag får ölen så är allt lugnt.


Heart beatin, pulse racin




Älskling jag vet hur det känns

Gårdagen präglades av vin och skratt. Jag var inte särskilt taggad men jävligt glad. Hamnade på en klassåterträff för en klass jag aldrig gått i. Blev uppraggade av engelsmän med sexig accent. How we like it.

Jag och Mojo tröttnade på våra matteböcker. Istället bestämde vi oss för lite vardagslyx i form av söndagsbio. Fin film med sommarkänslor och kärlek.
Och ett stycke ögongodis är inte helt fel.

Imorgon blir det till att fixa pass. Bäst att va snygg va. Berlin here I come!


Ingen lämnas kvar

what's up med mig och virgins? Av någon skum annledning dras de till mig. why man, why? Visst att det händer en, två gånger. Men fyra kom igen? Jag som är den enda i gänget som har lite problem med det där. Jag känner mig inte bekväm och vill inte ta någons blomma, jag vill ha en erfaren man som trycker upp mig mot väggen sliter sönder min klänning och ger mig vad jag tål. Jag vill inte vara någons första.




ingenting är magiskt

                                      Om någon undrar vart jag var runt klockan två så var jag lagom borta.
                                                                Heineken är gott och jäger är vidrigt.

                                                                    Svedmyra-Axelsberg

Någon la en fet pizza på golvet och snart kunde vi alla känna den ljuvliga doften av vodka redbull resten av hemfärden. Hans kompisar tyckte det var fett flippat. Dem var wolfpack och ylade ljudligt
                                 Ett par i den äldre latteåldern tjafsade och bruden hade så jävla osoft nasal röst.
     Såg lite sexigt BS och blev sugen.
Ett gäng turrebrudar sjöng this time for africa alldeles för högt och när dem kom in på wakawaka eh eh biten var jag på bristningsgränsen.  
                                  Präktiga 40+ tanter med fattiga goodiebags stank sprit och skrattade förjävla högt.

Fyfan vad fylla är fullt i nyktra ögon. Kvävde impulserna att ställa mig upp och vara en hater fullt ut med hjälp av Dylan i lurarna och min oförmåga att släppa saker. 


      Dem bajsbruna husen krossade mitt hjärta på vägen hem.

 


there been a long time since i had some fun

Det var soft. Gotlänningen styrde förfest igår som höll igång väldigt länge (förfester tenderar att göra det väldigt ofta). Lekte jag har aldrig och fick veta lite för mycket. Hade en tung battle mot Gotlänningen om Harry Potter-karaktärer. Glen Coco var övermodig och fick i sig lite för mycket, vilken tur att du har en sån gullig pojkvän som stannar kvar och tar hand om dig. Säkert sitter han och spelar gitarr och sjunger för ditt bakfulla huvud just nu, lyllos. Vi andra begav oss till Gullmars där vi skulle börja den långa vandringen mot Sjöstaden. Var är alla svarttaxis när man som mest behöver dom? Väldigt random dök Master D upp tillsammans med Öbx, som hade varit på fest hos hans gamla erövring. Nejnej, no hard feelings alls. Jag och LA hamnade på en buss tillsammans med dom och lämnade Little Miss Sunshine ensam tillsammans med KGY Terror. Ingen fara på taket där inte, hon redde sig bra med Strömmingen.
Hamnade på något vis i en bil mot örnsbronx där kvällen slutade med lite nice loving.


Dagens dilemma är om man ska vara duktig och ta sig till stadsbiblioteket eller om man ska skön och gå på chokladmässan?

wake up in the morning


friday what is up?

Brutalt jävla trött. Är övertygad om att det inte är min dag idag. I'm off


Bob Dylan – I Want You


Better to be hated than love, love, loved for what you're not

Några killar i min klass har fått syn på LA i piraya och för att citera en av dem är hon "jävligt snygg" och en annan tyckte att hon var riktigt söt men säkert en "riktig liten djävul inuti". I know boys, I know. Att LA är ett stycke värsting råder det ingen tvekan om. Men precis som för många andra just nu så är det jews som är hett, och det gäller även  för henne. Too bad...

Kul att få kommentaren att man skulle passa i paradise hotel? eller? njaaa
Har även fått frågan om jag kollar på porr mycket? och blivit misstrodd när man svarat med sanningen. What is up?

Det  känns som att vi åldrades från 17 till 71 på 7 dagar. Vem vill dricka smuggelvodka i orten när man kan baka sockerkringlor istället? vem vill ligga och riskera att missa en riktigt bra dokumentär om andra världskriget på SVT?



Should have fucking known



Helg vecka 41.
Bio, matematik, några koppar te, en bulle eller två, idol kanske? Lägga sig tidigt, gå upp tidigt.
Inte röka. Inte dricka. Inte ligga.
Då är man ju en duktig flicka.
Jag är inte van vid det.

Mina planer har en förmåga att ändras hastigt. Vad har hänt om 72 timmar?

Last words


Vi ligger alla i rännstenen men somliga av oss tittar på stjärnorna

Värd kväll igår med Skrik&Panik. Plugg, middag, thé, kladdkaka och dokusåpor. Kvällar som behövs.

Den blonde italienaren ville hooka i helgen. Han har tydligen tagit körkort och hans största nöje i livet är numera att köra runt folk i sin bil. Svarade lite skeptiskt att jag "nog skulle vara med mina vänner" Surprise! Även han bjöd mig till sin spelning och lyckades dra en "Oj, jag glömde att du inte var arton"! Livet leker, va?

Jag börjar verkligen digga den här gummiringen jag har. Det går ett tag och så kommer jag på att det var ett tag sen Den röde baronen var på besök- tar ut ringen och vipps! Morgonen efter knackar han på. Ryktas även om att mirakelringen till och med har gett någon av oss bröst som gör hennes smeknamn rättvisa. How good can it be?

Planerar en lugn helg. Mejarn är på- ja, ni såg rätt! Även kringelbak med Mi, precis som back in the days. Återstår att se om något som låter supermega-intressant lockar mig att göra något vildare än bio..


when i look in the mirror i see sexy-ass me

Är jag en bitterfitta nu också? hur sorgligt? kanske bitter, men inte missunsam i alla fall kära Blondie.

Onsdag. Spelade softball på gympan och jag frös rumpan av mig. Fick inte röra bollen en enda gång under en timme. Mina lagkamrater placerade mig strategiskt så att säga. Idag var en konstig dag, jag kunde till och med konversera normalt med Dempa vilket inte hör till vanligheterna. I vanliga fall råder det krig. Fick veta juicy detaljer om två pojkars sexliv, såsom ett grov astmaanfall mitt under sexakten och att sladderfittor är osoft.

Tog sällskap med Blondie och LA på vägen hem och råkade förlämpa Master D's pojkvän genom att säga att han helt klart är den kvinnliga motsvarigheten i deras förhållande. Det var inte speciellt uppskattat och jag skapade stiffness. Självironi, gott folk, självironi.

Jag har sexiga, fasta kinder.


the truth is here

Skulle träna men hade ett skadat knä. Skulle plugga men hade en skadad hjärna. Hamnade till slut på Diset med Coco, Gotlänningen och KGY:s maffia. Fick veta mycket nördig fotbollsfakta och kunde spana på hunkiga holländska falaflar.

Har för tillfället problemet som är ett ständigt återkommande tema här i bloggen. Att behöva ta konsekvenserna efter en lite för rolig och vild natt. Vem kommer ihåg att vara ansvarsfull när man ligger där med het och manlig muskelmassa i sina armar? (Hehe sorry Pokémon, vet att du är bitter) Men vad göra nu? Tog ett dagen efter-piller för två veckor sen och får alltså inte ta ett till så här snart. Det blir nog att chansa och hoppas på det bästa. Living on the eeeeeedge!

they got nothin' on you baby



A little bit in lalalala love with me

Fastän det är 106 dagar kvar till min artonårsdag
och det ändå kommer vara kallt och slask då

Och fastän någon som vill mig och min karriär illa gömt sig i en trojansk häst
och krupit in i min dator för att stjäla mina skolarbeten

Och oavsett om jag suttit hemma en hel dag för att skriva om allt
och ständigt störts av min lillebrors terror

Och även fast jag gick hela vägen till ICA för att köpa sesamkakor
och de bara hade de med kokossmak kvar

Och trots att jag sakta kvävs
under den växande högen men skolarbete

Så blir jag lite glad när Al spelar Lykke Li på högsta volym och säger; Syrran, ryck upp dig.

Jag är skör idag


Du talar med solen. Din egna planet
Du sa att den kommer slå ut Hägersten


Hjärtat ville fram och tillbaks

Bredäng var vackert idag, träden brann och himlen var klarbå. Det är sådana stunder man undrar om livet inte är ganska fint ändå. Det kanske inte är så smutsigt som det känns när man pulsar genom den gråa snön i axelsbergs centrum i mörkret och undrar vad man lever för.

Eller så är det såhär: livet är precis så vackert och underbart som det känns i dem stunderna, och precis så smutsigt och vidrigt som det känns i dem andra. Kontraster lika skarpa som svart och vitt behövs.

Jag spiller mitt hjärta men lyckas aldrig träffa riktigt rätt.


Vi är perfekta för det här

Igår jobbade man på en 40-årsfest. Och tappade bort sin lön på väg hem.
I väskan hade man bytet; En halv toscakaka och fyra stycket Carlsberg Hof.

Blondie var taggad och ville på fest. Hon tog sina två öl och jag mina.
Vi begav oss åt helt olika håll.

Jag mötte upp Sebban och Casper på bron. Bad honom ta med kapsylöppnare.
Det blev en fin promenad och Casper gillade mig. Satt på platsen med ortens finaste utsikt och drack våra öl.
Imorse åkte han till Amsterdam.

Var hos idolen ikväll. Kom förbi oanmäld, var inte hungrig. 
Gick in, kollade igenom hela kyrkan men hittade inte honom.
Sängen var tom, väskan låg ouppackad efter resan.
Ringde hans mobil. En iPhone vibrerade några meter bort.

Så hörde jag honom. Han sjöng.
Följde hans sång ner för en läskig källartrappa och kommer in i en studio.
Tjuvlyssnar ett tag.

Han bjöd mig på sin spelning på Café Opera.
"Juste, jag glömmer alltid att du inte är arton"
Han hade fina fårskinnstofflor och vi pratade om hösten.
Sa att jag fick lov att komma över nån kväll. På lite vin.

Fint, sa jag och kilade hemåt.


Jag vill aldrig någonsin att det ska bli imorgon

Här är en till brud som bröt sitt löfte första veckan. Känner mig trots detta rätt så nöjd. Har sparat in 100 spänn på att inte förstöra lungorna. Peppa inte deppa. En effektiv helg avklarad. Fest, chill och jobb. Dock blev det ingen busy natt i fredags. Men det har ju varit standard de senaste veckorna..månaderna.
Är det bara jag som är trött på livet vi lever just nu? Love my life men det är dags för lite nya äventyr. Nya shunnar. Tror vi alla har kommit fram till att vi är redo att leva ett myndigt liv. Tunga fester och resor väntar. Det värmer lite nu när hösten är här.

Törsten efter morgondagen
Doften av en bättre tid



dj ease my mind

tonight
I want to forget
I want lights too
blind me
I want
want to disappear

dj, ease my mind will you
play that song again
cause we were in love
before, before the rain began

and if I cry out, cover my ears
a foreign hand and runaway horser
restless doubt heartin
in a vision

I did not see
see it coming
now it's in my blood


heal my soul

Första helgen och jag har redan brytit mitt löfte. Men det gör mig inte till en dålig människa, bara en jävligt bra om jag hade hållt det. Satt själv och såg på ola på tv:n och blev sjukt hungrig. Fick samtidigt sms från Militären som var ledig ikväll, sjukt bra timing.  Hade suppat en stor chans med HAN, så make up sex med någon annan funkar också. Så jag gav mig ut i natten med finunderkläderna på. Väskan var fylld med träningskläder då jag hoppades på att det skulle bli en utmaning på hinderbanan och förhoppningsvis lite slice i lejongroppen. Slice blev det, i en varm säng och tända ljus. sweet. skåningar är gulliga dem. Kan även ha blivit förevigad in action, förhoppningsvis inte.

Ikväll är det 18års fekke på schemat. taggad. måste slå på charmen hårt i kväll. Gör jag det bäst utklädd till skolflicka eller klädd i kostym med klackar till? a tough one.

life is filled with much confusion

Saker och ting är lite oklara just nu.
Jag kan inte ens bestämma mig för om jag är kåt eller inte

Blondie borde sluta vara så tofflig och whina över att din pojkvän sov borta en kväll
Vi vet alla att du får så att det räcker ändå och det är inte synd om dig
Bitter?

Ingen svarar på luren och jag har repat min egen
Vad gjorde alla igår?
Vem slicade vem?

Alla hade kul igår. Det hade inte jag.
Spelade fotboll och torskade mot folk som har barn
Det var dem gulliga nog att påpeka.

Ska styra upp mitt liv.


sex säljer


Efterfest, finns det weed?



Hur högt vill jag fara? Beror på om jag ens tar mig ut ur lägenheten en kväll som denna..
Chansen finns att vi hamnar på samma fest som mikron. Go Mojo! Dessutom har SS visat intresse för en eventuell övernattning där. Blir en busy night för Mayhem..

i love you man

Jag har ett problem som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt. Förut var det rätt roligt, kunde skoja om den tredje parten i förhållandet och tyckte det till och med var lite sött, men nu har det gått för långt. Jag känner mig förnedrad och bedragen. Åsidosatt och bortvald. Känslan att inte räcka till kryper under skinnet, vetskapen att han hellre vill umgås med någon annan. Ni kan nog förstå vad som hänt. Jag har blivit utsatt för en bromance.

De spenderar skoldagen ihop, de hänger med varandra på eftermiddagarna, de pluggar tillsammans och när de inte kan ses så ringer de varandra. På vardagskvällar precis innan vi ska gå och lägga oss ringer han med ursäkter som "jag måste veta vad andra frågan på naturkunskapen var" och de pratar i en halvtimme om allt annat än plugg. De avslutar t.o.m. samtalet med att säga att de längtar till 10.25 morgonen efter, då de får ses nästa gång. Sedan lägger de på, båda med ett saligt leende på läpparna.

Jag fattar, broes before hoes och särskilt ni judar måste ju hänga ihop. Men hur vet man att en bromance har gått för långt? När slutar manlig vänskap vara gulligt och övergår till obehagligt? Har jag förlorat min pojkvän för alltid?


Denna film såg vi tillsammans för några månader sen. Då skrattade jag åt den. Nu har den blivit min sorgliga verklighet.

River en vacker dröm

Kände mig lite sjuk. Ville vila lite. Stanna lite hemma från skolan.

Finfrämmande från studenstaden är alltigt trevligt. Vi har lyssnat på musik och ätit mördegskex till smattrandet av regnet mot fönstren. Pratat om prestationsångest och försökt peppa varandra till att plugga. Tyckt synd om oss  själva för att Al dricker öl och SS röker weed som om det inte fanns någon morgondag.

Min lur är helt väck. Kan inte smsa normalt med den. Ganska skönt men ändå jobbigt när helgen är på ingång. Om ni mot all förmodan får ett sms av mig kommer det vara ytterst kryptiskt och sannolikt i rebusform. Barasånivet.


bästa Jopo på min 15-årsdag


bapedibopdei

Vill du vara glad:
Millas Mirakel – Rytmen Av Ett Regn
Studio Allstars – (Your Love Keeps Lifting Me) Higher and Higher - (Tribute to Jackie Wilson)
Ray Charles – Hallelujah I Love Her So - Single/LP Version


vi måste börja leva

Mental breakdown light.
 
 Det går inte att plugga, och jag fick ig
Och nu måste jag plugga ännu mer
Fotboll är inte så jättekul
Killar är inte heller så underhållande
Jag vill bara rulla in mig i mitt täcke och sova

MÅSTE STÅ EMOT HÖSTDEPRESSIONEN





Let me lick you up and down

Jag är kåt. Jag vill ligga. Mmm, freak me baby..

Another Level – Freak Me



hähää. alla vill ligga. ingen vill plugga. kvinnohistoria vs. mjukporr?

ps. lärarna kallade det studiedag Mojo, men vi säger ledigt va? aarå




Let me forget about today until tomorrow

Jag skrattar och hatar mig själv idag. Fucking trött på min efterblivna hjärna. Kan den bestämma sig för vad den egentligen vill? Jag sminkar mina ögonbryn extra hårt. Går runt i en stor, stickad säck. Byxor orkar jag inte ta på mig. Jag är ledig men har inget att göra. Ni vet när man är så irriterad på sig själv att man skrattar för att man tänker på hur patetiskt rolig man faktiskt är. HAHA mejarn. Du är fucking hilarious.



Till och med min tunga ser ut som ett jävla ollon.

Jag behöver skaffa en hobby. Något i stil med fågelskådning. Så att jag i vår, när alla fyllt 18, slipper vara bitter och ensam. Ja, en pojkvän snackades det om tidigare men börjar bli lite tveksam till den planen. Kanske ska typ börja sticka? Stora säckar!!

En är nunna och jag är föredettacanceroffer. Kippe, mina tre frikort är vattenpipan, herbs och efter slice. Jag försöker pusha mig själv att ligga. Vattenpipan har jag som en tröst. Jag ska inte röka en fet tjejer, don't you worry.

Nunnan och jag ska spendera lite qualitytime tillsammans ikväll. Jag räknar med att jag är ett av hennes frikort?

LYCKA! Bobban är tillbaka på spotify

Bob Dylan – Don't Think Twice, It's All Right
Bob Dylan – It's All Over Now, Baby Blue
Bob Dylan – Positively 4th Street
Bob Dylan – I Want You

Det känns i varje hjärtklapp

Soft soft kväll.
Skippade att dra till idolen och softade hemma. Bakade pizza, umgicks med familjen.
The Italion Stallion var på besök. Lite nojig över att bjuda italienare på pizza men den gick hem hos grabbarna.
Har suttit uppe tills nu med Howkie och lyssnat på gammal soul. Ätit ostbricka med kex och druckit Carlsberg. Pratat minnen och kollat bilder. Pratat framtid. Vem vill ligga när man kan göra sånt?
Dagen tillbringad i skogen. Med en karta i handen. Dock ingen kompass i andra handen eller linser i ögonen. Way to go. Men som den starka självständiga kvinna jag är genomled jag 150 minuterna i skogen utan någon hjälp från någon av det manliga könet.

Kom på att vi har två projekt på G här i gänget. Swooschens kyskhetslöfte och Mayhems  "interökapåenmånads"- löfte. Får se hur detta går. Vem klarar sig längst? Kogum får ju tre frikort, hur blir det för Mejarn?

Nu över till det jag hade på hjärtat. Jag har ju mitt stående problem med mina inbillnings-crushes som varar sådär en vecka max. Min senste träffade jag i helgen. Knaset med honom är inte att han bara är äldre, han är way too old. Typ min ålder x2. Vilket inte behöver betyda något eftersom vi bara oskyldigt pratat politik och lite deep shit också såklart.
Nunnan hävdar att vi hade mode men jag är lite tveksam. Om vi nu mot all förmodan hade något så fuckade hon det när han lite generat sa att han borde se mig som en syster och hon snällt påpekade att jag kunde vart hans dotter.
However, han gjorde intryck på mig och uppenbarligen jag på honom då han pratat med min bror om mig och sagt att jag var frumaterial! Kan man få en finare komplimang?

PS. Jag måste på riktigt skärpa mig. Mannen har barn. Ni hajar va, aa..

I´m a plastic girl doing what ever it takes, I'm making myself like the feminists hates

Kände att jag behövde en liten förändring med hösten på insprång så jag har spenderat kvällen med att klistra på läbbiga lösnaglar. För att muntra upp mig själv ännu lite mer målade jag dem med ett riktigt fult lilaglittrigt nagellack. Groteskt fult och extremt tacky, jag är med andra ord riktigt nöjd med resultatet. Tacky is hot.



 Den här brukar jag lyssna på: 50 Cent – Surrounded By Hoes


18 with a bullet

Livet går i slow-motion och går mest ut på väntan just nu. Väntan på höstlov, helg, bättre tider. Min era av postsommarlovs-chillarmode har ebbat ut och plugghetsen har sköljts över mig. Det är nu på hösten som alla galna helger ska komma, men var är ni liksom? Sorgligt när man blir löjligt tacksam över en festinbjudan på fb.

Det händer inte lika mycket juicy gossip längre. Men det här kan jag ge er:

Jag och Fiolspelaren konstaterade att skolans albino is some hot stuff. BS kan slänga sig i väggen, vi går nu i ton efter säsongen.

Jag ska följa trenden och testa en sån där gummiring. Här ska inte bli några bebisar inte.

Adidas ska inte kyssa någon på en månad, med tre undantag. En är barndomsidolen, resten lämnar vi osagda. Hejar på dig bruden!



En annan cool albino:
Brother Ali – Forest Whitiker





Porr


Varför måste du vara så jävla sexig?



Löv


Hösten är rätt så fin. Och snart har det gått ett år.



jag pussar min mamma på kinden och ax

Om fyra veckor drar jag och bästa kakis till London!!!
TAGGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Visst är det vackert

igår hade jag tusentals planer
idag gjorde jag precis som vanligt

Clean


I would like some milk from the milkman's wife's tits

Jag är på JÄTTEBRA humör och vet inte varför. Jag har ingen anledning att vara glad. Har inte heller någon anledning att vara ledsen. Det kan bero på att alla har varit så glada och gulliga mot mig idag, sånt smittar. Eller kanske alla bullar jag ätit?


Lite mysig såhär en måndag:
Eric Hutchinson – Back To Where I Was

Life is divine chaos. Embrace it


Baby just play it straight

Man zuttar på en torsdag och Blondie tar den också. JARRÅ! Min halsduk luktar gräs. Tjänar cashen på fredag och har i alla fall en vilja att röja på lördag. Bra service är viktigt. Taxi på helgen är standard. Jag är trött på killar. Inte bittert trött dårå. Känns mer som att jag har kommit till insikt om att det inte lockar mig så mycket. Vart har lusten tagit vägen? Kanske behöver ligga. Efter fyra timmars sömn imorse vaknar man upp hos Kippe. Som gamla goda tider. Full och bakis på samma gång så sitter en stor kaffe, chips och nudlar fint. Köpte årskort på gymmet idag. Brajtz är min gymkompis. Vi ska få fasta rumpor och tighta muskler. Fick minsann höra imorse att det inte ger nåt att träna om man har druckit så vi badade bubbelpool och bastade. Perfekt söndag. Tur har man också. Kampanjpris på tränigskortet så man tjänar 300 spänn. Katjing! Nu är det slut med marlboro. Ingen cigg fram till Berlin. Kommer detta gå? Ska försöka vara lika disciplinerad som nykteristen. Men vänta lite, om jag inte minns fel så bad bruden om en cigg på väg hem inatt/imorse. Vart är världen på väg?


känner hur det bränner inom mig känner ingen ånger

Alkohol-hatkärlek.
Den extremt låga självbevarelsedriften den frambringar
En undran om hur man kom hem och vad man egentligen pratade om med mamma i telefonen?
Varför är mina sända sms raderade när jag vaknar?
Spänningen
Man vet att man aldrig hade vågat utan alkoholen pumpandes i blodet
Seg eller speedad, glad eller ledsen?
Får jag ligga ikväll eller slutar det med ett "haha"?
Långa nätter som inte tar slut förrän solen går upp.

Mina vänner är dina vänner.




In vino veritas

Vill bli full ikväll.
lycklig och varm i vinets rus.
Vill skratta
leva
känna
dig.
Vill bli full ikväll.


Jag tog en kula för dig

Fredagkväll hemma. Grubblar för mycket. Skönt att ta igen hela veckans avsaknade sömn.

För dig ska jag göra det tusen gånger om


between the bars

drink up one more time and I'll make you mine
keep you apart deep in my heart separate from the rest
where I like you the best and keep the things you forgot


RSS 2.0