I want your soul

Skippade de sista lektionerna och hookade upp med mitt lyckopiller sedan jag var fem istället. Vi drog till bagiz och kirrade en liter, inga problem. Ibland är det bra att gå i Kärrtorp, det är alltid nära till alla langare och om det krisar har jag till och med en langare som har skåp i samma korridor som jag, stabilt. Glada i hågen lallade vi vidare till söder där vi dödade tid på en bänk i sådär två timmar. Life is good.

oh baby it's a wild world

Seg fredag. Enda värda var den stela situationen jag orsakade när jag på matten viskade till LA att jag alltid trott att praktikanten är asiat men att han tydligen är latinamerikan, och han hörde mig och osäkert började skratta. Jag vågade inte fråga om hjälp efter det.

Jag har hört rykten om att festen ikväll ska hållas i ett hus på en kolonilott. Låter inte särskilt stabilt.

Skulle hellre spenderat kvällen här.

don't let them play

Benen är rakade, nya fräscha underkläder är på och håret är plattat och förlängt nu är man redo för middag med familjen och familje kompisar.

please give it me back

Jag måste måste måste plugga. Har ett fett jävla noprov imorgon, hela mitt betyg hänger på det här. Varför pluggar jag inte? vart tog min studiemotivation vägen? snälla kom tillbaka.


Du gör min dag?

Jag är så jävla lack. JAG VILL DÖDA NÅN. Kom ihåg hur lack jag var på flygplatsen efter London. SÅ arg är jag nu. Behöver skrika. Trodde allt var så bra. Valborg, vecka sjutton och fet fest fanns på schemat och on top of this så fick jag veta igår att mami är borta en hel vecka till. Alltså upplagt för en helg av Meyham-efterfester. Men så kommer det där andra päronet och förstör allt. Som vanligt. Tydligen har jag varit för dålig på att höra av mig om vart jag är och han känner att han måste "bygga upp" förtroendet för mig igen. Han vill inte att jag ska känna mig straffad. Först hade han tydligen bestämt sig för att jag inte skulle få gå ut alls men nöjde sig med att jag måste sova hemma hela helgen. Och vara hemma klockan 1. Tack Pappa, du är så ödmjuk. Jävla skit. Fattar han inte att det finns en anledning till att jag inte sover hemma. Tjejerna bor på andra sidan stan, får komma hem senare och delar inte rum med en lillebror. Jag klarar inte av honom. Vi hakar i varandra för lätt. FITTA

universum är ett monster

Vad finns det för regler gällande köp av pojkvän/flickvän-present? Är priset viktigt eller är det tanken som räknas? Kan man ge bort en begagnad kärleksgåva? Detta diskuterades under lunchen. Tunisiern visste inte vad hon ska ge sin Bobo i födelsedagspresent och Tuggaren erbjöd henne då hans klocka som han inte använder. Klockan som förut tillhört hans äldre bror, och som har ingraveringen Jag älskar dig från broderns exflickvän. I utbyte skulle Tuggaren få en parfym som Tunisiern inte använde längre (har fortfarande inte förstått vad han ska ha en tjejparfym till), och de båda såg detta som en win/win-situation. Några vid bordet tyckte dock att detta inte skulle vara särskilt ärligt eller äkta och protesterade. Det blev en het debatt som var nära på att sluta med handuppräckning om inte Tunisierns afrikanska temperament satte stopp för det och allt övrigt prat. Hon är en skön brud, tar ingen skit.

Det är valborg imorgon. Alla verkar ha stora förväntningar, varför? Valborg innebär brasa, hänga utomhus och fylla. Jag vill inte lukta eld och verkligen inte glida runt på en lerig gräsmatta med äckliga ungdomar däckade lite här och var. Och full, det är man ju ändå varje helg. Så inga ovanligheter imorgon alltså.

It's a deathtrap

Lång dag idag. Har pysslat med både fältbiologi och köpt en lägenhet i Edinburgh.
Fick en lustig impuls idag. Min käre vän Trygg råkar äga en longboard. Det är ju riktigt nice liksom, att cruisa runt på en sådan i solen när man har håltimma. Skulle prova den själv, sa jag och sprang ut. Det gick bra, klarade svängarna och de mindre backarna. Det är i det läget man blir nöjd och går in igen, om man inte är jag förstås. Om man nu råkar vara jag så blir man på tok för övermodig och ska prova den stora backen med väldigt slät asfalt och många stora gropar i. Helst ska det vara nära den stora skolbyggnaden där många fönster vetter ut mot backen i fråga. Vill inte beskriva själva krashen allt för ingående men jag säger så mycket som att den resulterade skrubbsår i panna, över höger arm och ryggen.
Mötte upp kära Blondie efter skolan. Vi skulle då gymma alltså. För det flesta ter sig detta nog helt normalt men det där med tyngder är inte riktigt min grej, men Blondie är väldigt bra på att övertyga folk. I alla fall mig.
Väl där får min kära vän den fantastiska idén att gå in i viktrummet där det tydligen bara hänger biffkillar. Jag vet inte vad man ska säga om Idolen, men utav alla människor ser jag honom där. Vänder mig omedelbart om och väser till min kompanjon att hänga på. Hon må vara bra på det mesta men i att vara uppmärksam är hon ingen höjdare. Hon segar och han hinner komma ikapp bakom när hon säger (högt); Fruwie, vad håller du på med?
Fail.
Jag vänder mig sakta om och hälsar på honom. Var samlad, vi pratade ett tag. Han tackade för senast, frågade vad som hänt med min arm och resten av passet var jag distraherad. Han kom fram och pratade då och då som bara för att jag inte skulle få tänka på någonting annat.
Som om inte allt detta vore nog, som om jag och Blondie bara bad om drama dyker ytterligare en man upp. Allas våran Fiolspelarens snygg-naturtrea. Vem sa att det inte kunde vara action en onsdag? Give me a break!



singleton fo sho

Mina vänner är typiska singletons. Såna som älskar pojkar, män, lammkött(!), men som aldrig låter det gå tillräckligt långt för att det ska bli något seriöst. Ibland har det hänt att några av dom testat på en riktig boyfriend men sedan tröttnat efter någon månad och därför dumpat killen och glatt återvänt till singellivet. För de har inga problem att finna killar. De både jagar och blir jagade, spelar fullt ut. Leker runt och utnyttjar situationen till max.

Och även om jag har det sjukt bra och inte skulle vilja byta, så kan jag bli lite avis ibland. Det är soft att vara singel, inte ha några begränsningar. Man kan vara hur självupptagen och hänsynslös man vill, en riktigt bitch. Babe In Total Control of Herself. Plocka pinnar varje helg utan särskild stor eftertanke. Inget riktigt ansvar. Det är enkel livsstil som inte kräver plats för fler än en. Så njut säger jag bara, för plötsligt händer det.


It's got so many people but it's got no soul

Okej, jag vet att det kanske börjar bli lite uttjatat..Men jag samtalade faktiskt med min sexiga natur-tönt i typ fyrtio minuter idag. Framsteg tycker jag! Han informerade mig om att hans ovanliga efternamn finns i periodiska systemet, att det faktiskt är namnet på ett grundämne. FETT TUFFT tänkte jag, höhö. Han anklagade mig för att vara en liten stalker, men sa att det var charmigt. Det här piggade faktiskt upp mig lite på en grå dag som denna dag.


Wasting time

Skolan, en halvtimma för tidigt.
Direkt efter skolan hookade jag upp med lammköttet. Introducerades för hans padre, hermano och närmsta amigos. Getting serious?
Var halvdöd efter fyra timmars datakunskapprov men det var trevligt.
Inatt sov jag hos bästa adidas mode, det var mysigt. Vi låg uppe till sent och pratade om män. Konstiga varelser och allt som hör därtill. Missade träningen igår för jag däckade i min säng efter middagen så jag kompensationsjoggade till vännen.


I know you love me I know you care

Jag bröt löftet endast några timmar efter förra inlägget. Har nu ett halvfullt ciggpaket och en skamsen själ. Varför är jag så svag? Känns inte helt okej. Min akilleshäl for sure. Pumpa Justin Bieber, Mejarn, så blir allt bättre. Det vet du. Har nu spenderat hela dagen med att kolla på alla youtube-klipp som finns med killen. Någon annan än jag som får flashbacks till höstlovet 2008? Då var det ett annat JB som gällde. Jonas Brothers för att vara mer exakt. Jag har sannerligen en märklig dragning till flickidoler. Fast det är lite mysigt måste jag ändå medge. De får mig att fantisera om villkorslösa romanser med ärliga avsikter. Vart tog den där kärleken vägen som dom sjunger om? När man blev kär stup i kvarten, när det inte var några spel, när allt inte handlade om perfektion in i minsta detalj. Det är fan stora projekt nu för tiden att hitta nån som man inte tvivlar på så fort nåt litet går snett. Vi borde låta hjärtat börja styra igen istället för hjärnan. Alla dessa jävla osäkerheter och denna oändliga tveksamhet dödar mig. Det DÖDAR mig! Det ska inte behöva vara svårt. Vi måste inte spela lidelsefulla spel för att fortsätta vara intresserade. En kille som är rolig, ärlig, sexig och mogen borde finnas runt varje husknut. För folk blir ju fortfarande kära. Kärleken har ju inte dött ut. Jag är en romantiker, men jag börjar fan lessna nu. Och det är lite för tidigt för det. Jag är inte ens sjutton år än. Det är nu man ska ha sina High School-romanser. Nu tar jag banne mig tag i detta och går och kärar ner mig. Det är på tiden. Eller hur?

say anything

Tystnader. De kan vara sköna och befriande. Under vissa tystnader förstår man varandra bättre än om man skulle klä tankarna i ord. Ibland kan det vara nödvändigt med en paus från pratet för att låta meningarna sjunka in. I en tystnad kan man mötas i samförstånd och dela så otroligt mycket med varandra.

Och så finns det de stela tystnaderna. Jag har en hatkärlek till dem. Det är underbart att bevittna en pinsam tystnad mellan två andra människor. En sån när man bara kan luta sig tillbaka med ett flin, kanske till och med göra dem ännu mer obekväma genom att uppmärksamma det stela i situationen med nån irriterande replik, typ "Ja.. Här var det ju livat" (dock kan detta ha en motsatt effekt ibland eftersom det brukar framkalla skratt och därmed är den stela tysnaden bruten).
Men blir man själv utsatt för en stel tystnad är det INTE kul. Så fort tystnaden kommit är det nästan omöjligt att bryta den, och ifall man gör det blir det oftast med nån fråga om skola eller väder som är så lam att det är uppenbart att det enda syftet med den var att komma ur det obehagliga silentium man är i. Och ju längre det tar för en att komma på något att säga, desto mer meningsfull känner man att det man ska kläcka ur sig måste vara. Man känner svetten i pannan samtidigt som hjärnan jobbar på högvarv för att komma på något vettigt samtalsämne, kollar sig runt i hopp om att se någon person som kan rädda en från hela situationen. Man kanske rentav börjar nynna eller vissla. Till slut inser man att man lika gärna kan ge upp. Det är då man flyr efter att man ursäktat sig med att man ska "längst bak i vagnen" eller "träffa en kompis".

Sen finns det ju de stela tystnader där det är stelt av en anledning, typ  när man möter ett ex eller gammalt ragg. Det är då man lättast bryter tystnaden genom att uttala stelheten. Ett "Oj det här blev ju lite stelt" i rätt sammanhang skapar en connection, som om man har en hemlighet tillsammans.  Men ifall det är stelt bara för att man inte känner varandra tillräckligt bra är det ju inte en höjdarreplik precis. Ett tips från coachen bara.

Feber yra

Skrev till han som kan se ut som en pundare men som jag ändå gillar idag, för att få svar på vad som hade hänt. Varför det varit så tyst mellan oss på sistonde, hade förväntat mig och hoppats på ett bättre svar. Jag kan inte tolka eller läsa av honom, dissar han mig eller inte. Han lämnade mig med ett vi hörs pusshej, jaha tänkte jag vad fan ska det betyda då? Varför ska man alltid behöva tolka allt själv. Kan de inte bara säga rätt ut vad de menar.. jävla idioter

vardag suger yeah

Känns som att vårt kära barn dör lite när det inte är helg, vi har inget att mata den med. Men kom igen tjejer, något saftigt har ni väl att dela med er av? Snälla?

Now them butterflies in my stomach won't stop stop

Börjar om 20 minuter. Med ett prov. Som jag skulle kunna klara med minst VG. Fast nee asså jag skiter i det va? Yep så får det bli. Sitter och lyssnar på J-Bieber istället. Killen är ju "bästa pojkvänssubstitut" som Kakan så fint la ut det. Vi klarar oss med vårt macmode på helgerna om vi får tänka på honom så länge. Apropå helgen då, som är det mest intressanta att läsa om i denna blogg, så finns det inte mycket att säga. Fredagskvällen innehöll sömn sömn sömn. På lördagen fick jag spela match av en mycket märklig anledning. Sen arbetades det. Kvällen spenderades på mysig tjejmiddag hos Brittan, förvärming hos mig, sen bladning till en keff fest i Lilje för att bara minuter senare dra tillbaka till mig för efterfest. Den blev väl..sådär. Kultingen var en boring kille. Han hälsade inte ens. Kastning på direkten helt enkelt. En tidigare frukost och en annans lunch kom dit pårökta och däckade i brödernas sängar. Sen fick väl några tjejer det rajtantajtan men det är deras historier.

Lite små noteringar från mitt liv right now:
- Experiment "sluta röka på vardagar" har inletts. Har klarat en dag (förutom 1/3 cigg första rasten, men det gills inte). Längtar till Fredag.
- Dödssynden är obehagligt lik allas våran crush just nu, Justin Bieber. Is it a sign?
- Skolan går åt helvete. hehehehe...


Det som är random är att jag helt plötsligt kan
relatera till The Lizzard som jag så besinningslöst skrattade
åt förra helgen.
Denna pojke är ju så oemotståndlig.
Ljuvliga lammkött. Titta på honom! Damn...



som en säck med knarkpengar

"Det är som om man vinner massa pengar på lotteri och man blir såklart sjukt glad, men sen får man veta att det är knarkpengar man vunnit. Man kastar inte bort pengarna, men det känns ju så jävla illa."
Så värdelös och falsk är jag. Som en säck med knarkpengar. Det var ett slag rakt i magen som jag förtjänade.

Djungelboken berättades och inte särskilt censurerad var den. Allt lät så mycket värre när jag fick det lugnt och sakligt anklagat mot mig. Jag hade inget vettigt att försvara mig med. Skammen fyllde hela min kropp, gjorde det nästan omöjligt att få fram orden. Men jag tror ändå att jag för första gången i hela den här historien hanterade situationen rätt och på något vis löste det sig. På ett sätt var det nästan bra att allt kom fram. Jag kan äntligen bli av med min tvekan och fokusera på det underbara jag har.

looking back through time, it's clear that I've been blind

Jag är trött, så trött efter helgen. Orolig för hur jag ska klara av saker och ting i vardagen, det är ju så extremt tråkigt. Saker som är roligare lockar hela tiden. Det är måndag morgon och jag längtar till fredag kväll. 


Randomness, randomness

Födelsedagsmiddag hos Brittan; trevlig, kryddad så att säga. Födelsedagsfest i Liljeholmen; otrevligt. Krossade prydnader, matkrig och fyllekäk i stora mängder. Också sura päron på det. Sweet!
Efterfest hos Mejarn med många möjligheter som inte ledde till någoting. Jag fyllepratade med idolen per mobil hela kvällen och lovade honom att cykla dit när solen gick upp. Mejarn sa att solen gick upp 05.10, självklart ställdes mitt alarm på den tiden. Vaknade fortfarande full, helt inställd på att hitta en cykel att cykla från mariatorget till mälarhöjden på. På fullaste allvar ringde jag runt halva kontaktlistan för att sedan ge upp efter att ha väckt Adidas junior och Ö.G i deras skönhetssömn. Köpte frukost och våldgästade kyrkan. Var hungrig, det blev både frukost, lunch och middag denna dag. Mackorna avnjöts i solen på en rödvinsfläckig filt tillsammans med jordgubbar och chai. Ur fönstret en våning upp läckte toner av eldkvarn. Fick skjuts till tunnelbanan på pakethållaren där jag tog helgens sista cigg.


Working class hero

Jag lever! Jag är hemma! Jag klarade en natt i skärgården! Men det har inte varit lätt kan jag säga er. Har diskat tills fingrarna sett ut som döda russin och räddat brandmansdockor från att brinna upp i det oändliga.
De andra ungdomarna var helt okej. Kanske inte folk jag skulle umgås med på fritiden, men de funkar att jobba med. Utom en rödhårig ung man. Han gick oss flickor på nerverna. Hans fejkade norrländska dialekt och eviga "SWEEEET" i falsettröst ringer än i öronen. Jag ska jobba hela sex dagar med honom i sommar. Jag vet inte vad jag är mest rädd för, att jag ska döda honom med mina bara händer eller att jag ska bli helt hjärntvättad och ta efter hans onda beteende. Jävla tard. Detta bekräftade bara vad man hört om gingers, they have no souls.

Kära vän, jag vill bara att du tänker efter. Principmässigt är det fel, fast det skulle inte förstöra något mellan oss. Så stor grej är det inte. Men glöm inte vad du sa till mig när jag hade samma tankar. Att jag skulle avstå, framförallt pga Miss America.
Frodo är inte tillräckligt lång för att räcka till två.

Helt jävla dagen efter

En slutkörd blek kropp med smutsigt hår är vad som ska föreställa mig just nu. Mamma frågar hur jag mår och om jag har sovit något i natt? ja jag mår bra och självklart har sovit. Men sanningen är att all sömn jag fått är från den tjugo minuters långa powernappen jag nyss tog och nej jag mår för fan inte bra, det enda jag kan göra är att tacka mig själv för att jag inte dricker sprit. Víll inte ens tänka på hur jag skulle ha mått då.


det är samma visa varje helg

Misär. Någon har snott mitt mobilbatteri, jag har en misstänkt. Plånboken raidad. En stökig lägenhet. Trötta ungdomar. Han jag skulle haffa däckade, payback time från förra helgen. Karma is a bitch. Måste plugga, kommer inte hända. Ska jobba. Mayhem får mig att må bra en dag som denna <3

Jag är lättpåverkad men ge mig mer! vi shottar!

Åh Nalle, du är så lättpåverkad. Men du är skön och gullig. BRA KOMPIS. Jag är full också. Hemma hos mig. Bra musik är på och det är nice stämning. Jag ska ju styra efterfesten och det är treeee killar som jag vill haffa som kan och är på väg å komma hit. Svårt val. SS skulle va nice. Men LUsten är pä väg. Kultingen kan också komma. Hur ska jag göra? ALLA ÄR softa alternativ. Fast fan, sssss skulle nog vara mest chill. Han är fetsnygg. Jag vill baiser alla. Damn... vi får se imorgon hur det gick. Nu kör vi!! Nalle och Mayhem siiter här och vi är fetttaggade.

The best game in the world

Jag har alltså tackat ja till att spela macth idag. HAHA. Detta är ju skrattretande. Jag som tränat EN gång på 5 månader. Jag som igår sa till tränaren att jag bestämt mig för att sluta blev alltså på nån vänster kallad igår till dagens match. Jag undrar vad jag gett mig in på. Jag kommer ju dö på planen (kondisen är inte på topp kära vänner). Men men, det kanske blir en fin avslutning för mig. Fotbollskarriären som faktiskt pågått i över 10 år. Tack för alla fina år, tack för alla fina vänner. Det är ju faktiskt helt på grund av fotbollen som jag lever det liv jag gör idag. Adjö Fotboll!

Din blåa sommarklänning som blåser

Vaknade just i brors säng. Soundtracket till Football Factory spelas på replay. Kakan och Mejarn sover sött i mitt rum. Om två timmar ska vi upp och spela match, får se hur det artar sig helt enkelt. Gårdagen var lugn, mötte upp bästa lammkött mode efter skolan. Han var söt som vanligt, ville bjuda på latte och morotskaka. Jag protesterade men gav sedan med mig, han hävdade att han måste bjuda tjejen han är i sällskap med. Synd för honom tänkte jag.
Kändes ännu mer som att ta godis från ett litet barn när det visade sig att han inte ens visste hur ett bankomatkort fungerade. Fick i princip knappa in koden åt grabbhalvan. Fortfarande hans fel.
Köpte present åt Brittan. Det blir fint. Hon behöver det. Ingen alkohol men mycket kärlek.
Solen går upp över Hägerstensvägen och gör dess uppsyn skrattande solig och oändlig.

maybe there was something wrong and you weren't telling me

Happ, då har bror min druckit upp sitt vin och begett sig. Han skulle till Sugar Club, där hans polare var dj och där det hängde mycket synthare. YEAH BRORSAN. Han är en sån där jag skulle vara irriterad på om han var lika gammal som mig, för att han är indie och svår. Nu är jag helt ensam, för mamma är också ute och festar, höhö. Jag hatar det här, ensam på en fredag? jag står inte ut. Visst jag ska upp klockan halvåtta, men ändå. Saker och ting blir inte bättre av att min mobil är helt tyst, jag skulle uppskatta om någon låtsades att dem ville ha mig på någon fest någonstans i alla fall. Fan vilket deprimerande inlägg. Jag ska sluta nu. Imorgon kör vi.

the end is not near, it's here

Det blir en lugn helg för mig. Kanske lika bra, som kompensation för den senaste. Fast känns ju ändå lite surt att missa en hel helgs festligheter. Och faktumet att Mayhem ska styra efterfekke hos sig eftersom hennes mamma ska till skärgården tillsammans med mig gör det inte bättre. But hey it's okey, det kommer fler helger! Och dessutom får jag ju ca$h för det vilket min plånbok absolut inte säger nej till.

Ska faktiskt bli rätt spännande att dra ut till en öde ö (Okej, inte så öde. Finns ett vandrarhem där, och t.o.m. ett museum! Så jävla röj.) tillsammans med Mamma Mayhem och sex andra okända ungdomar. Jag har facebookat dom alla men kan inte uttala mig huruvida de är ett par sköna ynglingar eller inte. En kille går i trean på min skola, vi har ingen gemensam vän som går i vår skola (men däremot tre andra ganska random människor) och han är inte helt tvålfager. Han har dessutom endast 165 vänner på fejjan, om man nu ska vara den som är den och räknar det som en statusgrej. I alla fall är det ingen av dom som verkar som ett riktigt hej-kom-och-hjälp-mig, så det kan nog bli riktigt kul. Om inte så kommer jag ligga och gråta i kudden lördagnatt. Feel free att ringa äckliga fyllesamtal så jag känner att jag åtminstone har vänner hemma i det riktiga livet som är coola och dricker och festar och slicar hej vilt. Hehehehe.

 


livet förändras var jag än går

Mamma säger att jag är så distanserad, frågar om det har hänt något. Nej det har inte hänt något, du känner bara inte mig. För det är svårt ibland, det känns som att jag lever dubbelliv. Nätterna tillhör mig, tillhör oss. Sen kommer jag hem och är lilla flickan igen, som städar, pluggar och ler. Jag är inte olycklig eller något, jag trivs med att leva i två skilda världar. Men hon blir ju orolig, får för sig att jag mår dåligt och att det är för att mina föräldrar jobbar så mycket, typ. Jaja, vi får väl gå på muséum eller något på söndag. Gosh.

En del har en blick av rubin

Ljushallen. Dagen nästan slut, tålamodet likaså. Snö utanför fönstret i slutet av april och stämningen tryckt.
På skärmen står mitt namn. Likgiltigt styr jag stegen mot kansliet. Tänker att det kanske är min iPod. Tänker att det där USB-minnet kanske hittat hem tillslut.
Hon verkade förvirrad när jag frågade vad ärendet angick. Fumlade och fick upp ett kuvert. Hjärtat i halsgropen, jag såg direkt. Handstilen, sättet att skriva mitt namn. Hans namn.
Jag tog emot det. Jag var fjorton år igen och tryckte det mot magen när jag gick nedför trapporna. Kände hur det brände. Ville inte känna närvaron, mista kontrollen. Inte här. Inte nu. 

Han skrev att han inte ville att jag skulle göra det. Att det vore att klippa alla våra band. Han sa att jag blivit manipulerad, kallade mig namn. Det han inte vet är att jag gjorde det redan då. Sedan den juninatten har jag aldrig varit hans annat än på papper.
Jag brann, för första gången på väldigt länge. 
Ge mig en cigg.


 

Like a rolling stone

Mayhem står för efterfesten! Det vet du.
Dra dit de skönaste ni känner, lite exclusive sådära ni vet.
Helgen blir soft. Kirrar en liter. Rullar runt från ställe till ställe.
Dag som natt. Det blir MAYHEM.

Tjejer, förbered inför Fredag Lördag Söndag


det finns ingen morgondag

Skippade sista lektionen som skulle vara till fem och gick hem och sov istället, värt. Imorgon börjar helgen, vilket inte innebär allt för mycket för mig. Match på fredagkväll och lördagmorgon, jobb och plugg står på schemat. Bad girl gone good. Men på lördagkväll pallrar jag mig ut, för jag har hört att det är mayehm som står för efterfesten. Kan det bli annat än mayhem?


Så kan vi segla på molnen tillsammans

Konstigt mode. Sitter själv och har liksom ingeting för mig, men det känns ändå viktigt. För viktigt för att sova. Och plugga förstås. Har softat hela kvällen inne på Mejarns spotify i väntan på att hon ska logga in och jag inte längre kan använda den. Detta inträffade aldrig och jag visste att hon skulle vara hemma klockan 22.00 av okänd anledning. Fick min förklaring nu.
The Gladiator is a bitch.

       

Idolen skrev till mig på fb-chatten. Lagom spontant sådär, gjorde mig varse om att jag lämnat vinfläckar i hela kyrkan. Kändes syndigt, Jesu blod och grejer. Jag förvarnade honom om att jag ska höra av mig. Sa att jag hade en plan. Vilken jävla plan?


It must be the ganja

Det är fan illa, jag har en liten crush på min kompis lillebror. Ingen fara han är 94 så han är byxmyndig. Men jag har en spärr på 94:or och i det här fallet skulle nog inte det vara det största problemet, tror inte min vän skulle vilja att jag ragga på hans bror. Plus att jag och min vän har försökt matcha ihop min lillasyrra med honom. Men han kanske börjar i min skola efter sommarn, vem vet då kanske jag helt enkelt inte kan hålla fingrarna i styr.

I heard the sound of a thunder, it roared out a warnin’

En bra kväll som kunde slutat så mycket bättre. Jag har en soft eftermiddag med de bästa. Möter upp Trygg på kvällschill. Kommer hem och möts av...en mor som uttalar de mest ångestfyllda ord som finns i en tonårings liv. "Mayhem, kan du komma in hit en stund. Vi måste prata."
Självklart vet jag vad det handlar om. Självklart så försöker jag panikartat tänka ut bra bortförklaringar.
"Jag har aldrig rökt en hel cigg i mitt liv. Jag följer bara med ut för att hålla sällskap. Ja, jag vet hur farligt det är och jag skulle aldrig börja. Ja, jag lovar att aldrig ta ett bloss till"
Min jävel till mentor och gympalärare har mailat BÅDA mina föräldrar och sagt att en lärare sett oss röka utanför A16. Han ska tydligen ha ett snack med oss i skolan också. Tur i oturen så bor jag hos mami denna vecka. Annars hade utgången av detta samtal sett annorlunda ut kan jag lova. Om det hade varit en papi-vecka hade jag nu suttit och gråtit med vissheten om att jag aldrig skulle få gå ut igen.
Mor min berättade istället om hur hon rökte i femton år och hur svårt det var att sluta. Hur farligt det är och hur dumt det är att börja.
Just nu är jag inte arg. Jag är rädd. För jag vet ju hur dåligt det är. Jag vet ju hur farligt det är. Jag är väl medveten om hur svårt det kommer bli att sluta. Jag vill inte dö ung i lungcancer. FAN. Men jag vill inte sluta. Kan jag sluta?
När kommer jag komma till den definitiva slutsatsen om att det är dags att lägga av för min egen skull. Det skulle vara skönt om jag kom till den insikten nu. Men hur mycket jag än vill, så är jag inte riktigt där än.

chillnani

Måste bara berätta hur soft det här är! sitter hemma, gör inget och får betalt. 100 i timmen. Jag var barnvakt men hon ville leka med en kompis och är där nu, hennes kära far sa att jag självklart får betalt ändå. Det är lugnt med mig liksom.

seize the day

Jag håller med nedanstående skribent, vi borde åka på festival. Men har jag råd? Jag har ju fått jobb nu, minst en vecka i sommar blir det, och jag har annat på g också. Jag ser det också framför mig, men jag måste säga att min bild inte är exakt den samma. Jag misstänker att min är mer realistisk, hehe. Det är skönt att drömma nu, när jag har hur mycket plugg som helst och det snöade idag. Så skönt att det skulle kännas bra att boka fast jag inte har några pengar.


I tell you how good it can be

Det är dags för att köpa festivalbiljetter tjejer. Gäller bara att göra det slutgiltiga valet nu, även om det redan står ganska klart vilken det blir. Åh, jag kan se det framför mig. Oss som glider fram i lervällingen, hippiechica i blommiga klänningar, stora bohemglajjor och gummistövlar. Inte alls ofräscha, utan bruna och med solblekt hår efter Malta och sjukt SNYGGA. Gaaah vad jag längtar efter sommaren med er!






somebody told me that you had a boyfriend

Ni vet det där gamla hånglet jag mötte igår? Fick höra en chockerande nyhet om honom idag. Eller tydligen är det ingen nyhet, det är allmänt känt och har varit det ett bra tag. Han är bög. Jättebög. Min källa sa att han varit det så länge hon har känt honom, vilket är ca ett och ett halvt år. Jag tänkte efter en stund. Ifall mina beräkningar stämmer skulle han isåfall kommit ut sisådär en månad efter att vi bytt saliv. Inte okej.

Jag undrar vad jag hade för roll i historian. Var jag bara ett sista försök med med kvinnliga könet innan han gav upp och insåg sanningen? Var jag tänkt som en täckmantel för att dölja hans rätta läggning? Jag kanske rentav var anledningen till varför han blev homosexuell, att jag framkallade ett sådant kvinnohat att han inte stod ut med tjejer längre. Jag undrar om jag var den sista tjejen han kysste. Lite coolt vore det. Och lite obehagligt.

Ett stort regnmoln som förföljt oss hela dagen

Livet är bra. Nice liksom, det är sådana stunder man börjar tänka på om livet inte vore bra. Stunder när man sitter på en uteservering med en älskad vän i vetskapen om att man ska möta sina vänner och äta glass i vårsolen snart. Stunder man vet så mycket om varandra så man delar alla känslor. Delad ångest, dubbel lycka. Man uppskattar allt bra som man har och har haft som man vill behålla. Saker som komma skall som man vet kommer bli bra, men sen då? Kan man känna nostalgi inför framtiden?

Just hemkommen från lite gossip och uppdateringar över en fika med Mejarn, Blondie och Adidas. Alltid lika underhållande. Nu; Mamma Josefssons kålgryta och simning med Mejarn!

Vi brann upp men levde kvar i ett konfettiregn

Jag bearbetar fortfarande helgens händelser, inte nice. Den här helgen ska jag dricka hallonsaft, en 3.5 på min höjd. Fo sho. Jag har Ljusevi med mig. Det händer inte mycket på vardagarna, och jag fyller inlägg efter inlägg med onödiga ord. Jag drunknar i plugg för lärarna på KGY är ondskefulla. Tog en promenad med en kaka igår, från aspudden till söders höjder bar benen oss. Vi stannade på årstabron för en kopp chaite, terapi. Gah, vad ska jag säga?


Simba Tja

Mayhem och Kipango gör det igen! Chill.
Slutade klockan 11 och nu har vi softsoftat hela dagen.




A force running in every boy and girl

Fick sällskap till skolan av en viss snygg natur-tönt. Han råkar gå i trean i min skola och det råkar vara så att jag har spanat in honom sen dag ett. Det var trevligt, fast jag var lite nervös. Vi fick även sällskap av hans kompis som jag alltid skrattar åt för att han har så stor rumpa, hehe.




sound of freedom

Så nu har det hänt, det jag visste skulle ske minst en gång under de här tre åren. Jag ramlade i trappan på skolgården. Nu är det ju sol så hela trappan och resten av skolgården är täckt av folk i shcteckiga solbrillor. Jag snubblade hursomhelst på sista trappsteget och helt själv var jag också. Okej om jag hade skrattat eller att det åtminstonde hade ryckt lite i mungiporna på mig, men nej nej istället skyndade jag generat därifrån. Lyckligtvist var det inga snygga treor där. Olyckligtvist var det precis framför de snygga entrepenörerna i ettan. Typiskt mig skulle mina sisters säga

efter en tripp på söder

Träffade ett gammalt hångel på stan idag. Vi hälsade inte, utan stod artigt bredvid när våra sällskap pratade med varandra. Han såg väldigt estet ut med tygkassen och den yviga luggen, signaturfrillan. När vi hookade var han en gullig liten electrokille som rådiggade min rosa klocka. Herregud vad tiden har gått. Jag vet inte ens om han kände igen mig. Fast det tycker man han ändå borde göra, med tanke på att han spred ut att vi var på g efter att bara ha träffat mig en gång.

Sedan måste jag bara berätta att trots att bloggen innehåller mycket gossip&secrets så är ändå den här den saftigaste: jag vet var man kan köpa b&j's sandwich för 5 kronor. Måhända en ganska välkänd hemlighet, men ack så välsmakande.

Awesomeness, awesomeness..

Gårdagen var skön. Diggar vår nya "ta tillvara på söndagar"- policy. Vi gjorde konstiga inpackningar för benen, peelade oss och solade. Spontanshoppade. Lite chattroulette, mycket snack. Pasta med pesto. 
Den var så bra så att jag nästan vill kirra ett Youtubeklipp där jag filmar mig själv sjungandes; BEVARA SÖNDAG ÅT BAA-ARNEN. BEVARA SÖNDAG SOM ICKE-ÅNGEST DAGEN. BEVARA SÖNDAG!!! Lite nördvarning på det dock.
Mejarn sov hos mig som vanligt, hon la sig tidigare och jag softade med bästa bror mode som vanligt. Hade givande konversationer med Gandalf som försökte få mig Lugn, föga framgångsrikt. Hon tröstade mig med sina väl valda visdomsord; Ångest är som klamydia, alla som är något har haft det.

































PS. Tydligen kan inte tjejer slica. Det är vi som blir slicade. ILLA.


drop the pressure

Jajaja, lugn povel. Jag ska åka till skolan, snart. Har ingen lust att träffa klassen, det är sällan jag har det. Har fått klart för mig att vi anses vara en mobbad och konstig klass, och det stämmer nog på vissa punkter. Men jag har Povel, och jag har Lännigirl. Två månader till och sen ska jag vara med er i tio veckor, tio veckor i sträck. Jag tänker sova ensam högst sju dagar på hela sommarlovet, absolut högst. Nu kallar plikten.

A happy ending gone forever more

Fasaden är på. I'm off to school, sämre än vanligt. Träffa grabbsen efter helgen, de är mitt antidepressiva. Löser ingenting men skjuter undan det för stunden.


Tell your dad, get off my back

Måste chansa ibland, inte vara den som bangar liksom.
Hookade upp med idolen helt själv i fredags, bara sådär. Vart vi skulle och med vilka var det ett väldigt hemlighetsmakeri om. Enda instruktionen var att ha randiga strumpor, helst skulle de bräcka hans då. Jag tog temat på största allvar och körde på långrandiga strumpbyxor, tungt. Såg ut som Pippi Långstrump i Converse, typ.
Hoppade på tvärbanan när han avslöjade att vi skulle till en vän på vinkväll. Drick rött vin eller gå under sa han, så jag hade helt enkelt inget val. Det gick bra. De var trevliga och det pratades musik, böcker och första fyllor. Nostalgi.
Några timmar senare bar det av till Judiths och Bertil. En myskrog i Hornstull ägd av några sköna hiphoppare. Ja, krogen igen. Börjar bli gammal? Fick hursomhelst skaka hand med självaste Tomas Rusiak. Legend.
Han sa att jag hade tre alternativ; Att försöka komma in på Söderhof med grabbarna, åka hem till mig själv eller så hade han en till flaska rödvin som väntade hemma. När man ändå håller på kan man ju lika gärna köra fullt ut tänkte jag. Hemma var inget vanligt hem, hemma var kyrkan. Det var stort och mörkt och jag låg på altaret och han spelade orgel. Vi gick upp en trappa till en lägenhet med en likadan tavla som min bror har. Vinet korkades upp och det ena ledde till det andra. Min sömn avbröts en stund klockan sex på morgonen av en hoe som fann det passande att ringa mig och sjunga om när han sitter och äter sin frukost. Great.

Åt nästan frukost hemma i sällskap av idolen och kulturdelen. Kändes udda. Han skulle spela badminton och jag ville hem och duscha. Vi pratade om livet och framtiden. Inget uttalat om att höras av men kanske något som skulle kunna tolkas som små hintar. När han kom hem den dagen skulle han mötas av välta glas, salt på mattan, en vinfläckig filt och en tom vinflaska. MAYHEM.

 


When I was 13 I had my first love

Åh vilken underbar dag. Söndagar är inte alls ångestdagar. De är faktiskt en av de bästa dagarna på veckan. No stress. Vänner. Härlig mystik i kroppen pga av helgens händelser. Idag var det sol, villa kaka, olivoljainpackningar på benen och episka bilder som gällde. Hann med en tur förbi solariumet och gallerian också. Effektiva livsnjutare helt enkelt. Igår kväll var...ja hur var den? Det är svårt för mig att säga med tanke på att jag spenderade en och en halv timme sovandes i en tvättstuga (ja, det var samma tvättstuga, dock några timmar tidigare). Alkoholen slog till snabbt och hårt, och eftersom jag är så festsmart så valde jag att sova en stund. Visade sig vara ett bra val då det tydligen var lite kaosat på övervåningen i Little Miss Sunshines residence. Det nu mera episka bordet gick i två delar. Vem var den skyldiga?
Kvällen slutade självklart hemma hos the lizard. Efterfestsnubben number one. Lite mer vodka och musik av Justin Bieber resulterade i ett skrattanfall som varade i, vad de andra säkert tyckte, en evighet. Förlåt att jag skrattade Ödlan men vi är kvitt. Du slog mig. (inte hårt, det är lugnt)
Nice att tjejerna fick sig rejäla måltider i helgen. Ett mål om dagen är bra för magen. Så länge man använder gummi. Det är nu du ska komma Kakan och säga åt mig att vara tyst; det hon tror att hon försöker säga är blablabla...
Mottot har ändrat sig ännu en gång. Get sliced or die trying. Cred till mig.

jag är en tvivelaktig figur

Holy, Moley, Me, Oh my, You're the apple of my eye, Girl I never loved one like you.

Jag känner mig en aning ångestfylld. Jag vet inte vad jag vill, har inga mål, inga projekt att jobba på. Fest i all ära, men på söndagskvällen kommer meningslösheten krypande. Jag vill ha något djupt, ge mig något som tar mig någonstans. Ge mig kärlek, jag vill bara bli kär. Killen behöver inte vara perfekt. Jag vill bara bli förälskad. Det här är inte enbart söndagstankar, jag har tänkt på det här förut. Kärlek är vackert, och jag vill också ta del av den.

sunday, bloody sunday

Precis hemkommen från jobbet och håller på att somna över tangentbordet. Död. Men det är så det ska vara på söndagar.
Det blev som väntat en rolig kväll igår. Mycket folk från olika håll, dans, vodka och kladdkaka. Trots den jobbiga morgonen med den upptäckta vodkaflaskan så struntade jag i päronens förtroende och blev full. Väldigt full. Busade runt bland villorna med min käre gladiatorkompis. Ringde runt på dörrarna och hade osammanhängande fyllekonversationer med folket som öppnade och i ett hus blev vi inbjudna på sofistikerad vinkväll av en trevlig kille i 25-årsåldern. Jag tackade glatt ja och tog av mig skorna och gick in, men när jag vände mig om och såg gladiator springa för livet tog jag skorna i handen och flydde jag med.
Väl tillbaka hos Little Miss Sunshine hade folk haft lite väl roligt och spårat sönder köksbordet på mitten. Mannen kom också dit och vi talade ut om planerna på att åka till stället där freden och kärleken frodas. Lite halvjobbigt men skönt efteråt. Alltid bäst att säga direkt hur man känner.
Den här helgen har höjt pinnstatistiken och dessutom måste det ges lite cred för de uppfinningsrika ställena. En hade kul i tvättstugan, en annan i kyrkan. Tungt!

What we have to do is deal with it when these individuals are young enough

Äntligen hemma! Ja igår började kvällen hos Little miss sunshine och slutade (som vanligt) hos ödlan. Där blev jag sugen och klockan fem i bjöds det på slice. min hunger var stillad. Exakt 03.38 begav jag mig till slussen, helt ensam, för att handla det enda man behöver den tiden på dygnet. kondomer. Nej men donken var mitt mål.Fett värt det. Så några cheeseburgare senare var jag på topp igen, men då hade resten av sällskapet somnat lite här och där. Så även jag sov några få timmar, sen var det bara att tvinga sig upp, dra på sig dräkten och sätta igång. 


there is plenty more fish in the sea

Episkt misslyckande, for real. Har för i helvete varit taggad på grabben sen jag gick i ettan (får jag chans på dig?). Igår kväll var det han som styrde efterfesten, och jag var på plats. Hade redan alldeles för mycket alkohol i blodet när jag kom dit och inte blev det bättre av att grabbarna hade fyra liter vodka att bjuda på. En kyss i köket när folk började röra sig gav löften om annat. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag skulle väl visa mig på styva linan skulle jag tro. Klockan halvtio vaknade jag i alla fall upp, med en halvnaken man bredvid mig. Jag kollar ner på mig själv. Fullt påklädd. Jag känner hur paniken börjar krypa i kroppen, springer runt lite i lägenheten och hittar adidas och mayhem. Dem försäkrar mig om att jag inte ställt till med några problem, jag var mest glad. Alla ville bort från bakismisären och försvann hemåt rätt snabbt. Jag bestämde mig för att stanna, ville rätta till mitt lilla misstag lite grann i alla fall.Om jag lyckades vet jag inte, jag kunde inte sluta somna hela tiden. Grabben tog sig upp ur sängen och gjorde makaroner och köttbullar åt oss till frukost, sweet dude. Nu är jag precis hemkommen och mår som jag brukar på söndagar, mår som jag förtjänar kanske man ska säga. Jag kommer inte plugga idag, kommer inte göra något av nytta överhuvudtaget. Jag kan gör mamma stolt någon annan dag.


home is when ever i'm with you

Bakis. Ser galet sliten ut, med svarta ringar under ögonen och skakande händer som om jag vore en 90-årig gubbe. Fick åtminstone fem timmars sömn, mer än de andra brudarna kan jag tänka mig. De fick säkert nåt annat. Ska iväg och jobba nu, kommer senare med summering av gårkvällen. Trots det värkande huvudet var den en värd kväll. DVD.

Spill ditt hjärta vännen, men förlora inte allt

Jag kom till en insikt igårkväll som gjorde mig glad. Den fyllde mig med harmoni, kan man säga. Kändes som något lättade från mitt bröst. Jag är inte arg på dig längre. Jag kan tänka på dig utan ånger och skam. Det är inte bara de dåliga dagarna med dig jag kommer ihåg, jag minns även våra bra stunder nu. Det är till och med så att jag saknar dig lite, konstigt nog. Och jag menar inte att jag vill ha dig som förut när jag säger så. Jag vill inte kyssa dig, se dig djupt i ögonen, viska vackra hemligheter i ditt öra. Jag vill inte dela allt med dig. Men det vore trevligt att skratta tillsammans igen, släppa in dig lite grann. Kanske tillräckligt mycket för att kunna kalla dig en vän.


Totally fucked, cant hardly fuckin' stand

AJA, NEJ MEN DET ÄR LUGNT. VERKLIGEN. VISST. KUL LIV.
- allt jag skrev försvann. Så nu sammanfattar vi det såhär istället: Jag var packad igår, H skrattade åt mig. Jag fick ryck och drog med till Trygg. Vaknade upp på morgonen och var förvirrad, vart fan är jag? Björkhagen. Jag är redan taggad inför kvällens bravader, det kan bli riktigt bra. DVD.

Fet

Tja tja bloggen!!! Vaknade upp imorse hemma hos Mr. Trygg med ett harry potter-ärr i pannan och ett flertal "tatueringar" på kroppen. Jag och Wales-flickan har bakismisär. Gårkvällen bestod av en rad skumma ställen och människor. Startade i en liten lägenhet vid Hornstull där det var förkrök som gällde. Jag var galet taggad på både det ena och det andra. Hungern var olidlig. Jag var mest sugen på en Lunch All Inclusive, men hade nästan kunnat tänka mig en middag. Tidigare under kvällen hade jag fått ett samtal från the popstar där han försökte få tjejer till en fest vid mariatorget. Jag var taggad på honom, ville dra vidare från Hornstull, så det blev den festen efter ett tag. Det var ju ett bottennapp kan man lugnt säga. Tråkigt folk och en dissig popstar. Så det slutade med att jag, Gandalf och Wales-flickan drog till Mr. Trygg på en bra-avslutning-på-en-halvdan-kväll-efterfest. Den innehöll vattenpipa, spritpennor, Harry Potter-ägg och en mix av mysiga människor. Jag och Gandalf krigade för att jag skulle få träffa griskultingen. Hon var så givmild igår att hon kunde tänka sig att ta en middag för att jag skulle få en. Det blev dock ingen träff med dom och jag la mig inte alltför sent. Gandalf var dock uppe hela natten och hookade med en viss ung herre. Hmm...
Det blev ingen måltid för mig igår, tyvärr, men tre av sex är inga dåliga siffror. Bra jobbat tjejer!  Ikväll är det ju faktiskt fet fest och det finns ju defintivt chanser att få sig lite ikväll. Eller vad säger ni?

OK baby det är dags att vi ska vinna allt

Vaknade upp själv i morse ensam i min säng kändes ju lite sisådär då resten av gänget hade sällskap och jag hade fått in en perfekt rakning så mina ben var alldeles silkeslena. Nu är de stubbiga och jag har ett jävla brännsår i pannan. Men fick nr till en möjlig middagsgäst, bara för att han spelar fotboll och ha koppling till den skumma jävlen.

Fick nyss de goda nyheterna, han har fan låtar på spotify, jävligt bra jobbat mate!

problemen heter dvärgar och vodka

Det är knas. Master D ramlade in runt tretiden igår, packad och glad. Hade med sig en enlitersvodka. Han var rätt söt, men kände mig som en våldtäkskvinna när jag drog av honom kläderna när han däckat i sängen. Det som inte var sött var att han lämnade vodkan i datarummet. Lasse Åberg hittar den på morgonen och sa att det här behövdes diskuteras. STRESS. Allvarligt samtal med Anna Skipper och Lasse Åberg. Två skamfyllda tonåringar som kollar ner i golvet och önskar att de kunde sjunka genom det. Löften om att skärpa sig och sova hemma ikväll. Jobbigt, men hade kunnat vara värre ändå.

Innan Master D däckade igår hann vi även få in en obekväm situation som innehöll en ringandes Frodo och samtal om svartsjuka. Mannen vet ju historian. Sagan om ringen liksom. En episk berättelse.

Nu är jag trött på serious talks.

Don't mug yourself

Hornstull, liten lägenhet. Perfekt fylla. Rätt softa människor. Och sen han som var lillebror till min kompis pojkvän och som hade legat med min mammas jobbarkompis dotter som även jobbar på mitt jobb. Världen är allt liten ibland. Eller?
Samma kille hotade även några oinbjudna gäster med smörknivar, innan han kom på att en brödkniv skulle vara lite mer effektiv om man nu skulle vilja hugga nån. Vid den insikten blev han väldigt glad och började skratta som the little angry german kid. Han gjorde min kväll måste jag säga.

Väntar nu in kvällens slice. Eller nej vänta, det var just det han inte skulle bli. Lovade den fulla flickan att teasa sönder och sen ge honom en riktig besvikelse. Om jag lyckas? Nja, det drar vi lott om.


i'll go crazy if i don't go crazy tonight

Kom precis hem från en vacker promenad tillsammans med Maroon och The Much Loved One. Dock var den inte bara för nöjes skull, vi hade vårt uppdrag att införskaffa det som ska förtäras under kvällen. Vi mötte alltså upp vampyren i kransen och bytte pengar mot en helgs nöje, sedan skiljdes jag från mina vänninor och åkte hem till mig.
Så nu är det bara planer för kvällen som behöver utformas. Alltid lika spännande att se var man hamnar. Somliga gånger hemma hos Fruwie deppdrickandes, ibland långt åt helvete på V-ö med läskiga äldre killar. Det är då man har kniven i bh:n, just in case. Right, Maroon?

Den stora frågan för tillfället är ifall jag borde ta en dusch. Eller, den meningen behöver omformuleras. Den stora frågan för tillfället är ifall jag pallar ta en dusch. Jag vet att jag borde. Luktar inte precis vanilj och rosor just nu, och jag behöver en omgång med rakhyveln. För att citera föregående bloggare; "Get shaved or die trying". Jag ska ju antagligen haffa en pizzabit ikväll, förfan.

I probably got some screws up in my head loose

Det är fredag. Get shaved or die trying. Av med snobbentrosorna och på med spetstrosorna. Kanske får du ett bootycall, kanske blir du sugen på att spela lite plockepinn. Dina vägar äro outgrundliga.




I was gonna clean my room until I got high

Känner ni modet brudar? - happiness på hög nivå! Förresten, det är exakt 63 dagar tills vi drar! puss puss puss

Det är svårt att vara modig när du bara är ett mycket litet djur.

Du Puh, vad är det första du tänker när du vaknar på morgonen?" frågade Nasse
"Jag undrar vad jag får till frukost", sa Puh.
"Vad tänker du Nasse?"
"Jag undrar vad det skall hända för något roligt idag", svarade Nasse
"Mmm", sa Puh tankfullt, "Det är samma sak".

-När du hälsar på hos en vän och känner för en liten smakbit av något, försök att titta lite längtansfullt i riktning mot skafferiet.

-När du tar en liten smakbit av något hos en vän, ät då inte så mycket att du fastnar i dörren.

-När du gått omkring länge ute i blåsten och plötsligt går in i någons hus och han säger: 'Du kommer precis lagom för en munsbit av något slag!', då vet du att det är en trevlig dag.


Åh Blondie,Blondie,Blondie...Vad du är lik Nalle Puh. Så smart men ändå så vimsig. Och nu ska du inte ta illa upp och tro att jag menar att du äter hela tiden. Det jag menar är att du är en gullig nallebjörn som man gillar väldigt mycket. Nalle Puh är en väldigt bra vän:

-En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.

-Det är bra mycket trevligare att vara två.



Hmm. Jag vill tatuera mig. Jag är taggad som fan. Jag vill ha vår fashion-tatuering, men något som är riktigt klockrent och representerar oss. Det är bra mycket trevligare att vara sex.

i sommar ska jag vara lycklig och jävligt fresh

Det stinker i mitt hus. Skulle visa mig på styva linan inför mannen och laga ris med grillad kyckling istället för de vanliga mellismackorna. Glömde riset på plattan och nu är hela mitt kök immigt av rök. Bara att inse att jag aldrig kommer bli en lyckad hemmafru, bäst att överlåta det till mina kära vänner Kipango och Bajenbruden.

Livet är rätt fint just nu, för det består både av längtan och njutning vilken är en perfekt kombination. Jag har det allmänt soft och glider fram genom tillvaron. Och vetskapen om att det bara kommer bli bättre gör mig glad. Jätteglad faktiskt.


on the roof of heaven

Hade sällskap på vägen hem av Carlsson, vi snackade om ålder och att åldras. Jag kom fram till att 23 verkar vara en bra ålder, det är det sa han. Så jag vill leva livet fram tills jag är 23 och sen stanna där, bara stänga av åldrandet. 23 då har man lagom mycket ansvar man kan fortfarande vara lite ung och dum, men behöver samtidigt inte bråka med jobbiga föräldrar om ute tider och förhoppningsvis har man en egen lägenhet.

Nu kan jag fortfarande skylla på att jag bara är ett barn, jag ska göra misstag och lära mig av dem. Men hur länge är det okej att göra misstag? När man är 40 kan man ju inte dricka sig lite för full sen säga: oj jag visste inte bättre. Hur länge ska man samla på sig erfarenheter och vid vilken ålder är det dags att börja använda dem? Jag har fortfarande en chans att ändra mig, men när är det försent? är det aldrig försent för en förändring eller? När är man en ''färdig'' människa liksom?


you got a feeling that you can not hide

Oj oj oj...Snacka om att jag hade kunnat göra bort mig. Min duäralldelesförsnyggförmigochviharbaraträffatspåenfestisomras-pojke jobbar ju som bekant på en kiosk här i stan. Har tänkt hälsa på där ett bra tag men alltid hittat mer lockande saker. Det hade kunnat bli riktigt awkward annars. Tydligen har killen haft flickvän i snart tre veckor. Tack Facebook, du är en lifesaver. Nej men seriöst, hur pinsamt hade det inte vart om jag kommit dit intrippandes utan en aning. Faktum är ju att han bad mig hälsa på innan han skaffade brud. So he has done nothing wrong. Det är no hardfeelings om man säger så. Jag blev bara riktigt skakig över tanken på om jag hade hälsat på. Han är ett riktigt kap och det är fetnice att han skaffat tjej. Jag är faktiskt själv överraskad över hur lite jag bryr mig. Man har definitivt blivit en annorlunda dam än vad man var för ett år sen. Mina prioriteringar och glädjeämnen är heeelt annorlunda. Och det är softsoft! LG. Life's good.

det snurrar i min skalle

Mr Catch stod på perrongen idag när jag klev av tbanan. Helvetesjävlaskit. Bestämmer mig för att inte hälsa, han är ju trots allt vidrig. Men jag vill att han ska se mig, annars är det ju inte kul. Han står med ryggen mot mig, jag går över till hans sida av perrongen. Se mig då, vänd dig om för fan. Jag ger upp, vänder mig om och går vidare. Jag måste dock vända mig om en sista gång, jag måste. Perfekt. Han vänder sig om samtidigt, kollar mig rakt i ögonen. Han öppnar munnen för att säga något. Snabbt som blixten vänder jag mig om och höjer volymen i lurarna till max. Det kanske är töntigt, men jag hade smaken av seger på tungan.
 
Dagen startade bra, och den fortsatte bra. Jag slutade tidigt och jag och mina klasskamrater satte oss och chillade ute i vårsolen med kaffe och godis. Saker och ting glider på, imorgon slutar jag tre timmar tidigare än vad jag skulle gjort vilket öppnar nya möjligheter. Helgen kommer bli grym. Nu ska jag dra och spela match med dem ett år yngre flickorna. Perfekt väder för match. Just idag är hela världen underbar!

Det vet du

Maja Misär Mayhem Mejarn Ronne

Kommer bli en grym helg. Flamencokväll och fet fest står på schemat.
Bara att kirra dricka så kommer denna helg bli EPISK.
Det vet du.


Du vet att det blir mayhem

Chillar i skolan med en Brascos hälsotallrik i magen. Vi drog värsta lögnen för franskläraren om att vi skulle iväg och intervjua och softar nu duktigt i D-huset. Mitt i vår måltid går brandlarmet, karma is a bitch! Det kunde röjt våran lögn då vi var tvugna att lämna huset och stå med vår klass, men vi fixade det. Rymde ut i skogen och gömde oss, fett värt.

Gårdagen var solig och skön. Intervjuade läskiga nationaldemokrater på Café kladdkakan i Gamla Stan. Det var givande, vi blev ganska hjärntvättade av Joel Freij och hans sluge kompanjon. Träffade även Mowgli där. Det var lite pinsamt, vi hälsade som vänner fast vi bara träffades en gång förut. Råkar ju ha en rätt speciell tjej som tar en stor plats i bådas liv gemensamt. Jag vet liksom att han vet att jag vet, så att säga.
Sedan hookade jag upp med Lammet och han bjussade liksom igår på glass som avnjöts på kajen. Det var trevligt, men jag fick anstränga mig lite för att undvika alla glappkäftiga bloggerskor som glider i sina glajjor där såhär års.
Jag kom hem till den glada överraskningen att idolen skrivit till mig. "Vågar du hänga med oss ut i helgen?"
Vadsa? Vad ska detta betyda och hur ska det tolkas? Vilka "oss"? Jag fick prestationsångest och loggade ut. Livet är inte alltid lätt som 17 år.

PS. Jag och Torres hade the Moment of our Lives igår inne på konsum. Det var episkt. Ett stycke digestive, ett styckte philadelphia också sylt på det. We took the chance!
MAYHEM.


Drifting apart like a plate tectonic

En kvinna talar med en man, tittar på en annan och tänker på en tredje. Stämmer bra det.


Make me laugh

Gårdagen bästa!

Tränaren efter matchen : Ni slet och kämpade, ni förtjänade faktiskt en pinne
Blondie : Det fixar vi i helgen tjejer

it's better to burn out than to fade away

Lite halvsur efter matchen. Borde spelat bättre. Borde vunnit. Men det var premiär och då kan det gå som det går, så istället ska jag blicka FRAMÅT. Och med framåt menar jag helgen. På lördag är det fekke hos Little Miss Sunshine och alla ska med! Tror det blir super. Och vi får inte glömma vår lilla tradition när det är födelsedagskalas, visst tjejer? Säga vad man vill om oss, men vett och ettikett kan vi i alla fall.

PS. Måste bara säga hur mycket jag älskar den här bloggen! Bra uppdatering och intressanta inlägg och det känns som man indirekt alltid har ett ordentligt tjejsnack med er. Plus att man får en sån bra koll på vad som händer, vad och när ni gör saker. Remember, big sister is always watching.

 


You can't make me dance around

Jag vet att vi kör ett spel och jag står ut med din dryghet (Kan vara för att du ser ut som Paradise hotel Andreas och Olas son skulle se ut om de hade någon) Men nu är bollen på din planhalv liksom, det vet du mycket väl. Så varför kan du för i helvete inte bara höra av dig ? så att du äntligen kan få scora!
Vi har ingenting, men jag saknar ingenting.

uppdate: david beckham hör fortfarande av sig, trög grabb?


kärleken övervinner allt, låt oss besegras av kärleken

Ååååååh det är en sån underbar dag. Är helt hög på endorfiner. Hade turen att sluta efter första lektionen så lockade med mig Big Al på fika och shopping. Dagen förstördes bara lite när cafétanten gav mig en vanlig latte istället för chai och jag inte vågade påpeka felet för att hon såg så läskig ut. Jävla hagga.
Nu börjar mitt humör gå lite nedåt eftersom jag är utan sällskap. Det är obehagligt att vara ensam. Men ska ta en powernap innan jag ska plugga. Sen ikväll är det match och det är tAgGmoDE!!1 hehehe

Hittade förresten en ring här hemma som jag var tvungen att testa. Den var sjukt tajt. Så tajt att jag inte fick av mig den. Men jag var tjejen med koll och hämtade glidmedlet, och sen var det lätt som en plätt att få av den. Efteråt kom jag på att vanliga människor skulle använt sig av tvål.


I'm coming up only to show you down

Jag fick besök i skolan idag, det var av en pojke jag alltid har gillat. Var smått förälskad i honom i vintras och i upplösningstillstånd när jag trodde att han inte var intresserad, men saker ordnade sig. Nu mera känns det som att han är den som gillar mig mest, men på något sätt lyckas vi aldrig komma framåt. Jag misstänker att det är mitt fel, jag håller mig allt för ofta på avstånd. Han har tyvärr bleknat i skenet av andra nu, det är synd. Jag vet att vi skulle passa bra ihop, vi är lika. Min kära vän frågade mig igår hur jag bara kan ge upp någon utan att försöka? Det undrar jag också.

Vi måste överleva Stockholm

Vädret är ju madda f. awesome! Kom precis hem från en lagom lång skoldag och fann en tom lägenhet och ett fullt pringles-paket. Eight eight. Upplagt för att skippa plugg helt enkelt. Rummet ser förjävligt ut men det kan jag ta en annan dag. Nu ska jag bara chilla,softa ta det lugnt. Ta sista ciggen ute på min balkong som badar i sol just nu.
Jag är glad och nervös. Uppdrag haffa Mikron har kört igång på ett mycket bra sätt. Genom L:s kontakter så är det nu matchmaking in the making (hehe FYNDIGT). Får se vart detta leder. Kanske blir en paus-underhållnings-kille eller ingeting alls. Only time will tell!

Thaimat, hajmat, box eller slice?

Efter matchen igår kom jag hem och överraskades glatt av min inneboende som jag glömt bort. Hon ville ha frulle och jag lunch så vi planerade helt enkelt en picnic. Begav oss till ICA och plockade korgen full med kyckling, potatissallad och kakor. En kaka med nya fina sneakers också chocolat chip cookies. Vi lärde också känna en härlig brud som hette Sara utanför affären. En söt, svart rätt hårig tjej som var ett år gammal.
Hoppade på tåget mot Ropsten och av i Zinkensdamm för att ta oss upp på vackra Skinnarviksberget.
Solen och Mälaren utan isflak.
Nya solglasögon och Bob Dylan.
Tyvärr våldgästades vi av en man vid namn Nadir. Han tyckte att vi såg trevliga ut, men vägrade inse att vi inte var så trevliga mot honom. Hans svenska var inte den bästa men jag tror att han försökte förklara att han hade en fågel som sjöng väldigt ljust. Det hela slutade som så att vi lämnade honom med löftet att svara när han ringde. Men för att få det fick han gå med på att bara ringa om det blev fest. Deal?

Denna dag har varit softsoft. Massage på idrotten och sedan var vi ambitiösa nog att fixa våfflor i D-huset till lunch. Det var nice.
Efter lite qualitytime med Iraniiee_teacher_fizik_matematik hoppade jag, L och Maroon på fyran för lite varmare breddgrader och en gnutta sol. En knapp timma senare glider tre brudar ut i ett moln av persika, kokosnöt och bränd hud. Lite godis, lite cola och lite pokémon och vi var back on track to L's place. 
Vi började idag operation ragga upp Mikron. Ser ljust ut, har insiderkällor och spioner lejda. Ryktas om en framtida grillkväll där rätt folk ska finnas på rätt plats vid rätt tillfälle. Kan ju bara bli så rätt.

 


Det var bättre förr

Hemma igen efter en tur till fjällen. Vi bodde på det sämsta stället, inga snygga killar, inga killar alls faktiskt. Inte i min ålder iallafall om man nu inte ska räkna med den fula badvakten som slukade mig med blicken, härligt! Men jag har haft det rätt bra ändå.

Nu är har jag bara massa ångest över allt jag borde göra och inte gör. Mitt första ord var nog ångest.
Och nu måste man tydligen vara snygg när man ska gå till coop, snygg-D jobbar där .


one time too many

Såg att mina förra pojkvän hade blivit tagad på lite bilder. Jag klickade mig in, var ju tvungen att checka läget liksom. Det var irriterande, på dem fem första såg han bra ut. Han var brun, biffig och hade snygga kläder. Jag kollade vidare, då kom det bilder på när han spelade golf. Fine, han är typ jättebra. Fine, han kommer typ bli lika bra och rik som Tiger Woods (men vad är det förresten?). Jag blev nöjd när jag såg golfbilderna, för golf är fan töntigt. Vem spelar golf liksom? det är bögbandy för bratungar. Han hade på sig en gul piké med en brun väst över. Vidrigt. Sen kom jag på mig själv. Varför bryr jag mig ? Varför vill jag hellre se honom ful än snygg, vad ger det mig? det var ju jag som dumpade honom. Så nu skäms jag istället.

festival

Det här håller inte längre. Idag var andra gången min lärare skickade hem mig för att jag somnade på mattelektionen. Det börjar bli lite pinsamt. Men han är söt han Marek, den vindögda polacken.

I alla fall, för att komma till inläggets egentliga syfte: HULTSFRED! Jag pushade ju förut för Peace & Love, men pga en viss pojke känns inte det lika lockande längre tyvärr. Dessutom, P&L känns bara för 2009. Eller nåt sånt.
Kipango har ju tjatat om Hultan ett tag nu, så tänkte att det var lika bra att checka in det. Hultsfred verkar ju grymt! Artister som Miike Snow, Fibes, oh Fibes!, Hoffmaestro, Veronica Maggio, Melissa Horn, The Hives, The Ark och Familjen ska spela. Men det bästa: Empire Of The Sun. Hur tungt!?

Artisterna kommer spela mellan 7-9 juli, men man hyr camping för en vecka och festivalbussen går på måndagen med retur på lördag så man kan räkna att festivalen är mellan 5 och 10 juli. Det är ingen större skillnad i pris om man jämför Hultsfred med Peace & Love, räkna snarare med att Hultan är billigare.
Så vad säger ni brudar?



because maybe you're gonna be the one who saves me

Det är måndag och jag känner hur ångesten pulserar genom kroppen. Förlåt. Jag vet att man ska vara positiv, att man ska tänka framåt och känna hur otroligt stark man är som människa, typ. Men idag har jag datorkunskap med Rudolf i två timmar och en kvart, It just ain't fair.

Jag gör om alla söndagar till lördag ikväll

Jag fryser nu också. Eländigt.
Hjälper inte med ångestmusik eller att ingnorera den växande plugghögen.
Vill gråta, typ. Eller skratta jättemycket. Att jultomten ska komma inspringandes i mitt rum och säga;
GRATTIS BABY DU ÄR SÅ AWESOME SÅ DU FÅR SOMMARLOV TILL SOMMARLOVET
Vad händer med mig? Jag vill ju inte det här. Jag var ju så glad. Är det Thåströms fel?
Vill träffa någon. Prata om viktiga saker. Prata med någon på riktigt, om något som är äkta.
Jag vill ha kärlek så jag inte vet vart jag ska ta vägen och som kan bära mig på ett litet fluffigt moln över allt jobbigt.


update: jag kör en blogrape innan jag publicerar inlägget åt dig fruwie. Jag vet att det kan verka hopplöst ibland. Man känner sig oälskad, osäker, onödig. Allt man längtar till ligger så långt fram i tiden att det knappt är värt att vänta på. Men du ska veta att du är så älskad och att vi bryr oss sjukt mycket om dig. Jag ska göra mitt bästa för att du inte ska gå ner dig, att ingen av er tjejer ska göra det. Ni är för bra för att gå till spillo.
Fokusera på det bra och försök blicka framåt trots att det känns så långt borta. Sommar brudar, sommar! Det kommer bli tungt.
Nu ska jag inte inkräkta mer på ditt inlägg, och förlåt för alla klyschor. Men jag säger dom för att de är sanna.


Det finns en bild av dig i allt hon gör

Mår illa. Inte så bra.
Humöret i botten, självkänslan likaså.
Irriterad på bror. Irriterad på mig själv.
Saker ogjorda, saker jag inte borde gjort.
Inget svar från idolen, inget allvarssnack med D.
Q har flickvän, förhoppningsvis inte för en vecka sedan. Vill ju inte vara den som är den.
Ingen iPod 40 minuter till skolan, ingen skriven novell.
Otaliga olösta mattetal, bortslösade pengar.
Ågren.

svensk sommar tinar frusna själar

Jag kan inte längre kalla mig den perfekta människan, men en mycket gladare i alla fall. Jag tänkte åka till jobbet. Men sen såg jag solen och Master D promotade för fika och söndagsshopping. Vi singlade slant om det och det blev alltså det sköna alternativet. I joined the dark side. Men jag tänkte faktiskt jobba, och det är väl tanken som räknas?

Vi hamnade på en båt på djurgården med picknick-mat och mobilmusik. Pratade gamla minnen och filosoferade över framtiden. Hur länge kommer jag känna de människor jag idag kallar de närmaste? Det är läskigt att tänka på.

Är nu på superhumör trots lite ångest över skolkandet och plugghögen som väntar på mig. Menmen, dagen var i alla fall helt klart VÄRD.

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nåt så mycket bättre, du får hela jävla jag!


all shook up

Du sa att vi skulle höras idag. Varför hör du inte av dig då? Va? Jävla idiot.


Sun is shining, the weather is sweet

Jag vaknade upp för en kvart sen hemma hos Kipango. Hon själv är inte här utan spelar match ute på landet. Sliten är jag, med alldeles för lite timmar sömn på nacken. Igår var det tveksamt om vi skulle dra ut och det slutade med bira och cigg på Kipangos rum. Också det har blivit en rutin på senaste. Vi deppade inte men modet var inte på topp om man säger så. Natten slutade i säng med en man som, enligt Kipango, jag har en patetiskt relation med. Kan stämma. Men en mysig, patetisk relation i såna fall. Got him right where I want him. Eller?
Just nu är det knas i min skalle. Mobilen är död och jag har ingen aning om när min polare kommer hem. Solen lyser och jag vill göra nåt på sista lovdagen. Två dygn sen jag senast var hemma och har inga planer på att dra dit på ett tag i alla fall. Nu ska jag se vem jag får tag i.

Så vad ska det bli av mig?

Lägenheten är öde. Inte en vaken själ, bara jag och mitt danska rågbröd.
Gårdagens mode resulterade en trevlig middag med väninnorna, sedan bar det av till mig. Ibland är det bra att ha en bror som kan förse sällskapet med bira och cancerpinnar. Också smör till mig. Annars skulle det inte bli något danskt rågbröd.
Rökarn och Bärsbruden söp till det på mitt rum och vi lyssnade på gammal god (läs:fjortis) musik. Pokémon hade sms-kontakt med the Lizard hela kvällen. Hon försökte ragga upp honom lite sådär men han kanske var för full för att fatta. Eller så fattade han men han var för slapp för att pallra sig hit. Meet me halfway kanske funkar på andra brudar, men inte på Pokémonen, nej.
SS kom in och la sig hos oss och han skedade sött med Maroon hela natten. Nu bär det av till Pokémonens boning och sedan vidare till Täby för att spela fotbollsmatch.

Two spirits greeting trying to carry it further

Mina vänner bör fundera över sin alkoholkonsumtion, och sedan minska halten alkhol med ganska många %. Jag var just hemkommen från släktingarna, har rest i 12 timmar. Allt jag ville var att sova ut och sedan träffa mina vänner, fräsch och glad på morgonen. Men det kan man ju glömma om man har mina kompisar, och dem är ute och partajjar. Vaknar av ett fyllesamtal klockan fyra och sedan ett annat klockan sju, det var zorro som inte njöt av att dela säng med tjallaren. Hon ville komma hem till mig, jag nekade men bad henne att återkomma senare, klockan tio så invaderade tre ofräscha (förlåt) spritluktande ungdomar min säng. Det var bakismisär. Jag myste, jag var inte bakis och mådde prima.

Hur som helst borde jag själv också fundera över mängden alkohol jag häver i mig. Igår var jag hemma hos Kipango och hade tråkigt, så jag svepte tre 3.5or sådär va, och några shots vodka sådär va. Det kändes av, resten av kvällen spenderade jag på golvet medan jag fyllosoferade. Klockan tjugo i fyra får jag ett samtal från en full snygging som ville ta en nattlig promenad, så det var bara att kravla sig upp ur sängen och bättra på läppstiftet. Två minuter senare ringde han dock och förklarade för mig att det var för kallt, att han inte orkade gå så långt. Vilken gentleman. Jag vaknade upp runt halvnio och kände mig vemodig, vad håller jag på med egentligen? Nu; frukost och sedan match.


Säg bara att du vill det så ska jag aldrig mer störa

Sitter i vaktisrummet och äter billyspizza. I skolan. En lördag.
I högtalarna pumpas Satisfaction flitigt och i hjärnkontoret råder strejk.
Hur var mitt senaste dygn? Hur mår jag? Hur borde jag må? Kommer jag någonsin få tillbaks iPoden?
Med stora svarta bokstäver har någon skrivit S-et på min underarm. Eller ska det stå ta-S?
Whatever.
Fortsatte på vårat krogspår. Förade hos mig, vi sjöng, vi dansade. Och pratade.
Sedan Knast med vänner, det var intressant. Inte kul, häftigt eller galet. Intressant.
Fortsatte till mitt crib och stannade enbart vid donken.
Vi han knappt komma innanför dörren förrän alla låg i en hög på min matta.
Vi trodde nog alla tre att kvällen skulle få sitt slut där tills den fick en otippad vändning. Plösligt vaknar jag och Blondie har inte mindre en sex missade samtal från en och samma dvärg. Lite spontant sådär packade vi på oss alla kläder vi kom över och började den långa vandringen mot Axel's Hills. I ett bajsbrunt hus i en lägenhet vid fyratiden befann sig ett gäng ungdomar som drack sig fulla. Med nudlar som fyllekäk och mjölk som virke fortgick kvällen. Jag virrade runt med min oönskade följeslagare. Det spelade ingen roll hur mycket jag avvisade honom eller undvek. Han sa att han varit snäll mot mig. Att han trodde vi hade någonting och att tjejer ska man inte lita på. Hemskt.
Jag är en dålig människa. Inte ens när jag vaknade upp efter att ha skedat med hans bäste vän kände jag mig elak.

On top of this I ain't ever gonna understand

Ja, vad finns det då att säga om gårkvällen. Blondie har ju berättat det mesta. Man märker att man börjar bli äldre när kvällarna börjar med förkrök, fortsätter på krogen och avslutas på efterfest i orten. Men men, jag klagar inte. Det var i alla fall en märklig kväll igår. Jag börjar tvivla på att det kan bli annat än märkliga kvällar när jag får alkohol i mig. En halv sjuttis och två stora starka slank ner igår. Men det blev en nådig fylla. Helsoft! Efterfesten var hemma hos Mr. S liksom de senaste helgerna. De där grabbarna har typ blivit vårt efterpartygäng. MÄRKLIGT. Något som var ännu märkligare igår var mitt macmode. 3 killar blev det, varav en var däckad och en annan pårökt. Man tar vad man får. Alla somnade vid 6-tiden medan jag fortfarande var vaken. Försökte nästla in mig i sköna sängen men hamnade till slut i samma säng som tjallaren och hans barndomskompis. Inga konstigheter.
Nu har jag sovit hela dagen i favvosängen hos min hemkomna wales-flicka. Hon har vart ute på lite shopping-ärenden men jag har sovit sött till klockan fyra. Tydligen hade jag stunkit sprit imorse och min bakfylla är inte nådig. Nu; ibumetin och kyckling.


I'd rather dance with you than talk with you

Jag vaknade imorse av att en biffig hockeykille låg på mitt huvud. Jag försökte halvhjärtat knuffa bort honom, men insåg snart att det var förgäves och somnade om istället.

Igår var en skum kväll. Vi började hemma hos Kipango där vi sjöng och hade det allmänt soft. Därefter tog vi oss till en dräggig krog där minst hälften av besökarna inte får köpa 3.5or på Ica. Träffade gamla bekanta och lyckades få upp rökaren på dansgolvet. Inte ofta det sker, cred till dig tjejen!
Vi kände att det var dags att dra vidare och bestämde oss för att mellanlanda hos Kipango innan vi drog till Mr S. Fyllan var total och på något vis somnade vi. HAHA! Vaknade upp en och en halv timme senare med 6 missade samtal från en otålig Frodo och en utelåst Pokémon. Nyvakna och förvirrade skyndade vi oss ut och påbörjade den långa vandringen längs hägerstensvägen.

När vi nådde Mr S' residence var våra skor leriga men humöret var på topp. Lilla fruwien blev dock en aning irriterad när hon upptäckte en oönskad beundrares närvaro, hur fan hamnade han där liksom?
Lekte spiderman och sten, sax & påse, resultatet blev en luddig fylla gjord av mjölkshots och att Snygg-D ska bjuda mig på frukost. Nice!
Somnade på soffan nån gång runt sju och sov till halv elva. När jag till slut lyckats få bort hockeykillen från mitt huvud begav vi oss hem till den inte längre utelåsta Pokémonen där jag fick i mig lite mackor och ipren. Är lagom död just nu. Så... vad händer ikväll?

This night's not even begun, yes yes oh yay

Har ett lende på läpparna och ett tomt glas bredvid mig. Jag är i toppform, som Herr Hammarby skulle sagt. Softar med brudarna. No stress liksom. Kvällen är ung. Kvällens planer är ännu inte klara, antingen invitar jag på naturarnas helkväll på krogen eller joinar Little Miss Sunshine's party. Men vad som än händer är jag övertygad om att det blir en festlig natt.

Lilla My verkar ha däckat här i soffan, eller tar hon bara en powernap? Vi får hoppas på det senare för annars häller jag min vodka lemon över henne.

Adelskvinnan från enskede hälsar så gott. Hon har olikfärgade strumpbyxor. Hon är skön.


Ok baby det är dags att vi ska vinna allt

Igår var mys. Jag mötte upp Mr. Trygg på söder där han satt på ett fik med sin mami. Blev bjuden på en Chailatte och småpratade lite. Sen såg vi freddie och Carl-Johan-svampen gå ut från Boulevard teatern på andra sidan. De sa att de var på en grym spelning. Lars Demian. Tydligen fanns det fyra platser lediga bredvid dem och det var paus, så jag och trygg smet in och lyssnade. Han var grym! Sen gick jag hem och sov 12 timmar. Sjukt värt.

Nu sitter vi hemma hos Kipango och förar. Det är jag,kipango,blondie och tre tjejer från klassen. Vi har det soft. Senare ska det bli krogen. Tydligen tar dem inte leg. Hoppas att det funkar.

Juste, idag efter att jag varit en sväng i slussen för att hämta upp den veckliga vodkan så gick jag ner för trappan i skanstull. Och gissa vem som går förbi om inte MIKRON. Vi fick ögonkontakt och shit asså, den pojken ska jag ha. Det var som ett tecken från ovan.

Nu ska jag ha en grym kväll. Börjar redan bli lullig och det är sweet!

kompis det går bra nu

Nu har Swooschen dragit till snön. Kommer sakna henne, för fastän flickan är lite onödig så är hon trots allt rätt rolig också. Som en faktaruta i Kalle Anka.
Även den Mörka Påhängaren har flyttat ut. Lite sorgligt. Hon var rätt tråkig, bara hängde efter en sådär i bakgrunden och stod inte riktigt upp för sig själv, hade ingen egen vilja. Men hon kunde vara ganska mysig också. När hon inte åt bajs.

Imorgon är det fredag, som innebär sista dagen på jobbet för mig och Den Duktiga Telefonanvändaren (när den är på) och sen är det helg, vilket är SOFT. Det ryktas om krogrunda och fest ute i villaförorten, men kan man lita på allt som sägs? Antagligen bäst att ta saken i egna händer.


Reagge ska ska reagge ska

Igår förlorade jag och Kipango vår krOgSKULD. Det var ett trevligt ställe på söder som kth-killen kände dörrvakten på. Live-band, fin lokal, lagom mycket folk. Ja det var soft helt enkelt. Men blä vad dyrt det är. Spenderade exakt 400 spänn på dricka igår. Och då blev jag inte ens full. En öl, en breezer och 3 tequila-shots. Obehagligt mycket pengar. Till råga på allt så lyckades bartender ta sönder mitt bankomatkort mer än det redan var, så nu har jag tyvärr kommit till den punkten då jag måste skaffa ett nytt. Och jag är inte en sån person som tar tag i sånt kan jag ju medge. Men men, kanske är bra ändå, om jag inte kan komma åt mina pengar på ett tag.
I alla fall, för att fortsätta berätta om gårdagens bravader. Vi lekte dricklekar genom kluns där förloraren skulle fixa numret till den personen som de andra pekade på. Jag fick gå fram och ta numret från en 25-årig snubbe som såg riktigt reko ut. Kipango fick däremot ragga nummer från en hardcore rastaman. Bra jobbat där! Kvällen slutade med lite kyssar och löften om dejter som aldrig kommer bli av. But that's how I like it. Sorgligt nog försvann Kipangos Ipod men hennes humör lyftes upp lite av chips,te och cigg på balkongen.


Didn't we almost have it all

Det är natt. Jag och Zorro sitter på balkongen igen, det är det hetaste stället att hänga på just nu. Alla som är något hänger där. Te-flickan ligger nerbäddad i sin säng. Hon ska ju faktiskt jobba i morgon. Vi pratar gamla minnen. Hur snygga vi var i sjuan jag med jätte jätte mörkbrunt hår ( typ svart) och Zorro i ksss. Jag älskar den här tiden på dygnet. Det är en annan slags verklighet. Här gäller inte samma sociala regler och normer. Allt är möjligt. Typ.
Precis just nu, skapar vi nya minnen.

Even the best fall down sometimes

Igår var en fin kväll. Sämre start på dagen kan man inte ha. Men att deppa och sedan lägga all sin fokus på att skrubba ett golv och luckor funkar ganska bra som behandling. Framför allt när man gör det tillsamans med Zorro och Te-flickan. Kvällen avslutades på balkongen med levande ljus, giftpinnar, fler mysiga vänner, täcken och te. Tack för att ni finns, det skulle inte gå utan er!


walk idiot walk

Känner mig nästan FÖR duktig. Jag har arbetat sammanlagt 12 timmar idag och ändå ligger jag inte död på golvet. Fast tillräckligt pigg för att dra på fest var jag inte, så det fick jag tacka nej till även om det lockade. Antagligen smartast när jag ska upp 8 imorgon också. Herregud, jag är ju typ den perfekta människan! Om man bortser från självgodheten. Kanske. 

Det var himla underbart att träffa flickorna idag och uppdatera den nyligen hemkomna Maroon om veckans alla märkliga händelser. Hur man switchar på bästa sätt, möten med Mowgli och otillräckliga sms från inkompetenta män. Eller ska jag säga pojkar? Nu väntar vi bara på att The Much Loved One och min bajenbrutta ska komma hem så blire ju helfestligt.

Värsta grymma tjejen

Resan var soft. Bra väder och lagom tempo. Shopping och god mat. Semesterns ord vad utan tvekan "märkligt". Fråga mig inte varför, kändes bara rätt. Något som stör mig dock, även fast det var en sån bra resa så gick jag runt hela tiden och tänkte på vad jag missade där hemma. Ett problem som jag alltid har när jag reser. Det hjälpte inte heller att det faktiskt hände ovanligt mycket här hemma. Och jag kunde bara gissa mig fram genom att läsa de kryptiska inläggen på den här bloggen. Ett desperat meddelande efter hjälp sändes på facebook till Kipango, och hon och kakan kom till undsättning genom att skicka ett mycket underhållande sms.
Nu är jag i alla fall hemma. Gladare än på länge. Kärt återseende med mina grymma vänner (vi hade bara vart borta från varandra i 4 dagar. Jag är svag). Jag hann också med en prommis på söder i det fina vädret med min polare fotografen. Han köpte giftpinnar åt mig. Två paket. Jag har ju cash, pengar är inget problem HA-HA. Dessutom är ju det bara småpengar... Jag bjöd honom och vi njöt en timme av Stockholm.
Nu sitter jag hemma hos apan med adidas. De städar och jag vet ärligt talat inte varför jag inte hjälper till. Jag har burit ner soporna i alla fall.
Nej men usch, vilket inlägg. Jag skriver om sopor och giftpinnar. Vilket liv jag har jämfört med de andra. Inget intressant. Varför ska jag ens publicera detta? Vill någon läsa? Varför fortsätter jag skriva?!
hejdå...

P.S jag blev inte ledsen eller deprimerad nu. Jag är fortfarande lika glad. Ville bara visa att jag själv fattar hur tråkigt detta inlägg är. Happy Face on!

ett tidsfördriv att dö för

Jag är uttråkad och avundsjuk. Jag har ingen aning varför. Det är rätt ologiskt faktiskt. Det händer saker hela tiden, känns som att livet går i 180 och tiden inte räcker till. Och avundsjukan, var kom den ifrån? Den är inte ens riktad mot någon särskild, det är bara en känsla som skaver i bröstet. Eh ja, jag är skev.




Kära fästmö, är inte den rätta tidpunkten för att gadda oss typ nu? Jag känner mig mogen, det är dags att göra det ultimata mandomsprovet. Att blinga mjölkpåsen var bara en mjukstart.
Jag tappade ringen, men vi kommer aldrig förlora detta bevis på vår samhörighet.



When the drum goes bang bang bang

Vaknade klockan elva av min mobil som ringde. Var är alla, varför är jag i min egen säng? Illa
Det var Blondie. Hon meddelade att de inte ville störa mig så sent igår natt och våldgästade Big Al istället. Hon skulle jobba. Hon hade ångest.
Adidas kom över på lite chattroulette. Givande, vi fann allt mellan porriga fransmän och mastruberande tanter. Blev helt skadade efter och trodde att busschaffisen skulle dra en; "hi, where u from?" och vi höll på att nexta en kille i busskuren. Men det var nice, lekte runt i mina heels och nallade lillebrorsans påskgodis.
Sedan bar det av till hennes place där det bjöds på middag och en delikat men alldeles för stor efterrätt. Insåg att jag hade väldigt bråttom men bussen gick inte, what to do? Jag tog mig dit till fots helt enkelt, springandes.
Väl framme vid Teleboboplan med andan (och efterrätten) i halsen stöter jag på Big Al utav alla människor. Lite förvånad att se mig. Lite bitter för det oanmälda besöket av två blondiner mitt i natten.
Filmen var sådär. Jag somnade, Putte var vaken. Blondien somnade, Dippe var vaken. However, jag hade en axel att sova på till höger och ögongodis till vänster. Hähä..
Min chattrouletteskada blev befogad då jag bestämde mig för att kila ner till sleven för en halvmåne. För att slippa ta jackan tog jag garagevägen ut. Hör suspekta ljud och ser ett par ha sex på en bil i mitt garage! Tjejen ser förlägen ut och jag går vidare, förstår inte riktigt om det hade hänt eller bara var vardagligt cybersex. Livet är bra konstigt.


Cause I gotta find a way, to find my way

Jag lämnade tillbaka ciggen. Jag snodde S's halstabletter i stället, ångrar att jag lämnade dem på bordellen. Tänkte sno med mig sprit igår, jag dricker inte ens, så den var till er. När man funderar på om man ska sno en kaka för sju spänn, bara för att man kan, när ens mami till och med sagt att hon bjuder då är det något som är fel.

I've been travelin for some time

Jag är våran bloggs största fan, jag läser den flera gånger om dagen och nu eftersom halva vårat gang har rymt utomlands så blir uppdateringen lite sämre. Så varje gång jag spanar in bloggen och den inte har uppdateras blir jag besviken. Men så kom jag ju på att jag kan ta saken i egna händer så here we go!

Igår förde först KTH-killen oss ut till bromma, på dit vägen körde de oss med bil. När det var dags att dra tyckte jag att jag borde få övningsköra till tunnelbanan,eftersom de druckit. Det fick jag inte. Så vi fick gå.
Jag diskuterade the game med örnsnubben, samtidigt som någon brud ( som tydligen går i min skola) kladdade på honom. Senare drog jag och min förlovade till andra sidan stan. Där hade jag ett väldigt givande samtal, om det var för att klockan var alldeles för mycket eller om han var en vettig människa vet jag faktiskt inte.
Hade jag kul igår? Ja, jag tror det.


And by protecting my heart truly i got lost in the sounds

Jag pratade med Honom igår. Vi satt i ett mörkt och främmande rum, där ute dansades och skrattades det. Jag grät. Han sa att det inte ville släppa honom och att han måste få veta. Jag vägde min ord noga. Var det skillnad på det jag ville säga och det han behövde få höra? Jag viskade fram mitt svar. Han lämnade festen.

Han kommer alltid vara en bättre människa än jag.

Legalize Ganja

Det var soft. Han fattade att jag inte ville pussas så mycket så det var lugnt.
Det var trevligt. Jag drack inte för mycket så det var nice.
Började med att vi blev upphämtade i bil vid tunnelbanan, kändes mysko men det var D's bil. Dolly, go for him!
Väl framme bjöds det på drinkar och djungelvrål. Vi spelade ölspelet och dansade.
Adidas och Blondie ville kila vidare men jag stannade avec mon garçon. Vi dansade salsa fast jag inte kan dansa salsa och sjöng fast jag inte kan sjunga.
När det var dags för hemfärd för min del missledde han mig totalt och vi var tvugna att springa till tunnelbanan. För att sedan se att det var fem minuters väntetid när vi äntligen kom dit.
Den långa resan hem lät vi oss underhållas av varandras iPod:s. Det var trevligt, Håkan Hellström och Bob Dylan är aldrig fel. På Slussen insisterade jag på att jag skulle ha nötter och vi kämpade med selecta-automaten ett bra tag.
Nu fyllekäkar jag och dricker thé. Det är najs, borde vara så oftare. TYP!
Sitter nu i min ensamhet och väntar på att mina kära vännor ska dyka upp. Ryktades om ett ex- på G och annat saftigt skvaller!

We haven't had that spririt here since 1969

Har haft en duktig dag. Stod med Olli och vinkade av Dolly för hennes avfärd till Bonnie Tylers och alla slottens land. Sedan vandrade jag helt enkelt hemåt, själv. För första gången på väldigt länge.
Var tvungen att hitta ett tidsfördriv och vägde mellan att låta mig plågas av mina tankar i min ensamhet, eller vårstäda. Det sistnämnda kändes helt klart mer lockande och framförallt mycket mer effektivt!
Så när jag var mitt uppe i att städa bort vintern som bäst ringde mobilen och det var.. KTH-killen, tadaa!
Han bjöd mig och mina väninnor på en fest ikväll så dit lär det väl bära av ganska snart. 
Jag är liksom nedstående skribent inget vidare taggad på att festa ikväll. Hennes förslag föll mig mer i smaken, och egentligen. Jesus förtjänar väl att firas, med tanke på hur mycket han haft sig de här dagarna kan vi åtminstone unna honom en dag. Vad säger du, heliga kristna Madonna?

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch är Wales och Storbritanniens längsta ortnamn, men bara världens tredje längsta ortnamn.

När du är som alla andra blev Sliten, stel och slö och ligger dränkt med samma gamla smet Lägg dig ner och dö

Det är fest med brudarna ikväll och jag är inte taggad. Ja ni läste rätt, INTE taggad. Vad har hänt med mig? Klarar jag inte tre utekvällar på rad längre? Varför känner jag mig ständigt bakis? Har jag blivit 50 år äldre?

Skulle vilja ta en kvällsfika eller se på Bridget Jones med er tjejer istället. För att hedra Jesus, typ.

I'm no superman

Vinkade precis av gästerna.
Kvällen har varit skön, pokémonen kom hit och lyckades med sin pokécharm övertala oss att vi inte behövde se GG, utan hänga med henne tills hon sedan lämnade oss. Vi spelade plockepinn (ja, riktiga plockepinn) med Olli.
Vi ville ha eldiga latinonätter och dansa flamenco till spansk musik. Åh, spanska är kärlekens språk. Går rakt in i hjärtat.
Mitt i vårat verk som omfattade öppen spis, levande ljus och mörk choklad kom främmande förbi. Främmande i form av fyra nice guys; Ponta, Birgersson Junior, Bearluden också Sebban.
De hade hört rykten om att vi skulle twist n' shouta och var riktigt sugna. Planen lades ut men de synkades snabbt med våran stämning och insåg att det var mer passande att spela latino-covers på U2 och Coldplaylåtar.
Kort och gott så slutade vi upp i en stor hög av kuddar, täcken och madrasser. Jag somnade på tre röda och vaknade fem scrubsavsnitt senare. Kompensationsborstade tänderna länge, länge.
Nu; två oroliga, sömnlösa själar och toner av Hey soul sister

Sitting in the morning sun

Plockepinn gånger två i Villa Kaka följdes av fantastiska morgonvåfflor på verandatrappan i solskenet. Scrubs är inte helt fel det heller.
Sedan bar det av till Aspuddsparken för min del där jag träffade KTH-grabben. En vårpromenad runt Hägersten och jag drog slutsatsen att han är en "vettig kille" som min käre vän skulle sagt. Det sa jag också.


Mötte upp Adidas och Umbro för ytterligare en promenad. Köpte glass och kakor på Mr S bekostnad. Tuggummi och halstabletter fick vi med. Man lämnar sina tillhörigheter i Villa Kaka på egen risk.
En promenad till Långholmen och tillbaka senare står vi återigen i Villa Kaka och gör i ordning en välsmakande middag. Levande ljus, gammal soul och fina vänner.
Den sköna stämningen störs av en pling på dörren. Vem är det nu då?
Utanför står en förlägen dvärg i sällskap med sin lust. Har kommit för att hämta kvarlevorna av Mr S hittegods, hans hemmanycklar vill säga.
Adidas har fortfarande energi kvar efter gårdagens bravader och ska ut, till skillnad från jag och min husvärd. Det blir en hemmakväll med GG, pokémonen och eventuellt någon efterrätt.

sena nätter, tomma glas

Jag hamnade i vimlet igår ändå, bärsbruden var på g. Idag har jag huvudvärk som heter duga men allt är bara softsoft. När man festar med Dolly och La suede kan man lita på att dem levererar på morgonen dagen efter, våfflor till frukost och grejer. Inget snack nu va?

it feels so empty without me

Igår var tänkt att bli en mysig hemmakväll. Sista natten med gänget skulle vara soft med film och b&j's. Men som oftast blev planerna ändrade och vi hamnade i dödssyndens lägenhet. Mitt mood gick upp och ned hela kvällen. Ned av osköna telefonsamtal. Upp av tequila.

Efterfesten innehöll stuvade makaroner och slice. Saajk! ...eller? Jag ska ta plats och nästla mig in i elevkåren, men tror det kommer bli jävligt stelt. Men vad ska man göra.

Jag dricker inte för jag är supermega kristen!

Ikväll var jag förnuftig. Åkte hem och lämnade mina vänner och de jag skulle vilja kalla vänner ( men som inte har samma syn på oss) i en lägenhet i Liljeholmen utan mjölk men med en värd som kastade möbler. Smart drag. Sitter och käkar en cheesebugare som jag köpte för mina sista pengar så nu har man 00,60kr på kontot, awesome.  Hur fan kan jag ha så ont i höften?

Tänkte skriva något i stil med nu ska jag dra en handtralla innan jag somnar sött. Men sen så kom jag ju på att det kan jag ju inte skriva, det är påtok för grovt.

Hey, Soul Sister - Train

Rockin' your F me pumps

Vad fan händer med mig? har jag gått och blivit färsk? det vankas fest ikväll och jag ska inte dit. För ett år sen hade ju inte det här hänt. Jag är ju bärsbruden. DAMN!

Straighten up little soldier

''Ni kanske trodde att ni skulle slippa matten, men nej nu ska vi bedriva matteverksamhet på datorn''

Jag befinner mig just nu i rummet med massa datorer, min mattelärare ( som jag inte vet om jag hatar eller tycker är gulligt förvirrad) försöker få ett gäng ungdomar, i det här fallet min klass, att räkna matematik. Jag tycker det är starkt att han ens försöker med tanke på:
1. vi hade matteprov i morse
2. det är näst sista lektionen innan lov
3. som sagt vi är i en datasal med tillgång till internet/facebook

Jag har snott S i min klass ciggpaket. Han säger att jag är elak, jag säger att jag är snäll som räddar hans liv.
Någon som vill köpa, så jag har råd med mat?

RSS 2.0