owned

Om man tar bort någon från facebook är det ju fan genomtänkt. Man måste liksom söka på personen, scrolla längst ner, klicka på "ta bort som vän" och sen OK. Typ något sånt. Så när man gör det vill man vara uppenbar. Först det brutala svaret k och sen detta. Helt brutal mannen.

What to do what to do? ringa upp honom nu och kolla vafan han håller på med? radera hans nr och aldrig mer höra av mig? fylleringa/fyllesmsa? sluta vara så jävla besatt av honom? Brukar i alla fall vara rätt så flitig med luren på fyllan..

Alla är i borlänge förutom jag, kakiz och mayhem. Så det är jag och mayhem som ska skriva. Why man, why? ändå ingen som läser :((((((


Det dansar en vilde i ett vattenfall

Midsommar. Vilken fest. Tungt att dra 160 på motorvägen med hiphop pumpandes. Tungt att supa upp alla öl, all tequila, all rosé, all nubbe och sparka en tjockis. Inte lika tungt att dra iväg med en random gambian på en äng och teasa honom totalt. Inte lika tungt med samtal dagen efter där man lovar att han ska få bo hos en i stockholm. Och definitivt inte lika tungt att man gör detta när man redan har sin lovaboy. Ingen märkte dock så det var tvärlugnt.
Uppsala is the shit.
Whats up med att killar alltid däckar när jag är sugen? Jag sitter här och modar och ni går och somnar. Alltid samma jävla visa. Beror det på att jag inte ger de rätta signalerna? (det kan det ju för fan inte bero på, jag klistrar ju som en jävla parasit) Beror det på att jag helt enkelt inte är tillräckligt lockande? (haha no way).
Nej men asså, jag behöver svar. Och det fort. Saker och ting behöver ändras på den fronten.
Nu ska jag sova. Stockholmsveckan har dragit igång. Satsen är här och har somnat. Kakan och Pokémon har somnat. Den andra pojken har dragit. I'm all alone.
Fuck.

knock 'em out

Det är inte lätt att packa. Det är faktiskt riktigt, riktigt svårt. Speciellt när man ska få med kläder, skor, toalettartiklar, smink, tält, stol, liggunderlag och sovsäck (kommentera om jag har glömt något!!!) för en hel vecka. Men den stora frågan är fortfarande: Hur ska man kunna hålla sig fräsch? Det är mitt stora mission på denna festival. Hoppas på att deodorant våtservetter och torrschampoo ger en någorlunda hjälp.


Även om uttrycket känns ganska slitet efter cirka hundratusenmiljoners statusuppdateringar på fejjan så måste ju även bloggen föräras med detta glada tillrop:
TAGGA TILL INFÖR PEACE & LOVE 2010!!!




nöjd nöjd nöjd

Har legat inne och lökat hela dagen. Men mannen kommer strax så ska ta mig i kragen och duscha, till och med sminka mig. Han berättade nyligen om en kompis som tappar intresset så fort tjejen blir för bekväm, typ slutar sminka sig och kan börja visa sin lite mindre feminima sida. Pik?

Är trots mitt sjuka tillstånd på topphumör.
Anledningar:

Peace & Love i övermorgon, det innebär att drägglivet börjar igen efter en kort paus. I missed it.

Vi slipper köpa dyrt tält då Swooschens far skänker oss sitt gamla. Tack hörru!

Mannen meddelade nyss att han kan följa med till The Holy Land!!!11


Så här nöjd är jag:




men du sover ju, du hör ju inte på

Pållante skriva om resan. Känns som att alla redan fattar hur galna och tuffa vi är. Fett självgoda, helt osmakliga.

Firade midsommar med svennebanan-familjen el numero uno igår. Dansade till smågrodorna och gick på tipspromenad. Ena dagen dricker man champagne med fransmän och äter pizza på trottoarkanten när man blivit för full, och andra dagen detta. Det är härligt med skarpa kontraster.

Min lur är stendöd. Buuuu you whore! dags att skaffa ny igen då. Är fett sugen på en nokia 3310 <3
Sova mer? vad ska man göra? wäääääh fuck me.





En midsommarnattsdröm

Bästa däckmode
Midsommar hos bror i Uppsala. Jag och Mayhem hängde med gänget i bilen ba.
Nubbe, budweiser, grillning i parken.
Fotboll med studenter från random städer och tequila i mängder.
Limpan från Malta kom väl till pass.
Bror bråka med flickvän. Mejarn strular med SS just i detta nuet.
Dags att sluta CB:a och byta rum nu VA
Godnatt Sverige, jag kommer dö ung..

ung och dum

Midsommar. Fest. Penisstång. Nubbe. Små grodorna. Klamydia. Njaa inte för mig asså. Jag ligger istället hemma ensam och sjuk. Så oparty man bara kan bli i utvättade mjukisshorts och osminkad fejja.

Den sista natten dödade oss. Det är naivt att tro att kroppen klarar tre timmars sömn per natt i en vecka och sedan dygna sista och tänka att man alltid kan sova på planet. Det kan man inte. Men det var sjukt värt det, så ska inte klaga. Öl i soluppgången, slice x2, hotellfrukost på killarnas hotell (som sagt, gratis är gott), skånska pokerproffs och skolans hunk liggandes i vår säng i endast kalsonger. WADDUP BRUDAR!

Resten lämnar vi osagt.



Nya citat att lägga till på listan:

"Det här är det bästa aftersex jag nånsin haft!"

"Hoppla Pålle! -Du är inte den första som sagt det..."



Episkt.


Home is wherever i'm with you

Hemma. Somnade vid nio igår sov i 13 timmar. Fortfarande trött. Under de två timmarna jag lämnat huset idag har jag sett fler snygga killar än vad jag gjorde under en hel vecka på Malta, besvikelse. Det gjorde mig lack, riktigt jävla lack värre än londonlack. Jag blev lacka bruden, kanske var jag sexuellt frustrerad. Det har iallafall gått över nu. Nu är jag lugn, tom och livlös.


Alla är jätte bruna och vackra utom jag. Jag är blek och ful i kort hår. Jag solar inte för det är så lökigt att jag inte står ut och får svårt att andas. Jag låg mest på rummet på dagarna. Kommer väl en sammanfattning om Malta resan senare när den sista alkoholen gått ur kroppen och vi vaknat och förstått att vi är i sverige igen. Lovades det inte lite gästbloggande efter resan?

Skulle köpa tält. Men det är bara öppet till två idag. Jävla Midsommarafton. Är det ens en riktig högtid?

Twinie bjuder på fest ikväll, jag är sliten men alltid taggad? Det skulle kanske göra mig gott.

Synd att läsarantalet minskat så, är det vi eller ni som har blivit dåliga?


i swallow


photo: adidas

Young Money – BedRock

Divinyls – I Touch Myself

Rasmus Seebach – Natteravn

K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)


slitet

Vi är döda. Våra kroppar tål inte denna dräggiga livsstil men vi kör ändå. Ikväll blir sjätte kvällen och den ska vi ladda upp för ordentligt med förkrök på Danderydskillarnas hotell. Kanske dags att smaka på kolan, kära Pokémon? Kvällen igår var skev. Några fick rejäla snefyllor och det slutade med gråt och tidig hemgång. För mig var allt bara softsoft tills värmdökillen började prata om Mowgli. Ville veta mer, vilket slutade lite sådär. Blev bjudna på champange och jordgubbar av några rika fransmän, minuterna efteråt satt vi på trottoaren och tiggde pengar till pizza. Det är så livet kan gå, snabba puckar. Alla har lagt ner tankarna om semesterslice och längtar istället hem till våra älskade pojkar. Dock har den sexuella frustrationen gått så långt att Mejjarn och Adidas dräglar efter den enorma svarta vakten utanför Nordic Bar. Once you go black you never go back.

This time for Africa

jag älskar det här. Det är så här varje dag borde få vara. Det är helg alla dagar i veckan och söndagsångest exiterar inte. Alkoholen flödar och lungorna suger in rök. Men vi är mer levande än någonsin. Dansar tills fötterna värker och man är blöt av svett. Nattbadar. Första dagen på stranden. Snygga spannjorer med lite för biffiga armar. Vi har kommit fram till att speedos är riktigt jävla hemskt och det inte lämnar något åt fantasin. Träffat en Ken-docka. jag är nykter och hookar med upptagna killar, något är som det brukar iallafall. Jag gör vad jag vill med vem jag vill när jag vill. Det enda som kan stoppa mig är upptagna hotellrum och stängda pooler. Nu ska jag röka min sista cigg i mitt första paket ever. Känner mig skit cool när jag går runt med en cigg i min mun Uppdate: Tredje glaset är nu krossat, hur många kommer finnas kvar när vi lämnar rummet?

Don't leave me out here dancing alone

Vissa saker har konstaterats. Man ska inte bada i havet när man vet att det är röda maneter i vattnet. Konsekvenserna kan bli förödande. Jag går just nu på två olika piller och smärtstillande spray. Jag har lila brännmärken på arm och rygg. Två viktiga frågor ställdes.
Kan man sola? Kan man dricka?
Semesterns syfte liksom. Svaret; no not so much.
Men jag är mayhem. Så jag SKITER i det. Full som en kastrull och röd som en kräfta. Yeeah man.
Det är sen länge konstaterat att jag är into brown suga. Torsk. Nattbad, stripp-vändtia och de mjukaste läpparna jag nånsin smakat. Åh, jag är i paradiset.
UTGÅNG


update från st julians

Vi kan inte hålla oss borta från bloggen hehehe. Sitter på hotellrummet och ska strax öppna vår stulna smirnoff. Gratis är gott. Vissa av tjejerna ska våga sig på klackarna ikväll, hur ska det gå hur ska det gå?? Kommer Kipango och Adidas klara av att göra samma häpnadsväckande uppträdande med Havana Club's strippstång som gårdagens? Kommer SS ringa Mejarn ikväll igen? Kommer vi åka ut med IT-killarnas yatch imorgon? Kommer det bli slice i poolen ikväll? Only time will tell. 
 
Sköna citat från resan:

"I like your blood!"

"Alltså, om inte jag såg bra ut så skulle jag satsa på fotbollen."

"Jag måste tyvärr klippa ditt kontantkort. Stå med mig nu när jag gör det!"

"Shit vad VM flippar, vad händer liksom, vem slicar vem?"



WE LOVE MALTA 


MALTA BABY

Fuckade upp sig lite såhär på morgonen när mamma fattade att det finns vodka i huset. Och den är ju inte hennes. Fett oflyt, samma dag som man åker liksom. Som att hon inte var orolig nog.

MEN DET BLIR SÅ JÄVLA GRYMT ÄNDÅ LALALA LOVE YA ALL!

up and away!

NU DRAR VI! Den här bloggen kommer aldrig bli sig lik efter den här resan. Typ. Utstå saknaden av inlägg i en vecka så lovar vi er att ni kommer kunna läsa dagar i sträck när vi kommer hem. Typ.

Tusen kramar, pussar och ögonvinkningar till dig då Välme!

put a sock on the door

Varför blir jag sjuk? Varför nu? Tvingar i mig massa ingefära och tre olika sorters piller. Jag ska bli frisk tills imorgon, och om inte så kan jag alltid supa bort hostan. Eller nåt sånt.


Så imorgon åker vi. Vad sjuuuuukt. Jag vet inte var mitt boardingcard är. Mina päron oroar sig för att allt ska gå galet, att vi ska supa bort oss själva och våra pengar, att vi inte ska hitta till hotellet och att vi ska missa flyget. Jag försäkrar dom med "det är lugnt hörni, de andra tjejerna är inte lika losta som mig". Komiskt nog verkade det faktiskt göra dom lugnare.


Alla vill ligga på resan. Kör hårt brudar, men glöm inte kondomen. Man vill ju att det som händer på Malta stannar på Malta också. Känner på mig att jag och Den pryda tjejen som har besök av den Röda Baronen kommer bli utkörda från våra rum pga slice. Men de e lunch, vi har överseende och kan sova nån annanstans. Just put a sock on the door.


vad är väl en bal på slottet?

Det brutala svaret K. Fick jag just skickat till min mobil. Dö. Jag pallar inte vänta på att du ska höra av dig, men nu blir jag väl så illa tvungen. Jag måste ha en gräns. Eller? Fuck the game that's how I treat 'em! har ändå aldrig varit bra på det.

Gårkvällen var nice, jag vågade mig på att dricka öl för första gången sen flaket och det var fortfarande gott! jag snackade prickiga ben och avundsjuka pojkvänner, dansade till dubstep och blev kysst. Full blev jag också. Vad mer kan man önska sig?


Come here rude boy

SUPER- SO- NICE



Vad gör man när man vaknar upp med en oförklarlig blåtira, och framförallt- vad gör man för att få bort den?


fjäderlätt och vit

Kent – Utan dina andetag

Tre år idag.
Det är sjukt hur fort det gått. Hur mycket som hänt. Hur stor del av mitt liv du har missat.
Och desto mer tid som går, desto mindre del av mitt liv blir du. Kan man ju tro.

Du kommer aldrig se mig fylla arton år. Stå på min skolgård när jag tar studenten eller ens träffa min första pojkvän. Om jag någon gång får barn kommer de aldrig få träffa sin fina mormor. För det skulle du blivit.

Vi hade mycket kvar att göra, du och jag. Fjorton år må vara en lång tid men jag behöver dig en livstid. Behöver dig idag och har behövt dig otaliga gånger de senaste åren. 

Jag vet ärligt talat inte själv hur jag klarat mig. Kanske med hjälp av familjen. Av mina fina vänner och andra tidsfördriv. Kanske jag inte har klarat mig, jag vet ju inte alls hur jag skulle varit om du fanns.

För någonstans vill jag ändå gärna tänka mig att det finns en värld bortom denna värld, en så mycket vackrare. Då denna värld bara blir en värre plats tas vissa ifrån oss, till ett bättre liv som de har gjort sig förtjänta.
Någonstans vet jag att det är hoppet och minnena som håller dig kvar. Du fanns för mig, men finns nu i mig.
Någonstans vill jag gärna tro att vi kommer återförenas en vacker dag. Som mor och dotter.


Sjung en sång utan ord om ljusa nätter

Vi suger på att uppdatera just nu. Det är bara för att vi ränner runt och gör så mycket skit. Eller för att vi sover bort dagarna...spillerill liksom. Så fort skolan slutar så försvinner rutinerna direkt. Vad är det för dag? Datum? Vad fan är klockan egentligen? Vet inte när man ska lägga sig. Vet inte när man ska gå upp. Har ingen jävla aning om vad man borde göra med sina dagar. I ett annat liv hade man kanske brytt sig. Tycker att lovet hittills har varit riktigt givande. Och om två dagar åker vi. Hur gick tiden så fort? Ska ta det lugnt imorgon så att man orkar vara vidrig på den klippiga ön. Sprit sprit sprit cigg öl öl cigg. Nånstans ska man hinna se till så att man ser bra ut också. Jag vet inte riktigt hur det ska gå ihop. Steka sönder första dan så att man i alla fall är brun.

Blev inget birthday-sex igår. När jag är så trött och sjuk att jag bangar på födelsedagsbarnet (som till råga på allt var mer taggad än mig), då vet man att det är illa. Somnade och missade tre samtal. Får ta igen det en annan gång. Det var ju faktiskt han som lämnade mig ensam ute på trottoaren en lördagkväll, på grund av sömn, för inte så länge sen. Så man kan väl säga att vi är kvitt nu.



Jag kommer aldrig vara en hund

Jag är döende. Mayhem med. Och Blondie.

Det är knas i orten men ändå soft på något vis. Vattenpipa och tårta på balkongen, lillebrorsan basta tolv liksom. Gav grabbgen en röding så han kan köpa sin rosa Bitch.

Beefat lite med storebror. Han tycker jag är hemma för lite. Dricker och röker för mycket och försvinner alldeles för ofta. Blir skönt att komma hemifrån.

Kanske börjar bli sjuk, kanske har lite jetlag. Enligt min nya dyngsrytm ska jag sova om typ sex timmar. Awesome.

Gårdagen var sweet. Jag och Mayhem lurade brats. Utmana aldrig hårda brudar från hooden. Blev frukost dock, han var nice. Var hardcore och plankade på typ tre nattbussar hem och efter många om och men gick vi hemåt på Hägerstensvägen. Mejarn fick håll av att promenera.

Remember- Big brother is always watching you..




pryda bruden snackar

Eyefuckade en partillejohhny idag på flygplatsen.

Slice hit och slice dit, har ni inget annat i huvudet brudar?

Jag har natursnyggingen i tankarna. Drömde att han var sjukt dålig på att kyssas, det var riktigt onice. Är i princip livrädd för att kyssa nya personer efter en viss RISK.

Den röde baronen har bestämt sig för att besöka mig när vi är på malta. Käka extra starka alvedon och döda min lever med mer än bara alkohol så att han försvinner?

Fest imorgon med kulturamapeople igen? pallar man åka till tullinge? hur blir det mellan mig och värden och galfie? ABO


We grindin' with passion, cuz it's yo birthday

Birthday sex. Skulle inte banga. Låten finns ju faktiskt på slice-listan.
Snodde en skumpa från mottagningen (från min egen bror. Jag är vidrig). Funderar på att poppa den. Bara för att jag kan.
Kippe är rolig. Adidas likaså. Jag med. Och tillsammans blir det en heeelsjuk miljö!
Jag diggar blomman som fan. Riktigt trevlig kille. Full och mätt klockan halv fem imorse tog vi ett dopp tillsammans. Kippe och Adidas satt på klipporna och stöttade oss.
Cigg och te med för mycket socker.
Har vänt på dygnet totalt. Uppe hela natten, lägger oss på morgonen, sover halva dan för att sedan gå upp och kolla på VM. OCH SEN SÅ KÖR VI IGEN.
Dubbelgrattis idag. Kanske blir lite tårta, vem vet?


I'm too busy for slice

Gårdagen var nice. Middag hos Swooschen med mor, syster och Mayhem. Lyckades kanske finta bort serben ikväll igen. Han har vart ihärdig som fan de senaste dagarna alltså, fick mig att stänga av mobilen häromkvällen. Tillslut fintade han mig när han skickade fjortisthaipojken från vår gamla skola som var kär i Blondie på mig. Tydligen har de börjar hänga, ännu en anledning att inte träffa serben.

Jag var och är kluvet inställd till kvällen hos Skåningen. Jag minglade, drack min vodka, körde mitt race ni vet. Var inte hungrig så det vart ingen måltid för min del. Fick dock lägga ner mycket tid på att undvika grabben. Stort tack till Adidas och okänd söt tjej! Nu är jag inte skyldigt någon något. Tydligen var det mode mellan mig och den andre Brandmannen också. Haha, sweet. Visste jag inte ens själv.

Natten tillbringades hos Räddaren. Det var mysigt, vi fick mackor och jag fick mina selectanötter. Det är så standard det kan bli. Nu är Mayhem här och vi tar nya tag inför kvällen! Den ska för övrigt tillbringas på Odenplan. Vem vet, kanske blir bortaplan?



Vinnare av väck-VM. Congratz tjejen!

Gourmetttt rOUlle

Slice-listan invigdes redan första kvällen. Den satte rätt mode kan man väl säga. För övrigt så vann jag väck-VM. TUNGT

4 o'clock in the morning

Fest i kärran igår hos Kipangos gamla haff som nu även blivit Swooschens. Delad glädje är dubbel glädje? Folket kom mestadels från Värmdö men några k-torpare fanns där också. Testade att dra ett halsbloss igen för att bevisa att man visst kan bli sjuk på nikotin. Failade och folket skrattade åt mig. Satt i källaren och diskuterade utanförskap.

Sov hos Gladiator tillsammans med Fruwie. Drack te och åt mackor när solen började gå upp, somnade sedan direkt på en hård och antagligen inte helt utdragen bäddsoffa. Fruwie och jag var lite besvikna över att våra nyrakade ben gick helt till spillo, men upptäckte att det är så mycket mysigare att gnida sina ben mot lena kvinnoben istället för håriga mansben. Antagligen bäst att inte berätta för Master D.

Nu blir det fika med Puffie. Miss you dude!!! Ska lära honom allt jag kan om feminism och romantik.

Jag kalder på dig...

Igår då, vad gjorde vi då? Det bjöds på fest ute i k-torp hos en kille som tydligen ursprungligen är från Skåne och har finskt pass. Det fanns inge slice material alls och det fick mitt humör att gå ner. Connectade med LA som är en så himla söt brud, diggar dig som fan tjejen! Hoppas allt löser sig.

 

Blondie och LA drog när jag tog en powernap(?) och ni tog tydligen med er Kipango och Räddaren också. Igår fick jag veta att du läser vår blogg och är ett stort fan så tycker att du kan få en hälsning: Tja kul att du gillar den, du lyckades inte hitta något slicebart till mig igår men jag gillar dig ändå.

 

Jag blev ganska snabbt uttråkad när gänget hade dragit så jag fick roa mig själv. Värdens storebror och hans kompis hade kommit hem när jag vaknat ur min powernap. Så jag bekantade mig med dem, intressanta killar, lite udda men helt okej. Jag fick som vanligt förklara nykterist grejen. Jag lurade dem att jag var oskuld(som vanligt?) och sparade mig till äktenskapet. Det var vad jag roade mig med. Juste strulade lite med värden också för att jag var uttråkad. Räcker det som anledning? Men han försvann sen med någon söt brud. Det gjorde mig ingenting jag låg med hans bror istället, haha nej men vi sov i samma säng med varsitt täcke. Vaknade av att det var sjukt svettigt, att löka ihop är väl ändå ganska intimt?

Kvällens citat: ''Du ser väldigt bra ut för att vara oskuld'' - Värden

Kvällens bästa var att jag på morgonen fick besök av den röda baronen, nu blir det party på Malta, även i mina byxor!


Come here loverboy

Vilken klass går du i? Är det nice? Vill du bli brandman eller? Vart bor du? Jaha, vad tränar du?
ÄR det så? är DET så? är det SÅ?

Man är full. Har druckit drinken som är namngiven efter en själv. Vodka med öl. Chillar på skinnis med resten av stockholms ungdomar. Allt är soft och man får syn på årets span. Ni vet han som är galet snygg men ändå väldigt anonym i skolan. Man vet det mesta om grabben medans han inte har en aning om att man existerar.
Mikron.
Har tur och stöter på en gemensam kompis. Hon presenterar oss och försvinner sedan iväg med Kippe. Övertydligt. "Kom Kippe, jag vill prata med dig borta på berget". Så står man där. Lagom vinglig på benen och med en trasig påse innehållandes smuggelvodka i famnen. Jag pratar. Han svarar. Och jag säger..ERE SÅ? Hur många gånger sa jag det? Otaliga. Men jag är nöjd ändå. Har fått ändan ur vagnen när det gäller den grabben. Finally.

Kippe och jag har gjort en Slice-lista. Ska förbättras. Slipa lite på den ni vet. Här har ni första utkastet i alla fall.

SLICE E NICE

Nu är fotbolls-VM igång också. Vilket innebär 3.5:or, grymt sexiga män och kåta brudar. Jag kommer vara ett vrak efter det här. My baby är tyvärr skadad och kommer inte få mycket speltid. Men jag håller på Spanien ändå. Finns ju så mycket potential där så det räcker och blir över. Och nej. Jag bryr mig inte bara om spelarna är snygga. Jag gillar att titta på fotboll. Men det blir ju alltid roligare om man får ögongodis samtidigt liksom. Appropå det. Vad är det för jävla snack om att tjejerna ska hålla sig borta i en månad framöver? Det är ju vi som får njuta av fotbollen på riktigt. Se världens sexigaste, mest vältränade män spela den sport som vi älskar mest.
HAHA det är ni som blir ägda pojkar.


puss

Södrafest ikväll. Hos en finne. Han var stilig med kavaj och slips, men var tydligen rätt mobbad ändå. Chuck Bass söp ned mig rätt rejält men det är coolt. Jag öppnade mitt vackra innersta för LA och hoppas att hon inte lämnar mig, vad skulle jag göra utan dig babe?? Det regnade när jag åkte hem.

Det här är jag just nu:

you're wearing me down

Fet kväll igår. Började kvällen med grillning på långholmen med klassen. Flera k-torpare kom dit, bla Master D, och allt var bara soft soft. Drog sen till örnsbronx där det bara var att vända tillbaka för att alla på sjöberget skulle till Skinnis. Träffade där Maroon, Gandalf, Fruwie och min Förlovade. Skänkte en bröllopsstrut till min blivande maka som en bröllopspresent. Jäklar vilket drag det var på tuben! Har nog aldrig varit så mycket folk på örnsbergs perrong. Alla var på Skinnis, och då menar jag alla. Fick en egoboost av okänd kvinnlig kärrtorpare, tack bruden! Kul att se folk i ens klass som man aldrig trodde tappar kontrollen vara så packade att de vinglar farligt på berget. Tog sista tuben hem till Master D och somnade på dirren.

Idag blir det två studentmottagningar, både tjejer från Södra. Lite nervös för att Q ska dyka upp på ena då jag vet att han är kompis med henne och att hans flickvän går i hennes klass. Blir lite stelt att träffas med päronen nykter när man alltid ses fulla som kastruller på dräggiga efterfester. Kanske kan mygla till mig lite champange?


Tegan And Sara – My Number

edinburgh dude

Skönt att vakna upp utan att vara bakis, trots att det var skolavslutning igår. Skönt att veta att man gjorde rätt val för en gångs skull. Flaket tog kol på mig, jag är ett jävla vrak. Idag åker jag till skotland med papi wawa wiwa!


Visdomsord

Kipangos överlevnadsrecept för en utekväll man borde skippat.

Tvåhundra centiliter rysk vodka i handväskan
En hel kaka solpuder på benen
En överdos hostmedicin
En överdos Kan Jang
En överdos Ginsana (?) Citerar förpackningen; Traditionellt använt som stärkande medel vid nedsatt prestationsförmåga och svaghetskänslor. Awesome.
Ett par vita steps på fötterna (snodda av brorsan)
Ett par omaka raggsockor ovanpå. (Ena Kakans, andra brorsans julklapp från exets mamma)
Ett par rediga stövlar

And off we goooo!


Det var innan örnsberg fick ett willys....

Mayhem tjatar inte om slice ikväll, vad händer? det här kan bli på riktigt påstår hon. Tror vi på det? Kipango hostar och snyter sig, men hon är ändå taggad. Fett äkta. jag är just ingenting, undrar mest om hur jag ska få tag på skolavslutningsklänningen tills imorgon och om den ariska killen kommer vara där i kväll. Spännande.
Mayhem undrar vart hennes två lax tagit vägen bara sådär. Jag chansar på piller, alkohol, cigg och taxi. Hon är riktigt jävla rock n' roll hon. Någon sa att hon hade cashflow, det var roligt.


äckel

Börjar med utspring, jag börjar nästan gråta för jag är blödig. Efter två minuter på flaket är jag dränkt i öl. Jag dränker natursnyggingen i öl och drar av honom tröjan. Stannar i humlan och kissar, weiii tjugo aspackade brudar i buskarna. Hundra bilder på mig i olika kinesers kameror.

Hoppar av på tcentralen. Mayhem och hughoe röker på tuben, why? vidare till Slussen. Springer in och vrålar att jag måste kissa. Hittar en Rodrigo som tydligen jobbar där, han langar paj och Mcfeast. Du är min bästis <3 (fast du sa till kakiz att jag var fett dräggig, okej det är sant)

För packad för att följa med på mottagningen så jag sätter mig i gräset och chillar lite sådär va. Farbror blå kommer och vill skjutsa hem mig. Jag totalvägrar och sluddrar att det är ju fan baaaaaara tre stationer, det är luuuuunch va. Flyr i panik.

Träffar skolans modebloggare på tbanan hem och guidar honom lite i axaN då han var nyinflyttad. Langar mitt nummer och han säger att vi ska ut ska ut och klubba. Så fort jag är 18 babe! kan bli så att jag råkar bli det i sommar.

Pratade tydligen i telefon med daddy, minns inte ett smack av det. Klipper upp mina converse när jag inte får upp dem. Vilken snilleblixt! Däckar sedan i sängen i tre timmar, helt färsk.



Träffade just en snäll chey på tbanan. Hon sa att jag var en så himla mysig tjej och skänkte mig massa mobilbling och grejer. Hon sa att jag inte skulle vara ledsen med, och jag lovade henne. Hon trodde jag hade gråtit för mina ögon var så röda, sanningen är ju att jag är bakis och helt sliten. Fan vad jag inte förtjänade det där.

Skolavslutning imorgon wawa wiwa! kanske käk med brudarna på texas longhorn imorgon. Jävligt saftigt.

I want to be rich and I want lots of money

När jag blir stor ska jag vara rik. Sådär snuskigt rik ni vet, kunna lägga pengar på vad jag vill när jag vill. Hus i alla städer och obegränsat med shopping. Pengar kommer inte vara något problem så att säga.
Problemet är snarare när verkligheten hinner ikapp. Problemet är hur jag ska bli rik. Det finns en rad alternativ och jag antar att det bara är att välja och vraka.

  • Man kan ju alltid köra en Anna Anka. Dra på sig fetaste skånedialeken och dra ner till staterna och söka pengarna kärleken. En perfekt relation där jag bara behöver ta hand om min kropp och snacka svenska utan att min man fattar ett dugg. Jag är inte särskilt bra på engelska heller för den delen så kommunikationen räcker inte längre än till våra kontoöverföringar.

    Fördelar: Slappt, effektivt. Man blir brun i Hollywood och säkert granne med någon kändis.
    Nackdelar: Kan vara svårt att hitta bra manmaterial om han nu ska vara snygg och rik. Med andra ord finns risken att man måste nöja sig med det sistnämnda.

  • Nästa alternativ är att faktiskt satsa på utbildningen. Ni vet, försöka gå ut gymnasiet med 20,0 och studera vidare utan sabbatsår. Gå något invecklat universitet och högskola. Kanske få anställning på värsta stället, kanske starta något eget och bli en framgångsrik affärskvinna.

    Fördelar: Man kan välja sin man själv och om man nu skulle vara äldre när alla bitar faller på plats, kan man faktiskt lyxa till med lite lammkött.
    Nackdelar: Inte vidare exklusivt. Måste leva som en kyrkråtta under studenttiderna och förmodligen slutar det med att man blir utbränd. Dessutom har jag redan sumpat det där med full pott i gymnasiet.

  • Ett tredje alternativ är att satsa på the thug life. Gå den kriminella vägen med mutor, droger och karteller. Fuck the system och köra sitt race. Det vore i och för sig riktigt tungt. Jag kan se mig själv glida runt som en minigangster med guldkedjor och snusnäsdukar. Eller kanske en gangsterbrud? Lägga på mig och bli värsta big booty bitch som bara står och shakear och bringar the boys to the yard med min milkshake dagarna i ända.

    Fördelar: Enkelt, ingen skatt. Du får mycket respekt och kan ta vad du vill ha. Du slipper utbildning och böcker men dina utmaningar är att planera stora kupper och värdetransportrån. Hur tungt?
    Nackdelar: Det är ju som sagt ganska farligt. Bengen spanar efter dig och du har fler ovänner än vänner. Dessutom råkar familjen ut för hot hela tiden, och man vill ju inte oroa gubbarna i onödan. 

Get rich or die trying?


Fy fan vad vi är bra!

Grattis bästa storebror!



Studenten idag på Kärrtorps Gymnasium och mottagning hemma hos oss är planerna för dagen. Är tydligen uppskriven på flaklistan av pokémons ragg i brorsans klass. Kommer bli fett! Ska försöka mygla till mig starköl och skumpa utan att päronen märker (varken när jag dricker eller när jag kommer hem). Mission for the day blir alltså; redig fylla utan att visa några som helst tecken på berusning.
Efter det blir det god mat och ännu mer skumpa. I LIKE.


studenttider

"Du kommer och åker flak med mig imorgon".  Sms från Natursnyggingen. Jag klagade över att alla skulle vara fulla men inte jag, men dem har tydligen 30 flak starköl. Jag är nervös. Måste bita ihop och inte bete mig allt för avundsjukt hehe. Det är luuuuugnt.

I don't mind if you don't mind

Hade ett långt tjejsnack med Blondie och Adidas idag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men framför allt om pojkar. Om min nojja för att träffa upp det där helgstrulet, och rädslan att "binda sig".
"Ge det en chans!", säger väninnorna. Han är ju snäll, verkar fett skön och so on.
Vad känns då fel? 

  • Jag har inte kollat mer än 10 bilder han är taggad på
  • Jag vet inte var han bor
  • Jag har inte sökt upp hans syskon på facebook
  • Jag har inte googlat hans namn
  • Jag har inte sökt hans namn på ratsit
  • Jag vet inte exakt hur många år och dagar han är

Jag menar, man bör fylla minst tre utav kriterierna ovan för att vara i min intressezon. Jag leker inte svår. Inte nånstans, men detta säger väl ändå ett och annat?


Vad sjuukt

Jag har gjort det igen. Min kropp har gjort det igen. Sagt ifrån, och nu sitter jag här stendöd och förkyld som aldrig förr. Jag lär väl aldrig inse att man måste sova, vila och klä sig rätt för att överleva. Knaprar lillebrors piller nu. Det var nog nattens promenad som var droppen.
Menmen, slice är alltid nice och jag vallfärdade till idolen som var hemma en dag tidigare en väntat. Han orkade inte landet sa han och visade mig sin nya gitarr. Den var röd och fin och jag gick hem i klänning och tunn jacka för jag missade nattbussen på håret. Och fast det var kallt och fast det tog emot att lämna hans varma säng när han bad mig stanna var det en behaglig promenad med mig själv och mina extra långa marlboro lights.


Johnny var Evas hjärtas låga

Hur känns det att vara kär? jag kanske är kär? kanske är det inte en så storslagen känsla, och så går jag runt här och väntar på att den ska komma. Man måste antagligen träffa den man i fråga ska bli kär i ganska mycket, och det kanske måste vara intensivt?

Jag har vaga minnen av hur det är att vara kär, jag var typ tio år senast, hopplöst förälskad i mellanstadiets badboy. Han krossade mitt hjärta och jag hatar fortfarande den jäveln och jag är JÄVLIGT bitter. Skoooooja. Det kanske tar ett tag att bli kär, man bygger liksom upp kärleken gradvis. Jag har ju fan inte tid i så fall. Pållante. Fast i sommar ska jag hitta en riktig goding som ska få äran att bli min sommarfling, undrar vart jag kommer hitta honom? I sommar ska jag i alla fall inte vara feg. I'm goin' all in!


Mötte upp en pojke idag på söder och som vanligt fick han mig att fundera över hur jag egentligen vill ha det. Till honom säger jag att jag absolut inte vill ha en pojkvän, det är enklast så. Jag orkar inte göra någon besviken. Men om jag nu skulle bli kär i någon så tror jag faktiskt att det är han. Snacket flyter på, han är söt och en lika stor alkis som mig. Vi får väl se i sommar.

 


We are underground



En förvirrad tunnelbanechaufför på en lördagskväll, tre brudar i heels, en impulsiv, lätt påverkar Mejare och en kamera som håller på att ladda ur. Ovan har ni resultatet kära vänner!

Are you with me?

Vad är det med mig och killar? Hur mycket jag än försöker, eller hur lite jag än försöker, så hamnar jag alltid med drägg-killar. Det är bajare,pundare,söderdrägg,förortsdrägg etc. Så fort jag börjar snacka med nån så visar det sig alltid snabbt att han tillhör samma långa kedja av snubbar. Börjar citera kartellen, tänder en gås, tar av sig hoodien och har på sig en bajentröja..

Några inlägg ner skrev blondie om hur jag tappat mitt romantiska sinne. Finns flera anledningar till det. I've got burned. Men det är också för att jag inte pallar. Jag tröttnade till slut på att gå runt och längta efter nåt som tyvärr inte fanns nånstans att hitta. Helg efter helg, fest efter fest. Jag var deppig på vardagarna för att jag inte hade nån. För den där mystiska,underbara killen fann jag aldrig. En gång gjorde jag det, men jag var en fegis och jävligt osäker på den tiden och vågade inte ta tag i det.

Nu lever jag singellivet till fullo och kan inte klaga. Jag kan maca, bli macad på, vara fri när jag vill vara det, låtsas vara upptagen för en natt, välja vem jag vill vara med varje dag. I can play my field. Men det jag gillar mest är att jag kan vara med kompisarna hela tiden när man inte är med killar. Sure, man behöver lite av det motsatta könet minst en gång i veckan, det är ingen tvekan om den saken. Fråga mig, jag vet. Veckan brukar alltid sluta med att jag är ett kåt, frustrerat fullo. Men det är så sweet att känna att man har all tid i världen att bara njuta av livet med sina kompisar. Uppleva allt med sina systrar.

Jag älskar killar. Jag älskar att vara med killar. Jag älskar att tänka,prata och sjunga om killar. Men det gör det ju nästan ännu mer självklart att jag inte bara vill vara med en. Inte för tillfället i alla fall. För visst, jag drömmer fortfarande om den där perfekta kärleken och jag skulle aldrig banga på att vara en flickvän om killen får mig på fall. Vem skulle det?
Men just nu är jag nöjd. Just nu vill jag fortsätta äta med olika killar varje helg. Och just nu träffar jag inga killar som får min mage att pirra.

Med detta sagt ska jag nu snart möta upp en pojke med ett namn som jag är osäker på. Han heter ett på facebook men det är inte det som han sa till mig när vi hälsade första gången. Fråga mig inte hur han lyckades få mig att gå med på att titta på film i mitt rum. So not my style. Jaja, får se hur detta ter sig. Förmodligen inte mannen i mitt liv, men det spelar ju ingen roll. Eller hur?

Dina fingrar de fumlade och min blus den gled isär

-Oj förlååt, jag visste inte att ni höll på här!
- Oj, oj, oj! Här händer det grejer
*gör tummen upp till killen i fråga*
Listan är lång. Folks reaktion när de stormar in i rummen som ett par valt att gå steget längre i på en fest.
Och visst är det alltid lite pinsamt för båda parter. Den där sekunden då inkräktaren dröjer kvar med  blicken. Samlar data typ, för framtida skvaller. Och själv ligger man där men byxorna vid knäväcken och ler generat.
Slänger ut sig en kommentar i stil med; Nej, asså det är lugnt, här händer ingeting alls..

Sen finns det andra störande faktorer i stundens hetta. Ett problem jag haft ett antal gånger är spotifyreklamen. Jag kan helt enkelt inte suga av någon samtidigt som Paolo Roberto skriker; "NU SKA FETTET BRINNA!"
Det går inte, slutar alltid med något form av skrattanfall från min sida. Föga uppskattat av dödsseriösa och kåta partnern dock. Häromveckan lyssnade vi till killens ipod. Det var nice liksom, stämningen var igång och vi kom innanför kläderna. Tills låten byts. "JUICE PRESSEN PRESSEN LÖK", liksom VAFAN?

En tredje störande faktor är det där med knepiga kläder. Jag hatar jobbiga bälten och gylfar, kan inte alla killar bara glida i mjukisar eller åtminstone klä av sig själva när de promt ska klä sig så? Senast jag hade problem med ett skärp garvade grabben åt mig. Haha, fail typ, tills han insåg att det var his lost. Jag kan ligga och bara ta, det är lugnt med mig alltså. Det enda de behöver kunna är att knäppa upp BH:n, sen är resten kirrat i stort sett. Kan dra ett exempel. Jag hade satt på mig en riktigt invecklad bustier men hylsor hela vägen uppifrån och ned. En såndär som tar ett tag för mig själv att få på och av mig. YES, tänke jag. Det blir en utmaning för mannen ikväll. Han beskådade den uppifrån och ned, och knäppte därefter helt enkelt upp den på tre röda med EN hand. Snopet.


Ain't got no money, ain't got no class

Jag har haft lov i sinnet ett bra tag nu. Bott hos Kippe i fem dagar och hängt med henne i princip 24/7. Vi har gjort allt tillsammans. Planerat dagarna efter bådas behov. Det har vart underbart. Dagarna har seglat förbi medans vi suttit på livets skuta och doppat tårna i havet. Typ nåt sånt. Men nu så är man tillbaka i vardagen. Dock inte så länge till.


I mina drömmar just nu så har jag:
-kortare hår (ska klippas den här veckan förhoppningsvis. Just nu ser jag ut som nåt slags oschmakligt djur)
-mer cash (snart kommer jobbpengarna tjejer, har ringt några samtal sådära)
-brunare hy (Malta om ca en vecka, nu ska jag äntligen kunna matcha de män jag trånar efter. BROWN SUGA)
-fått tillbaka förmågan att bli redlöst packad utan att en alltför stor mängd alkohol har konsumerats (fick falska förhoppningar i lördags, men jag upptäckte dagen efter att jag faktiskt hade druckit upp all smuggelvodka. Fet fail)
-blivit en självständig kvinna som tar hand om både sitt yttre och inre. Jag har slutat röka, äta skräpmat, dricka och börjat gymma tre gånger i veckan. Jag har också insett värdet i att nån gång i veckan ta lite alone-time och vila. Jag behöver inte längre umgås med kompisar dygnet runt utan kan njuta ännu mer de gånger jag träffar dom. På helgerna eller över en fika så tar vi igen den tid vi missat.

Who am I kidding, vi stryker den där sista punkten va? LOVE MY LIFE.





you are the only good thing that i have ever known

Adidas ligger i min soffa och sover ruset av sig. Skoooja, hon har bara fått en för stor dos skola. Stackars flicka, östra real tar kålen på henne medan k-torp är galet chill och har gett mig sommarlov sen i fredags.

Kvällen igår var supermysig. Chillade hemma hos Sallmander med vattenpipa och 3.5or som jag fick en riktig strandspännis att köpa ut från sleven. Jag bildade jewcrew tillsammans med Sallmander och Farrago (LA, haffarååå!). Allt var bara soft soft. Glen Coco och jag drog sedan hem till våra män, Kipango och Maroon stannade kvar och sov över (?). Fick inte det varma välkomnadet jag hade väntat när jag kom hem till Master D. Han hade somnat och jag stod utanför hans dörr och ringde ett antal gånger, innan jag insåg att dörren inte var låst och smög in som en liten inbrottstjuv. Han blev inte särskilt glad när jag väckte honom, utan höll istället nästan på att spy eftersom han tyckte att jag luktade äckligt. Va?! Trodde du gillade vattenpipa.


Idag ska mini-adidas ha bal. Vi äldre och kloka ska fixa hennes hår och smink, och supa ned henne totalt. Åh, saknar sista tiden i nian!





Matisyahu – We Will Walk


go shawty

Vattenkrig i skolan imorgon? Natursnyggingen lovade att dyka upp i bara speedos..


romance is dead

Jag har en vän. Förut drömde hon om en mystisk men ändå trygg kille (helst en mörk hipphoppare) som hon kunde dela sitt liv med, gå på promenader och ha vackra stunder tillsammans med. Förut drömde hon om kärleken och alla fester var enbart ett medel för att hitta den. Nu för tiden diggar hon fortfarande coola mulatter, men har lagt ned kärleksdrömmarna och lever singellivet fullt ut ända till kanterna. Pojkvänner är inget för henne – det är ju sommar! Kör bara.

Jag har en annan vän. Hon är väldigt på g med en kille, ni vet tillsammans-men-inte-facebook-officiella. Han är den perfekta killen; rolig, respektfull och är t.o.m. känd som snygg-xxx på hans skola. Men när han vill snacka om "var de står" så undviker hon att svara och skämtar istället om att hon ska ligga med en av hans bästa kompisar. Enligt henne är ett polygamt förhållande det ultimata och drömdejten är att kicka skiten ur killen på fifa.

Vad har hänt? Jag trodde alla kvinnor innerst inne drömde om en romantisk kille som säger de rätta sakerna vid rätt tillfälle, betalar notan och får ens hjärta att sluta slå. Nu känns det som om alla ens vänner klagar på de corny repliker som killen tar till och hur kärlekskranka grabbar är överhuvudtaget. Rollerna har blivit ombytta.







när du är som alla andra blev

Jag var äcklig igår. Äckligt full men jävligt snygg, en livsfarlig kombination. Jag var ute i skogen och partajjade med galfie och massa kulturama människor. Jag valde fel skola. Igår var en sån där kväll när jag skulle visa mig på styva linan, mina shots var brutalt stora och fick till och med boysen i villan att häpna. Jag tror jag ringde dig adidas? jag sluddrade som ett äckligt fylllo. Bestämde mig för att det var time to shape up. So I did. Kopiösa mängder vatten och mycket tortellini senare så var jag relativt klar i huvudet igen. Blev följd av en väldigt söt pojke till pendeln, vad vi pratade om är lite oklart. Vi hittade en tjej på vägen som låg halvt däckad med sin vodkaflaska i högsta hugg. HAH! jag var inte fullast.

Mötte upp Mangaz på tcentralen och ville ha mer fyllekäk men det var stängt överallt. Hoppade på tuben och träffade Master D himself. Han var mesig och vågade inte ha med sig sina bärs hem till sin fru. En riktig man står för sina bärs höhö. Nu vilar dem fint i min väska, min favoritöl var det också..

Jag tror jag har tappat mina nycklar, var tvungen att väcka mamma för att komma in. Hon informerade mig om att hon inte kunde somna om på hela natten. Drrrrrrrrrrrunk.


PS: Jag checkade bloggen ute i skogen förut, det kanske inte var det smartaste?


no one on the corner has swagger like us

Fick idag min efterlängtade dejt på Aquaria. Såg hajar som matades och fiskar i alla möjliga färger, och jag ångrade mig lite att jag inte valde nv så jag kan bli marinbiolog i den stunden. Men bara för stunden. Promenerade sedan runt på djurgården och lunchade på mannens gamla prao i skanstull. Avslutade med New Moon @ my place.
Tack baby för den fina dagen!

 

Ikväll blir det slapp utgång. Luktar lite svett och har stubbiga ben men pallante duscha, bangar klackskorna och finklänningen och drar istället på mig t-shirt och converse, dissar tunnelbana för fest i Mälside. Har heller ingen alkohol utan tar istället med mig lite SB12 utifall att nån barmhärtig människa skulle bjuda på en shot. Måste ju verka nykter inför la madre.

Chuck Bass talade sanning när han sa att jag är en liten festhora.


Say your morning prayers

Jag vill leva flera liv. För jag vill leva på så många olika sätt. Jag vill vara flera personer. Jag vill vara den där tjejen som killen viskar om med sina polare pekar på och säger : jag knullar det där. Hon som är sådär galet sexig och med en utstrålning att till och med tjejerna vill ha henne. Men samtidigt vill jag vara den där oskyldiga tjejen. Tjejen som alla killar tycker är mer än påsättbar, hon som alla på en gång ser är flickvänsmaterial. Hon som det viskas om för att de undrar vem hon ska välja, om de ens är möjligt att få henne. För hon är så fin. Jag slits emellan, vem vill jag vara? Kan man vara båda samtidigt? Jag tror faktiskt inte det. Då blir man bara något tråkigt mittemellan eller en psycho bitch med humörsvängningar som inte kan bestämma sig.



Men man kanske kan vara den ena i ett killgäng, sen den andra i ett annat. Vem vill jag vara i kväll?


aaaalll by myself don't wanna be all by myseeeeeeeelf

Just hemkommen från match. Torsk. Fan fan fan pallar inte hemmakväll, inte ens mamma är hemma. Blir deppig och vet inte vart jag ska ta vägen. Kakis ringde och var packad, skulle på någon creddig nyöppnad krog. Life is good when you turn eighteen.

Det är sjukt hur bitter jag blir av att se alla jävla studenter. Och inte bara det, jag blir vemodig och känner att allt är flyktigt, inget är förevigt. Ska alla 91or bara försvinna ur världen nu? och om ett år försvinner 92orna. Jag vet att
gymnasietiden är den bästa tiden här i livet och att det är då man är ung, full och dum. MEN JAG ÄR AVUNDSJUK. 


I'm thinking about our younger years



Ett år sedan på dagen. Minns ni? Jag minns.
We are young and wild and free


dem är överallt

Hittade just en kille jag tyckte såg helt-okej-snygg ut på facebook sådär. Ja jag lever mitt liv genom facebook. Checkade lite bilder på honom, såg rätt bra ut. Tyckte jag känner igen honom. Kommer upp en bild på honom och snygg-D, börjar bli misstänksam. En gemensam vän. Det var Kipango. Det var ju förfan din jävla KTH-stalker.

life is short, yes a midget told me that and I always felt I was fly like I had a pigeon on my back

Vad är grejen med sjukt ointressanta och onödiga statusuppdateringar på facebook? någon brud som jag förövrigt inte känner uppdaterar typ sin status en gång i minuten, och det är ju fan aldrig någon som kommenterar. Ge upp. Ett exempel: Now a shower. "loves it". Det är fan inte twitter vi har att göra med här. Jag låter som en gammal sur gubbe haha..

Mamma har köpt ett par jätteflashiga guldtofflor. Jag mobbade henne, sa att dem var tacky, "din piercing då" kontrar hon. Sådan mor sådan dotter. Nu kom hon just in och frågade om jag ville ha dem, fast i en annan färg. Känner mig elak, klart hon ska ha guldtofflor. Hon är en hippie som älskar yoga med guldtofflor. Big like. Det är så skönt när man är i den åldern att man inte skämms för sina föräldrar.



trött chey

Ska upp klockan sex, börjar åtta imorgon. Slutar fem också, ska tydligen ha någon jävla klassgrej sista lektionen i rålis. Yey. Jag är klassen border-line brud, dem vet aldrig var dem har mig. Kan lacka ur helt plötsligt, och ganska oprovocerat. Speciellt på "tuggarbruden" från farsta vars största idol är profeten Mohammed. Hon gör mig galen. Eller på extrem kommunismen som målar upp eutopia enligt honom själv på samhällsdebatten. Face it, skatter kan inte vara frivilliga! Eller på han som tar allt sjukt bokstavligt och blir kär och får sitt hjärta krossat stup i kvarten. Naaw nuttis då. Förlåt, men det var bara inte riktigt vad jag hade tänkt mig.




Det här kanske var lite grovt? får nästan dåligt samvete..


Vem slicar vem, vad händer liksom?!



Tjejerna som är hardcore. De som aldrig pluggar, eller sover heller för den delen.
Tänker lite som grabbar, så okomplicerade man kan bli när de kommer till käääärleken.
Ni vet de som inte skulle banga på en fet. De som har haft sommarlov i några veckor redan.
Dräggar med stil liksom. Glider in på skolgården random tid men kommer ändå undan på nån myglig vänster.
Men NU vill de ha sommar. På riktigt alltså, men obegränsad qualitytime avec girlsen. En vecka kvar!
hahah. YEAH


beyond the words

Jewcrew 1 frågade nyss om jag sovit hos Jewcrew 2 i helgen. Haha the awkward silence when... it's just silcene.

påminnelse till dig min kära mayhem: I need a dollar. nej men seriöst så behöver jag pengarna du är skyldig mig ;)

it was really nothing

Vaknade upp och kände mig rätt frisky. Måste varit något jag drömde. Just nu sitter jag naken i sängen och garvar åt gruppen "tystnaden som uppstår när man råkar stöna hästens namn istället för killens". Inte just för att det var så kul, what's up med alla dessa hästgrupper? utan mer för att det fick mig att tänka på en stiff situation jag hamnade i en gång.

Hade pojkvän då, något jag inte provar på länge igen. Hade varit ute och festat kvällen innan, kommit hem till honom mitt i natten, rätt så full. Jag hade varit med Mr Catch.  Hur som helst har han ställt sin jävla väckarklocka på typ åtta på morgonen. Vaknar, blir fett irriterad och förvirrad. Bakis. "Erik, stäng av väckarklockan!". Min pojkvän hette Adam. Det blev en rätt stel frukost när jag skulle förklara varför jag hade kallat honom Erik.



This is how it works!

Nu är det lite smått underbart att finnas på denna jord måste jag säga. Vädret är väder. Läxböckerna har skingrats och jag ser äntligen ljuset i tunneln. Familjen ställer upp. Kompisarna vill träffas. Jag röker samma Marlboro. I'm beautiful och mina ben är nyrakade. Ledig imorgon och har planer för kvällen. Åh livet, vad du ler mot mig!



Förresten. 25 läsare igår. Vad händer?

attentionwhore

Killar spanade in mig mer förut. Nu får jag bara kåta blickar från gamla gubbar och psykstörda män med bara ett öga. Jag har gått från att vara dregelobjekt till att vara den som dreglar. Bevis på det var igår när jag spanade in en tjejs rumpa (som två meloner innanför ett par tajta leggins som gned sig taktfast mot varandra. Omöjligt att inte kolla) och märkte att killen framför mig i rulltrappan också gjorde det. Han gav mig en uppskattande nick och en liten blinkning, typ tänkt som "niiiice ass, wadup broe!". Vafan?!

Jag vill inte vara en av grabbarna. Jag vill vara bruden grabbarna pratar om.

Så snälla killar, börja stirra ned i min urringning när vi pratar. Nyp mig i röven. Vissla efter mig när jag går förbi. Var hur sexistiska ni vill, bara jag får känna mig som en brud. En sexig brud.



catch me if you can

Idag var det copa final, skit seriöst med flaggor och prisutdelning och grejer. Riktigt varm dag, men när snyggingen i trean tog av sig tröjan efter matchen gick det från varmt till smoking hot. Gandalf vet vem jag menar Han är en sån där man bara kan fantisera om, han är en del av Eliten at Ö, helt ouppnåelig och han har flickvän. Men det är jag ju van att handskas med nu förtiden. hehe. Fick ett sms av skärgårdsdoktorns som sa att han  hade befunnit sig på samma skolgård. Idag har jag också snattat en isglass och känt mig cool med mitt SL access kort.



Axan ser man sedan dör man

Ack, Axelsberg, jag blev full
och gick runt med stilett för din skull
Axelsberg om du minns mig

Åh, Axelsberg, jag var tolv
och jag bröt för att göra dig stolt
Axelsberg, för du minns väl

Då när försommarn kom
över grå kapuschong
jag var din, Axelsberg
ja jag var din

Soldat
så ung och så lojal
och vi sa
vi blir aldrig som dom från stan
som dom från stan
vi blir aldrig som dom från stan



It's Satan in black satin panties

Jag är kär. Eller min crush på Blommans lille(94:a)bror har bara utvecklats till starkare känslor. Han är fan porrig. Frågade tillochmed Blomman lite diskret i helgen om han skulle bli sur om jag lät hans bror trycka mig, slica mig, knulla mig (uttryckte mig dock inte så grovt i hans sällskap) eller om vi skulle bli tillsammans. herregud. Han skulle inte gilla något av det sa han. pest eller kolera? Men han skulle konstigt nog ändå föredra ett förhållande. Say what!?. Han ställde även frågan tillbaka om jag skulle bli sur om han gjorde något med min syrra. Nej men shit det skulle vara tvärlungt svarade jag, endast pga att det skulle öka mina egna chanser. Iallafall hans bror, som jag nu tycker förtjänar ett bättre kodnamn, är förbjuden frukt. Damn.

Han ska inte börja på mitt gymnasie. Buhu..

världen är elak, jag ser det varje dag

Allt detta tjat om Frodos flickvän. Jag vill faktiskt att hon ska komma hem, det vore skönt. Då slipper man gå runt och grubbla så förfärligt hela tiden, slipper ha dåligt samvete (visserligen har jag bara en pytteliten gnutta av dåligt samvete) He's bad. Jag kan då kanske tillochmed sluta jämföra mig med henne, inte för det låter som något jag skulle kunna göra men ändå. Men som jag har sagt till dig är det inget seriöst mellan oss, jag njuter av ditt sällskap, du kan få mig kåt, londonlack och jag har inte lessnat på dig än. Men that's all. Så var inte rädd för att såra mig, för den kraften besitter du inte.

Något blev fel
men var det något jag sa?
Inga problem
vi kan väl glömma det snart?



det är en sån dag idag

Viska fina ord i mitt öra. Blås kärlek i nacken på mig. Krama mig så att jag inte kommer loss. Fläta ihop dina fingrar med mina. Pussa mig överallt på hela kroppen. Låt oss låtsas.


Vad händer om..

..Kippe börjar älska öl? Aldrig mera smuggelvodka, nej nu är det starköl som gäller. Skulle hon bli en bättre människa? Roligare? Eller helt enkelt bara en ölmage rikare?


..man googlar på Christian Bale aktivist? Only google can tell.. (visste ni att hans pappa var aktivist?)


..Dvärgens flickvän nu kommer? Hur dum och blåögd kan hon egentligen vara? Eller så har hon vart lika trogen som han, inte alls vill säga..


..Kippe och Gandalfs resultat är positiva? Men hur stora är oddsen liksom? En del hardcore-brev skulle i alla fall skickas ut och resultera en bunt rädda grabbar.


..Blondies päron lyckas omvända alla andra och införa en strikt alkoholpolitik i Sankte Julian? Sneakyness på hög nivå med mutade hotellvakter?


..Gandalf och Båten blir för intima? De har ju det (än så länge) stående problemet med gummit men frågan om hon lämnar skutan innan den sjunker eller ger det en chans?


..askmolnet är kvar nästa vecka? Lift till Malta, nån? Roadtrip? Amen kom igen då, det blir kul!


..jag slutar spekulera i allting och bara tar det som det kommer?

who needs a heaven ?

Jag käkar frukost, i min säng ligger en halvnaken dvärg. Ja han sov här igår. och nej det blev ingen middag. Men slice bjöds det på ändå, pizzaslice. Mami är borta på äventyr med pojkvännen sin så jag är själv, men jag och sova helt själv i en lägenhet går inte ihop. Så några samtal senare hade jag fixat sällskap för natten. Vi lyssnade på musik och pratade, även om jag tycker han är en aning verbalt inkompetent. Skolka min första letion, inte för att vara med honom, det skulle jag aldrig göra. Nu får jag skynda mig att avsluta detta inlägg, innan han vaknar och kommer hit. Så han inte får reda på denna bloggs existens, det vore inte roligt för någon av oss.


But why...


Meninslöst och osammanhängande strunt

Vi intog torget, en var hungrig och en annan lättad. En tredje var ganska mycket som vanligt. Hon såg honom i mitten och sa att han strålar. Och gud vet att han strålade, i all sin prakt och det höjde hela hans uppenbarelse ett huvud över de andra. Och vi skrek våra slagord så att världen fick höra. Vi var unga, barn av revolutionen. Barn av rättvisan. Ty vi spred vårt budskap på deras gator, de icke upplysta. Vi snuddade på bubblan och de beskådade oss från andra sidan. Vi brände ambassaden framför ögonen på diplomaterna. I fönstret skymtades skrämda barn.

Springa på natten. Jag med nattsvarta mälaren och the clash i lurarna. Syrén blandas med doften från bageriet som redan börjat morgonbaka. Jag anar en soluppgång bortom nybohovsbron och tänker på Christian Bale och godispåsen som väntar hemma.

PS. Vad tror jag? Vi var inte coola alls idag. Bara hängde på och spanade in aktivisten..
he he











alla mina vänner har gett upp sömn

Har inte kunnat sova på två månader. Kan bara sova när jag har druckit alkohol eller spelat extremt mycket fotboll. Måste vara bokstavligen talat död för att kunna somna. It sucks. Brukar vanligtvis ligga kvar i sängen och vrida på mig. Svettas. Bli stressad. Men kände för en förändring i natt. Facebook, det är grejer. Har NO prov imorgon, riktigt viktigt. Skulle kunna plugga, men jag pluggar inte nattetid. Det är min policy. Jag vill kolla på soluppgången på mitt tak. Men så långt ska vi inte ta det.


Ska möta upp mayhem imorgon efter mina enda lektion. Vi ska till myrorna i Ropsten och fynda. Jag kommer börja gråta om jag inte hittar någonting alls. Jag är fattig och vill egentligen hellre lägga pengar på vodka, mcdonalds och godis. Men det skulle också vara riktigt nice med lite nytt i min glesa garderob, såhär innan saint julians. Efter torsdag är jag helt fri, inga mer läxor att göra. Ska bara lalla runt, göra det jag gör bäst.



Jag ska köpa en hund..

Efter att ha klickat på alla hundraser på wikipedia (och det är väldigt många, vill jag lova) fram till bokstaven K men bästa bror mode i jakten på vår drömhund gav vi upp. Vi visste båda hur den såg ut. Bara inte vad den hette. Han googlade till och med på sökordet "Luxury dog". Då är det illa.

TUR man har en Kaka som visar sig vara hundnörd. Hon informerade mig om att det var en Weimaraner jag ville ha. Jag dör! Vill dela mitt liv med denne ädle springare!


Bara en till. Men det är än valp alltså. De har blå ögon, åh!

 
PS. Dagens sökord: Snygg aktivist.


RSS 2.0