The united states of America

Jag älskar silvertejp. Måste vara den smartaste grejen som finns. Ska åka till New York med Jerka Jonne Phille Ronne a.k.a Pappa inatt klockan 4 och jag upptäckte nu att min resväska saknar en stor bit i botten. Det är i såna lägen man tar fram silvertejpen och den löser allt.
Anledningen till att jag upptäckte nu vilket skick min väska är i, är på grund av att jag inte har vart hemma på hela dagen. Har nu typ en halvtimme på mig att packa. Sen måste jag tvätta håret, tvätta kläder, måla naglarna och så har jag en Novell som ska vara inlämnad imorgon vilket betyder att jag måste skicka in den i natt. Och guess what? Jag har knappt börjat. Men jag klagar inte. Har haft en sjukt nice kväll hemma hos kakan med kipango och violinspelaren. Bjöds på trerättersmiddag som kakan fixat alldeles själv. Hon är grym den där tjejen.
Nu ska jag återvända till min stora klädhög på sängen och se om nåt är värt att ta med till The Big Apple. Wish me luck!

Juste, lite gossip om en viss fröken violinspelare och hennes promenadpolare vill vi ha senare!

Lie and tell me you're happy

Det här suger. Jag var ju så himla glad och peppad och så kommer du och tar ned mig totalt. Vet inte hur jag ska göra nu. Det går inte att kompromissa.

Och jag går bara ner mig

Det rådde krig hemma igår och jag är fortfarande på ett odrägligt humör.

Igår blev jag av med min snatt-oskuld. Jag var inne på HM när jag fick förklarat för mig hur lätt det är att snatta, jag blev väldigt fascinerad då jag knappt tagit en godisbit på ICA. Jag stod och kollade på ett fint armband men saknade kontanter, så lite nonchalant sådär satte jag på mig det. Jag gick runt inne i butiken fett länge och var sjukt nojig. Till slut gick jag ut och förbi larmen. Jag fick en sjuk adrenalinkick. Det var fan patetiskt, jag ville inte ens ha armbandet.


Happy weekiversary

Juste vi får inte glömma, bloggen har sitt one-weekiversary idag! En vecka av förhoppningsvis miljoner till <3

En låda

Jag gillar mina anletsdrag, och min figur i sanning utan vank. När spegeln visar fram mig som jag är.
-William the poet

Resan till Melonia- utan tvekan den bästa filmen som gjorts. Den har legat gömd i min bokhylla i flera år så det var ett kärt återseende idag. Tänkte nämna min Mikro som Kipango tog upp innan. Fifaan vad han är snygg. Om han är fin, haffa. De e klart man måste haffa. De e bara å haffa haffa. Visa ord från Ison&Fille som jag tänkte följa till punkt och pricka. Så nu är det dags att inleda "uppdrag haffa mikron". Tänkte starta lite lugnt för att sedan sakta men säkert jobba mig in i matchen och köra mer och mer agressivt. Nu är frågan bara hur jag ska inleda denna operation. Den perfekta frasen sökes. När den är funnen, då kör spelet igång!

Wanna be on top?

Tjejer tjejer tjejer..
Jag tycker vi är redo att visa världen vårat nyfödda barn.
Vi gör något som är helt crazy, tar bort lösenordet! are you with me?

shake it like a Polaroid Picture

Även om jag inte är tursam nog att ärva 6000 bara sådär är jag ändå stolt över att kunna säga att sommarjobbet är KIRRAT! Riktig lättnad må jag säga. Så nu är frågan: bör man åka på nån festival?

Mitt förstahandsval skulle helt klart vara Emmaboda, men under de datumen ska jag hänga med terrorister i mellanöstern så de planerna är ju bara att kasta. Då är det egentligen bara ett rimligt alternativ kvar, Peace & Love. Fördelen med P&L är att det kommer massa bra artister dit. Jay-Z, Miike Snow, Kings of Convenience, Andreas Grega, Daniel Lemma, ja ni fattar grejen. Nackdelen är att det är sex hela dagar. Det är omöjligt att hålla sig fräsch så länge när man bor i tält och är full som en kastrull 24/7. Fast sen är det ju så att artisterna bara spelar under tre dagar, så inget måste att vara där alla sex.

Hela resan (inkl festivalbiljett, tåg, mat, alkohol) borde inte gå på mer än 2500. Så om det lockar dig att inte duscha på flera dagar, äta okokta nudlar och knäckebröd, vakna av att någon pissar på ditt tält, supa bort alla dina vänner och ägodelar – hör av dig till mig!


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

Satte klockan på halv tolv. Är ju ledig idag. Då skulle jag hinna vara klar vid tolv och hemma hos JVP vid halv ett. En mycket optimistisk tidsplan om man heter detjagheter men sån är jag. När jag vaknade sken solen (det har vart mycket skinande sol de senaste dagarna känner jag) och jag fick för mig att jag till och med vaknat tidigare eftersom alarmet inte ringt. Glad och ovanligt utvilad för att inte ens sovit tolv timmar sätter jag på datorn. Kollar på klockan, tror att nåt är fel på datorn eller mina ögon. Halv två. Kommer snabbt på att detta inte är en ovanlig syn i mitt liv. Jahapp, så hade den dan gått. JVP skulle åka hemifrån vid halv fyra så att åka till henne fanns inte på kartan. Men men, då hade jag i alla fall fått mina tolv timmars sömn. Istället så tog jag 5 ballerina kladdkaka och ett glas mjölk och satte mig i sängen med laptopen i knät. Läste bloggar, skrev ett CV och nu precis fick jag ett jävligt sweet samtal.
Igår när jag skulle ta ut en hundring till Kipango i Gullmars såg jag att det hade överförts 6000 kronor till mitt konto från nåt försäkringsbolag. Ringde självklart upp pappa på direkten och fick det nedslående svaret att jag inte fick röra de pengarna för att nån hade överfört fel och att de förmodligen skulle upptäcka det snart och ta tillbaka pengarna. Men för 10 minuter sen ringde min kära mor och berättade att hon hade en glad nyhet. Mormor hade tydligen skrivit i sitt testamente att alla barnbarn skulle få pengarna från den här försäkringen att dela på. Så vi fem barnbarn har alla fått 6000 kronor. Så jävla grymt. Började nästan gråta när mamma sa det. Fan vad jag saknar min mormor.

Nu lyssnar jag på Melissa Horn, ligger under duntäcket och njuter av att framtiden ser ljus ut. Inga cash-problem så långt ögat kan nå. Life's good.

Am I free or am I tied up?

Igår var det alltså nattfotboll i skolan som stod på planeringen. Då jag endast sov 4 timmar kvällen innan tog det emot lite att lämna datorn för en försenad buss, men jag antar att jag får skylla mig själv.  Jag var ju trots allt med och övertalade halva klassen att komma. Kvällen bjöd på allt från kostymnissar till byggarbetare.

Jag gick på tomgång, as usual men det är najs att förbruka energi som inte finns! J matade mig med druvsocker mellan varje match, det var kul för då orkade jag dansa till aqua och springa runt och vara allmänt hype. N fick känning och började bete sig som en full liten unge så hon fick matas med druvsocker hon med.

Hoppade på den sista tvärbanan för att komma till Liljeholmen och se att nästa tåg hem går 05:04. I samma veva börjar det även regna. Tack världen! Men inga regnmoln kunde få ner mig den natten och jag började helt enkelt min ensamma vandring över Nybban. Snön smälte på taken, endast jag var vaken. Den kändes ballt, jag kände mig som kungen av nybohovsbron. Jag hade makt över allting, alla bilar under mig. Typ. Såg en hare, den stannade upp och kollade på mig. Vi granskade varandra och jag tror jag nådde det man kallar insikt, kanske upplysning. Who knows?



MR spanade in sin mikro, det såg bra ut där. Bara att köra tjejen!

Boxaren syntes inte till så mansgrisen tog tillfället i akt på planen och hoppade på J. Kan man klandra honom?

Ska L våga prata med TB igen?


Nu bär det av till Fåntratten för lite estetisk verksamhet på franska och sushi. Någon är ledig idag, wohohoo!


This is ten percent luck, twenty percent skill

Träning får mig att må bra. Idag har varit en grym dag, kan ha vart för jag vakna brevid brajan och att man började ett men jag vet inte. Nu sitter jag och läser en blogg som jag älskar att hata, som får mig att vilja dunka huvudet mot bordet tills jag blir medvetslös. Ska gå och mosa lite banan, det är terapi!

Skulle vart kul med ett litet mobilt brev från V eller L. Men man kan inte få allt, i guess


Ps. Jag vet hur vi ska kunna gå på treornas skivor, ni ska kunna köpa öl och hur M ska kunna köpa cigg!


I got my head among the clouds

Kräftdjur och snäckor tillhör de mest försurningskänsliga bottendjuren. Deras skal innehåller kalk. Eftersom syror löser upp kalk får dessa djur brist på byggnadsmaterial i försurande sjöar - dear homework, you are not attractive and I am not doing you!

Måste säga att det inte händer speciellt mycket spännande i mitt liv just nu, det mest spännande är väl när Mr D hälsar glatt på mig i skolan och skickar flörtiga sms. Men det är inte dumt det heller. Snart drar jag och en kär vän iväg till Brittanien, och jag ska shoppa som en rik överklass slyna. Eller så mycket jag kan för sådär 2000 spänn i alla fall. 


Let's go to Paris shoot some heroine and fuck with the stars

Kom precis hem från matteprov. Jag fuskade grovt. Fick tag på provet på morgonen och hade därmed hela dagen på mig att plugga in talen. Ändå lyckades jag räkna fel på minst fyra av tio tal. What the fuck!?
Jag längtar till lov. Ska äta godis och lamm i massor. Är dock lite ledsen över att alla andra har så roliga planer på att dra utomlands och till fekkiga landställen när jag ska mest bara jobba och vara hundvakt. Men det är okay, medan ni lever livet kommer jag casha in fett med para och sen är det jag som lever the high life. Dessutom är ju sällskapet på jobbet inte fy skam heller!


It's a lovely day

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Förra veckan är som bortblåst. Idag mår jag bra. Solen sken när jag vaknade bredvid kompisen. Bestämde mig för att skippa första lektionen för att kunna umgås lite mer med henne. Måste sluta skolka egentligen men jag hittar alltid så bra anledningar att inte gå. Det finns liksom viktigare grejer än Idrott och Kemi. Men men, lite plugg den här veckan och en resa till The Big Apple om tre dagar gör att inget ångest-framkallande kan påverka mig. Nu ska jag, tror det eller ej, bege mig till skolan. Franska och Matte står på schemat. Soft!

P.S. shit, kom på. Idag är det dags att bli fotad. Damn...

I'm going in for the kill

Rör mig inte idag. Kom inte nära. Tänk inte ens tanken. Gå då förihelvete! Vad är det för fel på dig, saknar du medkänsla helt och hållet, unge?
Står inte ut i min lillebrors sällskap en minut till. Har haft äran att umgås konstant med honom i några dygn nu och kan utan svårigheter dra den slutsatsen att han är en jobbig no-lifer som besitter konsten att irritera mig. Nej, idag blir det till att vallfärda till Villa Kaka där det är föräldrafritt hela veckan. Ryktas även att det vankas coca cola.


söndagsångesten sätter in

Jag är sugen på att pussas. Pojken, eller kanske flickan? i fråga behöver inte vara någon speciell. Jag vill bara ha en puss. Eller flera. Anybody out there?


Ur min dagbok 3:e Augusti 2009 05:11

"Sedan var vi tvugna att dra en snabbis till hotellet och de skjutsade oss på sina fyrhjulingar. Världens härligaste känsla att sitta bakom A med den ljumma vinden i håret i den svarta Cypernnatten. Vi fortsatte därefter på en reaggeklubb med soft musik och poolar. Jag lånade A:s tröja och vi kysstes under vattnet. Sedan hoppade brudarna in i en taxilimmo och blötte ner hela bilen. Är fortfarande sjöblöt i håret. Imorgon vill de att vi ska följa med dem till Nissi Beach, får se hur det blir med det."

Två och en halv månad kvar, håll ut tjejer..

Ett offentligt brev om förlåtelse

Jag vill börja med att säga förlåt till alla fina människor där ute som var tvugna att umgås med mig fredag kväll till lördag morgon. Det finns inga ord som kan förklara hur synd jag tycker att det är om er. Ångesten är grov kan jag berätta. Försöker att radera kvällen ur minnet, men på något märkligt sätt lyckas nya saker ploppa upp i huvudet hela tiden. Flashbacksen vägrar ge med sig. Usch...
Jag vill fortsätta med att säga att jag hoppas att ni inte ser ner på mig nu. "en full mans ord är en nykter mans tankar" stämmer inte in på mig. Jag lovar! Glöm allt jag gjorde och sa i fredags. Allt var lögn (vet inte vad jag sa men antar att inget var av värde).
Att skämmas över sig själv är nog den värsta känslan som finns. Jag satt och tänkte på detta i den tråkiga bilresan hem från den tråkiga 50-årsfesten (på vilken jag spenderade 2 timmar med att äta äcklig mat och konversera med min bordsherre som var väääärldens tråkigaste människa, för att sedan gå och lägga mig vid 21.00 och sova i 12 timmar. Värt!). Om jag fick fylla i en sån där kompisbok nu där det står random fakta om en själv skulle det stå typ såhär:
Namn: MSKR
Ålder: Nästan 17
Hatar: att skämmas över sig själv/nåt man gjort
Älskar: att slippa skämmas över sig själv/nåt man gjort

Känns som att det skulle beskriva mitt liv. Okej, jag kanske överdriver lite. Men tjejer, hata inte mig! Jag vill speciellt nå ut till Kakan och Kipango och be er om en sista sak. Påminn mig aldrig mer om den här kvällen. Berätta aldrig saker som jag sa eller fåniga grejer jag gjorde i fredags. Och framförallt, förlåt mig för att jag plågade er med "Vad sjuuuuukt" i flera timmar. Det måste känts som en oändlighet.

Juste, en SISTA sak nu. Till alla tjejer, förutom nykteristen, snälla rara söta underbara. Det skulle vara skitgrymt om ni kunde supa er redigt fulla nån gång snart medans jag är nykter. Så att jag inte känner mig lika dålig. För just nu känns det som om jag är den enda i gänget som någonsin skämt ut sig och varit full. Frustrerande!

hihihohohahahhehe

Som fruwie sa i inlägget innan, kvällen blev bra. Jag älskar spontana kvällar, såna som kommer som en glad överraskning. Inga förväntningar, inga förpliktelser. Det är då man uppskattar livet som mest.

Nattliga promenader med intressanta diskussioner är bäst, även om man kör på älgstegen. Det är skön...T. Fick inga pannkakor men flippade med jumpstyle och spexiga foton.

Du är bäst, glömmer bort hur mycket jag saknar dig ibland.

My heart will never be your home

Du kan vara lugn. Lita på fruwie, kvällen blev bra. Mycket bra.

Ambulanser utanför mitt fönster och en godispåse.

Kul folk från bådas skolor, par i massor och trevlig musik.

jag ska köpa en hund

Fest är som bäst på promenadavstånd.

Vill inte vara ensam nu, ångest. Lillebror, inte ens en cola.

Saknar att hänga med dig, tjejen.


should i stay or should i go?

Det känns lite konstigt. Lite läskigt. Det är inte så här det ska vara en lördagkväll halv elva. Man ska inte precis ha vaknat från en alldeles för lång powernap och inte veta ut eller in. Man ska ha koll. Man ska vara tjejen med koll och stress, man ska flänga runt nu. Helst vara påväg eller redan där.
Känner mig förvirrad. Lilla fruwien sa att hon hade något på g och att hon skulle höra av sig, vad hände med det? Ringbäraren skickar sms om fest men ingen riktig inbjudan, ska det spelas svår här eller? Ingen annan hör av sig, inte ens my better half. Jag har en konstig smak i munnen efter min långa sovstund.

Var kommer kvällen sluta? Ska man ge upp redan nu och istället köra på quality time med päronen? Jag vet inte. Jag är rädd.

men lilla vän, förstår du inte att jag inte vill ha dina jävla rakhyvlar?

Jag är död. Kom precis hem från ett mördande pass på jobbet och jag har lärt mig fyra saker:
1. Det är inte kul att vara bakis på jobbet.
2. Bakfyllan förvärras av att dricka automat-hot chocolate.
3. De flesta kvinnor i 40-50 årsåldern tycker att trosor gjorda av lycramaterial kan dra åt helvete.
4. Världens kändaste ord är 'OK'. Det näst kändaste är 'Coca-Cola'.

Kvällen igår var lyckad men en aning dimmig. Lyckades hålla mig redigt berusad hela kvällen, från förfest till efterfest. Det var en trevlig middag. Konversationerna handlade mestadels om vilka som har bäst tjejsmak av killar och tjejer, och om hur hög standard männen på middagen har på sina pinnar. Den är låg kan jag avslöja.
I enskede var det dansa eller dra som gällde. Körde all in på dansgolvet tills jag kom på att jag inte kan dansa och då gick och satte mig i soffan och skämdes. Försökte sno ett par snabba partyglajjor men failade hårt, så fick nöja mig med ett stort hål i strumpbyxorna istället.
Vi drog oss sen hem till hooden där det var efterfest. Insåg alldeles för sent att det inte var så smart att shotta primakov en halvtimme innan man ska dra, men det är så vi tuggare i orten göre. Bah öser liksom.
Fick kloka råd om hur man finslipar sin säljarteknik, men allt snurrade när jag försökte fokusera på hans ansikte så jag gav upp och drog hem.

Kvällens tummen-upp går till lilla E som plockade en riktigt mumsig svamp. YOU GO GIRL!
Kvällens tummen-ned går till mig själv som glömde en halvfull vinbox i det bruna bajshuset. Jag saknar det.





Sleep is overrated

Mellan hopp att förändra världen, och ett lopp utan något värde.
Mellan botten och stjärnorna, där va vi förenade.
Vi lockades av äventyret, utan karta, utan styre.
Som korken på vattenytan, där var vi förenade.

Den sista ölen har nu knäckts, så att säga. Sista tonen av May it be dött ut och de sista gästerna lämnat i en taxi.
Det blev en udda natt. En natt av tacos och häxblandningar, cement och thé.
Någonstans däremellan lyckades hon bli full som få, vilket resulterade en rad pinsamma händelser men även en snopen kassör på 7-eleven som sålde cigg till någon han visste var minderårig. En föredetta lärare till råga på allt. Fråga mig inte hur hon lyckades, jag stod utanför.
Jag har stått själv i Svandammsparken med nationalteatern läckandes ur lillebrorsans koss-lurar iförd röda gummistövlar. I handen en bukett med tio tulpaner i samma färg. Jag älskar tulpaner, speciellt på våren och när mottagarens skjorta är precis lika röd.
Kvällen tog en annorlunda vändning då jag bestämde mig för att ta med henne hem istället för att åka på fest.  Ringde dit en Kaka men vi glömde den utanför porten i en halvtimma så den var stelfrusen och lite sur när den kom in.
Väl inne visar det sig att SS och Bro satt och var sofistikerade med rödtjut, paret hittade snabbt tillbaks till sitt gamla spår och jag underhöll mig med en burk nutella.
Sedan tog jag helt enkelt min kaka och gick långt, så långt.
Snödroppar vid vägkanten som fick mig att le stort.
Vi träffade Choppen i Hötorget, han tyckte inte om mina röda stövlar så han sköt dem. 
Därefter somnade vi alla i en hög på soffan för att sedan väckas abrupt ur vår lugna sömn. Gärningsmännen var fem män i 20-årsåldern som var kraftigt berusade och skränade odefinerbara läten som dock inte kunde tolkas av vår expert.
I korta drag slutar allt med att ligan kidnappar en av de sovande i soffan, vederbörande är även hon kraftigt berusad. Då förövarna inte längre har Comviq kompis på sina mobiltelefoner tar de en av de sovandes och ringer ett fjärde offer. De tvingar då henne att komma till deras högkvarter. Efter allt detta försvinner de i en taxi i natten.


Vart är du?

okej jag är lite uttjatad...Men vart fan är dom? det var inte meningen att jag skulle behöva vara uppe nu. Vart är ni? din mobil ligger här bredvid mig din jävel! kom hem nu. Din bror är här. Och inte är det den vanliga. Din bror som har flyttat till en annan stad är här. Och nu är det bara jag och han... KOM HEM NU! jag är inte underhållande just nu...faaan

jag är cool

fast jag somnar inte. väntar ett tag till. vill pussas lite mer. är ju ingen bangare. somnar inte klockan tolv. nej jag väntar. snart borde mina vänner komma tillbaka. då ska jag ligga här och vara fett cool för att jag är vaken. lyssna på grym musik i bara trosor och linne, JAG KÖPTE CIGG IKVÄLL PÅ MACKEN.  jag är galet ball. Jag är ball!!!!


jag är full

här kommer fylleinlägget som alla väntat på.  Jag är sjukt full. J och S är ute på prommis. Jag skulle följa med dom men jag är för full. Vad har hänt ikväll. 1jag har skämt ut mig. 2. jag har skämt ut mig.  Jag är full. Tydligen har jag strulat med SS samtidigt som jag pratat om J luuuuuuust. Awkward!! Fet random på den asså. Jag är full samtidigt som jag sitter här. Själv hos S. Alla är borta. Hon släppte in mig för att jag var för full. Jag kunde inte ens följa med på promenad. Nu lyssnar jag på Regina Spektor. Ensam här i läggenheten. sSkumt. Men jag mår ändå bra. De är ju det här jag vill. Inga band. Bara mina kompisar. NU ska jag soooova. Klockan TOLv.  sjuuuuuukt. h3h3h3h3. puss puss puss. LIVET ÄR FAN SJUKT SWEET.

I think I could fall madly in bed with you.

Ska strax bege oss till midsommarkransen där en mycket formell middag väntar. Tacos står på menyn. Till det blir det vitt bag in box-vin blandat med äppeljuice, lyckades ju aldrig få tag på Korea den jäveln.
Känner mig alldeles lagom horsnygg också med röda läppar, leopardmönstrad topp och ett armband i form av ett par handklovar. Vad hoppas jag på ikväll liksom?

update: Pappa– 'Ska du gå klädd sådär? Jaha, då måste du i grupp.' Då vet man att man har lyckats med sin outfit.


One night to be confused

Det var en minnesvärd natt. Episk.

Laxen i ugnen, potatisen på spisen också trillade någon in med en hollandaisesås på ett hörn.

I snödrivorna utanför låg backar med cider och öl. Champangen i kylen som aldrig dracks.

Mina vänner blir vänner med dina vänner.

Livslust som räckte natten ut, likaså cider.

Eight, eight..


I don't want to live that life so I stick to what I prefer

Bara ett blått streck. Lättnad. Det hade ju kunnat förstöra kvällen rejält.

Don't worry be happy

Klockan är mycket, runt tre på natten. Jag borde sova. Min kära vän har lyssnat på sin kropp och däckat bredvid mig i soffan. Hon är fin, en bra vän. Det är alla mina vänner. Grymma tjejer. Tjejer som behövs. De får mig att må bra. Jag lyssnar på soft musik och filosoferar. Som vanligt. Filosofen, stämmer det? Mycket möjligt. Jag gillar att tänka. Jag trivs med mina tankar, de kan hålla mig sällskap i timmar. Märkligt. Men nice. Att trivas med sig själv är jävligt underskattat. Man kan fokusera på andra saker än sina grubblingar och funderingar. Fokusera på att ha kul. Livet är chill när man mår bra. Jag vill att andra ska förstå. Förstå hur sweet det är att vara nöjd. Och att det inte är så jävla svårt som man kan tro. Det är inte svårt att bestämma sig för att vara glad. Det är faktiskt så enkelt som det låter. Det handlar om ett beslut. Jag vill inte ödsla tid på att må dåligt. Sure, man behöver kämpa och man har alltid sina ups and downs i livet, men fatta vad grymt det är att känna att man mår bra! Den enda nackdelen som finns med detta välmående är rädslan för att bli ledsen. Att falla tillbaka i gamla mönster. Inte känna sig tillräcklig. Dålig. Ful. För när man är ovan vid att må bra hela tiden så är rädslan för att förlora den känslan otroligt stor.

Nu fick detta inlägg en annorlunda vändning. Kunde inte publicera det i natt på grund av tre fulla män som kom hem från kryssning. Istället för att lyssna på min softa musik så blev det Dr. Alban och HipHop för hela slanten. Det skulle supas,rökas och tjoas (inte för våran del dock). Vi gick och la oss och vaknade upp till strålande sol. Nu; Våfflor!

doin' it slacker style

Matte B är vidrigt, omänskligt för en sån som jag rent ut sagt. Därför sitter jag hemma och trycker istället för att göra provet som det var meningen att jag skulle göra.


Lightning crashes

Nu är jag off to school för lite morgonsex, vilket tyvärr inte är lika spännande som det låter. Vi har sex och samlevnad hela förmiddagen. Lite blommor och bin snack, och viktigats av allt är stationen som handlar om könssjukdomar då lärarna är väldigt tydliga med att kondom är det enda som skyddar mot allt. Men vi är kåta ungdomar och hur många gånger de än gör det klart för oss att man faktiskt kan få könssjukdomar utan kondom och ja vi vet hur barn blir till . Men i stundens hetta är vi inte lika kloka längre.

när gick till toan nyss för att kissa såg jag mig själv i spegeln och asgarva för att jag var så jävla ful

Av någon okänd anledning så tycker okända ex-blommensbergskillar om att adda mig på facebook och skriva till mig. Försöka övertala mig att jag vet, eller borde veta vilka de är. Men jag är grym på namn, ansikten och utan alkohol i kroppen brukar jag ha en viss koll. Iallfall denna kille som adda mig, som jag bara accpetera för jag trodde det var en kille i min syrras klass, är ni vet lite(läs mycket) för på och nyfiken. Jag behöver inte göra något han snackar för oss båda. Vi är nu på det stadiet där vi ska kallprata lite, har han gjort klart för mig. Sen så lär vi känna varandra bättre innan det sedan är dags att ses över en fika. Vad kan en godtrogen uttråkad liten flicka göra?

- Kan inte du berätta lite om dig själv?
- Börja du så får vi se hur det blir
- Jag gillar...... bla bla bla bla meningslöst blabla
- Nej
- Vadå nej?
- Nej
- Du behöver inte berätta om dig sälv
- Nej
- Är nej det enda du kan säga?

Jag svarar inte, tycker jag är ganska tydligt med mitt budskap, leave me alone. Men i morse fick jag inte ett, utan två svar på mitt icke svar .Ska man skratta eller gråta? Skulle jag någonsin bli intresserad av en kille som är så sjukt ointressant, ständigt hör av sig och om man inte svarar på ett sms löser det med att skicka ett till. Jag döper om honom till David Beckham för att muntra upp mig själv lite.


How can I explain?

på samma klubb, dansgolv och bar
står fredrik snortare i baren när han drar en kommentar
cecilia rodnar till hon kan knappt fatta ord
han glider snyggt fram till henne dem slår ner sig vid ett bord
nyss fyllda 17 år fylld med drömmar om allt
de é nåt som fredrik förstår han kommer spela det kallt
han kommer gnata och tjata tills hon ligger på rygg
lite koks i hennes snok så hon känner sig trygg

Första gången jag träffade Mr. Catch trodde jag att han var en snäll och rar pojke, eller nej förresten första gången var jag way too drunk för att uppfatta något sådant. Det var dagen efter han charmade mig, han ringde och frågade om vi skulle ta en promenad, vilken flicka faller inte för något sådant? Man är bara glad för att man slipper hitta på någon dålig bortförklaring om varför man inte vill komma hem till killen och kolla på film. Nästa gång jag träffade killen var jag också under alkoholens påverkan, och vi betedde oss som ett par hela kvällen. Efter det fick jag veta att han hade haft sex med 50 pers, men jag orkade faktiskt inte bry mig. Det här var spännande! Till slut gick jag med på att sova hos honom, men jag blev ingen "pinne" för honom. Jag tror bara det här gjorde honom mer ihärdig, det blev som en jakt. Nu för tiden ser jag inte killen mycket, men han fascinerar mig. Hans sätt att inte bry sig, det är ett spel för honom. Han är som en maskin, det handlar bara om lust och sex. Men vem kan klandra mig? För vem gillar inte en badboy?


You wanna be on top?

Okej nu är det såhär, jag har gett mig in på något riktigt korkat. Och det kommer jag självklart på såhär i efterhand. En kompis är hobbyfotograf, han har precis gjort en fotoblogg där han har nya teman varje vecka. Nästa veckas tema är, hör och häpna, blondiner. Därför fick han den otroligt käcka idéen att fråga mig om jag vill bli fotograferad. Och här kommer det riktigt dumma. Jag sa ja! Vad i helvete tänkte jag med? Jag hatar ju att bli fotograferad. Jag skräms av att få den sortens uppmärksamhet. Jag klarar inte av att känna hur människor kollar på mig. Jag har svårt att gå förbi personer i ljushallen för rädslan att bli granskad. Och nu, nu ska jag ställa mig framför kameran. Helt ensam. SOFT.

Frågan nu är hur fan jag ska bete mig. För om jag ska bli fotad är det väldigt viktigt att det blir snyggt. Men för att det ska bli snyggt innebär det att jag måste vara lugn och avslappnad. Jag måste se sådär I-dont-give-a-fuck cool ut. Något som definitvt inte kommer naturligt för mig. Så nu finns det tre alternativ för att de här bilderna ska bli någorlunda representabla. Antingen så sveper jag några shots, drar en lina eller röker en fet. Har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt det senaste. Man ska ju tydligen bli sådär brutalt skön och lugn. Nån som säljer weed?


But I'm not supposed to know

- Ja, men det skulle vi väl kunna göra..

- Väl?

- Ja men asså, jo men det vore trevligt.

- Vad bra. Förresten, vad heter du i efternamn?

Jag svarar automatiskt, vill helst av allt lägga på och avsluta min toast innan den kallnar.

- Okej, då hör jag av mig då!

- Ja okej, hej på dig då! Klick.


Väl framme vid datorn två toastar senare får jag den fantasktiska idén att kolla upp killen. Jag börjar min vanliga stalkerrunda, skriver in förnamnet i sökfältet och inser plötsligt att jag inte har några fler uppgifter. Fan, jag gick rätt in i fällan. Den jäveln har mitt efternamn men jag har inte hans.
Då slår det mig; grabben gick i min skola ett år samtidigt som jag! SCORE.
Dags att ge sig in i det dammiga arkiven. Hittar femtioelva olika skolkataloger i min garderob men ingen är rätt. Så ser jag den, längst ned i en låda. Skolår 2004-2005, bläddrar hastigast fram till klass 9d. Jag letar ivrigt med blicken, går förbi alla ansikten flera gånger och läser tillslut namnen. Det är då jag inser det. Han är lillkillen längst ned med rosaturkos tigerofsweden-tröja.

To be continued..


Och röken fyller mina lungor nanana

Nej jag är inte beroende. Min kropp måste inte ha. Jag blir bara lite sugen då och då. Det är lungt. Jag har kontroll. Jag gör det bara ibland. Ja, ibland kan ibland innebära 5 av 7 dagar i veckan. Men seriöst. Om jag vill sluta, så slutar jag. Cuz I'm in total control of myself. NU var det bara så att ikväll var jag sugen. Väldigt sugen. Så jag tog på mig jackan. Skorna. Gick ut. Kedjerökte. Nu mår jag bra igen.

Men kan vi sluta prata om hur ofta jag bajsar tack?

Exet hörde av sig idag. Skrev på fb-chatten, lite lagom spontant sådär, verkar inte lika avsiktligt som ett sms.
Senast vi träffades var på nyårsafton, han var full och dum och sluddrade fula ord. Han var trevligare idag. Lite mer sansad. Han t.o.m. skämtade lite försiktigt, hur bra mår man inte när man äter chokladbollar liksom?

Men sen påminde han mig om filmerna jag lånade av honom för ett halvår sen och fortfarande har kvar. Han undrade om det var okej om han hämtade dom någon dag, kanske imorgon om jag hade tid. Ja det är okej, sa jag. Nej, det är för i helvete inte okej.

För det första vill jag inte ha en stel såhurärdetmeddignuförtiden-konversation där båda ska försöka bräcka den andra med hur lyckat ens liv är. "Jaha, så du ska till Alanya i sommar? Jo jag ska ju till Malta, har hört att det är lite mer party där faktiskt.."
För det andra vill jag inte ge tillbaka 8 mile. Jag undrar om jag kan lyckas mygla undan den, han kanske rentav har glömt bort den? Grease, Dirty Dancing och Catwoman, ja dom kan han väl få hämta även om det sticker i ögonen. Men snälla, låt mig behålla Eminem.



Hey you

Jag hittade en tidning i skolan idag, jag bläddrade lite i tidningen och hittade ett test där man kunde få reda på vilket djur man var i sängen. Det fanns lite olika alternativ, man kunde vara "uthållig som en kanin" och "smidig som en puma" bland annat. Låt oss få det bevisat en gång för alla tänkte jag. Jag blev "klumpig som en elefant". Sweet.

Vi borde verkligen ses någon dag!

Knack knack. Ett okänt nummer smsar. Först vägrar avsändaren avslöja sin identitet, så vad gör man? Eniro är till föga hjälp med sitt svar om ett mystiskt företag. Till slut talar den gåtfulla smsaren vem han är.
Men det står ett annat nummer på hans facebook.
Kan man lita på att det är han? Är det för patetiskt att ringa upp med dolt nummer och lägga på när han eller hon eller vem det nu är svarar? Är det oförskämt att fråga efter klädesplagget man glömde hos pojken på direkten?
To be continued.


RSS 2.0