A cause des garcons

ÄR DET VSFS ELLER?

Crystal Castles – Crimewave - Radio edit



i came to thinking that the best use of my time would be with you, and that make me happy

Hoppla! Inläggen bara rasar in. Efter ett välbehöveligt sommarlov från skola och blogg har gnistan tänts hos mina bloggkollegor, och då vill man inte vara sen att hänga på.

Jag skulle kunna berätta hur min sommar varit. Om hur underbart det var i Italien med min älskling. Hur härligt nostalgiskt dagarna var när alla andra var på P&L och vi hängde från morgon till kväll på sjöberget med våra äldsta homeboys, like back in the days. Vad jag gjorde på Berlins kanske läskigaste klubb och varför vi hamnade på en yatch i Cannes. Hur min första sommar i Sthlms uteliv var. Hur det kändes att nästan förlora mitt hjärta. Om alla berusade nattbad i Mälaren och Barcelona.

Men jag föredrar att blicka framåt.



Redan innan sommarlovet slutade fick vi panik. Vad skulle vi nu se fram emot? Raskt bokade vi en resa till Thailand och kunde pusta ut. Det fanns nu hopp om en någorlunda livad vinter. Shopping i Bangkok, sola på Koh Pangans vita stränder och, såklart, Full Moon Party!!!

Och trots att pengarna lyser med sin frånvaro behöver man inte deppa ihop för det. I helgen blir det utgång och guidning i storstadens klubbvimmel för Göteborgaren som ska flytta hit. Senast var han besviken på klubbutbudet. Kan vi change his mind? Sen får vi inte heller glömma Dance Diset Dance nästa fredag, när alla Hägerstens youngsters vallfärdar till lokalhaket i Örnsbronx för att dricka billig öl och lyssna till hipstermusik. Jag lär överleva även hösten.


Tick tick boom

Shit. Detta är inte nådigt. Våran alldeles egna Gladiator fick mig att göra massa rumpövningar i måndags. Och visst, de var jobbiga. Och ja, jag kunde inte böja mina ben riktigt på några minuter. Men att det skulle resultera i denna onådiga smärta. Det trodde jag aldrig. Snacka om att få veta att man lever.

-Så vad händer ikväll?

Onsdag. Lilllördag. Inga läxor, utgång?! Vet att Poké ska spela match men på min agenda står nog någonting i stil med bartömning på Sommar.

"Lillördag är en svensk benämning för den vardag som anses vare lite festligare och då man till exempel äter godis/snacks, en finare middag eller går på dans. Ordet kommer ifrån piglördag, vilken inföll på onsdagar för det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen."


Ser ni tjejer? Det är våran rättighet. Nej, skyldighet att gå ut på onsdagar! Gör det för feminismen ellet nåt.



Hehe. Det var faktiskt min present till Trygg. Öla lite. En dejt (keff fantasi, I know). Fast en mindre stel dejt förstås. Massa peeps från skola kommer också vara där (hatar att vara 18 år och ständigt skämma ut mig inför folk från skolan. Förra onsdagen hängde jag på Collage hela kvällen. Jag och en dude i min paralellklass klickade och hetsade varandra till att ta på folks rumpor. MEN DET ÄR LUNGT FÖR HAN ÄR GAY, som jag uttryckte mig och påpekade ett flertal gånger. Ååh dör. Vi hade aldrig pratat med varandra innan. När vi ses i Ljushallen nu slår båda ner blicken.

Hatar även mitt nya schema och dess oförmåga att förstå sig på en artonårings prioriteringar. Avsaknaden av små guldkanter på tillvaron som sovmorgon på torsdagar. Att sluta tidigt onsdag och fredag. Det är fan förjävligt. Skandal. Till VGY:s schemaläggare: I will find you. I will hunt you down and I will kill you!! Yeah Kippe.

Fresh

Juste, jag hade ju hört något om ett nytt inlägg i bloggen. Jo men ser man på, tre-fyra stycken har droppat in. Är det så att det är supersonics som kan fylla det här tomhålet inom mig nu när hösten nalkas? Kanske det. Skadar ju inte att testa. Så här kommer alltså mitt bidrag till att återuppliva the blog. En hälsning. En signatur. Majstro is back.


hi friend

Slappar rätt så duktigt, skolan är inte alltför tärande. Än. Kommer på mig själv med att vara rastlös. Redan. Pratade med pappa och det blir troligen en tripp till mitt gröna paradis med tjocka, engelsktalande människor på höstlovet. Wales alltså, hehe. Just nu försöker vi nog alla bara komma in i rutinerna igen, styra upp oss lite efter sommarens bravader. Förra veckan klarade vi bara tre dagar i skolan, och sen var vi tvungna att leka sommarlov igen. Onsdag och vi hann med både diset, wokhouse och collage, somliga av oss hann till och med förbi rose för att möta upp ett gammalt ragg. Eller vad vi ska kalla honom, en jävligt oklar relation det där. På torsdagmorgon var det onekligen slut på leken och jag och mojo mådde som vi förtjänade. Sjävklart kom vi inte iväg till skolan och nu har vi lovat varandra att det blir inga fler lillördagar (förrän det är dags för skiv-maratonet på våren).

Jag börjar lite lätt såhär.
Snart ska ni få lite mer att bita i. Promizzzzz. PUSS



FREED FROM DESIRE

Åh. Hej.

Hur gör man sånt här?
Minns inte riktigt. Men ah, hej i alla fall. Det var ett tag sedan sist. Typ en sommar sedan. Men alltså jag lovar, du har inte missat så mycket. SAJK (som Blondie säger nu för tiden). Du har missat asmycket. Saker har ändrats och återställts igen. Människor har försvunnit och tillkommit i vår vardag. Du har missat en mängd fester, utgångar, fyllor och skandaler. Många långa Stockholmsnätter. Den sista av oss blev myndig. Hon kickade fet fest på en båt.


Kan dela med mig av lite. Ingeting utförligt men nog att lysa upp din höstvardag en gnutta.

Okej, vi har varit i hela Europa den här sommaren. Från Berlin till Barcelona och allting däremellan. Det har druckits en massa alkohol och rökts en hel del weed. Barcelonetas gräs är ganska amazing och Blondie blev hög som ett hus. Har däremot varit rätt lungt på pinnplockarfronten. Några ligg men inga mängder liksom (brudarna har hållt hårt i brallorna i sommar, serru). Vi kanske mognade. Mindre kåta är vi ju i alla fall inte. Kanske mer kräsna?

Har varit mycket fyllelack. Hatiska sms till exet som nog satte honom på plats. Ah, glömde säga det. Har ditchat exet. Det va la på tiden? Vi har inte pratat på halva sommaren typ. Nu bor han i ett radhus i Uppsala. Tillsammans med ett gäng män. Han blir nog aldrig vad han varit. Haha.

Men nu är i alla fall hösten på G. Jag har stora framtidsplaner, du lär bli varse. Tänkte bli lite vuxen. Styra upp mig lite. Byta efternamn och sånt. Har dessutom klippt mig och (vill) skaffa mig ett jobb. Hehe.

Men nu är jag tillbaks. Ryktas om att Karre är hungrig på skvaller. Gästblogg kanskeee? Tror inte vi har så många läsare nowadays. Hårda tider för en Supersonic.


Har alltid varit säker på att jag kan göra fel

Tiderna har ändrats. Man undrar inte längre vem man ska knulla efter man har druckit en halv flaska vodka och gjort något annat dumt. Istället längtar man till fredagen då man får dra på sig pyjamasbyxorna och parkera framför tv:n med lite ben&jerrys. Eller kanske inte... livet som 18-åring är väl ganska röj egentligen. Löften om att bli bättre, lovar sig själv att aldrig mer gå ut en vardag samtidigt som man undrar om man kommer hålla det. Det är så lätt att övertalas av taggade kompisar och billig öl. Glömma vardagen och njuta av att vara ung!

Jag är för fin för att fråga dig om mer

Vad hände? Vi bara slutade. Jag hade nästan glömt lösenordet. Förut hade man lite dåligt samvete över att man inte skrev, men bloggen har inte ens nämnts en gång under sommarn? Man kan ju tycka att det är nu vi borde leva upp och ha tid och roliga historier att dela med oss av. Antar att vi har varit för upptagna med att leva. typ. En del historier har vi nog egentligen som skulle passa här, Men det känns liksom inte som bloggen behöver det. den har också haft sommarlov.

Vi borde iallafall väcka upp den igen nu till hösten, vet att jag iallafall kan behöva underhållande läsning nu när hösten och mörkret är på väg.

Bloggen skriker efter bilder

 

 


RSS 2.0