under thte ococnut... something

Vad ska jag näämna i detta fylle inlägg?
Jag har inte haft sex på 68.. nu är det 69? dagar. känns bra men jag ät typ kåtare än någonsin men inte på någon speciell. Jag har förlorat en vän. Jag blir tydligen inte lika lättsam när jag är onykter men det betyder inte att jag inte kan vara soft. jag teasade ett spans storebror det är najs! jag dansar som en lationo, i mina tankar iaf. jag är ''barnvakt''/underhållning. Lika bra det, jag är mätt efter typ 100 mackor. Någon övertrakkasserade ölkontot. jag vinglar och vill bara sova och ha lördg med en bra utgång!!!

Där ute finns en värld av långa nätter

Borde vi ta sommarlov från bloggen också? Nej! Det händer ju bara ännu mer kul vi borde skriva om nu, men vi är för lata. Sommaren är ju parningsperioden för ungdomar.

Jag har haft det väldigt bra sen sist. Mycket trevliga utgångar och mysiga middagar, även avverkat en hel del säsonger av scrubs och vänner när vädret är som det är.

I Lördags var vi ett gäng bestående av Mig, Kanin, Blondie, Kipango och Baben. Vi betalde inträde (som sved rejält i allas plånböcker) för att komma in på Sommar och dricka billig öl, cider och äckligt vin. Såg B-rulfen och visste inte vad jag skulle göra, av alla ställen ofta jag skulle stöta på honom här. Blondie tyckte jag skulle agera moget och gå fram och hälsa lite lagom casual. Det hade jag gjort med vem som helst förutom honom, men honom går det inte. Men dansade senare med hans kompis och lät honom inte kyssa mig, så jag var nöjd.

Jag försvann och Kipango roade sig med att springa runt och fota Baben med massa killar. Kanin var assnygg och kaxig och fick höga (12!) poäng av toavakten. Hon drog också med mig ut mig runt stängnings och skrev att jag måste gå barfota och att vi skulle kissa. Hon är skön hon.

Juste min förra målvaktstränare även känd som Kollans storebror bjöd på öl och spillde rödvin.

I'm no superman

hej världen!

Igår var en dag av studentmottagningar. Började hos Love dit vi faktiskt var bjudna. Vidare till Viktors där vi hann säga hej innan vi drog till Simons dit vi inte alls var bjudna. Men man hade liksom kommit in i mottagningsmodet så det gick ändå. Kvällen fortsatte sedan till Hellströms där vi mötte upp Poke och Amba. Skönt, hade känt mig lite bortkommen innan. Jag hällde glatt i mig den ena ölen efter den andra som jag skjölde ner med cider, riktigt manligt. Glömde bort namnet på Cimon och var i slutet av kvällen ganska odräglig. Men han var snäll, jag frågade lite om deras resa, han frågade lite om dvärgen. alla var där utom han. sen tog de flest bussen hem. Jag var taggad på att dricka öl i tvättstugan. Men så blev det inte Q tog ölen och vandrade iväg och jag gick hem och la mig.

Att en like kan sätta igång något så stort är helt sjukt. så många frågor, var det en rape? det är ju egentligen ingenting men när det är Han förstår jag inte?

Do not worry

Hej heeej. Wales är krossad men hon vill ha sprit. Såklart man bjuder. Ensam hemma och grejer, precis som 2010. Vi ska bli fulla och se soluppgången tillsammans. Jag jobbar imorgon men man måste ju leva lite- eller hur?!!
Livet är bra och sen mår man illa och är törstig men sen blir det bra igen. Tjänar pengar och klarar allt. LEDIGHET.


jag har ingen kontroll

Onsdag. Kakan springer ut och tänker aldrig mer besöka östermalm, förutom när hon ska hämta sitt stipendium - för hon är bäst. Mottagningen. Jag blir full på tre glas bubbel och runt klockan halv åtta går jag hem för att sova av mig ruset lite och för att byta om. På vägen tillbaka möter jag en full mejare. Tillbaka i casa de kaka är det både mindra alkohol och folk. Kvar är Poké, Kulturkillen och 25000-kronorskillen. Spelar ölspelet för första gången på riktigt. Blir lagom fulla och beger oss mot laroy.

Varken jag kakan eller poké är tillräckligt nyktra för att få komma in. Blir nekad två gånger. Men tillslut snubblade jag in ändå? hur? spottade kakan en vakt i ansiktet what? dansade, försökte winga men rullade istället tunga med både baben och klockan. Sen var alla tjejer borta och jag skulle på efterfest ute på stora essingen. Slaravde bort mitt sällskap. hittade tillsut rätt busshållplats, tack för iphone och googlemaps. Hann på vägen säga till peder fogstrand(?) att han var kort och bli stannad av paradisehotel andreas men sprang vidare och kom först efter på att jag tycker att han är snygg.

Kom på bussen men hela gänget som skulle till festen, blev ''slagen'' av Finky så jag började blöda näsblod. Helt blodig och alldeles ensam utan öppna macker konstaterade jag att stora essingen suger! Ringde daven och fick tvätta av mig innan jag anläde till Ifronter killens hus. Vid det här laget relativt nykter. Allt kändes hemskt och ville bara bli full. Finky hjälpte mig och vi hittade vin och jag blev jättefull. Hoppade tydligen studsmatta och råkade flasha mig själv, ångest, ångest, ångest.

Mitt första minne från morgonen är att jag går i en trappa. Där sitter det tre göteborgare i 25-års åldern.
Konverstationen ( jag fortfarande full)
- Tjaa
- Tjaa vilka är ni?
- Vi bor här?
- Va nej det gör ni inte, det gör Ifronter killen
- Ehh, nej vi bor här. Du måste ha gått in i fel hus.

Haha, tydligen hade jag gått in och lagt mig och sovit tre timmar i fel hus. Skumt. Har såhär i efterhand fått berättat för mig att det tydligen var ett kollektiv och alla trodde att jag var någons kompis sen när alla var vakna och de upptäckte att ingen kände mig hade de bestämt sig för att väcka mig.

Ringde Daven som räddade mig. Han är riktigt snäll. Han och två andra hade tydligen letat efter mig i två timmar och kört runt med bil längs hela essingen. Har fortfarande sjukt dåligt samvete. Tack tack tack tack för att du tar han om mig och förlåt för att jag alltid skämmer ut mig.

Jag kan inte hantera min alkohol, ska därför vara helt nykter till tågluffen. 36 dagar. deal!

RSS 2.0