jag vet hur du ser ut i inga kläder

Flyr när jag får syn på mitt gamla ligg tillsammans med sin syster. Ena stunden knullar man och andra stunden springer man för glatta livet bara för att slippa prata så mycket som två minuter. Fyllesms är fint, pallante sitffness som bara förstör en fin kvart-i-tre-relation.

Försöker plugga, går sådär. Lyssnar på Maggio och planerar morgondagen. Nio liter vin och ett flak öl på fem törstiga brudar. Vi kommer bli drink drank drunk. Har bestämt att jag ska titta på soluppgången med ett glas rosé i handen.

Uppsala med bästa bästa bästa imorgon och livet känns rätt så uthärdligt.

school sucks

Andas. Måste andas. Motstår frestelsen att lägga mig på köksgolvet och skrika. Sammanbrottet är nära, får psykos. Och det är så otroligt onödigt.

-Två dagar i skolan och man känner för att avlida.

du får passa dig som satan

Igår kom han hem. Igår sov jag hos honom. Det är ganska exakt ett år sedan vi senast såg. Sist var det jätte bra tills vi grälade och jag sa att vi inte skulle träffas mer. Vi hördes av ett tag, tjaffsade och sa lögner. Sen tog han studenten och lämnade Sthlm. Vi hördes av då och då. Fick fyllesamtal, fyllde 18 och han fick fyllesamtal.

Jag vet inte varför men jag tycker han är okej typ, jag har längtat efter honom. Men med honom är det så jävla svårt. Vi kan aldrig vara ärliga och säga vad vi egentligen tänker. Vi spelar spelet så hårt att tillochmed jag nästan ledsnar. Men samtidigt tror jag inte heller att jag skulle vara lika intresserad om det inte var på det sättet. Han är en sån kille som inte är generös med komplimanger men när man väl får en känns det så jävla äkta. Han är svår. Jag har kul med honom på ett annorlunda sätt. Men det är ändå inte så bra, gillar han mig? Jag vet inte, men jag tror det. Han är så jävla dryg men jag gillar att ligga i hans famn, känna hans lukt. Lukta som honom resten av dagen.

Veronica Maggio – Välkommen in

 


dansa är kul

Struntar i teambuilding med klassen och stannar istället hemma och lagar mat som en redig kvinna. Dreglar över killen som jobbar på ica, han är jättesnygg?! eller så är jag för kåt. Drömmer om tatuerade män och bootycalls. Tycker någon skön människa ska styra fest. Så att man får ligga.

Får ett sms trots att han sa att vi skulle sluta. Frågar alla jag känner när något är överspelat. Längtar tills helgen, har hört att det är bättre i uppsala. Måste fixa alkohol, biljetter och sovplats. Men det löser sig.


Party like it's 1999

Lördag.

Jag hade ett tydligt mål
. Ett target.

En stabil fylla. Eller nej, nu ljuger jag. Jag var fan allt annat än stabil efter en flaska rött och några öl med bror på kvartershaket. Faktum är att jag tappade min parfym och mitt SL-kort.

Mitt mål var i alla fall en kille som jag spanat in sedan evented dök upp, typ. Han var vältränad, fett tight och inte alls min typ men helt klart PSB.

Vi hade mode på direkten. Kanske för att båda var lika fulla. Kanske av någon annan anledning. Han kallade mig Findus och jag tvångsmatade honom med chips.

Festen rullade på och Fightern blev kalasfull och hookade med klockan i vanlig ordning. Har överseende, hon är ju ny på det här. Jag gled runt och lekte svår alternativt stod i ett hörn och strulade med killen. Hemskt oklar brud tyckte han.

Sitter i ett rum och SMS:ar när killen kommer in.

"Kan vi bara sluta leka svåra nu?" Säger han varpå han släcker lampan och stänger dörren bakom sig.


You lit a torch in the infinite

Jag inledde lovet med spa. Fortsatte med dagar i solen, matteplugg, påskjobb, öl och massvis med cigg. Jag gjorde av med hela studiebidraget på två dagar. Fick ihop en trekant med Fightern och täbybon. Minns du det eller?
Jag lekte fin på Vapiano med Baben och Kippe genom att använda Fighterns leg. Jag satt på Wales tak och rökte, lyssnade på musik och pratade om livet. Vi åt choklad och brydde oss inte. Kippe fick en knäpp och började kalla allt och alla för horor. Inte på ett nedlåtande vis och med en viss charm. Vi fick psykos efter nio timmars arbete och kände oss high on life. Eller så var det dålig luftkonditionering.
Jag har pluggat för lite, ätit för lite, sovit för lite och mått allmänt underbart.
Jag har hookat och åkt taxi för första gången på länge.
Jag börjar komma in i mina rätta rutiner igen.
Det är fint väder mest hela tiden och nu ska jag gå på bio med la familia.


Memories they soon delete

Ett år och vi börjar bli lite trötta nu. Man kanske ska prova något lite mer light, tumblr? aa fast..

Efter det här lovet känner jag mig snarare utarbetad än utvilad. Det äyr som att jag har åldrats tjugo år och jag är redo att pensionera mig, synd att man inte ens har gått ut gymnasiet. Trots jobb har jag självklart supit. I onsdags dansade jag till justin bieber i täby med mojo och myglade till mig gin som smakade vidrigt men gjorde fyllan. Efter lite pommes på donken däckade man sött på nattbussen på väg hem till kanin. När jag vaknar så är låten som senast spelades på youtube "birthdaysex" och hemska minnen av mig och kanin som skulle smörsjunga tillsammans med Jeremiah när vi gick längs götgatan kommer tillbaka.

I torsdags begav jag mig utan mina närmaste bröder ut till svedmyra. Lyckades på något sätt hoppa på fel ersättningsbuss och hamnar i högdalen. Det var kallt, jag var frös och jag var rädd. Väl framme var allt bara soft. Vattenpipa, massor med öl och gitarrspel. Tanken var att jag inte skulle dricka den kväll men Max lockade med rosé och öl och självklart kunde jag inte neka. Lekte kock och lagade pasta till hela gänget, fyllesjöng och var allmänt skön. Somnade i lillesyrrans hem med en halvnaken man bredvid mig. Det kanske har gått för långt när man skedar med någon man inte ens tycker är snygg för att få känna lite närhet? kanske.

Trots ett rätt så rejält alkoholintag blir man kallad för mysfitta av både adidas och hennes syster. Alla kan ju inte vara lika flippade som dig gumman, dricka vodka och kaskadspy för att sedan festa vidare ;)))


Men då slösar vi bort våra liv

Stockholm skyline 01.30.

Varför kollar han så? Som om han väntade sig nåt och som om jag var det mest intressanta i världen. Varför kom han ens hit?

Och varför känns det så
rätt?

Närheten. En famn och rätt doft.

Han förvirrar mig och jag hatar honom för det.

Jag är inte kär i dig längre. Säger jag.

Hans reaktion förvånar mig och jag orkar inte. Nu.

Han säger att han vill göra något eget. Klara sig själv. Plugga i annan stad i höst.

Pratar om misstag. Att han begått ett men jag lyssnar bara med ett halvt öra.

Det är stjärnklart nu och vi sveper in oss i en filt på bänken. Värmer varandra och hittar karlavagnen upp och ner. 

-Om vi stannar här till soluppgången. Får jag en kyss då?

Kära dagbok

Känns som allt jag gör nu är att vakna runt två, kolla scrubs hela dagen och sen dra ut på kvällen. Gör inget vettigt, gör ingen nytta. Och ändå har jag inte tid att skriva här? Juste jag tränar en del fotboll också

Onsdag. Vi var ute i Täby och häva öl var den ursprungliga planen. Men någonstans bland el classico och smirnoff mojito glömdes det halvt bort. En äcklig 3.5a svepte jag. Så mkt för ölhävartväling. Pussades lite, när Mayhem däckat och Pokémon, Kanin och resten av ganget dragit hade jag en riktig mysig avslutning på kvällen med värden, som var en positiv överraskning, han var inte alls dryg. Rökte en cigg, drack lite öl somnade och skit vad bra jag sov. För att sedan vakna och upptäcka att Mayhem i sin fylla dragit hem.

Torsdag. Spontankväll med Kipango, hällde snabbt i oss en billig öl innan det stängde då vi var ute i sista sekunden. Köpte hotsnack, K hittade ett snyggt läderarmband, men som hon nu tappat. Drog vidare till Collage, som vi hittar till? Stötte på grannen och hjertat. Stötte på en lärare från min skola men som jag inte har, hon är skolans TILF. Crabbies klass har ett vad och om ngn får henne i säng får de tusen kronor av varje kille i klassen. Skulle kanske ha lagt in ett gott ord för kebabkillen? Var lagom full och sötte på ett jätte jätte gammalt ragg, typ första killen jag var hemma hos och kysste. Han var lite för på och framförallt med tanke på att han har flickvän sen långt tillbaka och jag var inte intresserad. Var helt sjukt trött när jag äntligen kom hem till Kipango.

Fredag. Nykter. Men Blondie och Amba förade glatt med folket som ingen riktigt kände hemma hos killen som ingen riktigt visste vem det var. Det snackades om ambassadeur, beslutångesten var stor. Men det kändes som tomma löften så vi drog till Täby(igen?!) med ''gamla vänner'' aka maltakillarna. Blev en rolig återförening. Badade bubbelpool och folk började hetsa varandra till att suga på någon annans tå. Jag är traumatiserad. Kändes som en evighet och de ville aldrig sluta. Amba fick sig ett par pussas och vi fick det bevisat att motsatser attraherar.

Lördag. Över till dig Kipango!



Such a perfect day

Det är varmt. Jag softar runt med min lilla kommunistväska. Jag har fått ett påskägg av Cookie's mamma.

Har finprovat öl på skotsk bar med Catz. Bedarö bitter är inte bitter alls och öl kan smaka blommigt. Där ser man.

Hängde med Kakan till Hjortis och vi promenerade därifrån till Slussen. Provade pärondaim och snackade livet i vanlig ordning. Rätt kul kontraster, Ropstens förort/Östermalms fläshbilar/Gamla stans turister/Götgatsbackens hipsters.



Någonstans i Humlegården kom vi, eller snarare jag till insikt om en del viktiga saker. Tack vare Kakan förstås. Avgörande saker för min framtid och jag ska helt enkelt vara lite mer elak. Inte mot alla men han som förtjänar det liksom. Vi gillar inte honom. Det ska bli intressant.

Rotisfruktisar och lek med valpis i Villa Kaka. Ååh så bedårande hon är. El Clasico hos Mowgli med godis, glass och inga cheezballz. Hobgoblinöl som skulle smaka chokladtoffee. Det gjorde den inte. Gang Starr och swag i orten.

 

 


Men du var bättre förr

Påsklovet rullar på och jag och Blondie glider runt barbenta och är pinsamt nöjda med våra nya väskor.

Så vad gör alla då?

Alla åker till Åre för att ligga. Några hänger på UMO, du är fan stammis. En annan jobbar med glasögon och lämnar bara jobbet för kebab. Någon av oss sitter hemma och är hundvakt för jämnan. Stammisen pluggar även 3 timmar om dagen ska man få MVG i fysik får man ligga i. En annan av oss har man inte fått tag på idag men hon gick loss på Vapiano igår med Adidas legg. Vi åt, spanade in syrianer och drack husets vin, Baben var självklart på plats. Ryktas även om att några av oss spenderade kvällen på hipsterställen på Söder medan en annan inte ens pallrade sig in till stan. Jag har köpt en ny klänning och är kär. Vi har rökt vattenpipa och talat sex i massor. Somliga gillar ju när man spottar på den.

Så vad händer ikväll?


Jag och Blondie har tvingat Dipsy att fixa jobb åt oss så ikväll bär det av dit. Fightern har FF och vill inte ligga. Kanske styr stegen mot henne efteråt och Mojo lär ju infinna sig. Lär ju inte bli utgång och jag måste fan chilla med kapitalkontot.


Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Det vore ju kul om vi sammanfattade LSM fest men jag är nog den sämsta personen för att göra det. När jag blir full har jag roligt samtidigt som jag dagen efter alltid känner att jag missade allt det roliga. Vad gjorde jag hela kvällen? Känns mest som jag gick runt ensam. Iallafall det jag faktiskt hann med innan jag däckade vid ett typ(?) och fick mig en 8 timmars natt sömn var : Strula med klockan, krossa fönsterbrädan och massa krukor, skämma ut mig inför dom/han vi hängde för mkt med när vi var 11, se LSM slicka grädde från strippans bara överkropp och tillslut säga till de få som var nyktra om att de skulle påminna mig om att betala för föntserbrädan.

Något annat roligt som också hände i Fredags var att jag och Ýr konstaterade att vi är buksvågrar och att det hände exakt samma datum fast olika år, även samma dag som Mayham förlorade sin mödom. 2 maj - är nu mera vår sexdag.

Igår var jag på en dejt, med han vi träffade på när vi förade innan skivan i onsdags. Men han är liksom lite för på typ, eller det är bara så sjukt ospännande, han visar för mycket vad han känner liksom. Så han är väl paus underhållning helt enkelt.

Inatt fick jag ligga, med den enda personen jag vill ligga med förtillfället och som jag suktat efter i flera år. Det var najs. Big O najs liksom.
Just Jack – Embers

ready for the weekend

Lite skönt förkrök utspelar sig för tillfället hos lilla kipango. Alla dricker förutom jag, jag är en fotbollsflicka. Maroon är nöjd med sin krokodil-öl och adidas dricker i vanlig ordning smirnoffice. Allt är med andra ord som det ska va. Man känner kanske att man borde skriva om något annat än alkohol. Men det är som att jag är 14 igen, det är bara fest och killar som jag roas av för tillfället. Jag är inte intresserad av att göra vettiga saker.


Locked in your embrace

De senaste tio dagarna är lite oklara, har varit upptagen med att vara drunk. Det är liksom en dimma av öl, pizza och nya intryck. Och så lite brutalt KGYplugg på det. Får skriva lite så här i efterhand. Är bakis, so have some mercy on my soul.

Fredag

Efter att ha suttit i en biosalong där genomsnittsåldern var 13 år och blivit rörd av Justin Biebers otroliga liv kändes det som att det var dags för lite bertz. Möter upp kanin som dyrt och heligt bedyrar att vi max ska dricka tre öl. Aa fast... En och en halv timme senare är man som sig bör för en nybliven artonåring full och taggad. Möter upp baben, brittan och blondie och hustlar oss in på magenta. Gratis är gott.  Väl där inne spotar jag den tatuerade snyggingen som jag alltid dreglade över i skolkorridorerna förra året. Ännu mer lyckosamt är att han nybliven singel och hans kompisar som bortblåsta. Skriver upp ännu lite mer tatuerad beef på meritlistan efter den kvällen och känner mig nöjd.

Lördag

Inte lika törstig längre men vad ska man göra. Levern är mottaglig och ölen attackerar snabbt och brutalt. Dansade till gamla klassiker med softa vänner och fyllesmsade lite. Träffade dräggpolarna från förr som inte var lika softa. Kände ingen åååååånger. Somnade trots lovande smskonversationer ensam i min stora säng. Men de lugnt.

Gårdagen

Förade på TREAT vilket visade sig vara en ritkig guldgruva. 26kr-öl gör en fattig student lycklig och än en gång kunde man fyllna till. Förvånansvärt mycket snygga killar och skön stämning. Pippi, dolly, trasdockan, madicken, grynet och darth vader trivdes. Väl framme på skivan träffar jag min räddare i nöden från nollningen i ettan och vi pratade lite gamla softa minnen. Fick dj:n att spela wakawaka, trots att det börjar kännas lite gammalt nu. Pippi tyckte jag var obror och tråkig. Inte så skönt att vakna klockan 06.30 av att alarmet ringer och det är dags att ta sig till skolan för att skriva nationella i fem timmar. Lite ångest också för att man fyllesmsade sin svenskalärare i panik när jag inser att jag har glömt det tydligen sjukt viktiga häftet man måste ha för att klara provet. Klar med nationella på en timme och då var det dirr hem för att sova. Undrar hur många timmar man har slösat bort på att vara bakis och ligga orörlig i sin säng? Imorgon ska vi än en gång bege oss till little miss sunshines villa för att fezta. Dimman <3



Uh, damn right I like the life I live
'Cause I went from negative to positive
And it's all good



2.0

Yo! Jag ber om ursäkt för de obehagligt deppiga inläggen som florerat på senaste tiden. Livet är inte lätt som snartonåring.
Så flickorna ska på skiva ikväll. Förväntar mig saftigt skvaller imorgon i bloggen. Ni kan väl i alla fall försöka hålla supersonics levande? För min skull..
Jag har gått runt och sagt att jag inte är taggad på festen på fredag. Kan bero på alla misslyckade fyllor, misslyckade fester och den allmänt misslyckade mejare som glidit runt på senaste. But, kom på typ nu att jag visst var taggad. Detta kan bero på att jag för första gången på länge ska dricka öl. Tack freddieponken!
Det kommer leda till en lyckad fylla, lyckad mejare = lyckad fest!
Jag vill föra med tjejerna som på den gamla goda tiden.
DÅ skulle min lycka vara gjord!
Åh typ fet tanke, om alla vi förar tillsammans innan. Fan vaaaad grymt.

Fransisco Lachowski.
Asså tjejer. Han är 92a. Och jag dör för honom.



We are ready for the floor

Mera skivor.

I helgen befann man sig på 50-talet och man hade häftig frisyr. Man dansade och dansade tills låtarna nästan blev bra. Man drack öl och man skrattade.

Idag ska man tillbaks till barndomen. Blir en kär återträff med barndomspolare som Madicken, Pippi och Grynet. Själv ska jag vara Darth Vader. Klart som fan att man får ligga då. Men frågan är om Pippi får pippa? Kommer Madickens gamla flamma finnas på plats och hur ska nationella gå för trasdockan samt Pippi?


Do not underestimate the power of the Dark Side.


Uppdate från Manchester

Jag mår jävligt bra förutom att jag är lite fysiskt sjuk. Idag var matchen, det var awesome! hade jävligt bra platser och det var sjukt mäktigt. Satt på rätt sida när målen gjordes. Men ähh.. egentligen bryr ni er inte. Mysigt att spendera lite tid med farsan, som egentligen är riktigt skön. Ikväll ska jag dricka öl medan han dricker läsk. ombytta roller?

De enda snygga killarna jag sätt spelade idag på Old Trafford, de är dock lite väl svår haffade. Får trösta mig med att alla har najs dialekt. Folk här går runt i shorts och t-shirt visst att det är vårvarmt men man behöver inte överdriva.

Har köpt mig en sjukt snygg tröja. Den är röd har nr 14 och namnet chicharito skrivet på ryggen.

Vad händer i sverige då? Go crazy, go wild så jag kan få läsa hålla mig uppdaterad, gärna helt jävla ocensurerat.

Frustration

Låt det inte bli natt eller helg. Jag är ensam och jag klarar inte av det. Vill inte umgås med de här tankarna längre. Saknar att sitta i samma båt som alla andra.
Tror att jag måste ta ut hela mitt sparkapital imorgon och få ut mina frustrationer. Vet inte hur jag annars ska undvika att gå under.

Det blir konstigt att blanda deppmodet med något fint. Men på dagarna lever jag liksom. Det var pizza och godis och Justin Bieber med Pokke. Och det var precis som jag vill att allt ska vara.


i feel better

Struntar i skolan och tittar på mumin istället. Fladdrar runt. Vill öla på någon uteservering i solen men SMHI säger att det ska börja regna om en halvtimme. De senaste dagarna har det snarare varit höst än vår. Vill att kanin ska vakna. Koncentrerar mig på att inte haka upp mig på småsaker. Mår rätt så bra.

Meningen som ringer om och om igen i mitt huvud: nothing is wasted and life is worth living.

nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.nothing is wasted and life is worth living.

Det är så det är.

waaaaaaaaaah

Känner mig stor och mäktig. Flippad, galen och helt jävla crazy.



Storebror ser dig inte

Högst up i ljushallen och det är höstväder utanför det stora fönstret.
Hmm. Varför ljuger alltid iPhone-väder? Tröttpårenhärjävlaskiten.

Haha. Närå. Knaprar dextrosol, sov 40 minuter inatt. 40 FUCKING minuter.
Det är då inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det är hårt.

Dude, du är helt fucked up.
Säger jag till mig själv. Ser konstiga saker.
Mitt huvud är fullt och jag vill också bli full.
Du är helt fucked up. 
 
Storebroor. Dags att komma hem snart? Jag saknar dig en massa ju, hur kul kan du ha det där borta egentligen? Känner mig övergiven och lämnad till mitt öde i ett kallt och hårt Sverige (det är kallt här och förtvivlan bara växer). Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge förut. Och Josef går mig på nerverna (förlåt Josef, men det är ju ändå avsiktligt). Jag går runt i lägenheten iförd en av dina tröjor som ett annat vrak. Har börjat tala till mig själv i denna understimulerande tillvaro men det är lugnt asså. Sola på du. Och låt dig inte besväras av att du missar min namnsdag heller.. Min namnsdag liksom!!!
MVH Din bittra lillasyster

Det ovan skrev jag alltså på min brors wall inatt. Mitt i all misär (digerdöden och Stockholms blodbad). Förlåt för att jag finns. Hahaha.

Fast

Hellre en mör fitta än en bitterfitta. Hellre en bitterfitta än en mysfitta. För att summera de senaste inläggen. Jävla massa fitta.
Jag kan inte sova. Rullar ut på en cigg och lyssnar på melankolisk musik. Ser ett avsnitt av The Sopranos eller två. Känner mig instängd. Fast i ett trångt Stockholm och gamla rutiner. Vetefan vad som skulle göra mig glad.
Kanske är jag inne i en vårdepression. Men det skulle jag aldrig vilja erkänna.
Jag har ingenstans att ta vägen. Det är så det känns. Fast helt enkelt.
Förra våren och den här våren är som natt och dag. Shit vad allt förändras hela tiden. Och ändå så vänjer man sig aldrig.

Mazzy Star – Look On Down From The Bridge


Karma is a bitch

Vadå bitter? Vem är bitter?

Haha. Jag är så osmaklig som gottar mig i andras misär. Det gör mig ju bara mer bitter. Som om det spelar någon roll? Ha-ha.


Hänger mest sneaky inne på facebook och är utloggad på chatten. Läser om folkvandringarna till Ludovico Einaudis lugnande toner. Vaggas in i ett falskt lugn och snart kommer stormen.

Känner mig orolig, illa till mods. Måste vara våren. Allt ljus, ni vet. Vill dö lite när det är solnedgång här på Hägerstensvägen och så gråter jag en skvätt. Tänker lite för mycket.

Det är onsdag. Snart fredag. Snart helg men det blir en lugn sådan. Hahaa, jag skoja bara. Trodde ni på allvar att jag skulle ta en lugn helg?

Imorgon blir det invigning av Babens legg på Snaps uteservering i sällskap med Hellis m.fl. Blir nog fient.


bitch please

Mysfitta- personen brukade vara soft, eller osoft, det är inte relevant i sammahanget. Personen i fråga skaffade flickvän/pojkvän och dog. Allt mysfittan brukade gilla att underhålla sig med blir plötsligt ointressant. Typ; supa skallen av sig, vara en skön individ osv. Mysfittor ligger hemma med varandra och allt de gör är att knulla, kolla på film, sova och gnabbas. Om de mot förmodan skulle våga sig ut i stockholmsnatten så skyndar de sig hem efter två öl på något lökigt ställe.
Jag kan inte nog understryka mitt ogillande gentemot mysfittor.

Första utgången igår och kan väl säga att den var lyckas. Thelma and Louise, bröderna fluff och saltNpepa var några av de som pallrade sig ut i den regniga tisdagsnatten. Perfekt fylla och en nattbuss som mot alla odds faktiskt dök upp. Det var en nöjd pokémon som däckade hemma i sin säng med pommes, bea och öl i magen. Man är inte riktigt lika nöjd när man vaknar illamående och är tvungen att dra till skolan.


Kanin sitter bredvid mig och läser på flashbackforum om the game.
- nu är det dags att styra upp saker och ting azzzzz


FML

Bitter. Jag är så otroligt bitter.

Bitter på alla kärlekspar, alla snygga människor med snygga kläder och de som klarar av skolan. Alla som får ligga. Alla små solbrända 91:or som uppdaterar från sina Asienresor stup i kvarten. 92:orna som tar studenten ska vi ju inte tala om. Bara tanken på att de kommer lämna landet och leva livet när skolportarna slår upp för oss i höst får det att vända sig i magen på mig. Och då ska vi stå ut med 95:or! Jag är så otroligt bitter att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vill få utlopp för det men det går ju inte.

Hellre en mör fitta än en bitterfitta.

Att vara själv och begravd under en fet hög med plugg gör ju inte saken bättre. För mycket frånvaro och en inte på tok för ljus framtid. Nä, nu måste jag styra upp mig.

Letar substitut, alternativa ragg, osv. Har hittat en kille med potential som Fightern checkar in åt mig i skolan. Å andra sidan kanske man ska vara lite misstänksam då hon inte kände till honom innan. Jag menar, finns det en snygg dude på Östra vet hon om någon vem han är. Vi lär i alla fall ses inom ett par veckor, ska bli intressant.

Egentligen får jag ju ligga. Om jag vill. I fredags hade fan ett BS halva inne men han fick inget mer än min rygg när vi skedade den natten. Jag är skadad för livet. Det är hemskt.

Skippar skivorna denna vecka. Måste spara lite cash, plugga lite mer. Separerar med min sambo Adidas för att hinna med annat viktigt. Kommer bli jobbigt men får tagga inför lördag med nästa skiva!


Dom andra

För typ 3 år sedan träffade jag en kille på fotbollscupen Gothia, vi klickade och jag blev väl lite smått förälskad. Men han bodde 30 mil bort. Det här var då innan jag hade räddats frå kärlekens blindhet och dåraktighet och blivit den upplysta singeln jag idag är. Ok jag ska inte överdriva. Jag gillade iallafall honom och vi snackade i kanske ett år? Men han var för mesig och tråkig för mig. När jag var nere hos honom blev jag typ nästan mer tänd på hans kompis.

För ett ganska bra tag sen skaffade han sig en riktig flickvän och de är både riktiga mys- och präktfittor. Han är så sjukt präktig och jävligt lame. Han är väldigt kristen (Jönköping är sveriges mest kristna stad typ) han gör sånt som att sjunga på äldreboenden, vara med i töntiga pjäser och hänga i kyrkan resten av tiden. Han kunde inte ens ge mig ett riktigt skjut.

Kom iallfall in på hans blogg (bara det faktum att han har en blogg liksom) via facebook, mycket viktigt. Där hade han skrivit ett inlägg som fick mig och pokémon att grava läppen av oss. :

Hela inlägget handlade om att man ska gymma men med måtta och att det viktiga är att vara med personer som får en att vara bekväm.

''För 3 år sen eller vad det var skulle jag åka upp till Stockholm och träffa en tjej. Nike hette hon, jag gymmade konstant i nästan en månad för att försöka imponera på henne. Jag körde enbart armar och mage, jag var jätte rädd att hon skulle bli besviken på mig eller tycka jag var ful.

Under kvällen när jag va där sa hon till mig: Jonathan jag tycker om att du är så lagom, inte sådär jättebiffig.
Jag blev knäckt, jag ville vara jättebiffig. Hon sa till mig att inprincip alla hon kände tyckte inte alls det var snyggt med killar som var för biffiga. Lagom är alltid bäst!
Jag kände hur hela min månad av hårda styrketräning hade varit som bortkastad
''

Nää vi passade nog inte alls ihop egentligen. Han var snäll, tråkig, hade sjukt snygg kropp men det väger inte upp för en trist personlighet och jävligt ful dialekt. Kul att han nu har en tjej som inte alls bryr sig om hur han eller hon ser ut och att de beter sig som 40 plus. I'm so happy for you!

Fina rara underbara

Wales fyllde förresten 18 igår. Trist att du får så lite uppmärksamhet här i bloggen. Bra firande annars. Du är min baby, baby <3

Jag är sjuk så jag står inte för det jag säger

Det enda jag vill är att konsumera. Och ha en egen lägenhet med balkong. Jag blir överlycklig när jag får en bra fylla och orkar vara vaken till festen tar slut. Men har egentligen inte kul. Får för mig att killen är fantastisk och gläds över kompisens framsteg men så är han en douchebag som alla andra. Vill också ha en Iphone men hatar att jag redan spenderar så mycket tid på internet. Det är mycket "gör inte så" och "sluta göra det". Jag ska väl säga "gör så" och "börja göra det" istället. Ni vet, börja intala sig själv sådan där positiv skit istället för att whina.
Jag är tydligen rolig. Önskar att jag kunde underhålla mig själv ibland.

Jag skulle gärna vila mot ditt bröst någon gång.
Lite närhet men inte mycket mer än så



a change is gonna come

Har varit fast i ett destruktivt tankemönster för länge nu. Tänkt skeva tankar, ogillat mig själv. Letat brister och fel. Ni vet ju hur det är. Jag har bestämt mig för att det är slut med det nu. Jag är bra. Smart, rolig och fin. Folk gillar mig för den jag är och det är dags att sluta noja. Mirramon ska återuppstå och den här gången är hon odödlig. MIRRAMON 2.0 kickass-awsome. SNAP BITCHIZZZZZ


Förövrigt kickade jag en fet fest i lördags. Det kändes typ som the worst birthday ever när jag vaknade upp och var totalbakis och huset stökigt, men det blev bättre efter att man fick sig lite birthdaysex. Sen var det lite skönt bakishäng, där vissa drack vodka för att återställa sig. Och vissa blev fulla igen. 18 år och på väg ut i livet. Nu går det utför, ni vet att det blir mayhem.


I'm so happy 'cause you are gone

Aldrig mera han. Lovar er. Detta är sista gången den grabben nämns här!

Dagarna flyter ihop. Är sällskapssjuk i vanlig ordning. Uthärdar med hjälp av Fashion och Fighterns mantra.
Som Pokémon sa idag när jag hittade henne liggandes i sin säng vid fyratiden med deppmusik i iPhonen om jag nu minns rätt;
- Förra våren var jag högt uppe bland moln och denna vår ligger jag någonstans långt nere på asfalten kippandes efter luft!

Bara att finna sig i det. Gilla läget. Jag trivs med er vid min sida i alla fall. Trivs med trefemmor på måndagar och luncher på Il Piatto. Laga mat tillsammans och flytta hem till varandra direkt någons päron reser bort. Har inte vart hemma på några dagar..

Gårkvällen inleddes på Diset. Det va la på tiden och Tolio kände sig manad att kommentera. Hellströms och peanuts var ju inte heller helt fel. Collagehäng och stötte på en massa vänner. Gamla, som nya. Träffade på Grekröran som undrade om jag inte möjligtvis hade skola följande dag. Tyvärr var det precis det jag hade vilket jag fick ångra när jag väcktes av alarmet i Fighterns mammas säng efter fyra timmars sömn.
Sjukanmälde mig- fick ångest- tog tillbaks sjukanmälan.

"Jag skrev fel. Jag är frisk!"

Dagen har genomlidits som i ett töcken. KTH-killen ringde just like back in the good old days. Ville att jag skulle komma till livespelning på Malmen men jag kände att jag nog står över.
Jag och Adidas sitter ihop nu. Vi tar kvällens sista kopp thé och stänger av datorerna. Jag vill hänga på Gaudi och vara fett snygg, säger hon.

RSS 2.0