natten den 27 maj

Det här blir mitt första inlägg skriver på fyllan. Precis hemkommen från den eldiga rödtottens fest. Jag hade kul, bjöd på shots och söp ner folk. dansade och roade mig. Gjorde inget jag ångrade, till skillnad från vissa andra(?) Samen var snäll. Vart var Italienaren hela kvällen? Allt var mörkt.

Men jag hatar mig själv, mig själv hatar, hatar, mig, själv, hatar hatar hatar hatar hatar. hatar hatar hatar hatar.

imorgon ska jag ta tag i det

du kan fortfarande få mig helt varm i kroppen när du kysser mig och viskar att du tror att vi är menade för varann

Idag fyller min fina kille 18 år! Lite trist att inte få känna mig som en riktig cougar längre, men är glad för din skull älskling. Utnyttja inte din nyfyllda myndighet till att börja röka bara.



Även om den lilla iraniern avslöjade min present till dig en vecka i förväg har du fortfarande en överraskning kvar, hehehe

but you are young you are young you are young..

Jag vet inte. Jag är inte så mycket för film.

Jag känner en lättnad. Som att jag precis undkommit fara. Men min lättnad övergår snabbt till ledsamhet. Jag känner mig ledsen över att jag blev rädd. Jag känner mig ledsen för att jag tvivlade, för att jag blev nervös, för att hunden skällde, för att jag ljög. Jag är ledsen för att jag inte kunde svara på en fråga som jag borde blivit så glad över att få.
Jag är ledsen för att jag är ledsen och för att jag hade varit ännu mer ledsen om jag svarat och det hade visat sig att han egentligen inte brydde sig om vad jag sa.

Jag är ledsen för att livet fortsätter att oupphörligt försätta mig i situationer som alltid resulterar i att jag blir besviken på mig själv. Så fruktansvärt besviken.

Det finns bara vissa saker i livet som är bättre okända. Saker man önskar att man aldrig frågat, aldrig sett, aldrig hört eller aldrig känt.

Slow dancing in a burning room

Jag har föreställt mig scenariot flera gånger i huvudet.
Formulerat meningar.

Det skulle vara en sån där ljus natt nära midsommar, precis innan gryningen och min cykel hade inte punka längre. Kanske hade jag druckit lite vin på balkongen innan men inte så att det märktes.

Blommorna skulle dofta som det bara gör en sommarnatt. Jag skulle ha tagit cykeln över de två broarna till Söder och ställt den någonstans på Götgatsbacken. Väl utanför hans port hade jag ringt honom fastän jag minns koden klart och tydligt.

När han kom ner skulle han förstå direkt. Jag skulle förklara allt.

Hur vi är kvar i någonting vi egentligen borde lämnat. Att det var okej med honom men inte med mig och hur ont den vetskapen gjorde. Hur det inte finns något vi längre, vi har ingen framtid. 

För somliga ljus måste brinna ut. Allt vi gör nu är att förstöra.

Jag kanske skulle ljuga om att jag träffat någon annan som jag gillade. Han skulle nog bli svartsjuk, ta illa upp. Den här delen av scenariot är lite svår att föreställa sig. Vid det här laget skulle jag ha svårt att hålla tillbaka mina tårar.

Morgonen skulle börja gry när jag märker att det är kyligt. Jag skulle dra koftan tätare omkring mig och med tillbakahållna tårar i rösten förklara att detta är sista gången vi ses. Sista gången vi pratar så här och sista gången vi hör ihop.

Att jag skulle försöka glömma honom nu, men att jag alltid kommer minnas. Han kommer alltid vara den första för mig och det kan ingen ta ifrån mig, oavsett.

Jag skulle varken vara förmögen att gå eller stanna kvar. Kanske han bad mig att stanna. En sista natt, sista promenad. Vad som helst.

Utan att lyssna skulle jag vända mig om och gå därifrån. Med ryggen vänd skulle tårarna få rinna och hjärtat tillåtas att andas.

Fågelkvitter skulle höras och det skulle vara ljust. En ny dag och jag skulle tänka att det måste funka. Han skulle plugga i en annan stad i höst, jag skulle vara kvar.

I början skulle jag tänka på honom ofta. Jag skulle undra vad som hände i hans liv, rörde sig i hans huvud och vem han älskade. Han skulle nog tänka på mig ibland med. När han använde de strumporna jag gett honom, hörde den där låten eller såg någon bild. Kanske skulle han läsa mina brev och minnas mig. Vi skulle nog båda ibland tänka på oss, att vi skulle ses någon gång i framtiden när allting var annorlunda.

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Live at the Nokia Theatre 


Don't you think we oughta know by now
don't you think we shoulda learned somehow?


Låg energinivå

Jag tog bort facebook och mobilen försvann i skogen. SL hittegodsavdelning är inte hjälpsamma.
Jag dissar inte. Är bara onåbar för tillfället.
Skicka en brevduva eller något.
Puss.

den här stan kan få mig så låg

Ett askmoln gör mig psykiskt instabil. Kommer gå sönder om jag inte får åka till mitt älskade london. Ville hänga med människor som får mig att må bra men mojo dissade grovt. Hon har ingen facebook och svarar inte på luren, hon tycker att samhället är galet. Det tycker jag med men snart kommer jag att börja gråta. HEJDÅ

all the way to you

Ibland tror jag att jag är över honom. Men jag lurar bara mig själv. Tanken på att han inte vill ha mig, det är det som gör mig galen. Vem ska jag vara för att du ska vilja ha mig? vem är Hon?

Genom varje utsträckt tanke

Hey party people!

Själv stannar man hemma hela helgen för att göra något jag kallar styra upp mitt liv. Illa när jag känner att jag måste förklara mig, ''nej jag är inte tråkig jag ska bara styra upp mitt liv den här helgen och förra helgen'' lite sent för det nu kanske. Speciellt bra går det inte heller, nöjer mig med att känna mig duktig för att jag stannar hemma och lägger mig tidigt när vännerna är ute och super. Så då orkar jag inte ta tag i det här med skolarbetet.

Känner mig så förfärligt ensam, fast jag egentligen inte behöver vara det. Drar runt hemma, gör nyttiga saker som att städa, rensa lådor och idag har jag dragit igång projekt: göra om mitt rum. Ensam. Ensam. Ensam. Mami är hos manvännen, lillasyster är ute med tjejerna. Jag äter middag med scrubs som enda sällskap.

Men snart borde Poké och Kanin komma hit. Får se hur jag klarar det här, de rubbar min ensamma tillvaro.

Jonathan Johansson – Aldrig ensam

Aldrig, aldrig ensam
Alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

Om sanningen ska fram

Jag och kipango satt och diskuterade över vår bakisfrukost. Slutsatsen vi kan dra av x antal tillbakablickar på tillfällen då man härjat är att jag är extremt pinsam under alkoholens inverkan. Era fyllemissar är bagateller jämfört med mina. Så om det är någon som läser det här i sin egen bakismisär är det bara att njuta. Är du nykter och glad så hänvisas du till kenzas.se.

Nu tänkte jag dela med mig av lite olika pinsamma situationer och frågan är egentligen vilken som toppar listan?

1. Så sent som igår befann mig ute i vimlet. En lärdom vi kan dra från igår är att det finns både för- och nackdelar med att ha snygga vänner. Nackdel: de snor alla snygga killar och man står där, berusad och ensam. Fördel: har killen i fråga spenderarbyxorna på sig så finns det chans för att groggludra utan att skämmas. Jag agerade alltså tredje hjulet halva kvällen igår. När jag vaknade idag kom jag på att det inte är så soft att bli barmhärtighetsbjuden utav kompisens haff.

2. Vi fortsätter med en resa till medelshavsön Cypern. When I say ayia you say napa! Resan började bra. Tills vi träffar ett grabbgäng från Göteborg. Vi hade Romeo som var hunkig, och sen hade vi alexis som även han var hunkig. Sen så hade vi ju pato,  och jag kan säga så mycket som att det inte skulle skada honom att spendera ett par extra timmar på gymmet. Det dröjde inte lång tid förrän H och R blev bästisar och A och S rullade tunga i klamydiapoolen. Resten av resan fick jag alltså stå ut med Pato. Pato hade en förkärlek till att påpeka hur omogen jag var för att i nästa stund krampaktigt hålla mig i handen.  Men han tyckte jag var söt, så jag låg med honom!! aa fast...
Jobbigt när min fylla går över till hat och Pato lämnar vårat sällskap med glasartad blick.

3. Det var fest hos kakis och temat var hawaii. Det börjar bra men slutar bara illa. Horsminkad, osmaklig klädd och redigt berusad på smuggel. Kvällen är oklar. Morgonen därpå vaknar jag upp med rosa ögonskugga upp till ögonbrynen med en känsla av skam då man blev påkommen av en vän mitt i akten. "jag är svag för dig", varför sa jag så? jag: "haha fan vad fulla vi var igår" han: "jag var inte så full.."  Efter allt detta får man av en uppmuntrande vän höra att man aldrig sett fulare ut. Skön...t.

Och nu fick man precis höra av kipangos bror att det är typiskt mig att bli barmhärtighetsbjuden och jättefull. Också skönt. Till det här kan vi addera hundratals fyllesms samt misslyckade bootycalls. Hoppas ni är nöjda med era liv. PUSS


Do it now

Satan i gatan vad full jag vart helt plötsligt. Förade med bror. Alla är på Laroy. Borde bege mig men pallante..

Är inte bara fulll utan vinfull. Alltså är jag extremt kåt. Jag hatar detta. Eller?

Hängde med honom idag. Det var mysigt o.s.v. men inte som förr. Känns bra. Att jag inte bryr mig så mycket längre alltså.

Vill radera känslor. Vill ha en hund. Vill plugga psykologi utomlands. Vill att klockan ska vara 21...

VILL LIGGA OK?!


closer

Saker som gör mig glad idag

Idag är det fem dagar tills vi åker till London, ungefär en månad tills jag åker till Italien och exakt två månader tills vi åker till spanien!!!

Ikväll ska jag dricka alkohol, jag ska bli smart och rolig ikväll. Full för kärlekens skull.

Jag ska åka flak i år igen. Typ. Sexton bratkillar från Bromma gymnaisum, kan bli intressant.

Solen skiner och man kan kanske vara barbent ikväll?

Saker som gör mig arg

Klockan tjugo över fem vaknade jag av att en gigantiskt geting surrade runt i mitt rum. Panik då man är allergisk mot det vidriga djuret. Och sen var det svårt att somna om.

Alla mina lärare tycks ha tappat förståndet. Nej skolan är inte mitt liv och nej Pernilla vi går inte på universitetet så vi vill inte skriva våra uppsatser som att vi gjorde det.

Alla keffa, stela och svenska människor. Dö mellanmjölk.



Summan av kardemumman är att glad-listan väger upp arg-listan. Det är ju också något att vara glad åt.


tänkte skriva att jag skulle behöva en cigg, sen kom jag på att jag inte röker

Alla är positiva och glada medan jag är rätt så negativ. Skulle vilja skriva ett glatt inlägg om att hela världen är så underbar men jag känner för att spy på den. Jag snubblar på mållinjen och det gör mig så jävla lack. LOL.

Man uppgraderar sig till en iphone och plötsligt har man en massa lökiga statusar stup i kvarten. Kanin tycker det är fett kul att checka in mig och hellis tillsammans. Idag så var vi tillsammans i sängen. Lite komiskt att jag påpekar att det är pinsamt med såna där incheckningar inför folk man har har haft ihop det med. Det är lite JAG-FÅR-FAKTISKT-LIGGA-STYLE över det liksom, även om det är oseriöst. En timme senare likear han jag pussades med i rökrutan förra helgen för att säga antingen "jag finns" eller kanske "håll på med vem du vill jag bryr mig verkligen inte".  Gissar på att han ville förmedla det senare, men jag vet att han bryr sig. Höhöhö.

Nu ska jag ha sex med min geografibok.

Stick.



man kanske borde byta namn eller sälja sin husvagn eller knäcka ut sin guldtand

Känner mig som en gästbloggare i min egen blogg. Har ju inte hängt här ett tag, men suget börjar sakta komma tillbaka. Welcome back to myself, typ.

I takt med att plugghögen avverkas börjar också humöret höjas. Kommer på mig själv att sitta inne på ryanair istället för naturvardsverket.se. Bekymrar mig mer över att jag inte har en bikini än att jag inte kan logaritmer. Planerar att ta med mannen till Venedig för att äta pasta, åka båtar och rumla runt i sänghalmen. Skulle vara så fint.



Men man bör inte klaga på tillvaron ändå, har ju trots allt hur mycket roligt som helst att se framemot. Helgen bjuder på både poolparty och lantisfest. Nästa helg är det ut till Bedarö för födelsedagsfest. Och sedan blir det till att rehaba från skola&alkohol i Istanbul med Lasse Åberg och Anna Skipper. Det enda tråkiga är att jag missar både Cookies och Hasseluddarens mottagningar. Åh kära kaka, hade verkligen velat vara med på din stora befrielsedag. Får ses till puppyshowern.

Tiden vi så länge drömt om är alldeles strax här.

Lucy in the sky with diamonds

Var väldigt längesen jag hade en såhär lång liggpaus. Man har ju skämts bort med både KK och pojkvän. Sex with the ex och allt det där. No longer.

Borde vara sexuellt frustrerad.
Vad är felet?

Finns ingen som jag är särkilt taggad på alltså. Det enda manliga sällskapet jag har nu för tiden är med JW och det kommer ju inte på fråga. Han har förövrigt blivit lite mindre soft och lite mer krävande. Så de är, om man ger dem lillfingret...

På söndag fyller Cookie 19. Onsdag London. Lördag kommer storebror. Onsdag Cookie's student.

Snart slutar vi brudar. Snart veckor av villkorslös ledighet och den konstiga årstiden då man blir som en annan människa. Det är ju på sommaren allt händer.

Tycker du är snygg på denna bild fast du är full Blondie.


Kvinna söker man

SÖKES:
Jag söker en ung, vältränad man som inte pratar för mycket. Helst för ett öppet förhållande. Han hör aldrig av sig i otid men är alltid tillgänglig när jag behöver honom. Centralt boende är ett plus då jag gillar att vara ute sent med mina vänner och ha en varm famn att komma hem till! Erfarenhet i sängen är självfallet ett måste.
Intressen: Alkohol, skolk och hundvalpar.
Kan du lära mig logaritmer och gillar att laga gourmetmat är det också ett jätteplus.

"Lonelygirl93"



we can

Vill dra dig i håret, smeka din nacke. Leka med dig. Få dig att vilja ha mig. Kåt.




Never call u bitch again

Försöker plugga. Får keffa betyg. Blir lack.

Exet ringer. Pratar med exet. Hatear på exet. Blir lack

"Han sa att han älskade mig så gjorde han inte det ;pPPPpppPPpp"

Haha. Jag är så patetisk. Blir lack.

Uthärda. Nu.
 
Läggdags.




anonym alkoholist



"Asså jag var inte ens full när det hände"
Hahaha aja


Rise up

Väkommen. Jag lever. Jag lever men inte med känsla utan på rutin. Jag har börjat jobba, jag fick för mig att träna fotboll igen, jag pluggar så ofta jag kan och sen sitter jag uppe hela nätterna och förlorar mig i min andra verklighet. Film. Inatt hann jag med fyra stycken. Jag såg solen gå ned, jag såg den gå upp och när mitt alarm ringde för en kvart sen så var det dags att stänga av den sista filmen. Redo för en ny dag. Känner mig inte trött. Bara som att jag är i trans. Jag går på tomgång. Kan känna mig lycklig när jag drömmer mig bort i de världar som jag får se på nätterna. Det är då jag känner mig som mest levande. Två timmars fördjupning i icke existerande människors liv. En falsk, påhittad men ack så underbar verklighet.

Om jag låtsas så flyter allting på rätt så bra.


ey yo

Fien kväll igår. Vi satt på nallens balkong, drack rosé, rökte vattenpipa och blev behagligt berusade. Diskuterade tjejers kroppsnojor och föräldrars syn på sex. Jag fick flashbacks från nästan ett år sen när vi satt på nallens balkong och bjöd in grannen, idag är grannen nallens pojkvän. Plötsligt händer det.

Mobilen var tyst fast vi sa att vi skulle höras men jag vet inte om det gjorde något. Jag och M promenerade hem till henne och pratade om sånt bara vi kan för vi ville inte sova ensamma. När jag vaknar regnade det och allt kändes rätt så bra.



Sommaren är framför

Vet ni vad jag precis gjorde? Ni kan aldrig gissa, men jag skrev till den personen jag varit närmast att hata. Han med näsan. Varför gjorde jag det? Är jag så desperat och gör vad som helst för att slippa plugga? Tydligen. Hann inte tänka innan jag skrev tja. Men eh jag kan ju inte vara arg på honom längre, hade tillochmed glömt bort att han fanns. Men vad snackar vi om? Vi har ju egentligen typ ingenting att säga till varandra. Vi får se hur det här slutar...

Jag vägrar gå på hela hans nya duktiga, seriösa och ambitiösa sida.


högsta taket, högsta våningen

Tänker tillbaka. Men jag saknar honom inte, är själv förvånad över hur lite jag tänker på honom. Kanske för att jag var så förberedd på att det skulle förändras så hastigt. Tänker på förra våren, minns saker som sades ''Jag kan verkligen se oss tillsammans i framtiden’’ Tänker på framtiden. Inte för att jag vill att det ska vara vi. Utan bara för att jag är nyfiken och det är kul att leka med tanken. Tänk om det är så att det liksom redan är bestämt. ödet typ. Shit vad lame det där lät.

Missförstå mig inte heller och tro att de är något jag vill eller hoppas ska hända, utan jag bara tänker, mer på själva grejen med framtiden än på just honom. Framtiden är så jävla spännande.Vilka nya personer har man i sitt liv om ett år och vilka har man förlorat? Hur kommer ens känslor för de personer man har omkring sig just nu att ändras? Tänk om det är så att i framtiden kanske det är meningen att man ska vara vän, kk, tilldammans eller kanske bara bekant med någon. Men att just nu är det inte rätt tid, man är bara inte där än.

Jonathan Johansson – Blommorna (Niva remix)

kul men kanske lite stelt

  •  Adidas blir utskälld för att ha gjort sovsällskapet i lördags till ett andrahandsval. Det är inte lätt när man inte har någonstans att sova och förstahandsvalet inte svarar på mobilen. Tre minuter mellan samtalen. Synd att förstahandsvalet och andrahandsvalet är så goda vänner. Stelt.

 

  • Idolen slår sig ner vid mitt bord i matsalen och jag är så stel att jag inte kan låta bli att fnissa och blir tvungen att titta bort i ungefär 20 sekunder bara för att samla mig. Förlåt om jag skämde ut dig inför ditt forna ligg kipango.

 

  • Vi ska börja spela korpen. Ett problem kvarstår dock. Vad ska vi heta? LA: S förslag ”FC pistols” blev hårt nedröstat. FC mus? Män utan snoppar?

 

  • Dvärgen är soon to be home. Har han flickvän? Vad händer mellan honom och adidas? Brinner flamman än eller har den dött sen 31 december? too be continued...

 

  •  Grabben undrar varför jag har hans kompis på facebook. Sanningen är att vi hookade i nattklubbsmörkret. Sanningen ska inte fram. Varför frågar han? Vem har skvallrat? eller så är det kanske som han säger, att han och hans kompisar kollade upp mig på facebook och såg att vi var vänner. Men varför erkänner han då att han creepar mig på facebook?

 

  • Tydligen gick det rätt hett till mellan N, M och olé ute i täby. Nice att du delar med dig, N. Ta från de rika och ge till de fattiga liksom.


Man får om man vill


Nån borde byta stad

Improduktiv är ett ord som beskriver mina senaste dagar väl.

Vägrar plugga. Vägrar träna. Vägrar sova.

Hänger ute i solen. Solbriller och Marlboro Lights. Flashbacks från förra våren men saknar Mojo vid min sida. Spelar bra musik och äter glass. Möter upp vänner. Får nya vänner.

Hängde med våra vänner från Gröndal i Björnsan och shoppade på Götgatsbacken. Mys

Åt middag hemma hos JW och fastnade där hela kvällen. Gjorde sommarplaylist och drack thé. Rökte på balkongen med utsikt över Kungsholmen. Varm senvårkväll. Han är skön och han har min favoritparfym.


i'm still alive but i'm barely breathing

Pluggar, stannar inne och förblir albino. Gråter. Pluggar. Gråter. Bokar en resa till london för att lindra ångesten. Guiness och primark lindrar.

Vill leva highlife i ett somrigt STHLM men drömmarna blev krossade av min ekonomiska situation. Lägger ut de sista kronorna på öl och pussas offentligt i rökrutan på hellströms. Rizki biznizz. Kan inte sluta tänka på natursnyggingen. Hatar mer än vanligt. Saknar regn. Nya favorit-film-genren: diskbänksmisär som utspelar sig i brittiska miljöer. RYCKAUPPSIG

Efter 7 juni kommer jag födas på nytt. Kanske.



high five for the first kiss

För mina vänner som tappat tron på kärleken


To you have it all you want be free

Efter gårdagens utgång kan jag lägga till Emilie på min paradise-listan. Andra b-kändisar jag såg var kissie, paradise cimon och katja. Igår var en skum utgång, hade jag kul? Det var tänkt att vi skulle vara 8 tjejer som skulle gå ut men alla dissade och det slutade men att det bara var jag och Amba som hällde i öl på treat. Mötte dock upp baben senare och begav oss till Laroy. Men de två lämnade mig runt två tiden då deras fylla börja dala, men av någon annledning var jag inte beredd att gå hem. Stötte på Hempa, blev ett riktigt kärt åtrerseende och han var jätte full. Dansade själv, fyllekäkade själv, var helt jävla ensamm. Utan sovplats. Ingen var ute igår, eller så däckade alla tidigt? Men jag mötte upp en vän och det löste sig till slut.

Walk of shame hela vägen hem till Mayhem dagen efter och upptäckte att min solglasögon som jag verkligen behövde  hade gått sönder i två delar. ångest. Att vara bakis och med mensvärk mådde mindre bra och 40 minuters powernap blev till två timmars sömn. Behövligt. För att sedan se united säkra ligatiteln!!





pretty wise

Lev. Andas. Försök. Misslyckas. Lär dig av dina misstag. Misslyckas igen. Må bra ändå.






go go go get out

Satt och tänkte lite och drog mig till minnes när H pajade min hellokitty-rubikskub som jag just fått av min bror som varit i Japan. Även om jag inte sa det då så var jag mer lack än vad jag visade. Så jävla dum liksom, vrider åt fel håll så hela kuben sprängdes fast man fattar att man absolut inte ska fortsätta vrida när det helt enkelt inte går. Blir fan lite arg nu när jag tänker på det. Och sen föreslog du att vi skulle limma ihop den typ. Asså hallå? Man blir ju trött.

Trött på att plugga bara för att lärarna inte kan planera vettigt. Trött på att dricka alkohol. Trött på att ha ångest. Trött på att vara trött. Det är onekligen något som saknas i min tillvaro. Pojkvän? G i matte b? Ledighet utan stress? listan kan göras lång.

Jag är en rastlös själ. Stackars kanin, häromdagen när hon hade fått i sig ett par öl fick jag höra att hon får mer ångest av att vara med mig. Och jag som är hennes enda vän. Sad story.


Until my heart is burnt

Hostattack.

Väcks av en
hostattack.

Och det är kallt kallt och jag fryser fryser. Tänker på honom

För det vill inte sluta. Och jag kan knappt andas och ögonen tåras nu.

Han brukade alltid vakna. Gå upp och hämta ett glas vatten.

Jag brukade sätta mig på sängkanten och dricka vattnet. Känna mig som ett litet barn. Han brukade stryka mig över ryggen.

Sedan vände jag mig om och hade alltid en varm famn att krypa upp i och allt kändes bra så bra igen.



måndagen den andra maj

Alla har väl sina offer som man fb-stalkar. Killarna gör det i smyg, tjejerna är lite mer öppna med det. Jag har flera. En del gamla haff som man bara vill hålla ett öga på, vissa helt ouppnåliga, andra potentiella haff. I fredags såg jag en av killarna jag suktar efter och stalkat lite lagom men aldrig sätt i verkligheten. Han är typ brosa till en kille som gick i min skola förra året. Han var ännu snyggare IRL (hahah) Om han spanade in mig eller om han bara tittade på mig för jag langade skeva kåta blickar det har jag ingen aning om. Men hoppas på det första.

Kul att jag och Poké i söndags konstaterade att jag är onykter på mitt spelarleg.

Uppsala away

Vad hände och varför?

Bra start. Såg Gingern i fönstret från gatan och började hälla i oss alkoholen. Vi var hungriga och beställde homedelivery. Grekisk lantpizza. Asgod fast fyllan var ju total vid levereringstillfället..

Hängde i Ecoparken. Blondie ville att jag skulle hooka med någon som hon sa var en blandning av mitt ex och ett gammalt ligg. Kände att aa fast..

Hela dagen och kvällen är rätt luddig. Vi gjorde nog allt det där man ska göra. Jag sprang bort ifrån mitt sällskap på något vis. Och ja, av någon anledning springer jag runt själv på gatan när Pokémon får syn på mig. Hennes sällskap, ett gäng brats drar upp mig på balkongen och det är röj men rätt stelt när vi måste konversera.

-Happ.. var bor ni då?

-Ehh. Har du sett programmet Solsidan? Där bor vi.

Jag vill bara stanna tills min iPhone laddats och Blondie snor ägg i BH:n. Sen ditchar vi värden Marcola. Hallå tjejer, ofta han hette Marcola?

Händge en del med Storasyster S. Hon var skön, full och bjöd på champagne. Av någon anledning fann man alltid någon i vårt gäng däckat i Storebrors soffa. Gick i intervaller liksom. Men vad trodde vi egentligen med de mängderna alkohol vi införskaffat?

Det var hemmafest och randomjakt. Glömde väskan och fick gå tillbaka morgonen efter. Facerapes på randoms och ännu mer som jag förmodligen inte minns.

En skön inledning på maj månad.









RSS 2.0