My baby shot me down

Lov på ingång och en dag kvar att uthärda.

Så vad gör man då?

Jo, man hänger hos tandläkaren och shoppar hela dagen istället för att gå till skolan. Det var helt sjukt givande måste jag säga. Smink, skor och sådant som gör en glad. Man får om man vill.



Fläskkarren har flytt landet igen, denna gången till staterna. Hon var bakis efter mindre än ett dygn i landet? Bra jobbat. Stackarn panikade över sin Halloweenkostym. Ja, ni vet ju hur de är där borta. Hon skulle vara Rödluvan. Åh, gullegingern.
Morre följer Kanins exempel men flyr till hennes älskade Britannia. På typ, söndag? Jag känner hur min bekanskapskrets börjar sina. Men vad spelar det för roll? Jag har ju ändå inget leg.
Imorgon blir det klippning följt av Newcastle-öl och Idol med Gandalf. Det har vi sett fram emot. Ohja, det förtjänar vi. Sedan får jag se vad jag hittar på. Vi ska även smida planer. Starta revolution, ah ni fattar. Berättar när vi vet mer.
Resten av lovet då?

Idunno. Softa. Dricka öl. Undvika läxor och kanske hänga lite med Hjertepojken? Vi lär bli varse. Men jag ska ha kul.

i got 99 problems and they're all bitches

Känner mig rastlös. Swooschen och Pokémon drar ut i nattklubbsvimlet men jag beordrade mig själv att stanna hemma och ta tag i skolan. Klockan är halv tio och jag har inte ens öppnat word-dokumentet. Loggar ut från facebook av paranoia. Tänk om folk tror att jag inte har något liv när jag är online 24/7? Skulle kunna skriva LOL i pannan på mig. Ringer fruwie och tvingar henne att lyssna på mig när jag säger absolut ingenting. Men hon är snäll och pratar med mig, trots att lillebrorn kräver mat nununu.


Berlin/barcelona-duden smsar om att jag borde komma till Hellströms. Vi har sagt att vi ska ha en dejt på tisdag, han lovar att den ska bli storartad. Jag vet inte. Jag blir avtänd av att han gör fula smileys.




Tänker på dig istället, på hur du av misstag kallade mig älskling förra veckan. Freud skulle antagligen ha kallat det för en typisk felprestation. Jag blir bara frustrerad. Kvällar som den här saknar jag dig mer än någonsin.

just do it

Städade i helgen och fann en kondom under sängen. Använd.Räknade efter, ungefär fem veckor hade gått sedan den var i bruk så att säga. Det äckligaste med den här historien är ju inte att jag hittade en använd kondom under sängen, utan enligt mig faktumet att jag inte har dammsugit? vem fan är så smutsig? Sen är det ju kul att jag minns att jag frågade honom vad han hade gjort med den och att han svarade att han "hade tagit hand om det".

Idag är det onsdag aka lillördag och jag pendlar vilt mellan att vilja gå ut och att vilja mysa ner mig i soffan. En stor och svart man har ringt mig och sagt att det är fest i nacka. Jag ter mig tveksam. Nacka är långt bort och feta fyravåningsvillor är ingen garanti för att ha kul. Är uppskriven på collage och bortsett från i fredags var det ju ett tag sen man gled på stureplan. Och väldigt längesen man var ute mitt i veckan. Fick just ett sms från mojo som var förståndig och skulle stanna hemma, det drog ju genast ner modet. Jag vet att adidas är taggad men hon ska ju inte dricka, och alla vet ju att det inte är kul att dricka själv och vara den fulla kompisen.

Nu ska jag ringa adidas och rådslå.




through the wire

Blogg.se freakar ut? Kan inte ladda upp bilder eller ens fetstilta texten, kan inte göra överhuvudtaget nånting som skulle kunna liva upp ett slitet inlägg en måndagskväll. Har haft en hård helg. Har haft en rolig helg. Fredagen började som redan nämnt hemma hos Glen Coco för att fira hennes nyfyllda myndighet. Var lite nervös då rykten gick att exet skulle komma. Hur skulle vi förhålla oss till varandra, skulle de senaste dagarnas närmanden fortfölja eller rinna ut i fyllan och villan? Var inte heller direkt överlycklig över att jag hade förärats med den största vageln världen nånsin skådat. Om det är nån kväll man ska vara snygg som fan var det ju den här. Coco styrde bra och sen var det bara att hoppa in i en taxi mot Stureplan. Börjar vänja mig vid Hjertats lyxvanor, är det alltså så man lever som modell? En annan vana som kanske inte är lika uppskattad är att man oftast hamnar på Laroy, men den här kvällen var det faktiskt inte så illa. De flesta från Coco var där – däribland exet. Q, Tolio och Ackmark kom också dit. Lucas och hans entourage var där och svängde på burberryhalsdukarna. Hade ett fint moment med Master D som man kan undra om det leder nån vart. När jag upptäckt att alla mina girls dragit till Collan följde jag med Q, Tolio och Ackmark till Oxid där Tolio frikostigt lät mig ha hand om hans bankomatkort hela kvällen. Dåligt drag för båda honom och mig – när Ackmark coh jag skulle vidare blev vi nekade på både Nype och Whiteroom för att vi var för fulla (okejdå, framförallt jag då). Tanken var att dra till Tolio på efterfest, men ett stelt möte på tuben hem fick mig att ändra mig. Tydligen kommer Coco inte ens ihåg att vi också sågs på tuben hem, men det är så man ska fira sin födelsedag. Party hard för att sedan faceplanta mitt på Östermalmstorg. You go Glen Coco! Såg att på grund av blogg.se:s strulande blir allting bara en enda lång text som ingen lär orka plåga sig igenom. Därför skippar jag lördagens bravader för den här gången, sorry dudes.

the ecstasy of my mind

Rädslan som uppstår när killen vars foto på facebook man kommenterade med "böghora" sätter sig mittemot en på tuben. Men han kommenterade faktiskt "horunge" tillbaka, hehe. Jag fällde upp luvan och kände paniken, men han sa inget. Ett utmärkt exempel på två ungdomar som kamratposten skulle referera till som "kaxiga över skärmen". Jag ångrar fan ändå inte kommentaren, det är så skönt att fylleragea.

I fredags firade vi coco, och jag börjar kvällen med att känna mig extra rik och vaskar därför luren i toan på laroy. Efter att ha roat mig med detta så tappar jag sjävklart mobillös som jag är bort alla. Rädd och ensam driver jag runt bland alla låtsasstekare, och hittar till slut en lika rädd och ensam kanin. Hon är full och på gränsen till deprimerad. Laroy har den inverkan på människor. Därför kände jag att det var läge att dra och nästa destination blir collage, där jag hookar upp med bland annat LMS och fröken yr. Stannade på collage till stängning och sen var det dags för det obligatoriska fyllekäket på donken. Där var jag nära på att mörda Minnas mobil med en cheeseburgare. Oklart. På något vänster hamnar jag efter allt detta i tolios ungkarslya tillsammans med en mycket random grupp människor. Två timmars sömn fick jag och lödagen spenderades således i sängen.

Man hade ju kunnat tro att jag fått nog efter fredagen men icke. Tolio skulle styra förkrök och djemba fixade sprit. Kanin spillde röd cider på tolios vita soffa. Alla skvallrade om alla. Dvärgen trodde för mycket om sig själv och var billig. Jag avslöjade kanske lite för mycket och sen blev jag blev trött och full och motsatte mig laroy. Drog hem ensam trots att natten var så ung. Kanin hade kebabdejt och diskuterade världens äckligaste ord. Geggveck, haha så jävla äckligt.





Och nu är det vardag och masken är på men H och jag pratar bara om helg.


Sen en tid tillbaka

Stelt när en kille man har hookat med börjar på samma jobb. Ännu stelare när killen man har en crush på ovetandes skämtar om det..


Dö hårt

Igår var det cocktailfest för Rydfjäll. Det var en lång bussresa och det var en redig promenad från busshållplatsen. Det var välkomstbål gjord på vodka och piggelin och det var halvstela brudar. Det var snapsvisor som löd: "Pulla mig i fittan, tjofaderittan!" Det var ganska mycket folk och det var helt okej kul.

Blir alltid lite obekväm när jag inte känner särskilt många, men insåg med tiden att ungefär alla på festen kände så. Så det var bara att hålla sig till de man kände alternativt mingla. Hade tydligen träffat en kille där på Collage. Inget som helst minne av hans ansikte men jag hade varit trevlig i alla fall.

Hon fick sina presenter, vi hade frågesport om henne. Killarna kom, Maggio spelades. Ett glas krossades, Avicii spelades. Festen rullade och alkoholen började så smått ta sig ut i mitt blodomlopp. En vän var deppig för att hennes pojvän gjort slut, en annan tyckte att alla killar var fula. Lizzies Mr Big hörde av sig.

Men när DL i min klass erbjöd sig att skjutsa mig till Slussen tackade jag inte nej. Jag kände att jag gjort mitt där, kollade runt med mina vänner men bestämde mig för att kila hem. Väl hemma hör Alex av sig och jag drar av mig cocktailklänningen, tvättar bort läppstiftet och glider hem till honom.

Det var trevligt. Fortsatte med våra mindre romantiska filmval och såg Die Hard. Drack thé. Pussades. Kollade på varandra så där som man gör. Kilade hemåt halv sju på morgonen. Är inte så förtjust i att sova borta. Men det här kan bli någonting intressant.


YOU GO GLEN COCO

Igår vankades födelsedagsmiddag hos Coco. Det var hur trevligt som helst och alla var nog fulla och nöjda. Gick loss med födelsedagsbarnets kamera, alltså på riktigt. Jag tog hur många bilder som helst.

Trevligt folk, LMS gjorde det igen och bjöd på delikat frozen cheesecake. Någon tyckte att svamparna smakade träsko, men jag gillade dem. Ost som ost liksom.
Såsmåningom trillade det manliga sällskapet in, blev dock inget "testosteronflöde" som Mirramon uttryckte sig. Alla hade sina planer för vart de skulle ta vägen innan tolvslaget förutom jag. Hade med mig mitt gamla pass som backup men promenerade helt enkelt de 100 metrarna hem när det led mot midnatt.
Såg att Blondie och f.d mannen pratade en del. (Fotade dem för att få perspektiv på situationen. Ni vet, se hur de väljer att posa osv.) Minns dessvärre inte hur de valde att posa men bilden finns med största sannolikhet i Cocos kamera.

Noterade även den söta och hjärtskärande kärleken födelsedagsbarnet och gotlänningen emellan. Gotlänningen hyschade mig när jag nämnde Australien och jag gissar att de fick en fin kväll ihop. Det är surt, men kanske bra att avsluta någonting på topp för en gångs skull?

Så, hur slutade kvällen för samtliga? Vilka drog till Collage, vilka fick åka till Laroy, vad hände på Slakthuset? Upplys mig!

Jag behöver dig

Mätt och lite småfull lämnade jag O'Learys tillsammans med min familj igårkväll. Sådär som efter en mojito, två öl och en bailys coffee, ni vet. Klarade att dricka i mitt papperslösa tillstånd för att servitrisen kände igen mig. Ajdå.

Nästa anhalt:
Hem till han som jag träffat en del senaste veckorna. Vi har tagit promenader och fikat ihop. Jag tycker att han är intressant. Han tycker att jag är fruktansvärt söt. Mer än så vet jag inte, men jag trivs i hans sällskap. En film och några koppar thé senare (wooow) låg vi och hånglade i hans säng. Det var rätt trevligt, ända tills min mobiltelefon ringde.

Maximal chock när jag ser namnet på displayen. Exet, Den blonde italienaren, Han. Det märks på mig när jag klickar samtalet. Det märks att jag är skakad och att jag inte är så pigg på att hångla längre. Får ur mig någonting i stil med "Hehe, det var bara nån jag verkligen inte trodde skulle ringa", varpå jag irrar med blicken och är allmänt stiff.

Vi började återfinna vårt mood när telefonen ringer igen. Och igen. Och igen. Tillslut svarar jag. Försöker inte ens dölja irritationen i rösten när jag frågar honom vad han vill. (Största cockblocken ever liksom...) Han säger att han verkligen måste få prata med mig och jag svarar att visst, jag ringer dig om en stund.

Den jäveln. Hur gick vi från ingen kontakt alls till "Jag ringer dig om en stund"?

Men hur gör man när det visar sig att ens ex precis förlorat sin kusin i en bilolycka? En fjortonåring på väg till skolan. Hans tvillingbror satt bredvid. Vad säger man när han gråter som ett litet barn och vill prata om det? Man kan inte lägga på, inte när man tänker på hur han höll mig när jag grät. Inte när hans familj åkt ner till Italien och han är ensam i en annan stad.

Han berättade om sitt liv och jag om mitt. Jag berättade varför jag klickade honom. Han grät mer.

-Jag ringer dig imorgon. Du får svara om du vill.

Hur kan man inte svara när man är så fasligt orolig för honom?

Paracetamol

Är så jävla bakis waaaah det är obehagligt. Har alldeles för mycket jobbiga grejer att delta i just nu för mitt eget bästa. Langar update ikväll om jag fortfarande lever då.


New york

En liten update från the big Apple. Har det sjukt bra här. Allt är billigare sund att lönen från donken inte är fetare. Glider runt i soho med adidas junior och känner mig världsvan. Letar män på Wall street men blir besviken på utbudet. Har sett ett par snyggingar men det var på hollister och abercrombie så det räknas ju inte. Juste spanade in en marinsoldat nyss.

Hur är Sverige? Ni ger mig så lite att arbeta med. Hade förresten ett missat samtal från tolio.

Ska handla sexiga Victoria's secret underkläder imorgon sen gäller det bara att hitta någon att visa dem för också.


:)


lonely robot in a wasteland

På söndag är det precis ett år och åtta månader sen som vi sa att det skulle vara du och jag. På söndag är det också exakt en månad sen vi bröt det löftet. Jag undrar vad vi skulle ha gjort om allt hade varit som förut. Antagligen ingenting speciellt, varken du eller jag var så där överromantisk att varje månad skulle firas. Vi skulle nog bara ligga i min säng och prata och skratta, och vi skulle konstatera, som vi gjort så många gånger förut, hur SJUKT det är att vi två är tillsammans. Du och jag liksom, vem kunde ha anat det för tre år sedan?

Och nu känns det ju så mycket konstigare att det inte är vi längre.





Farewell stranger

Adidas glider runt på Manhattan och checkar in på Victorias Secret. Stek. Jag glider mellan Gullmarsplan och Luma. 8)
Förra helgen fick jag en väldigt obekväm fylle-kärleksförklaring av en "gammal bekant". En bakispromenad dagen efter resulterade inte i någon uppklaring utan grejen blev bara mer flummig. Men han fortsätter att höra av sig och jag fortsätter att svara.
Min taktik: låtsas som ingenting/fortsätta som att det aldrig hänt.
Mitt problem: är uttråkad och blir ännu mer fylleuttråkad.


Han vill göra något i helgen. Jag kommer supa i helgen. Jag skiter nog i att raka benen imorgon. Det ger en alltid en bra anledning till att inte göra något man kommer ångra dagen efter. Typ köra "du har flickvän, det är inte rätt" när det egentligen är röda baronen som är på besök. Den visade sig ju fungera överraskande bra.

glider me stil

Sitter och lyssnar på min nyfunna pundarmusik och softar lite bara. Så om du undrar varför låtar som "this joint" är på din most played lista vet du varför H, hehe. Jag skulle plugga men det gick inte. Jag vet, ingen vill höra, ingen kan. Tänker på framtiden för den gör mig gladare än nuet.

För det första kommer våren bli så jävla fet. Studentskivor, fest och skolk. Behöver jag säga mer? VI TAR STUDENTENTEN AAAAH DAMN IT FEELS GOOD!!!!

Sen har jag självklart även funderat på vad jag vill göra nästa sommar. Det är ju bara 10 månader kvar liksom...
Vene helt ok kanske:
  • Festival
  • Öluffa i grekland, blanda lökparty med något mer genuint. Inte för genuint dock hehe..
  • Jobba utomlands någonstans. Inte för fjortis men inte för stekigt. Inte för mycket jobb heller helst...
  • Tågluffa i östeuropa.
  • Glida ner till Polen, helst bila. M styr körkort, jag litar på dig!!!


i en okänd taxi, i en okänd stad

Nya blogg-appen är en besvikelse, den funkar ju typ aldrig? förvisso är det som tidigare nämnt ett fett orkmoment att skriva från luren men ändå. Skyller vår odugliga uppdatering på att blogg.se aldrig leverar, hehe..

N försöker öka sina chanser att få ligga på donken och jag lökar i min säng. Not very supersonic. Förra helgen chillade jag i mitt hjärtas stad och jag kunde ju lika gärna ha besökt Malta så varmt som det var i london? bara att i mitt hjärtas stad slipper jag tjugofemåriga kåta skåningar och sextonåriga språkresestudenter från Norrland. Det var riktigt fett att glida runt barbent och känna att deoderant faktiskt är rätt så viktigt. När jag kom hem förra tisdagen var det inte lika fett, ingen sömn på 27 timmar och jag var definitionen av sliten. Kul att tänka att på att för exakt en vecka sen softade jag på en trashig bar i brick lane med lite softa londonmänniskor. Det är inte lika kul att tänka på vad jag gör nu och veckan som väntar.

London is history och jag har ju även spenderat en helg i Sverige utan att delge er något. Dock är jag rädd att där inte finns mycket att säga. Fredagen spenderade jag på tyresö. Killarna säger att det är fest så är det inte det ;PPppPPPppp. När fan ska det bli röjfest egentligen? jag abbsar. Serben sa att han kanske skulle styra något i helgen men jag är tveksam till om det är mycket att hoppas på. Förresten borde jag inte ens få tänka alkohol, fest och förnöjsamma nöjen innan jag har klarat av den här veckans plågande hög med plugg. Måste. fokusera. men. det. går. inte.



Idag stör jag mig på:
Folk som lyssnar på extremt hög musik med fattiga, läckande lurar på tuben.
Facebook.com som har blivit en äcklig sida som mer och mer nästlar sig in i mitt liv.
Att N ska åka till NY på onsdag men inte jag. Jag är avundsjuk. There I said it.


You don't have to be smart all the time

Jag har gått och kärat ner mig i en på mitt jobb, eller kärat ner och kärat ner snarare så har jag en liten crush på honom. Han är inte den där självklart snygga killen men han ser bra ut och har en sån där oemotståndlig charm. Han gör det svårt för mig att koncentrera mig på mitt jobb. Idag stänger jag med honon. Och för första gången på riktigt länge är jag varken ofräsch, sliten, bakis, hungrig eller trött. Plus att jag har nyfärgat och tvättat hår, sminkat mig hemma och inte på fem minute rpå tuben och har bestämt mig för att rocka mina hemska skjorta fula illasittande byxor och fula skor och vara så snygg som man kan med tanke på förutsättningarna.

men juste han har flickvän...så det verkar ganska kört



Tack för att du väntar, vi gör vårat bästa för att du ska få tala med oss så snart som möjligt

Hej. Ledsen men har ingen dator så jag kan inte uppdatera hemifrån. Okej, jag har en iPhone men orkmoment att blogga med den.

Hela förra veckan tillbringades i mitt andra hem, Berlin tillsammans med resten av klassen. Mycket öl, cyklande, promenerande och shopping. 24 grader celsius tackar man heller inte nej till. Kom hem i sällskap av ett gäng nya kläder, en tequila och en chokladlikör. Såreskava.



På lördagen befann vi oss i orten (närmare bestämt Skarpan) och firade ännu en nybliven artonåring. Kvällen slutade på Kleins samt Tempel Bar i Gamla stan. Riktiga lökställen och jag hängde med en ryss som hette Jegor och såg ut som James Franco. Pinsam avslutning på kvällen i form av en Biggy-cover på Viggis logg och jag tappade plånboken med pass på hemvägen.

Är numera id-lös så någon utgång i helgen lär det inte bli. Har dessutom suttit fast i SL:s hittegods-avdelningskö i en kvart nu när jag skriver.

Haffet från Babas bjöd mig på 20-årsfest på fredag. 15-års style där man inte känner han som fyller år eller någon på festen överhuvudtaget. "Ta med ditt entourage", sa han. Vilket jag planerar att göra. Synd bara att Mojo redan köpt en biljett till VGY:s höstfest. Aja, buss 807 från Gullmars på fredag då brudar. Mirramon ska bo hos Janne i helgen och föreslår förkrök och thaimat hos henne.

YES. Äntligen svarar de på hittegodsavdelningen!
 -Nej, vi har tyvärr inte fått in din plånbok.

FML.

Vi lever alla med känslan att falla

Oktober. Redan? Tydligen.

Provar den nya bloggappen och tydligen finns det nu en gräns för hur långa meningarna får vara. Så jag får hålla mig kort och koncist. Gårdagen var riktigt arbetsam måste jag säga. Hann med både skola och jobb och middag igår. Middagen var mysig och vi säkrade kvällen med jordgubbsvin och smirnoff ice. Stekiiiii. Som vanligt blev det bråttom och när vi insåg att vi hur vi än gjorde skulle få betala inträde drog vi till woken. Dem kände inte igen oss. Hehe skönt. På woken var det taggat i vanlig ordning men jag var förnuftig för en gångs skull och drog hem. Assexigt BS på tunnelbanan hem. Klockan tolv somnade jag sött i min säng men väcktes klockan kvart i två av en sinnesförvirrad dvärg. Dvärgen i fråga verkade berusad och skrek något otydligt om att han och ödlan var på väg hem till mig. Han hoppades väl att jag var med adidas. Jag tror jag la på.

Om tre timmar glider jag till London. Shuez.

Kipango var allmänt ball i sneakers och silverjacka och berlincigg. Tycker om henne.


RSS 2.0