Kärrtorps killar runkar till youporn

Frukost med bästa Maroon mode. Gled över till henne igårkväll, han knappt komma in i hennes rum före jag somnade till idolens nya låt. Värt.

Måste glida förbi honom någon dag. Lämna hans kofta och bara hänga. Men jag börjar misstänka att det är något mellan honom och hon med för mycket smink.

Igår hade vi ett gäng med nya kids i klassen, tre killar och en tjej. (Tjejen från KGY, vem står ut där när vår skola finns liksom?). De fick ett.. märkligt mottagande och klassen kaosade mest hela dagen. Inklusive lärarna. Galen mattelärare som skriker på Trygg som somnat och skäller ut honom inför hela klassen. Förvirrad engelsklärare som tappar bort sina elever. Får se om de pallar pressen och kommer tillbaka idag. Hähä..

Kirrade tickets till KGY-VGY efterfesten på Clustret också. Får se hur det artar sig och hur alla <18år kirrar fyllan. Vodkaplastpåsar i BH:n? Kakis sätter standarden.

Sen blev det kvalitetstid med Skrik och Panik, farmors kakor och planering inför framtiden. Saker börjar ljusna, yey!

PS. Bloggen har liksom missat min depp-period jag inledde hösten med. Inte bloggens utkast i och för sig. Den resulterade ett antal utkast med rubriker i stil med;
"JAG ÄR OLYCKLIGT KÄR I KÄRLEKEN" och "HON KOMMER ALDRIG TILLBAKA".



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0