ich bien un berliner

VI ÄR PÅ G! Efter några små missöden på Skavsta och Berlins U-bahn lyckades vi ta oss till hotellet som visade sig vara en maffig 2:a mitt i smeten. Hur nice!?

Dagen har spenderats på Berlins gator där vi helt utan att skämmas spätt på fördomarna om turister (särskilt svenxka små sightseeing-brudar). Vi har inte riktigt hittat de fetaste butikerna ännu, men de lär komma imorgon när vi drar på Berrans creddigaste hipstermarknad. Har åtminstone införskaffat lite trosor, så krisen är över peeps!
Tysklands alkoholpolitik är riktigt soft. Att kunna glida in på en supermakret och langa fram öl, vodka och vin och kunna betala utan att bli leggad är en surrealistisk men trevlig upplevelse. Väldigt trävlig. Så nu sitter vi här och dricker fanta&rosé och kaiserkrone vodka i vår tunga apartment och taggar inför utgång. Det är halloween så var lite mer generös nmed den svarta och svåra sminknignen hehe. Dagens fråga är om vi kommer in på de bästa klubbarna eller hamnar på Alexanderplatz-Beach Club utan sand. Berlin är en stad av överraskningar.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0