fyfan vad skönt att aldrig bli 25

Sov 12 timmar inatt men är fortfarande trött. Är så hes att det inte ens är sexigt längre. Har bara legat hemma och kollat på film de senaste två dagarna. Väntar på att ta tag i livet tills imorgon istället, då det vankas mamma-dotterfrukost och IKEA-besök. Hurtigt så det räcker liksom.



Så sista dagen i Berran. Körde en klassisk bakisdag med neddragna rullgardiner och Så mycket bättre på datorn fram till kvällen, då vi körde lite sista minuten-shopping och sedan middag på vårt älskade Con Viet. Skulle nästan säga att det stället är det jag kommer sakna mest från resan, för var i sthlm kan man få en middag med förrätt varmrätt och dryck för 50 spänn?? Så jäva värt.


Bara för att göra en riktig show-off på vår feta lägenhet bjöd vi vandrarhemspeepsen på fekke. Värmdöbrudar, f.d. värmdöboys, norra real-dudes i en skön blandning, samt två äkta tyskar för att det inte skulle bli sådan svennar på charterresa-stämning. Ha ha. Skoja bara. De var nice, vilket jag tror att två av mina vänner håller fullt med om. Am I right or am I riiiiight? Dock verkar det nu som att en av dom faktiskt har brud...




Sedan gav vi oss ut i vimmlet, somliga tillbaka till Matrix och andra till en ny klubb för ett försök. Cleant att komma in med ett lånat CSN-kort, som det står en killes namn på. Den klubben var PSYKOS. Äkta berlin med psykadelisk techno och sjukt höga människor. Stannade där ett bra tag innan vi drog vidare. De andra drog tillbaks till lägenheten, men kände mig som femte hjulet så tog istället en taxi till Matrix och dom andra med en stenad färdkamrat. Avslutade sedan kvällen med nice fyllekäk och en powernap innan det var dags för att rusa till flygplatsen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0