haters is motivators

 

En av oss sov borta hos one of the locals. En annan fick med sig manligt sovsällskap till vår lägenhet. Ingen slicade. Vad händer liksom?!

Igår var sjukt kul. Åkte till en okänd klubb för att möta upp holländarna. På vägen stötte vi på några svenska killar som var påväg till samma ställe som vi gjorde sällskap med. Lyckades övertala vakten att låta oss minderåriga komma in för några extra euro, kändes rikt. Dansade med holländarna och drack med svenskarna. De lyckades faktiskt spräcka myten om torra norra, men inte helt om brats från bromma. Visade sig att de hade åkt med samma plan hit och även ska åka med samma flyg hem. Sjukt otippat!

Träffade också en skön tysk kille som följde med Adidas, grabbarna och mig på vårt mission: att ta sig in på Berghein. Dock visade sig att det var stängt, tydligen har de öppet fredag till måndagmorgon och vi kom bara nån halvtimme försent. Men det var mäktigt att gå hem längs med berlinmuren i gryningen.

Ikväll är det sista kvällen och planen är att dygna. Yeaah så jävla hardcore vi är. Fekke at our apartment står på schemat och det kommer flippa. Det vet du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0